iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szvsz üzleti telefon lett belõle 😄
SoF II: C4z0rla
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
pl.: Carrier logo, mms tethering (telenor), panorama wall most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Végül is tudok élni nélküle... 😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Valakinek valami tapasztalat?
Nos nem bántam meg egyáltalán a telefon megvételét, bár ez nem is telefon, hanem egy külön kis számítógép.. 😊 Csak ámulok meg bámulok, ugye nekem eddig 3G-m volt és nem nagyon játszottam rajta csak sakkot, most viszont leszedtem pár játékot, és az állam leesett!
Néhány a jobbak közül, ha valakit érdekel:
Infinity Blade- hát jobb a grafika mint egyes PC játékoknál, és a játékmenet is szórakoztató, olyan God of War-os kicsit.
Aralon: Sword and Shadow - szintén profi kalandjáték, nagyon jól hozza a régi Neverwinter Nights-ok hangulatait. Már csak a multiplayer hiányzik belõle, akkor kész lenne az iphone-os wow 😄
Asphalt 6 - Nem szeretem az autós játékokat, de ezzel el lehet szórakozni 😊
Brothers In Arms 2: Global Front -Ezt szerintem nem kell bemutatni, nagy FPS fan vagyok, de az ilyen irányítást még meg kell szokni. Van benne multi is, szép grafika jó hangok és izgalmas játékmenet.
Dungeon Hunter 2: Ez is kalandjáték, de inkább az IceWind Dalek vagy a Baldur's Gate sorozatot idézi, kevésbé jó a grafika viszont itt már van multi lehetõség is.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Más:
A NOVA 2 most csak 0.79€ igaz már csak fél óráig de hátha még olvassátok. Valentinnapi akció
jobb jelsõ sarokban egy jobbra-felfele mutató nyíl fogja mutatni, hogy be van kapcsolva a helymeghatározás, adatforgalmat nem generál...
Segítséget szeretnék kérni, hogy az Iphone 4-el felvett videót,milyen programmal(lehetõleg ingyenes) lehet
avi formátumba átalakítani, hogy a ps3 is lejátsza?
adatforgalom: beállítások->általános->használat->mobil hálózati adatok
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(egyébként nem tom a mostani verziók nem jók, a régebbiek jók voltak 3.x alatt)
Szal gyári iOS vissza és akkor próba, ha úgy sem jó akkor mehet vissza.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nekem a vásárlással egyidejûleg lehetõségem volt megismerkedni a sráccal, aki San Josebõl segít, mint jó aftersaleseshez illik
http://cydia.hackulo.us
http://sinfuliphonerepo.com
http://ihackstore.com/repo
az AIWI-t próbáltátok? otthon kipróbálom a tenis-t vele
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyébként megvan már szerencsére, most jailbreakeltem, de nem tudok cydiába hozzá adni sourcet, pl most hackulo.us-t akarom de nem adja hozzá, csak v 3 percig megy hogy verifying URL utána meg kiír valami angol szöveget hogy nem találja.
500 dollár és 3 nap alatt itt van az usából a zsír új 4es 4.1, JBvel és függetlenül
nem vágom, hogy mi ez a telefon vásárlási mizérie?
Adott egy szolgáltató aki olcsóbban adja a telefont mint egy GSM bolt (nem a szürke importos) és garanciát akar arra, hogy te tutkón fizetni fogod. Ezért elkér még plusz zsetont, ha nem fizetnéd a havi díjat akkor is biztos legyen az, hogy pénzénél legyen. Ami plusz pénzt pedig bekér azt le is vonják szépen fokozatosan a havidíjból, ergo csak elõre kifizetsz fél-egy évet.
Ne azt nézd, hogy te egy diák vagy és nincs pénzed, hanem azt, hogy a t pénzénél akar lenni és te csak egy diák vagy. Nincs rendszeres jövedelmed stb...
Ha nem tetszik a t hozzáállása akkor menj a vodához, ha az sem tetszik akkor vedd meg máshol! De légy oly jó, hogy nem ide jössz nyafogni!!!
Tökre leszarja mindenki (ha mindenki nem is de én tuti), hogy hol mennyit akarnak legombolni rólad és milyen tarifa az mit tartalmaz mennyi az 1gb meg ilyenek.
Ez a topik az iPhone-ról szól és nem a szolgáltatókról!
ON:
Adott egy 3Gs 4.1-es iOS ami limera1n-nel van jailbreakelve.
Elvileg hagynom kell iTunes-nak, hogy felrakja a legujjabb iOS-t majd utána a legfrissebb greenpois0n-t ráengedem és elvileg lesz egy jailbreakelt 4.2.1-es telom vagy a greenpois0n-t hagyjam a francba és várjak a 4.3-ig?
Köszi