iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
Hello!
Nem tudom mennyire ide illõ ...
Apptrackr hez hasonló ingyenes applikáció adatbázisokat keresek ...
Természetesen a torrent kiesett !
Jöhet privátba is !
Köszönöm

JaSoN HuNTeR
Cydian belül.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kispeki
megjelent a Cydia 1.1.1 - hogyan tudom frissíteni? újra jailbreak?

SoF II: C4z0rla

robotnyk
star walk, skyview hasonlóak.
JaSoN HuNTeR
Google Sky maps van szifonon? Ha igen mi a program neve mert ezzel a névvel nem találtam meg :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Az a durva, hogy szinte az osszes mondat az Apple-temakoru, SG.hu-s mobil es informatikai cikkek alatti hozzaszolasokbol lett osszeollozva. Szinte szorol-szora...

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
már jó.
asysoft
Szerintem inkább arról lehet szó, hogy eszközön külön meg kell erõsíteni. Legalábbis tegnap "desktopon" még gond nélkül tudtam frissíteni az egyik alkalmazást, holott telefonon ugyanúgy ugrált...

/*WTF?!*/

GregSB
Minden egyes ilyen megerõsítésnél zárol. A megerõsítések nem tudom milyen idõközönként szoktak lenni, de azért nem hetente, te pont kifogtál most egy ilyet.

asysoft
Az normális, hogy ingyenes alkalmazás telefonon való letöltése után ott is a fizetési beállítások megerõsítését kéri (eddig még nem lenne gond), majd megint zárol ~2 eurot? Egy hete sincs, hogy desktopon eljátszottam ugyanezt.

/*WTF?!*/

robotnyk
nem jól mutatja az óra app az USA nyugati parti idõt (2:26AM helyett 3:26). a beállított idõzónák közül nálam Dubai, illetve az USA keleti parti idõ jó.
GregSB
Tipp: holnap óraátállítás, volt már ebbõl bug iPhonenál és Androidnál is. Aki ébresztené magát jobb ha bebiztosítja magát valami mással is 😄

asysoft
Ez zseniális, különösképp a Trolldroid kép tetszik<#idiota> Szerintem mindhárom görbe tükör találó. ("60FPS, tök fluid minden, röccenés nélkül!"-t különösen szeretem.)

/*WTF?!*/

GregSB
Az a legszebb az egészben, hogy mûködik, már te is rákezdtél témázgatni. Appleblogon bemásolta valaki az iPhone szar részt, és egybõl ugrottak rá 😄

Zseniális troll szöveg 😄

clio1616v
az elsõ vélemény egy elégedett iPhone tulaj.
a második egy elégedetlen és irigy Androidos telefon tulaj
a harmadik egy csóró és irigy valószínûleg Nokia symbian combó tulaj vagy egyéb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Én ma reggel tettem fel a 4.3.1-et, azóta teljesen normálisan merül. Nálam már a 4.3 se meritett gyorsan.

Értem, köszönöm az infót!!!
GregSB
Én nem vennék külföldön letiltott telót. Meg van rá az esély, hogy nemzetközi tiltólistára kerül, és akkor itthon se tudod használni. Az a legszarabb, hogy ezeknek a folyamatoknak qrva lassú a lefolyása, és soha nem lehet tudni mikor tiltja le itthon vmelyik szolgáltató a nemzetközi lista alapján. Ismerõsõm külföldön letiltott telója hónapokig mûködött itthon. Aztán a T is letiltotta, pár hétig még ment Vodafoneal, végül õk is letiltották. Másik ismerõs szlovákiában letiltott iPhoneja meg mûködik 1,5 éve... Szóval nagyon bizonytalan, én nem szívesen birtokolnék olyan telefont, amit bármikor letilthatnak.

GregSB
Nem használom, haveromnak restoreoltam + jailbreakeltem a telefonját, és van benne egy beállítás, amit ha bekapcsolsz akkor nem engedi frissíteni a BB-t, még akkor sem ha ki van kapcsolva a program. Ez a beállítás alapból be van kapcsolva telepítés után.

sziasztok!
láma vagyok iphone témában, uh lenne egy kérdésem:
ismerõsöm "adna" angliában letiltott iphone4-et, ami állítása szerint itthon tökéletesen mûködik
ez lehetséges? írnátok róla valamit!?
köszi elõre is
robotnyk
szintén friss.
igazából ott az a százalék, de attól még nem pontosabb mint a vonalkázás 😊
nekem is voltak érdekességek, volt hogy 18% volt, reggelre kikapcsolt, 30% volt, reggelre 29% (!), volt hogy 100%al feküdtem le és reggel 97, máskor 93%ot mutatott.
asysoft
Mivel még "friss" felhasználó vagyok, ezért nem igazán tudom mihez mérni, de arra emlékszem, hogy elsõ héten (mikor még számhordozás meg nem történte miatt hálózatra sem tudott felmenni) volt, hogy mintegy ~10%-ot merült mialatt aludtam (~5 órát), úgy, hogy minden ki app volt lõve, e-maileket sem nézegette... Igaz, mostanában már jobban bírja, kb 5%-ot ha veszt hosszabb idõ alatt, úgy, hogy 3G-n lóg.

/*WTF?!*/

robotnyk
valaki azt mondja igen, van aki azt hogy nem, van aki azt mondja nem is volt akksi probléma <#idiota>
asysoft
Felraktam, s sajnos még mindig be tud szaggatni... Remélem pedzegetett akku-üzemidõ növelés azért megtörtént😊

/*WTF?!*/

robotnyk
azt miért használod?
nálam ugyanúgy ment minden mint múltkor 😊
GregSB
Ach ja. Most nem ment felhõtlenül az update, mert én hülye elfelejtettem kikapcsolni Tiny Umbrelaban a BB update blokkolást 😄

robotnyk
nvm
robotnyk
ez hivatalos, és live?
GregSB
Kinn a 4.3.1, és mint láthatjátok ez már egyenesen a Sátán mûve!

asysoft
iOS 4.3-tõl lassult valakinek az eszköze? Én mikor megvettem az iPhone 4-et pár hete, egybõl feltoltam rá a 4.3-at, s nekem elég gyakran be tud szaggatni, cseppet sem tûnik gyorsabbnak animációk tekintetében, mint húgom 8 gigás 2. gen iPod Touch-a 4.2-vel...

/*WTF?!*/

robotnyk
nekem is mindig újraindul egyszer kilépéskor. rákerestem a jelenségre, de nem találtam semmit, csak azt, hogy mac osnél is volt ilyen.
Tikal
Szar a windowsod, vagy valami akad valamivel... szedd le, rakd fel újra.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

JaSoN HuNTeR
Most tényleg? Mert nagyon idegesitõ! Miért van benne?

Tikal
Igen az. Direkt van benne ez a funkcio...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

JaSoN HuNTeR
Az mi hogy kilépek az ITunesból Xel és utána pedig megint elindul a program, valamikor háromszori Xelés után zárodik be rendesen. Ez valami szivatás?

Egy kis helpre lenne szükségem, valamiért minden bejövõ hívást ismeretlen-nek mutat. több telefonról próbáltam mindegyiknél bevan kapcsolva a szám mutatása.

mi lehet? próbáltam már mindent, újrainditottam de semmi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

robotnyk
te gyõztél, én 2008 óta nézegetem, a 2g-3g váltás között merült fel elõször.
Nekem ennyi idõbe telt, hogy végre iPhoneom legyen 😄

&#63743;

GregSB
Gratula! Sajnos még semmi hír a függetlenítésrõl.

<#eljen>

&#63743;

clio1616v
egyidõben? ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega
én irigykedek és örülök is egyben!<#vigyor>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
jó dolog, ha 4esed van 😄

minden emberbõl õszinte érzést vált ki, van aki irigy és van aki örül veled együtt

mától én is boldog iphone 4 tulaj vagyok <#vigyor2>

4.2.1 függetlenítés-rõl lehet tudni kb mikor érkezik?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Snexi
az miért lehet,hogy az iphone-on az ipodban amiknek nincsen borító képe ahhoz tök random módon hozzárak egyet?rohadt idegesítõ
itunesben meg nincsen kép berakva hozzá

Dzsega
Akkor én kérek elnézést...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

kispeki
Ha domino csomagban veszel T-mobilenál net "elõfizetést" (pl.2000forintért 500mb-nyit), akkor a kötés napjától számítva 1 hónapig él...

(Ha 18.án mész be és mondod, hogy szeretnél netet telefonra, akkor azt a 2000Ft-ot minden hónap 18.án leveszik a kártyáról...)

nálam így van 😊

SoF II: C4z0rla

blory
Egy regebbi 4.1 os-s back-upbol lehetseges szerintetek a hivas listat, smseket, meg egyebb programokba szereplo adatokat 4.2.1 os-es iphonra visszamasolni ?

GregSB
Szerintem meg minden elfér itt, ami kicsit is kapcsolódik a telefonhoz. Még a szolgáltatókkal kapcsolatos infók is, akit nem érdekel az tekerje tovább a görgõt az egerén.