iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mennyire ide illõ ...
Apptrackr hez hasonló ingyenes applikáció adatbázisokat keresek ...
Természetesen a torrent kiesett !
Jöhet privátba is !
Köszönöm
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://gaborszantai.co.uk/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Zseniális troll szöveg 😄
a második egy elégedetlen és irigy Androidos telefon tulaj
a harmadik egy csóró és irigy valószínûleg Nokia symbian combó tulaj vagy egyéb
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
láma vagyok iphone témában, uh lenne egy kérdésem:
ismerõsöm "adna" angliában letiltott iphone4-et, ami állítása szerint itthon tökéletesen mûködik
ez lehetséges? írnátok róla valamit!?
köszi elõre is
igazából ott az a százalék, de attól még nem pontosabb mint a vonalkázás 😊
nekem is voltak érdekességek, volt hogy 18% volt, reggelre kikapcsolt, 30% volt, reggelre 29% (!), volt hogy 100%al feküdtem le és reggel 97, máskor 93%ot mutatott.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mi lehet? próbáltam már mindent, újrainditottam de semmi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !


Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
minden emberbõl õszinte érzést vált ki, van aki irigy és van aki örül veled együtt
4.2.1 függetlenítés-rõl lehet tudni kb mikor érkezik?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
itunesben meg nincsen kép berakva hozzá
(Ha 18.án mész be és mondod, hogy szeretnél netet telefonra, akkor azt a 2000Ft-ot minden hónap 18.án leveszik a kártyáról...)
nálam így van 😊
SoF II: C4z0rla