iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
4.x-re már nem is lehet frissíteni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kispeki
2G max netezésre jó.., max néhány alapvetõ, könnyû grafikájú és játékmenetû játékra (pl.: unblock me, és az egyéb logikai játékok)

szvsz üzleti telefon lett belõle 😄

SoF II: C4z0rla

Tikal
fruit ninja már 3G-n is akadozik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sziasztok. tudom hogy nem ide illik, de nem találtam rá választ. most fogok venni egy 2g-t és azt szeretbém tudnni hha frissítem 3.1.3ra vagy 4.0 -ra akkor tudok rjta játszani fruti ninjával vagy angry birds-szel meg ilyesmikkel?
Dzsega
Sztem mostanában nem is lesz. 😞

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
iBooks.

sajtburger
Szinkronizálok 3-4 pdf bookot a telefonra, rá is tölti látni a sávba az itunesben, de a telefonon sehol se találom, pedig van office és külön pdf reader progim is, hogyan tudnám a szinkronizált pdf fájlokat telón megtalálni?

GregSB
Jó.

fsgh
Az Iphone 4 töltõje jó az Iphone 3G telefonhoz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GregSB
Ja igen, telenorosoknak szopó a 4.2.1. Egyáltalán az szopó, hogymég mindig nem forgalmazzák az iPhone-t 😊

Dzsega
elég sok dolog van 4.1-re ami nincs 4.2.1-re.
pl.: Carrier logo, mms tethering (telenor), panorama wall most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Végül is tudok élni nélküle... 😄

GregSB
Miért térnél vissza? Semelyik telefonon nem jobb, mint a 4.2.1.

GregSB
A picsába, errõl lemaradtam 😞

Dzsega
szerintetek ha 4.2.1-rõl visszatérek 4.1-re akkor a backup meghülyül vagy zökkenõmentesen lefut és minden klassz?
Valakinek valami tapasztalat?

Köszi a válaszokat!

Nos nem bántam meg egyáltalán a telefon megvételét, bár ez nem is telefon, hanem egy külön kis számítógép.. 😊 Csak ámulok meg bámulok, ugye nekem eddig 3G-m volt és nem nagyon játszottam rajta csak sakkot, most viszont leszedtem pár játékot, és az állam leesett!

Néhány a jobbak közül, ha valakit érdekel:

Infinity Blade- hát jobb a grafika mint egyes PC játékoknál, és a játékmenet is szórakoztató, olyan God of War-os kicsit.

Aralon: Sword and Shadow - szintén profi kalandjáték, nagyon jól hozza a régi Neverwinter Nights-ok hangulatait. Már csak a multiplayer hiányzik belõle, akkor kész lenne az iphone-os wow 😄

Asphalt 6 - Nem szeretem az autós játékokat, de ezzel el lehet szórakozni 😊

Brothers In Arms 2: Global Front -Ezt szerintem nem kell bemutatni, nagy FPS fan vagyok, de az ilyen irányítást még meg kell szokni. Van benne multi is, szép grafika jó hangok és izgalmas játékmenet.

Dungeon Hunter 2: Ez is kalandjáték, de inkább az IceWind Dalek vagy a Baldur's Gate sorozatot idézi, kevésbé jó a grafika viszont itt már van multi lehetõség is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Dzsega
Az ingyenes használ, mert bejelentkezik a t-hez neten. A fizetõs nem használ. Egyébként csak néhány kb megy át.

Más:
A NOVA 2 most csak 0.79€ igaz már csak fél óráig de hátha még olvassátok. Valentinnapi akció

kispeki
NAVIGON sem használ internetes adatforgalmat, szintén csak GPS-t, de próbáld ki, hogy kikapcsolsz mindent, menni fog úgy is (persze a helymeghatározást ne...)
jobb jelsõ sarokban egy jobbra-felfele mutató nyíl fogja mutatni, hogy be van kapcsolva a helymeghatározás, adatforgalmat nem generál...

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy az Iphone 4-el felvett videót,milyen programmal(lehetõleg ingyenes) lehet
avi formátumba átalakítani, hogy a ps3 is lejátsza?
rooney8
azt nem tudom, hogy navigon min megy, de igo csak gps-t használ.
adatforgalom: beállítások->általános->használat->mobil hálózati adatok

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Keresek egy másik verziót akkor. Amúgy ez mûhódról megy vagy hogy? Mert azt írja a navigon, hogy mobilon keresztüli internet kapcsolat kell hozzá, akkor ez most adatforgalmat generál? Ja tényleg, van program adatforgalom számolására?

rooney8
meg szokott olyat csinálni (nem csak igo, hanem más is), hogy elsõre megnyitom, utána kilép magától, aztán megnyitom még egyszer és utána jó 😄

rooney8
nekem is kilépett, aztán letöltöttem egy másik verziót (amibe csak magyarország volt) és az mûködik. ha kell link, küldj privit 😊

Dzsega
azért lép ki mert crack-elt változat. Az eredeti nem lép ki.<#eplus2>
(egyébként nem tom a mostani verziók nem jók, a régebbiek jók voltak 3.x alatt)

Oké, köszi így már biztonságban érzem magam 😊 Arra van ötlet hogy az iGO Hungary miért lép ki egybõl indítás után? Bejön a kép, aztán ki is lép egybõl. Navigon ugye ingyen van, de ahogy hallottam az iGO jobb.

rooney8
egyébként elég, ha a push-t, az értesítéseket és az e-maileket (azt hiszem ennyi, még nekem írták régebben, de én is inkább kikapcsoltam a mobil adatforgalmat) kikapcsolod, mert azok eszik a byteokat. de úgy a legbiztosabb, ha kikapcsolod amit mondtam 😊

rooney8
az alatta lévõ mobil adatforgalmat kapcsold ki és akkor aztán az ég egy adta világon semmilyen fogalmat nem fog generálni 😊

Na így már jó, remélem jó is marad, köszi! Ha a 3G-t kikapcsolom akkor ugye semmi esélye hogy wifi hálózaton kívül netre csatlakozzon a telefon? Nem akarom hogy véletlenül kijöjjön egy nagy számla. 😊

kispeki
némelyik routernél be kell írni a telefon fizikai címét a routerhez, hogy engedélyezve legyen hozzá az internet kapcsolat. akkor szokott ilyet csinálni, legalábbis én ekkor tapasztaltam olyat hogy csatlakozik de nem tölt be semmit 😊

rooney8
ja és ha már itt vagyok, valaki nem tud valami gta típusú játékot szifonra? 😄 most kipróbáltam a gangstar: miami vindication és a chinatown wars-t, elõbbi egész jó, utóbbi már nem igazán tettszett, tudtok még alternatívákat mondani? 😊

rooney8
ha visszaviszed elõtte mindenképp csinálj egy restore-t

Dzsega
igen.
Szal gyári iOS vissza és akkor próba, ha úgy sem jó akkor mehet vissza.

Átmegyek szerintem mindjárt egy haveromhoz, de rákerestem neten és nagyon sok ember írt ilyen problémát. Ha respringelem vagy újraindítom a telót akkor egy pillanatig jó, utána már megint nem. Egyébként ha nem lenne jó és vissza viszem akkor fognak vergõdni hogy jailbreakelve van?

rooney8
meg kellene próbálni még máshol, aztán ha ott se akar mûködni, akkor visszavinni...

Hát itthon csak egy van, így mással enm tudom kipróbálni, de a mekiben próbáltunk facetime-olni és ott sem sikerült.. Remélem nem hibás a telefon, mert akkor hülyét kapok már komolyan.

rooney8
nekem is volt egyszer, hogy rácsatlakoztam egy wifi-re, nekem is mutatta a jelet, de egy oldalt se volt hajlandó behozni. aztán rácsatlakoztam egy másikra és ott tökéletesen mûködött minden 😊 nem tudom, hogy most mûködne-e a másik, mert nem jártam azóta arra... 😄

Sikerült végül megoldani mindent, csak a wifi nem mûködik és nem fér a fejembe miért. A laptopon és a 3G-men megy, ezen nem. A googlet betölti félig, semmi mást, pedig be van kapcsolva a wifi és jelzi is fent 3 csíkkal hogy veszi.

clio1616v
ez volt a korrekt azok közül akit találtam, voltak olcsóbbak de nem volt hihetõ a story-juk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ebben nem tudok segíteni...

nekem a vásárlással egyidejûleg lehetõségem volt megismerkedni a sráccal, aki San Josebõl segít, mint jó aftersaleseshez illik

http://cydia.hackulo.us
http://sinfuliphonerepo.com
http://ihackstore.com/repo

az AIWI-t próbáltátok? otthon kipróbálom a tenis-t vele

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
akkor még olcsóbbnak kéne lennie nem?

Lies but K.

Egyébként megvan már szerencsére, most jailbreakeltem, de nem tudok cydiába hozzá adni sourcet, pl most hackulo.us-t akarom de nem adja hozzá, csak v 3 percig megy hogy verifying URL utána meg kiír valami angol szöveget hogy nem találja.

clio1616v
októberben vettem

passatgt
linket

clio1616v
nem értem mit szenvednek egyesek a vásárlással...

500 dollár és 3 nap alatt itt van az usából a zsír új 4es 4.1, JBvel és függetlenül

Dzsega
bocs,azt hittem te írtad a #21221 hsz-t...

passatgt
<#wilting>

Én egy szóval nem mondtam, hogy soknak tartom ezt az összeget amit ki kell fizetni érte, hidd el, tudnék venni öt darabot is ha akarnám, de nem szórom a pénzemet. Annyi volt a kérdésem hogy kell-e adni adókártyát a vásárlásnál, mert nekem nincsen, egy szóval nem nyafogtam emiatt, csak megkérdeztem.

Dzsega
OFF:

nem vágom, hogy mi ez a telefon vásárlási mizérie?
Adott egy szolgáltató aki olcsóbban adja a telefont mint egy GSM bolt (nem a szürke importos) és garanciát akar arra, hogy te tutkón fizetni fogod. Ezért elkér még plusz zsetont, ha nem fizetnéd a havi díjat akkor is biztos legyen az, hogy pénzénél legyen. Ami plusz pénzt pedig bekér azt le is vonják szépen fokozatosan a havidíjból, ergo csak elõre kifizetsz fél-egy évet.
Ne azt nézd, hogy te egy diák vagy és nincs pénzed, hanem azt, hogy a t pénzénél akar lenni és te csak egy diák vagy. Nincs rendszeres jövedelmed stb...

Ha nem tetszik a t hozzáállása akkor menj a vodához, ha az sem tetszik akkor vedd meg máshol! De légy oly jó, hogy nem ide jössz nyafogni!!!
Tökre leszarja mindenki (ha mindenki nem is de én tuti), hogy hol mennyit akarnak legombolni rólad és milyen tarifa az mit tartalmaz mennyi az 1gb meg ilyenek.
Ez a topik az iPhone-ról szól és nem a szolgáltatókról!

ON:

Ja, még annyi lenne hogy hallottam hogy kell esetleg adókártya.. Hát nekem nincsen, diák vagyok. Enélkül nem is fogják ide adni?? Mert van ahol azt írják hogy kell, van ahol meg azt hogy csak simán három okmányt kell beadni pl jogsi, lakcím kártya, meg személyi.

Köszi. Délre megyek a boltba, ha megint nem sikerül valami akkor ott helyben felgyújtom az egészet 😄

Hali!

Adott egy 3Gs 4.1-es iOS ami limera1n-nel van jailbreakelve.

Elvileg hagynom kell iTunes-nak, hogy felrakja a legujjabb iOS-t majd utána a legfrissebb greenpois0n-t ráengedem és elvileg lesz egy jailbreakelt 4.2.1-es telom vagy a greenpois0n-t hagyjam a francba és várjak a 4.3-ig?

Köszi