iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem tudom hogy mindem tarifa elsejétõl indul e minden szolgáltatónál, de T-nél biztosan.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak engem zavarnak az ilyen jellegû kérdések?!<#confused>#confused>
(OFF: egyébként minden tarifa és elõfizetés 1. indul??? pl telenornál nem... na mind1 ON😊
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
elsejétõl egyébként.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez iPhone fórum nem tarifa, meg roaming, meg hasonlók!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Beállítások/általános/billentyûzet
Lényeg a lényeg, szeretem ha ki van kapcsolva amikor nem használom (70%-ban wifi közelben vagyok). Amióta 4.3-as iOS van fent, azóta ráadásul már scrollozni is kell, hogy be tudjak lépni a hálozat menübe :/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bár ha sokat kapcsolgatod tényleg kényelmesebb lenne ha kint lenne fõoldalon. Miért kell sokat kapcsolgatnod egyébként, azért mert közel vagy a határhoz és sokat roamingolsz? Elvileg van egy külön kapcsoló a "data roaming" kikapcsolására, smi meggátolja hogy küföldön adatforgalmat generáljon a teló.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
/*WTF?!*/
Ezt találtam... Nekem csak 4.2.1 van szal nincs gyakorlati tapasztalatom.
Én is onnan tolom egy csomószor. Az más kérdés, hogy Nem írkalok oSsze viazza! 😄
Angol vodàs teló, three vel akarják majd hasznalni.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
"Valami nem stimmel nálatok, mondom nálam jobban bírja az akku, de közvetlen update után nálam is iszonyatosan merült.
Mint írtam, Airplane módban hagytam amíg aludtam 8 órát az update utáni este, és 15%-ot esett a töltöttsége, ami nonszensz, max 1%-ot szokott. Nálam, és szerintem nálatok is valamelyik App volt a ludas. Ha megfigyeltétek az update után is mennek azok az alkalmazások a háttérben, amik elõtte futottak. Én pl játszottam az Angry Birds-el elõtte, és az update után amikor indítottam pontosan onnan folytatta ahol abbahagytam. Valahogy hibernálja ezeket az alkalmazásokat a rendszer az update elõtt.
Azt is megfigyeltem, hogy az animációk akadoztak, többet gondolkodott a teló.
Akár mérget is mernék venni rá hogy, a háttérben futó programokkal kapcsolatos bug okozza a nagy merülést és akadozást mindenkinél.
Még1x leírom mit csináltam: multitaskból összes appot ki kell lõni. Kapcsold ki a telefont, hagyd úgy 1-2 percig, majd bekapcs. Majd ha ez megvolt, akkor nyomj neki még egy hard-resetet (a biztonság kedvéért): home + power nyomvatart amíg el nem fejeketedik a képernyõ és meg nem jelenik az almalogó.
Nekem ezek után a következõ éjszaka már csak a szokásos 1%-ot esett ak akku Airplane módban, az animációk gyorsabbak, folyékonyabbak lettek mint 4.2.1 alatt valaha, és azonos használat mellett az eddigi 5 és fél óra usage helyett elmegy a telefonom 6+ órát is."
Ezért írtam, hogy lõdd ki multitaskból a programokat, mielõtt elindítod az updatet. Nálam 1 hét használat után sokkal gyorsabb / jobb a 4.3.
akkor érdemes fölrakni a 4.3-at?olyat olvastam,hogy jobban viszi az aksit,de sebessgébeli különbség nincs? (3gs)
Ha nincs jailbreakelve, akkor mehet az update gomb. Elõtte azért érdemes minden progit kilõni a háttérbõl.
Nem veszik el semmi.