iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ikonokat is szeretem személyre szabni a design miatt vagy egyszerûen csak azért mert az eredeti undormány mint pl az IM+.

Hihetetlen kényelmes jailbreak nélkül a softwarefrissítés egyébként, csak rányomsz az updatere, végigmegy, és a telefonod pontosan olyan állapotban lesz utánna, mint az update elõtt. Még a háttérben futó alkalmazásokat is megjegyezte, volt app ami pontosan olyan állapotban lépelett vissza, mint ahogy az update elõtt hagytam.
Össze se hasonlítható azzal, amikor jb-elt telót frissítesz, és órákig turkálsz a filerendszerben, hogy mindent kiments ami fontos.
SoF II: C4z0rla
de látom ugyanúgy szét kell szedni teljesen mintha bármi mást akarnék kicserélni benne, ezt csak józanul lehet csinálni az biztos 😄
http://gaborszantai.co.uk/

egy akksicsere mennyire nehéz iphoneban? valamennyire értek mûszaki cuccokhoz, de nem szívesen belezem ki õket.
http://gaborszantai.co.uk/

itunesben be van pipálva
Akinek fontos a jailbreak és függetlenítés, az egyelõre még várjon a frissítéssel!
(alapból mutat egy összeget aktuális havi forgalomra, forintban, de kedvezmények nélkül)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ugyen vegyes témát érint a kérés de azért megkérdezem mit gondoltok róla.
A munkámból adódóan gyakran jó lenne kisebb társaságoknak megmutatni bizonyos képeket,felvételeket,videókat így arra jutottam hogy egy 100 ezer forintot befektetnék a dologba. Ugyan láttam ilyen miniprojectorokat pár üzletbe de nem tudom hogy azok mégis mien minõségbe hajlandóak mûködni, pláne egy iphone ra nem is tudom hogy lehetne rákötni.
Szóval a kérdésem az lenne hogy lehetséges e kapni kb 100 ezer forintig olyan "mini" projectort ami tényleg használható és iphone ra rá lehet kötni vagy próbáljak valami nagyobb képernyõs laptop ot venni használtan? Esetleg tudnátok ajánlani ilyet? Az egyetlen célom az hogy hordozható módon viszonylag nagyobb felületen vagy legalábbis ha laptop ról beszélünk egy 18" látható legyen.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
@ Hellomarci
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ilyenek mint:
- háttérben maradt programok, amik push -t használnak (pl email programi ami idõközönként felmegy a netre megnézni van e levél, facebook kliens ami figyeli a változásokat...stb.)
- bekapcsolva hagyott gps
- 3G
- Wifi
- kijelzõ-fényerõ
ha nem használsz vmit, lõdd ki, futó programok közül is
ha nem wifizel, 3G -zel, kapcsold ki õket, push -t ha nem használod kapcsold ki a settingsben
más nem nagy jut eszembe hirtelen
vagy marad az, hogy az akkumulátor kezd meghalni :|
Bazinga!
Az eléggé tudja enni az akksit (legalábbis nálam).
Van egy 3GS-m és nagyon hamar merül. 1 éves lesz májusban a készülék, eddig egy feltöltéssel ha nem wifiztem és nem használtam a 3g-t akkor 2-3 napot bírt amíg lemerült. De most 1 nap alatt lemerül anélkül hogy használnám a készüléket. Ma reggel 8-kor 51%-on volt a töltöttsége, két hívásom volt ami nem tartott tovább 5 percnél és már 36%-on van. Van ötletetek hogy mi lehet a gond? Nem gondolom, hogy nem egész 1 év alatt kifekszik az akku.
Üdv: Zoli
amúgy ilyenekkel nem foglalkozunk, pláne nem iphone topikban
google a barátod
Bazinga!
Hát ja, elég nagy a különbség... 😊 Durván 50-80 ezer magyar forint 😊
Bazinga!
Ne vegyél 2G-t inkább 3GS-t. Tapasztalatból mondom. A 2G és a 3GS között nagy a különbség.
Üdv: Zoli30
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Egyébként nem meglepõ hogy 3GS-ig "balkezes" volt a telefon, Apple egy csomó mindent balkezesekre optimalizál (pl laptopjain bal oldalt vannak USB portok, a DC port, OSX-en az ablakok bal felsõ sarkában vannak a kezelõ gombok, stb...). Úgy látszik a 4-essel feladták ezt a hóbortjukat.
Ezt annyira utálom egyébként, jobb kézben tartom a telefont, jobb lenne ha a bal oldalon lenne.

Driver, prince os per., asphat...
A donut games pedig egy csomó mindent megint ingyen ad!