iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
persze az alapáron befizetett összeg lebeszélhetõ, de akkor is...

jah, vodánál még bankszámlakivonatot is kértek és _hitelelbírálás_ is volt 😄
vicc az egész.

Zetorg
számhordozásnál is új elõfizetõnek számít, nem?

amikor a 3G-t vettem, 47000 volt az ára + be kellett volna fizetnem 3 havi havidíjat (30k) elõre, mert új elõfizetõ lettem volna...

asszony most akart 4-et venni vodánál új elõfizuval. valami 140k körüli összeget akartak róla levenni.

Én telenoros vagyok. Mivel a trémobilnál akartam venni, így jó lett volna nekem az a szám amit adnak, mivel nem akartam kifüggetleníteni a telefont hanem az új kártyával akartam használni. Erre mondták ott, hogy ha új kártyát meg mittudomén mit akarok, az 80k plusz pénz, ha dominos kártyám van(ami nincs,de ha lenne) akkor is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tikal
Most tulajdonképpen a számhordozásért akarnak lehuzni. Ugyanis te akarsz egy iphone-t, de nem azzal a számmal amit adnának, hanem a sajátoddal. Na most ez egy sima számhordozás lenne tudtommal, szóval menj be más uzletukbe, add elõ mit akarsz, aztán csapj az asztalra hogy ne különböztessenek meg hátrányosan, csak azért mert neked máshol van számod 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem tudom ott még nem néztem, de ezek után inkább leszarom az ilyen elõfizetéses baromságokat, kitudja ott mit találnak még ki.Azért vicces hogy majdnem 300 ezerért akarnak eladni egy telefont ami a t-ponttal szembeni GSM-ben 160 ezer függetlenül...

GregSB
Vodkafone?

Ezt hogy érted?

Tikal
?
számhordozás nem megy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na hát akkor ennyit az ájfon négyrõl meg a trémobilról, kitalálták hogy mivel én nem 30-as vagyok így még csengessek le a telefon árán meg a havidíjon meg az elõlegen kívül is még 80 ezer forintot, hogy legyen kártyám meg anyjukpicsája. Nevetséges.

kispeki
hmm.. a letöltés végén egy "size mismatch" hibaüzenetet dob

insanely repobol töltöttem (igaz, más nincs is)..
miért dob hibát? 😊

SoF II: C4z0rla

kispeki
Köazönöm, már jailbreakelve van.. 😊 Anno sokszor lebasztatok a baromságaimért meg a hülye kérdéseimért.. köszönöm, az usb drive-ot kipróbálom!! 😊

GregSB
Elvileg az USB Drive cydia csomag ezt csinálja.

Ha nem akarsz jailbreakelni, akkor meg GoodReader, lehet rá wifin tölteni / róla letölteni mindent.

kispeki
létezik olyan program iphonera, ami elkülöníti a memória egy részét, és a gépre dugva egy pendrive-ként, egy külön meghajtóként érzékeli a gép, iTunes elindítása nélkül?

Tikal
csöppet drága, nem gondolod? 😊

Eladó Iphone 4 16 Gb T-mobileos 2010.októberi,
kitûnõ állapotban, egy-két karcolással minden tartozékával. Érd: [email protected] Csere nem érdekel. Fix 135.000.-
TopGun
Engem is erdekelne, ha meglesz.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Arcor
Az 5000 fix a hûségnyilatkozat végéig.

Az 1 giga szerintem átlagos használat mellett bõven elég. Szoktam youtubeozni, rádiót hallgatni, háttereket letölteni, app stroeból letölteni, böngészni még notebookról is használom néha a mobilnetet és így is csak egyszer -kétszer sikerült elérnem az 1 gb 80%-át.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Tikal
nem ismerem a tarifacsomagokat, de az 1GB sok mindenre elég, jó sok böngészésre...

CoD23
oksa, megvárom míg lejön, megcsinálom, és írok, hogy mi lett..

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Oké, köszi. De ahogy nézem én a praktikum tarifacsomagban lehetek, és ha ikon 200-zal hívok nem hálózaton belüli számot még úgy is olcsóbb, mintha 20-asról hívok 20-ast..

Egyébként ez hogy mûködik, besétálok és ikon200-zal mondjuk kihozom 118ezerért a 16 gigásat, aztán havonta 5000-ret mindig be kell fizetni amíg a hûségnyilatkozat tart?

És az ehhez járó 1GB adatforgalom mire elég?

Tikal
akkor sétálj be egy ugyfélszolgálatra vagy ne menupontok között keresgélj hanem kérj ugyfélszolgálatost.

Feltöltõ kártyás vagyok, havi 1500-zal szoktam feltölteni. Ügyfélszolgálatot próbáltam de nem találtam ilyen menüpontot amiben errõl lett volna szó.

7 éve lövésed nincs, hogy mi után fizetsz? 😄
Esetleg a havi számlát nyisd meg, vagy hívj ügyfélszolgálatot. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mila69en
ha ezt leszedted redsnow-al tallozd be az eredeti 4.2.1-et tedd dfu modba a telot redsnow-al...ha megvan redsnow-ot bezárhatod itunesel tallozd be a custom firmwaret restorold a telót, hiba nélkül végig fog menni, aktiváld be a telót, utána mehet rá a JB ugyanúgy redsnow-al az eredeti firmwaret betallózva...és kész is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hogyan tudhatom meg milyen díjcsomagban vagyok az adott szolgáltatómnál épp? Telenoros vagyok, de a kártyám megvan már minimum 7 éve. Most akarok váltani trémobilra, de elõtte meg akarom tudni mennyik a hívásdíjak meg stb.

És ha bemegyek egy helyi T-mobile üzletbe, ha ott kötök szerzõdést akkor azonnal készhez kapok egy Iphone 4-et, vagy várni kell rá?

CoD23
kössz!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

mila69en
ha van hozzá sim kártáyd amivel be tudod aktiválni akkor olyat szedj le ami nincs aktiválva, így megkíméled magad pár kellemetlenségtõl😄

én ezt használom ez neked is megfelelõ lesz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CoD23
a teló gyárilag t-mobile os szerintem , mert felraktam a 3.1.2 õt azzal tudtam aktiválni, akkor nem kell hackeltaktiválós izé, igaz?

mila69en
na igen de ez csak iphone4 greenpois0n

mila69en
persze válaszd ki a neked megfelelõt olyat szedj le, hogy a bb updatet ne vegye figyelembe, meg azt nézd, hogy tudod e aktiválni a telót vagy csak hacktiválni tudod, amennyiben az utobbi érdemes olyat választanod amin már a SAM alkalmazása rajta van mert külömben az aksid úgy fog merülni mint az állat bár SAM-et utalag is tudod telepíteni....

Tikal
Ha sikerül beszereznem a nagy iMac-et akkor lesz logo csere is, de lehet már hamarabb, ha megunom a windowsos énem 😊

Tikal
Nem, dehogy, csak mostanában többet lógok win7-en, a nagy gépen, mint laptopon, kényelmesebb ezen dolgozni a képernyõ és a programok miatt amiket használok 😊

GregSB
Mi ez az új logo, meguntad az OSX-et? 😄

Dzsega
Haktiváltra olyankor van szükség mikor a telefon gyárilag függõ és nincs olyan sim kártyád. Az aktiválatlan annyit jelent, hogy mikor elindul a telefon kiírja "csatlakoztass az itunse"-hoz, ekkor csatlakoztatod, majd aktiválja a telefont (csak akkor ha olyan sim kártya van benne amit el is fogad gyárilag, ha gyári független akkor nincs para), ezek után lehet függetleníteni a telefont és másik sim-mel használni de az aktiválást mindenféleképpen a gyárival kell.
Remélem így már tiszta.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
A nokiákon meg windows phone lesz 😊

GregSB
Nem biztos hogy kell custom. Az itteni leírás alapján gyári FW-t tesznek a telóra, és amikor recoveryben van ráeresztik a greenpois0nt, és utánna el fog indulni a telefon. Én arra tippelek, hogy a GP peccseli a BB ellenõrzést.

CoD23
uhh ez elég komolynak hangzik... 😄 tudsz belinkelni nekem ilyen custom fw-t, mert elég satu vagyok még ebben a témában ,félek vmit elrontok. azt nem értem mit jelent hogy hackaktivált, és a aktiválatlan, nekem van sim cardom, és akarom is használnia telót, a rendeltetésének megfelelõen.
kösz!

mila69en
ha ipad bb van rajta csak custom 4.2.1 tudsz rárakni! szükséged lesz az eredeti 4.2.1 -re meg egy custom 4.2.1-re redsnow-al betallozod az eredeti 4.2.1-et "just enter pwned DFU mode right now" kiválasztod megcsinálod amit mond a redsnow dfu-ba kerül a teló utána mehet itunes-al rá a custom firmware... olyan custom-ot keress ami neked megfelelõ tehát ha van sim kártyád akkor ehy olyat ami nincs hacktiválva ha nincs sim kártyád akkor hacktiváltat

Dzsega
Nem.
21177: ha ennyi idõ alatt merült le akkor ott gond van. Nézd meg, hogy be van e kapcslva a push (átküldés) vagy a notifi (értesítés) ezeket kapcsold ki majd indítsd újra. Ha ezek után is lemerül ilyen hamar akkor egy restort meg lehet próbálni, ha pedig az sem segít akkor gariba vissza.

21175: elvileg mindent fel lehet tenni, de fontos, hogy customot használj amiben nincs BB ellenõrzés, különben nem fog bebutulni rendesen.

21170: azelég erdekes mert nincs app storban sem mivel nem ékvezhetõ egy ilyen kicsi kijelzõn.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Versace21
Valaki tudna megoldást vagy tipppet,tegnap elött vettem egy iphone 4-t,de nekem az aksi használat : 1 ó 5 perc
készenlét 8 óra 17 perc,miért ilyen kevés?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

zaki
nem lesz gáz, ha regelek az appstoreba, és töltök le ingyenes progikat jailbreakelt telóra?

Zetorg
Akkor elvileg a 4.1-nek fel kene mennie, nem? :s

Miert tunik el ipad-en a bill, gepeles kozben? <#vigyor1>

GregSB
Mert az az iPad basebandje, és a 4.2.1-ben van BB elenõrzés, ha nem a 4.2.1-hez tartozó baseband van a telefonon akkor nem bootol be, recovery módban marad. Próbáld meg lefuttatni rajta a redns0wt, ha az nem segít, akkor egy customot kell feltenned, amiben pecselve van ez a BB ellenörzés.

CoD23
nem , még nem csináltam neki semmit, semmi unlock, a firmware 06.15.00, ez miért gond?

Zetorg
Nincs fuggetlenitve?

Nezd meg a modem firmware-t!
Ha 6.15 akkor cumi van

Lacee
engem igen, csak fura hogy az app store-ban sem találom.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kispeki
de van iphonera is, saját szememmel láttam 😊 csak valamiért nem rakták be még installousba, de már megoldódott, holnap átküldik nekem, ha sikerül, megosztom veletek 😊 (már ha érdekel valakit)

Lacee
szerintem az csak ipadre van, telefonra nem. van viszont moonlights, ami egy kicsit hasonló 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CoD23
nah megcsináltam amit mondtál, jóó is lett, 3.1.2 õn be is kapcsol, mûködik, de ha upadtelni akarom 4.2 re, akkor megáll 80% nál, és 1015 hiba megint, umbrellával próbáltam kivenni, de nem jó, ugyan úgy recovery módba ugrik...

kispeki
nem kérdeztem volna, ha ott fennt van, de köszönöm 😊