iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért lenne jó ha végre elérhetõ lenne az a pár alap funkció ami miatt jailbreakelni kell. Én is elvoltam amég ki nem próbáltam de mostmár hiányozna az a pár apróság amit használok: intelliscreen, magyar bill fix, sbsettings, call counter, sms counter valamint jailbreak nélkül a navigont sem tudtam átállítani magyarra angol nyelvû menürendszer mellett.
Az ikonokat is szeretem személyre szabni a design miatt vagy egyszerûen csak azért mert az eredeti undormány mint pl az IM+.



robotnyk
azt én is észrevettem, hogy a háttérben futó cucc is megmaradt. (elsõ szoftverfrissítésem volt)
GregSB
Érezhetõen gyorsult a Safari a 4.3-al. Fõleg komplexebb oldalaknál figyelhetõ meg, hogy sokkal gyorsabban végez a betöltéssel.

Hihetetlen kényelmes jailbreak nélkül a softwarefrissítés egyébként, csak rányomsz az updatere, végigmegy, és a telefonod pontosan olyan állapotban lesz utánna, mint az update elõtt. Még a háttérben futó alkalmazásokat is megjegyezte, volt app ami pontosan olyan állapotban lépelett vissza, mint ahogy az update elõtt hagytam.

Össze se hasonlítható azzal, amikor jb-elt telót frissítesz, és órákig turkálsz a filerendszerben, hogy mindent kiments ami fontos.

kispeki
valszeg úgy mint a 4.2.1, valahol az 5.2-5.3 környékéig lesz 3gs-re is támogatás szvsz... a 6ot már tuti hogy nem fogja támogatni 😊

SoF II: C4z0rla

3gs-re remélem még jönnek valameddig.
vagyis az és nem lesz 😊

3G re akkor 4.2.1 lesz az utolsó?

thx!
de látom ugyanúgy szét kell szedni teljesen mintha bármi mást akarnék kicserélni benne, ezt csak józanul lehet csinálni az biztos 😄

Bocs, elcsesztem, iPhone 3G-re nincs 4.3, csak 3GS-re es 4-re, illetve uj Touchra, iPadokra.

http://gaborszantai.co.uk/

Installing iPhone 3GS battery

Ugyanitt megtalálod a többi modellt is.



hali!
egy akksicsere mennyire nehéz iphoneban? valamennyire értek mûszaki cuccokhoz, de nem szívesen belezem ki õket.

nalam 4.2.1 a legfrissebb - uj iTunes van fenn, ujrainditottam, de semmi... 4.2.1

http://gaborszantai.co.uk/

Milyen jól kiszámoltam a 4.2.1 letöltését délután 😊



Snexi
miért van,hogy a játéklistáiból random módra letûnnek számok?a telón rajta van,meg is találom ha külön rákeresek,viszont a játéklistában nincsen
itunesben be van pipálva

GregSB
Megjelent a 4.3!

Akinek fontos a jailbreak és függetlenítés, az egyelõre még várjon a frissítéssel!

blory
Na ugy nez ki hogy csak a bitesms program miatt van, csak hiaba torlom a programot csak osszeomlik a springboard kapott sms-kor.

blory
iPhone 4 4.2.1 jailbreaknel kapott sms-nel a springboard mindig safe modeba megy. Masnal nem jelentkezik baj esetleg vakinek foglama mitol van ? Cydiabol telepitve volt a bite sms program de ha leveszem is csinalja.

robotnyk
a honlapjukon, a my t-mobile-on keresztül van erre lehetõség, de csak pénzért, azt hiszem 65 forint...
(alapból mutat egy összeget aktuális havi forgalomra, forintban, de kedvezmények nélkül)
T-mobilnál mit kell beírni vagy felhívni, hogy megnézhessem hány percet telefonáltam a hónapban és hány smst küldtem, mennyi lebeszélhetõ percem van meg ilyesmik?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok!
Ugyen vegyes témát érint a kérés de azért megkérdezem mit gondoltok róla.
A munkámból adódóan gyakran jó lenne kisebb társaságoknak megmutatni bizonyos képeket,felvételeket,videókat így arra jutottam hogy egy 100 ezer forintot befektetnék a dologba. Ugyan láttam ilyen miniprojectorokat pár üzletbe de nem tudom hogy azok mégis mien minõségbe hajlandóak mûködni, pláne egy iphone ra nem is tudom hogy lehetne rákötni.
Szóval a kérdésem az lenne hogy lehetséges e kapni kb 100 ezer forintig olyan "mini" projectort ami tényleg használható és iphone ra rá lehet kötni vagy próbáljak valami nagyobb képernyõs laptop ot venni használtan? Esetleg tudnátok ajánlani ilyet? Az egyetlen célom az hogy hordozható módon viszonylag nagyobb felületen vagy legalábbis ha laptop ról beszélünk egy 18" látható legyen.

Válaszotokat elõre is köszönöm!

TopGun
Az Apple hivatalos oldalan nem tudja valaki, hogy a 4.2.1-es FW-t hol tudom letolteni? melyik menupontban? vagy honnan tudok megbizhato 4.2.1-es FW-t leszedni mashonnan? vagy varjam meg amig kijon a bootolhato, JB-s 4.3-as 3Gs-re?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Aquir
jé ez régen felülnézetes volt😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LoDMaSt
Használja valaki a photoalbums+ -t? Jóárasított repo-t keresek hozzá, de sehol sem találok, vagy ha tud valaki olyan progit, amivel létrehozhatók albumok a fényképeken belül közvetlenül a telefonon, az is megfelelne.

@ Hellomarci

GregSB
Jön a Death Rally iOS-re!

Ú ezt már várom, imádtam ezt a játékot!

Dzsega
Még jó, hogy az iPhone-t szopás JB-elni. Mi lenne ha olyan egyszerû lenne mint a samut download módba tenni...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

SötétBarom
Nekem van olyan játékom, amit ha nem lövök ki miután kiléptem, hasonlóképp fél nap alatt megeszi a töltést.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

precision
hát, ha nem hibás az akku, akkor csak a futó programok, processek ehetik az akksit
ilyenek mint:

- háttérben maradt programok, amik push -t használnak (pl email programi ami idõközönként felmegy a netre megnézni van e levél, facebook kliens ami figyeli a változásokat...stb.)
- bekapcsolva hagyott gps
- 3G
- Wifi
- kijelzõ-fényerõ

ha nem használsz vmit, lõdd ki, futó programok közül is
ha nem wifizel, 3G -zel, kapcsold ki õket, push -t ha nem használod kapcsold ki a settingsben

más nem nagy jut eszembe hirtelen

vagy marad az, hogy az akkumulátor kezd meghalni :|

Bazinga!

Bercy
Push, szinkronizáció és hasonló finomságok be vannak kapcsolva?
Az eléggé tudja enni az akksit (legalábbis nálam).
Sziasztok!

Van egy 3GS-m és nagyon hamar merül. 1 éves lesz májusban a készülék, eddig egy feltöltéssel ha nem wifiztem és nem használtam a 3g-t akkor 2-3 napot bírt amíg lemerült. De most 1 nap alatt lemerül anélkül hogy használnám a készüléket. Ma reggel 8-kor 51%-on volt a töltöttsége, két hívásom volt ami nem tartott tovább 5 percnél és már 36%-on van. Van ötletetek hogy mi lehet a gond? Nem gondolom, hogy nem egész 1 év alatt kifekszik az akku.

Üdv: Zoli
precision
1 napos reg, lány nick... grat... "nagyban" nyomod 😊

amúgy ilyenekkel nem foglalkozunk, pláne nem iphone topikban

google a barátod

Bazinga!

Sziasztok! Bocsika nem Iphone téma. De kéne nekem SOS-ben ingyenes LG GS 290es érintõképernyõs telóra függetlenítõ program, vagy webcím ahol le tudnám szedni. Köszke elõre is😊
robotnyk
vaterán nézz körül, de a 23ért necces lesz normálisat találni.
precision
"A 2G és a 3GS között nagy a különbség."

Hát ja, elég nagy a különbség... 😊 Durván 50-80 ezer magyar forint 😊

Bazinga!

Szia!
Ne vegyél 2G-t inkább 3GS-t. Tapasztalatból mondom. A 2G és a 3GS között nagy a különbség.
Üdv: Zoli30
redmonk
Valakinek nincs eladó iPhone 2G-je? Olyan 23ezer körül, mindene müködjön, karcok mennyisége nem izgat. Szeretnék végre Apple tulaj lenni és kipróbálni milyen is az. Esetleg komplett PC-re csere. Persze nem ami aláírásomban van.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Dzsega
zsír😄
remélem megtartják eme jó szokásukat...

Még ilyet!!😊
GregSB
Mondjatok már vicces, elmebeteg alkalmazásokat😊
GregSB
4-esnél már fordítva van. Jobb a hangszóró, és bal a mikrofon. Ami jobbkezeseknek tényleg jobb, már csak a játékok miatt is (jobbkezeseknek kényelmesebb úgy efektetni a telefont, hogy a home gomb a jobb oldalon legyen, és megfogni a készüléket az alljánál. 3GS-ig az alsó volt a hangszóró, amit kitakartál a kezeddel ha jól rá akartál fogni a készülékre... mostmár a felsõ rács adja ki a hangot).

Egyébként nem meglepõ hogy 3GS-ig "balkezes" volt a telefon, Apple egy csomó mindent balkezesekre optimalizál (pl laptopjain bal oldalt vannak USB portok, a DC port, OSX-en az ablakok bal felsõ sarkában vannak a kezelõ gombok, stb...). Úgy látszik a 4-essel feladták ezt a hóbortjukat.

Dzsega
fordítva (legalábbis 3GS esetében)
Ezt annyira utálom egyébként, jobb kézben tartom a telefont, jobb lenne ha a bal oldalon lenne.

robotnyk
nem szóltam >.<
GregSB
1 db.

passatgt
jobb a hangszóró, bal a mikrofon

robotnyk
igen, de a sima 3gn is tudtommal.
3gsben alul 2 db hangszóró van?
GregSB
iOS 4.3-ban már webkit2-es lesz a safari, durván fog gyorsulni a Javascript kezelés (kissebb eredmény a jobb):

Dzsega
Gameloft megint akciózik! Elég sok játék .79$
Driver, prince os per., asphat...

A donut games pedig egy csomó mindent megint ingyen ad!

Tikal
T-nél meg a navigont vagy mit 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''