iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Olcsósított néhány játékot a pop cap games!
pl.: plant vs zombies .79€

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

fsgh
Mikor lesz új Iphone? Mondjuk 4gs vagy ilyesmi. Mert lassan lecserélném a 3G-t de ha mondjuk fél év múlva jön megint egy új akkor azt még megvárom😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Srácok ne vegyetek olyan iphone 3gs-t amin 06.15 baseband van, nem mûxik gps vele. (Csak azért mondtam mert nekem elfelejtették említeni)
SötétBarom
Oh well.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

robotnyk
nemtom, lehet túl régen vettél vele, vagy bizonyos idõnként újra meg kell ejteni.
SötétBarom
Kérte, hogy validáljam, de mi a faszért? Vásároltam már vele korábban is..

SötétBarom
És a purchase historyban free-ként van jelen. :o

robotnyk
ha még nem volt validálva a kártya, akkor lefoglal 1,79€-t asszem 2 hétre, de nem emeli le ne szarjá'
SötétBarom
Hát ez kurva jó. Leszedtem az Alarm Cock freet, erre lerántott a kártyámról egy 500-ast. WTF

Alarm clock nevezetû app egész jo.
SötétBarom
Be lehet állítani valahol, hogy ha töltõn van a telefon, akkor ne kapcsolja ki a háttérvilágítást? Ha nem, akkor tud valaki mondni ingyenes, ám fasza órát? 😄D

Dzsega
lol<#idiota>

SötétBarom
Mosmá elsõ <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

blory
De most ujabban az itnes ellenorzi hogy a legujabb verziot akarod-e felrakni s ha nem nem enged tovabb, ugy tudom.

GregSB
Jailbreak -> iBlacklist

egy kérdésem lenne,
iphone-ra van e olyan program, ami blokkol telefonszámokat, illetve sms-eket, adott telefonszámról ?

válaszokat PÜ-ben kérném

köszönöm

pyrohun
lol? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Mi ez az "Flash video guide" a top paid apps 4. helyén?
Azt csak ugy tudod ha innen lezuzod azt az iOs-t amit akarsz :
iOS letoltesi
majd az itunesban nyomsz egy shift+restort majd betallozod amit letoltottel es arra restoreolni amit kivalasztottal...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Köszi.

De ha az Itunes-ba rányomok hogy update akkor a legújabbat tesz fel. Hogyan lehetne kiválasztani hogy melyik FW-t akarom?
4.2.1 jailbreak greenpois0nnal...
http://www.youtube.com/watch?v=uOY2yCe4gL8
Innen le tudod tolteni a greenpois0n RC6-ot winfoshoz...
greenpois0n RC6

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Sziasztok!

Érdekelne hogy 3GS-en 4.1-rõl megéri frissíteni 4.2-re? Lehet már jailbreakelni? Ha igen milyen szoftverrel? Hogyan kell? Tudtok adni valamilyen linket?

Várom a válaszokat,fontos lenne
Elõre is köszönöm
rooney8
ez engem is érdekelne 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JaSoN HuNTeR
melyik a legjobb videó felvevõ program 3Gre amivel egész jó videót lehet késziteni ?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Minek még 5ös?
passatgt
mondjuk nem írta, hogy a négyes fehér, tehát lehet hogy kicsit elõbb jön majd az iphone 5, és most startkor is lesz fehér, mint az ipadból?😊

LoDMaSt
Már ha tényleg kiadnak egy 5-öst pár hónappal a fehér után..

@ Hellomarci

passatgt
de minek lesz, ha úgyis jön az 5?
aki megveszi az bolond😊

Az ingyenesre olvastam valahol, hogy van limit de majd most kipihentebben beleásom magam.

&#63743;

GregSB

Ez egy visszaigazolt Twitter acc, tényleg az Apple marketing igazgatójáé. Szóval mégis lesz fehér iphone még tavasszal.

Xing: nem tudok arról, hogy lenne limit, miért is lenne?

Jah, szarul fogalmazok. Pedig sokat gondolkodtam rajta :p

Az érdekelne hogyha az iPademrõl beregelek egy accot akkor azt akármennyi 3gs-en használhatom find my iphonehoz? Továbbá még regelhetek két accot ugyanerrõl az iPadrõl ha jól gondolom.

&#63743;

Dzsega
Ingyenes az Enigmo 2!<#papakacsint>

GregSB
Mit nem értesz? Apple oldalán pontról pontra le van írva hogy kell beregelni rá. A kérdésedet meg én nem értem 😄

Erre senki?

&#63743;

GregSB
Nehogy a T-hez vidd! Olvass egy kicsit vissza, pont most volt errõl szó itt (#21572) meg az Apple topicban. Vidd be valamelyik garis márkakereskedõhöz (iStyle, StarKing), foglalkoznak iPhoneokkal is.

Azt nem tudom, hogy ilyenkor cserélik az elemet, vagy újat kapsz, ezt majd elmondják ott a helyszínen.

Yoda001
a jövõhéten tervezem visszavinni a garis 3GS-t, mert némító gomb meghalt egy féléve..
a kérdésem annyi, hogy teljesen újat adnak majd, vagy csak kicserélik, melyikrõl tudtok?
általában mennyi idõ ennek az egésznek a lefutása?

http://9gag.com/gag/5135249

GregSB
Nálam is jobb a vétel, reggel ahogy járok be melózni a városba van egy kb 3-4km-es szakasz, ahol eddig csak GPRS-em volt, mostmár végig fennmarad Edge-n / 3G-n.

Hacsak nem a Trémobil fejlesztett az antennáin azon a környéken, pont a 4.3 megjelenése idejében 😄

Akksin nem látok változást, ellenben olyan, mintha magasabb térerõt jelezne, mint korábban. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

robotnyk
én reggel 3 nap 10 óra után tettem töltõre 16%on, de most spórolósan használtam, és nincs wifin sem még 😊 (4)
GregSB
3GS-en mi a tapasztalat a 4.3-al? Ott is érezhetõ javulás?

GregSB
Nagyon megvagyok elégedve a 4.3-al egyébként. 4.2.1 is gyors volt, de masszív használat után egy két menü animáció (mappa nyitás, programnyitás) néha be-beakadt. Most minden folyamatos és gyors, és az akksi is kicsit jobban bírja. Péntek délután húztam le töltõrõl, és most raktam fel megint 20%-on. Mondjuk eléggé lightosan használtam az elmúlt 2 napban, de eddig max 5-5 és fél óra használatot bírt ki, most elment volna 6+t is egy töltéssel.

GregSB
Ez persze csak akkor mûködik, ha nem iPad bb van a telódon.

GregSB
Vagy van még egy lehetõség, lehet a TinyUmbrella nem engedi frissíteni a BB-t (az szokta 1015-ös hibával megszakítani a restoret, még mielõtt a bb frissülne). Alapból úgy van beállítva hogy ha kilépsz a progiból akkor se engedi frissíteni a bb-t. Az advanced beállításoknál tudod kikapcsolni (most nincs elõttem, telefonról írok, ki kell venned a pipát az elõl, amiben szerepel az "on exit", ettõl jobban nem emlékszem 😊

Ha ez a helyzet akkor fel kell mennie a gyári 4.3-nak, vagy ha van shsh-d akkor a 4.2.1-nek.

GregSB
Szerintem iPad baseband lesz rajta. Customot tudsz csak feltennin pwned DFU-ból. Már ha van shsh kimentve. Ha nincs akkor nen tudsz mit tenni, csak a 4.3-at tudod felrakni, de mivel iPad bb van a telefonodon nem fog bebootolni (4.2.1 felett van bb ellenõrzés a telefonokon).

Meg kell várnod, amíg kiadják az új pwnage toolt / snowbreezet, és egy custom 4.3-at kell majd feltenned. Addig is ments shsh-t, mert várható frissítès hanarosan (hackerkonferencián sebezhetõséget találtak a Safariban, ezt fogják valszeg patchelni egy 4.3.1-el)

Értem! köszi, ebben csak egy dolog a nagyon vicces,hogy 4.3 nem volt rajta.Akkor mi a teendõ?
A szifon.com cikkét értelmezve a 1015-ös hiba korábbi firmware telepítésekor jön elõ miszerint nem tudja írni a basebandet mert nem lehet downgradelni. Ha ez 4.2.1 telepítésénél jelentkezik és a legújabb TinyUmbrella sem segített akkor valószínûleg 4.3 volt rajta mielõtt hozzád került ami frissítette a basebandet.

&#63743;

Igen ezt néztem én is de mivel shsh nincs mentve és ireb tinyumbrella nem csinált semmit mint írtam ezért nem nagyon tudom mi van most.
Itt megtalálod mindkét hibaüzenet okát/ill megoldását:
http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/

&#63743;

Sziasztok!
Lenne egy problémám aminek a megoldásához a segítségeteket kérném!
Nos van nálam egy i3GS elvileg t-s! úgy került ide hozzám,hogy nem lehetett bekapcsolni, most ott tartok ,hogy kéri,hogy tegyek rá valami rendszert ugye.
Ha restorezok és mondjuk egy 4.2.1 et vagy valami hasonlót próbálok rátenni akkor elindul és amikor kiírja azt ,hogy: 'Processing iphone firmware' itt megáll és vagy 1015-ös vagy 3194 es hibakóddal dob ki! tinyumbrellával és ireb el is próbáltam! Esetleg ha valaki tudna nekem segíteni ebben,vagy egy klassz kis videó linket küldeni amiben megmutatják mit kell csinálni azt nagyon megköszönném!
Én nem egészen vágom ezt a Free Find my iPhone featuret.

Jól értem, hogy egy eszközön 3 accountot lehet beregelni (beregelsz egyet majd törlöd) és ezek közül bármelyiket accot korlátlan számú eszközön használni egyszerre?

&#63743;