iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
sokban hasonlít a dolog a mac os és a windows oprendszerek közötti különbségekre. ha szeretnéd, hogy csak mûködjön jól, és nem bánod, hogy bizonyos dolgokat nem módosíthatsz, nincs beleszólásod, akkor iphone. ha szeretnél teljes irányítást az oprendszer felett, akkor android.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Galaxy S-nek _SZERINTEM_ nem olyan jó a kijelzõje, mint a 4-es iPhone-é. De ez ízlés kérdése, valakinek jobban bejön az OLED kijelzõ. Nekem nagyon nem, irreális, eltúlzott színei vannak szerintem. Van olyan haverom akinek meg pont ez tetszik, és a 4-esé nem. Ez teljesen szubjektív, ha teheted próbáld ki mindkettõt élõben.
Ezen kívül a 4-es igényesebb anyagokból van összerakva, a Galaxy S recsegõs mûanyag hátlapja eléggé lehangoló tud lenni.
Ugyanakkor iPhone 4-nek még mindig vannak korlátai. Bluetooth fileküldés nem megoldott (jailbreakel van rá megoldás, iBlueNova-val, de az kicsit macerás), + amit még #21468-ban leírtam. Bár ezek a korlátok nagyrészt olyanok, amiket mindig ét lehet hidalni valamivel (jailbreakel, alkalmazásokkal, stb...). Még nem volt olyan dolog amit ne tudtam volan megoldani (pl flash videót is le tud játszani a Skyfire browserrel).
Szerintem 118 ezerért nagyon jó vétel a 4-es. Hogy neked melyik éri meg jobban azt neked kell tudnod.
Most újra telefonon gondolkodom, két esélyes van : iPhone 4 és Galaxy s
Tisztába vagyok az árakkal, meg végig olvastam a teszteket, kipróbáltam mind a kettõt, de sajnos csak rövid próba volt mind két esetben.
iPhone 4 tulajokat kérdezném, hogy megéri-e az árkülönbséget a telefon, milyen indokok állhatnak az Apple mellett?
Természetesen Iphone topicon azt fogjátok ajánlani, nem is a feszültséget akarom kelteni, csak hátha van valami plusz infó, ami egyértelmûen meggyõzhetne.
( Bluetooth fáljküldés megoldott már? )
HA iPhone 4, akkor T-com lenne, ott most 118 ezer, talán az 5000-es havidíjban foglalt dolgok is épp elegek lennének nekem.
Köszönöm elõre is a tapasztalatokat.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
iPhone 3G-n (3.2.1, 05.12 baseband) balckrainel volt függetlenítve.
Most könnyedén megcsinálhattam volna a 4.2.1 felrakást a snowbreezel custom fw és a ultrasnowal unlock és kész. Az iReb legújabbját is használom, és ugyan nem 16xx hibát dob az iTunes hanem (2)-eset, ami valami olyasmit jelenthet elvileg, hogy a iPhone nem tud bebootolni, a kellõs közepén a telepítés megáll, és most dfu, után recoveryben ragadt a telefon, tehát mindenképp felkéne telepíteni a iOS-t. Mit kéne tennem, tud valaki ötletet adni? (windows gép - XP, új iTunes,új iReb, új Appel Mobile Device segéd, új Bonjure, új iPodservice programok, tûzfal és virusírtó nincs.) Köszönöm!
Az enyém MC139MG és ez egy 3GS, gondolom a 3G-nek nem ez a száma.
Ami plusz a 3GS-en:
-Iránytû (Compass) ez egy progi
-Fotó készítésénél van jobb alul kapcsoló, hogy videót is tud rögzíteni
-hosszan nyomva a home gombot van hangtárcsázás
Ha NEM JB-s akkor:
-Van háttér az ikonoknál is
-Van multitask (dupla katt a home gomb-al)
(Remélem jól tudom ezeket)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha jól tudom Aspyrin a T-nél dolgozik, õt kéne megkérdezni errõl 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
így van a fejlesztésekre igény és pénz, ha a kedves user megveszi az újat...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
attól még, hogy a szomszédaid megtehetik, hogy prem termékeket vásárolnak a gyerekeiknek nem azt jelenti, hogy az iphone nem premes
Kell szerezni egy havert az Apple aktiválási osztáján 😄
Dehát a wikileaks is létre jött valahogy😄DDDDDDDDD Nehogy már ez legyen lehetetlen😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Vodafonet nen tudom, de elvikeg õk is kötelesek függetleníteni (a T is egy törvény miatt köteles erre). Szóval szerintem õk is ugyan olyan feltételek mellett függetlenítenek, mint a T. A Telenor nem forgalmazza az iPhonet, õk kizárt hogy meg tudnák csinálni.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
de egyszer sikerült a felsõ sarkát és a fürdõszoba csempéjét közeli barátságba hoznom úgy 1,5 méteres esés után, aminek következtében behorpadt a sarka és lett rajta pár dead pixel
de ezen kívül minden mûködik rajta, a halott pixelek helyén (jobb felsõ sarok) is érzékeli az érintést amúgy
Bazinga!
most is van olyan, hogy fel akarok rakni egy programot az iphone 2G -mre és nem megy fel, mivel 4.x -es firmware kell hozzá, ami ugye 2G -re nincs, 3.1.3 -nál leállt a support... ami persze kicsit fájó, de érthetõ is, 5-6 éves modell
olyan, hogy your phone is not supported csak az iphone mérete miatt soha sem lesz, attól még hogy fizikailag kisebb lesz benne a kijelzõ, a felbontása megfelelõ lesz akármelyik appstore -os program futtatására, onnantól kezdve pedig megmarad az egység, mint ahogy eddig is megmaradt az iphone, ipad, ipod touch -ok esetében
Bazinga!
az apple eddig mindig jól jött ki a "lefelé" terjeszkedésbõl (ld. a már említett mac minit, ipod nano -t)
ugyanolyan minõségi cucc lesz az "iphone nano" is mint akármelyik eddigi iphone, csak kisebb lesz és olcsóbb
hát igen, hatalmas problémák ezek. 😊
Bazinga!
Túl van itthon pörgetve a cucc ez tény...de attól még premium kategoria
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A legjobban a számítógép VGA meg processzor választék, amin ez jól látszik. Régen vehettél voodoo-t, aztán volt örülés. Kicsit késõbb lett voodoo2, meg banshee (két féle, az egyik gyengébb), ez még okés volt. Aztán most mi van? Akarok venni, és van kb 150 féle.
Az atinak van 4xxx-bõl 20 féle, az 5xxx-bõl szintén, meg a 6xxx úgy szintén. Ráadásul a jelölésekbõl nem derül ki melyik az igazán jó vétel, és csak néhány ezres a különbség sok esetben, én meg csak vakarom a fejem..
Procik dettó. Lehet még kapni core2duot, corequadot, corei3-5-7et, és mindegyikbõl van 20 féle.
Mobil piacon a nokia csinálta ezt, hogy volt 70 féle mobiljuk egyszerre a piacon, amibõl kb 3 volt vállalható. 😄D
kisebb lesz és olcsóbb, de ugyanolyan feeling lesz használni õket mint a nagy iphone -okat, ez 100%, nem lesznek annyival rosszabbak, hogy rájuk lehessen aggatni a szar jelzõt
de ok, téged zavar... elég kellemetlen, sztem add is el gyorsan az almás telódat, mer szart készül gyártani a cég, és ez rád nagyon rossz fényt vet 😊
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
két különbözõ dolog tudni valamit, vagy csinálni
aki prémium kategóriába gyárt ne gyártson szart...
jó példa erre a lexus... az olcsó kategóriás lexus gyakorlatilag a toyota... nem húzzák le a hírnevüket a Lexus az Lexus...
A sznobság az pont ez amit leírtál ÉS hozzá tartozik az amit korábban írtál, hogy miért nem drágább a cucc.
Az, hogy mi a legjobb, szubjektív, vkinek az iphone egy szar, és mittudomén vmelyik androidos a legjobb.
Annak pedig örülnöd kéne, hogy az általad legjobbnak tartott eszköz nem 500e Ft. Ha ez téged zavar, akkor tipikus sznob vagy. Ami nem baj... csak ne nagyon hangoztasd 😄
Bazinga!