iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
A Vodafonhoz meg egy idõben adták az Igo-t.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
Ingyenes navigációt meg lehet oldani iPhone 4en? olyanra gondolok, mint a nokiákon van, azon rendesen mûködik a turn by turn ingyenesen! (persze ha online-ra kapcsolsz talán keres frissítéseket, vagy nem tudom, de megy internetkapcsolat nélkül is)

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

robotnyk
nekem gyárilag van egy az üveg alatt 4esnél :C
Én most vettem 3gs-t eddig nagyon teccik, csak 1 kurva porszem bekerült kijelzõ alá és pont közepén van...😄.
GregSB
Ezzel vitatkoznék, de ez is szubjektív terület. Mert jobb benne a kamera, a kijelzõ és kcisit az akksija is tivább bírja. Akinek ezek nem fontosak azoknak jó vétel lehet a 3GS is. Csak nem szabad elfelejteni, hogy a 3GS nyáron 2 éves lesz, és az Apple 2 évig nyomatja a software frissítéseket a telefonjaira. Magyarul a 3GS-re az iOS 5 lesz az utolsó rendszer amit tudsz használni, 4-esen még a 6-os is fog menni.

robotnyk
a kijelzõ nagyon beteg upgrade azért 😊
robotnyk
én is nézegettem alternatívákat, de annyival nem olcsóbbak a high end androidos telefonok. kipróbáltam, nekem nem jön be a kezelõfelület.
sokban hasonlít a dolog a mac os és a windows oprendszerek közötti különbségekre. ha szeretnéd, hogy csak mûködjön jól, és nem bánod, hogy bizonyos dolgokat nem módosíthatsz, nincs beleszólásod, akkor iphone. ha szeretnél teljes irányítást az oprendszer felett, akkor android.
SötétBarom
Vegyél egy 3GS-t, a maradék pénzt meg kurvázd el. Szerintem. A négyes alig jobb valamiben, mint a 3gs..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ikegami2
A restore utolsó pár százalékában kifagyott az iTunes, és csak verifying restore és ennyi. Most nincs error.. Mit tudok tenni? :S

GregSB
Ha már Samsungban / Androidban is gondolkozol, akkor ezerszer inkább Nexus S. Mivel az a "hivatalos" gúgli telefon, ezért arra érkeznek meg legelõször a software frissítések. A lassan másfél éves Nexus 1-re is szinte azonnal megjelennek az új Android kiadások, míg a töbi telefonnál hónapokat kell rá várni, ha egyáltalán kiadják.

Galaxy S-nek _SZERINTEM_ nem olyan jó a kijelzõje, mint a 4-es iPhone-é. De ez ízlés kérdése, valakinek jobban bejön az OLED kijelzõ. Nekem nagyon nem, irreális, eltúlzott színei vannak szerintem. Van olyan haverom akinek meg pont ez tetszik, és a 4-esé nem. Ez teljesen szubjektív, ha teheted próbáld ki mindkettõt élõben.

Ezen kívül a 4-es igényesebb anyagokból van összerakva, a Galaxy S recsegõs mûanyag hátlapja eléggé lehangoló tud lenni.

Ugyanakkor iPhone 4-nek még mindig vannak korlátai. Bluetooth fileküldés nem megoldott (jailbreakel van rá megoldás, iBlueNova-val, de az kicsit macerás), + amit még #21468-ban leírtam. Bár ezek a korlátok nagyrészt olyanok, amiket mindig ét lehet hidalni valamivel (jailbreakel, alkalmazásokkal, stb...). Még nem volt olyan dolog amit ne tudtam volan megoldani (pl flash videót is le tud játszani a Skyfire browserrel).

Szerintem 118 ezerért nagyon jó vétel a 4-es. Hogy neked melyik éri meg jobban azt neked kell tudnod.

Helló! egy ideig figyelemmel kísértem az iPhone témát, de anno autó beszerzés miatt lemaradtam a dolgokkal.
Most újra telefonon gondolkodom, két esélyes van : iPhone 4 és Galaxy s

Tisztába vagyok az árakkal, meg végig olvastam a teszteket, kipróbáltam mind a kettõt, de sajnos csak rövid próba volt mind két esetben.
iPhone 4 tulajokat kérdezném, hogy megéri-e az árkülönbséget a telefon, milyen indokok állhatnak az Apple mellett?
Természetesen Iphone topicon azt fogjátok ajánlani, nem is a feszültséget akarom kelteni, csak hátha van valami plusz infó, ami egyértelmûen meggyõzhetne.
( Bluetooth fáljküldés megoldott már? )
HA iPhone 4, akkor T-com lenne, ott most 118 ezer, talán az 5000-es havidíjban foglalt dolgok is épp elegek lennének nekem.

Köszönöm elõre is a tapasztalatokat.

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

ikegami2
Sziasztok.
iPhone 3G-n (3.2.1, 05.12 baseband) balckrainel volt függetlenítve.
Most könnyedén megcsinálhattam volna a 4.2.1 felrakást a snowbreezel custom fw és a ultrasnowal unlock és kész. Az iReb legújabbját is használom, és ugyan nem 16xx hibát dob az iTunes hanem (2)-eset, ami valami olyasmit jelenthet elvileg, hogy a iPhone nem tud bebootolni, a kellõs közepén a telepítés megáll, és most dfu, után recoveryben ragadt a telefon, tehát mindenképp felkéne telepíteni a iOS-t. Mit kéne tennem, tud valaki ötletet adni? (windows gép - XP, új iTunes,új iReb, új Appel Mobile Device segéd, új Bonjure, új iPodservice programok, tûzfal és virusírtó nincs.) Köszönöm!

Dzsega
Beállítások (settings) -> Általános (General) -> Infó (Info) -> Modell
Az enyém MC139MG és ez egy 3GS, gondolom a 3G-nek nem ez a száma.
Ami plusz a 3GS-en:
-Iránytû (Compass) ez egy progi
-Fotó készítésénél van jobb alul kapcsoló, hogy videót is tud rögzíteni
-hosszan nyomva a home gombot van hangtárcsázás
Ha NEM JB-s akkor:
-Van háttér az ikonoknál is
-Van multitask (dupla katt a home gomb-al)

(Remélem jól tudom ezeket)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

SötétBarom
Egyszerû. A 3Gs az, amelyik a 3G mellett lesz!

Hogy lehet megkülömböztetni 3g-t 3gs-tõl? 😊 Holnap veszek és nem kéne h 3g-t kapjak 3gs helyett. sry a hülye kérdésért 😄
GregSB
Nem tudom mennyire szigorú az adminisztráció az ügyintézés mögött, de én arra tippelek hogy eléggé, szóval nem hiszem hogy ezt haver ialapon meg lehetne oldani.

Ha jól tudom Aspyrin a T-nél dolgozik, õt kéne megkérdezni errõl 😊

solo
Vagy csak egy jó t-s haver kell aki ingyért megcsinálja😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

clio1616v
nagyon helyes... tessék megvenni az új modelleket ne a régi olcsó szarra feljõdjenek már...

így van a fejlesztésekre igény és pénz, ha a kedves user megveszi az újat...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
de nem kell olcsóbb... azt értsd, hogy jobb kell és nem olcsóbb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha az iphone nem prémium kategóriás mobil akkor mi az?

attól még, hogy a szomszédaid megtehetik, hogy prem termékeket vásárolnak a gyerekeiknek nem azt jelenti, hogy az iphone nem premes

clio1616v
én azt várpm az apple i cuccoktól, hogy ne olcsóságra törekedjen, hanem ami jó azt csinálja még jobban mindenáron

GregSB
Mondom, az Apple függetlenít, és IMEI szám alapján. A szolgáltató csak a csatorna amin keresztül az ügy intézõdik.

Kell szerezni egy havert az Apple aktiválási osztáján 😄

GregSB
Ja és nem is kell otthagyni a készülékedet, felírják az IMEI számát a telefonnak, és azt mondják 1-2 nap amíg égbemegy a procedúra.

solo
Értem.
Dehát a wikileaks is létre jött valahogy😄DDDDDDDDD Nehogy már ez legyen lehetetlen😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Azért, mert ez nem egy software amit lefuttatsz a telefonon, vagy egy kód, amit beütsz, és akkor független lesz a telefon. A T is az Applen keresztül függetleníti a készüléket. Gondolom felcsatlakoznak vele az Applenek egy hálózatára, és õk távolról kiszedik a basebandbõl a "függõséget" 😊

solo
Amúgy azt nem értem, hogy a T tõl még miért nem szivárgott ki valahogy az Õ függetlenítési módszerük...

GregSB
T függetlenít, de csak akkor, ha már nincs hûség / fizetési hátralék a készülékre. Ja és csak a saját telefonjaikat hajlandóak függetleníteni (amit tõlük vettél), ha odaállítasz egy külföldi iphoneal akkor elhajtanak.

Vodafonet nen tudom, de elvikeg õk is kötelesek függetleníteni (a T is egy törvény miatt köteles erre). Szóval szerintem õk is ugyan olyan feltételek mellett függetlenítenek, mint a T. A Telenor nem forgalmazza az iPhonet, õk kizárt hogy meg tudnák csinálni.

I.C.ram
függetlenít egyáltalán?
Prody
Csak a T függetlenít iPhone-t 20ezer FT-ért?

lamase
hozzád meg senki se szólt..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

precision
ha nem ejtettem volna el, tökéletes állapotban lenne
de egyszer sikerült a felsõ sarkát és a fürdõszoba csempéjét közeli barátságba hoznom úgy 1,5 méteres esés után, aminek következtében behorpadt a sarka és lett rajta pár dead pixel
de ezen kívül minden mûködik rajta, a halott pixelek helyén (jobb felsõ sarok) is érzékeli az érintést amúgy

Bazinga!

robotnyk
milyen állapotban van a 2g ennyi idõ után?
precision
már most is van 4 féle iphone 😊
most is van olyan, hogy fel akarok rakni egy programot az iphone 2G -mre és nem megy fel, mivel 4.x -es firmware kell hozzá, ami ugye 2G -re nincs, 3.1.3 -nál leállt a support... ami persze kicsit fájó, de érthetõ is, 5-6 éves modell

olyan, hogy your phone is not supported csak az iphone mérete miatt soha sem lesz, attól még hogy fizikailag kisebb lesz benne a kijelzõ, a felbontása megfelelõ lesz akármelyik appstore -os program futtatására, onnantól kezdve pedig megmarad az egység, mint ahogy eddig is megmaradt az iphone, ipad, ipod touch -ok esetében

Bazinga!

SötétBarom
Én azt mondom, hogy addig kurva jó egy platform, amíg egységes. Onnantól kezdve, hogy lesz mondjuk 4 féle iphone, jönnek majd a "your phone is not supported" jellegû gyökérségek.

precision
ok, de ezt nem egy cég csinálja hanem egy raklapnyi

az apple eddig mindig jól jött ki a "lefelé" terjeszkedésbõl (ld. a már említett mac minit, ipod nano -t)

ugyanolyan minõségi cucc lesz az "iphone nano" is mint akármelyik eddigi iphone, csak kisebb lesz és olcsóbb

hát igen, hatalmas problémák ezek. 😊

Bazinga!

Tikal
Remélem 😊

Túl van itthon pörgetve a cucc ez tény...de attól még premium kategoria

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
A termékpaletta szélesedése eddig sosem vezetett jó dolgokhoz, ezt mondjuk aláírom én is. A legalja mocskos tetves dolog. 😄

A legjobban a számítógép VGA meg processzor választék, amin ez jól látszik. Régen vehettél voodoo-t, aztán volt örülés. Kicsit késõbb lett voodoo2, meg banshee (két féle, az egyik gyengébb), ez még okés volt. Aztán most mi van? Akarok venni, és van kb 150 féle.

Az atinak van 4xxx-bõl 20 féle, az 5xxx-bõl szintén, meg a 6xxx úgy szintén. Ráadásul a jelölésekbõl nem derül ki melyik az igazán jó vétel, és csak néhány ezres a különbség sok esetben, én meg csak vakarom a fejem..

Procik dettó. Lehet még kapni core2duot, corequadot, corei3-5-7et, és mindegyikbõl van 20 féle.

Mobil piacon a nokia csinálta ezt, hogy volt 70 féle mobiljuk egyszerre a piacon, amibõl kb 3 volt vállalható. 😄D

SötétBarom
Azért érted remélem, hogy mit akartam mondani.. 😊

precision
és ki mondta, hogy a kisebb iphone -ok szarok lesznek? 😄
kisebb lesz és olcsóbb, de ugyanolyan feeling lesz használni õket mint a nagy iphone -okat, ez 100%, nem lesznek annyival rosszabbak, hogy rájuk lehessen aggatni a szar jelzõt

de ok, téged zavar... elég kellemetlen, sztem add is el gyorsan az almás telódat, mer szart készül gyártani a cég, és ez rád nagyon rossz fényt vet 😊

Bazinga!

Tikal
Ilyen alapon nincs is akkor premium kategoria a telefonok között? ... De, van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Kurvára el vagy tévedve ezzel a prémium dologgal. A szifon maximum ilyen csóró országban prémium, itt a szomszédban minden második 12 éves hülyegyereknek az van.

SötétBarom
És az ipod nano? 😄

robotnyk
az imac mini mennyire húzta le õket?
clio1616v
nem tudja, hanem rendelkezik vele...

két különbözõ dolog tudni valamit, vagy csinálni

clio1616v
Ront a hírnevén, ha kiad egy szerényebb tudásút...

aki prémium kategóriába gyárt ne gyártson szart...
jó példa erre a lexus... az olcsó kategóriás lexus gyakorlatilag a toyota... nem húzzák le a hírnevüket a Lexus az Lexus...

SötétBarom
Júeszéjbe 300 dolcsiért dobálják a 32 gigás négyest, de a hülyegyerek szerint fél milla lenne a reális ára. LOL <#idiota> <#idiota> <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

precision
"ha sznobság az hogy az elérhetõ legjobbnál rosszabbal nem elégszek meg akkor vállalom a sznobságot"

A sznobság az pont ez amit leírtál ÉS hozzá tartozik az amit korábban írtál, hogy miért nem drágább a cucc.

Az, hogy mi a legjobb, szubjektív, vkinek az iphone egy szar, és mittudomén vmelyik androidos a legjobb.
Annak pedig örülnöd kéne, hogy az általad legjobbnak tartott eszköz nem 500e Ft. Ha ez téged zavar, akkor tipikus sznob vagy. Ami nem baj... csak ne nagyon hangoztasd 😄

Bazinga!

GregSB
Adobe Flash tartalmakat nem tud megjeleníteni, a bluetoothja korlátozott kihangosításra és headsetekre (filet nem tudsz küldeni vele), mp3-at nem tudsz csengõhangnak beállítani rajta direktbe, csak konvertálással, a notification rendszere eléggé visszamaradott a konkurens megoldásokhoz képest (remélhetõleg ezen javítanak iOS 5-ben). Hirtelen ennyi jut eszembe.

Az nem gond, h függetlenített??