iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ÁRA:79.900.- /nem alkuképes/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Arra gondoltam, hogy explortalom az adatokat Outlook-bol.
Igazabol en egy olyan megoldast keresek, amivel a telo filerendszerebe tudok belenyulni es oda masolni az uj informaciot 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Van valami mod arra, hogy az iTunes-ban levo Contacts, Notes es Calendar informaciot egy masik iPhonra atrakjam annelkul, hogy szinkronizalnom kellene?
El kell utaznom es masik telefonom lesz holnap de a regirol kell az osszes info (Contacts, Notes es Calendar) 😞
Koszi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amennyiben meglesz az iPhone 2G-s készülékem jövõhéten (életem elsõ apple készüléke) szeretném unjailbreakelni majd rátenni az utolsó, mûködõ gyári rendszert. Hol és hogyan tudom ezt legjobban megoldani?
Köszönöm
U.I.:
Ne kérdezzétek mért nem kell nekem a jailbreak. Egyszerûen nem kell. Kész
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Az update utáni éjszaka airplane módban 14%-ot esett a telefonom töltöttsége. Ami nonszensz, lévén ilyenkor max 1-2%-ot szokott esni. Közben már rájöttem az okára is: valamelyik app volt a ludas. Hogy melyik azt nem tudom, kilõttem mindent a háttérbõl, újraindítottam a telefont, és így már csak 1%-ot esett az elmúlt éjszaka. Vagy az update során ragadhatott be valami, vagy valamelyik app bugzik 4.3 alatt (ami elszomorító lenne, lévén pont azért adja ki az apple a beta-t hetekkel, hónapokkal a végleges megjelenés elõtt, hogy mindenki tesztelni tudja az alkalmazását az új OS-re). Most megpróbálom majd kiszûrni melyik alkalmazás lehet az, de nem lesz könnyû, naponta 6-7 appot használok (ami nem Apple gyártmány).
Mindenesetre szerintem a következõ update elõtt kilövök minden progit a háttérbõl, biztos ami biztos.
A magas házak meg a mozgás pedig csak plussz a már amúgy is szar helyzetre. Az meg hogy ez "csak" egy telefon még egy kis plussz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
Régebben volt szó róla, hogy a térerõ szarakodik és szó nélkül cserélték a telefonokat. Azok nem mennek a kukába javítva lesznek azt mennek vissza a dobozba és újra a polcra kerülnek. Eladják õket mint új telefon. Burkolat viszont minden esetben új kerül rájuk. Sztem...
Egy barátom itt Pécsen dolgozik az Elcoteq-ben ahol telefonokat javít.
Blacberry-ket szervizel és úgy néz ki a dolog, hogy jön a szar telefon, azt atomjaira szedik (pl.: ha alap egység sérült és nem csak a mikrofont kell benne cserélni) és minden darabját letesztelik a mûködõ egységeket késõbb beépítik más telókba. Van olyan is hogy az alaplapot is beépítik egy másik telefonba ami ugye a gysz-ot is tartalmazza, gondolom ilyenkor a végén egy teljesen új gysz-ot kap SW(!!!)-esen a telefon de ha fizikailag is rajta van akkor ugye olyan mintha kibelezték volna a telefont.
Szóval nem csak csalással lehet ilyent csinálni. A gyárnak is az a fontos, hogy a ami mûködik az legyen újrahasznosítva.
A másik meg ami a cikkben szerepel a t-nek kell bebizonyítania, hogy szét lett szedve nem pedig a srácnak. Minden (elektronikai) termékre 2 év jótállás van, ami azt jeleneti, hogy az 1 évben van rá a garancia mikor a gyár (eladó, szolgáltató kisker stb..) vállal felelõsséget az eszközért és ha valami beszarik rajta akkor neki kell bebizonyítania, hogy az a felhasználó hibája. Ha lejár az egy év és még nem érte el e 2 éves kort akkor a felhasználónak kell bebizonyítania, hogy az eszközben van a hiba és rendeltetésszerû használat mellet ment tönkre. Na ez az amit ma magyar országon szinte senki sem tud, vagy ha tudja akkor sem foglalkozik vele mert nem tud mit tenni, magasról tojik rá a szolgáltató.
Bizonyítsa be a t, hogy ez a telefon szét volt szedve!
Biztos, hogy van rajta valamilyen jelölés, vagy olyan ragasztás, ami jelzi ha szét volt már szedve.
(Bocs, hogy hosszú lett)
Ismerem a srácot, akrõl a cikk szól, elég nagy cink ez az ügy. Kb nem tudom mit lehet tenni ilyen helyzetben? Engem széttépne az ideg ha velem történt volna ez meg.
A legdurvább, ami nem szerepel a cikkben, hogy szétszedték neki a telefonját a szervízben, és a széria-szám eltérésen túl még állítólag totál szét van barmolva a belseje. A srácot jól ismerem, tényleg nem nyúlt hozzá, nem szerelte szét.
Ilyen helyzetben mit lehet csinálni? Bukta a telefon árát???
Illetve egy nyomi shortcutot, amivel egy nyomásra ki lehetne lõni a mobil adatforgalmat.
Töccsétek nagy jóó kis game!
Mondjuk nekem kell a függetlenítés is...
Azért ha jól meggondolod sw frissítés nincs naponta de az sbs-t nap mint nap (akár többször is) használod... Az a kis szívás meg várakozás sztem belefér. Mindennek megvan az ára...