45063
-
#43375 TomTom érdekes üzleti modellel állt elő.
Freemium navigációval jöttek elő TomTom Go néven.
Havonta 75km-t ingyen lehet vele megtenni, felette előfizetés szükséges. Le lehet menteni offline térképeket, forgalom info is van benne...
Mondjuk ez a 75 km pont az ingázó kategóriába esik, arra meg nem tudom mitől nyújt ez többet mint a Waze. -
#43374 M4A-ra konvertáld és nevezd át M4R-re, majd húzd be a ringtones ablakba. -
#43373 m4r formátumban kell... Neten találsz konvertert hozzá, vagy egyszerűbb ha az ingyenes SynciOS appot használod. Az átkonvertálja az mp3-at, meg lehet vágni stb... és ezerszer hasznosabb, mint az itunes. -
#43372 akkor már csak 1 kérdésem van: mp3 nem jó? találtam egy régebbi leírást, ahol itunesban átkonvertálja AAC re, de mivel most ilyet nem találtam, nekem kéne átkonvertálni, vagy mp3 is jó? -
#43371 nálam a rámásolt csengőhangot ki lehet választani üzenethangnak is, csak le kell görgetni a listában a csengőhangok részig -
#43370 Hogy lehet mondjuk SMS hangot változtatni (sajátra).
Hangok között azt látom, hogy áruház, de iTunessal átemelt kis értesítés is csak a zenék közé teszi be, onnan meg nem tudom beállítani. 10perc keresgélés után is csak Jailbreakes megoldásokat találtam. Nincs rá megoldás jailbreak nélkül? -
#43369 Ugy néz ki iPhone7-nek hasonló designja lesz mint 6/6s-nek, fe nem lesz rajta antenna csík. Az alján lesz műanyag.
http://9to5mac.com/2016/03/13/purported-iphone-7-chassis-pictures-show-redesigned-antenna-lines-new-larger-camera/ -
#43368 igen, ha ott ilyen történik az megszokott, nincs róla hír stb.
iOS is egy ember által írt szoftver... -
#43367 vicces, mert pont ma kaptam egy üzenetet egy ismerőstől, hogy a droidján tárolt mind az 1500 kép egyszer csak eltűnt... :) -
#43366 persze, van olyan alkalmazás is (mirrorlinkes pl.), amin láthatod, hogy mennyire erősen van benyomva a pedál, mennyire dőlt be a kocsi... és ezt ugye nem a telefon szenzoraiból veszi, van a kocsiban elég. -
#43365 Ja pont azért nem írja ki SMS-eket hogy ne próbáld olvasni vezetés kozben.
Mondjuk megoldhatnák, a telefon szenzorai alapján simán érzékelhetné mikor gurul a kocsi és mikor áll. Állló helyzetben (ha nem dugóban araszolsz hanem mondjuk mar legalább 2-3 perce állsz) akkor kiírhatná a szöveget. -
#43364 hát gondolom megvagy az ember ereiben a vér ilyen szituációban :) -
#43363 Na bumm, ez aztán elviselhetetlen hiba :D -
#43362 Ki mondta neked, hogy tökéletes az iPhone? :) -
#43361 Egy apró szösszenet, a tökéletes iphonennal...
Ma de. gyerköccel elmentünk családi napra, ahol egy rakás fényképet készített nejem. Mikor du. hazaértünk a telefonján egy darab sem volt meg! Ha új képet csináltam akkor a kamera appnál meg lehetett nézni (fotók közt nem voltak meg), de sem szerkeszteni sem megosztani nem lehetett, ha kiléptél akkor eltűntek a képek. Appok kilőve, újraindít és láss csodát az összes kép megjelent a kamera appban is és a fotók közt is (némi töltögetés után, mintha felhőből szedte volna le).
Így maradtam életben... -
#43360 Összehoztuk a kocsival is.
CarPlay tök jól működött. Hatalmas pozitívum, hogy közben a telefont lehetett is használni. Ugyanez nem mondható el az Android Auto-ról és Mirrorlinkes megoldásról. Siri igaz csak angolul tudott, de lehetett tőle kérdezgetni akármit. Azt nem értem mondjuk, hogy sms üzenetek miért nem írja ki, mert csak felolvassa. Gondolom azért, hogy ne terelje el a sofőrt, de na... Összességében pozitívum az egész, sajnos még nincs sok app rá, de a fontosak működnek, és nem is kell sok minden.
Tapasztalataim szerint jobb mint a rivális megoldás. -
#43359 Ah, köszi! -
#43358 Beállításokban válaszd ki a mail fiókot és a Leírás mezőbe add meg a nevét, azt fogja kiírni a Mail app.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.03.11. 19:57:20 -
#43357 Apukám iphone user lett és van ami már nem tetszik neki :(
Két gmail accot akar hozzáadni az alap mail klienshez. Az egyik mindig gmail nevet kapja, a másik meg a [email protected] ot. Toroltuk azt ami a Gmail-t viselte, de ugyanúgy Gmail-t kapta. Van lehetőség, hogy átnevezze vagy... keressen más klienst?
Szerk: gmailre lesz gmail app
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.11. 19:44:04 -
#43356 Márc 21 lesz event. Ekkor jön iOS 9.3 is valszeg. -
#43355 Jól értem, hogy a régi készüléket le kell adni? -
#43354 iPhone Upgrade Program -
#43353 Nincs ilyen, talán majd a 7-el vezetik be. Persze ez csak erős tipp. -
#43352 USA-ban és nálunk van, feltételezem Angliában is kell lennie. Kérdezz rá egy iStore-ban. -
#43351 Hogyan es hol lehet igenybe venni ezt a liizing dolgot az apple-nel?
Egyaltalan angliaban van mar ilyen? Mindenhol olvasom, hogy a samsung bevezeti, hogy havonta fizetsz aztan 12 havonta kapsz egy uj telot, az uj galaxyt. -
#43350 Nem rossz, de a jótól nagyon messze van....
Köszi! -
Micsu #43349 Magyar nyelv van beallitva mindenhol de a helyesirasjavitas a szovegbox alatt angol? Hol tudom megvaltoztatni, -
#43348 Jailbreak nelkul ezt nehez lesz kivitelezni. A legegyszerubb megoldas, hogy egy bizonyos csoportba beteszed az osszes olyan szamot akiktol hajlando vagy hivast fogadni (nem kell kedvencekbe, tudsz csinalni sajat csoportokat es egy embert akar tobb csoportba is tehetsz) majd ne zavarjanaok mondal beallitod, hogy az adott csoport hivhasson. Igy nem "kavarod" ossze a kedvencek listat. -
#43347 Egy kis tanács, segítség, ajánló kéne. A helyzet az, hogy a két telefonból (céges privát) egy lesz és ez az iPhone lesz.
Leginkább egy hívás szűrés kéne, ahol megadhatom, hogy a telefonkönyvben nem szereplő emberek ne tudjanak hívni. A ne zavarjanak, jó, de nem lehet mindenkit berakni a kedvencek közé...
A jelenlegi céges (androidos) app segítségével jól kezelhető volt ilyen téren. Le is halkult meg elutasított hívásokat. Ez klassz dolog. -
Nem egyszerű, de működik! És kurvajó hogy minden egyből bejön, nem kell megvárni még animál...:) -
#43345 -
#43344 Upsz! Tenyleg! Bocsanat... -
#43343 amikor bekapcsoltad a sirit, az ujjoddal nyomtad nem? akkor már feloldja egyből -
#43342 Mondjuk masodrajara nem sikerult. Wtf? -
#43341 ez az FBI-nak van :[ -
#43340 Mi az, hogy fel lehet oldani a telefont ujjlenyomat es jelkod nelkul is kb. 5 masodperc alatt? Siri segitegevel siman be lehet jutni a Home Screen-re. Ezt nem akarja az apple valahogy kivedeni?? -
#43339 Megtettem, jo tipp! Koszonom!
Ennek a live photonak mi ertelme hatterkepnek? A menuben nem mozog, lock screenen meg nyomni kell a kijelzot. Wtf? Legalabb egyszer mozoghatna, ha feloldom a kijelzot. -
Xing #43338 Miután átváltottam teljes nézetre hozzá adtam a kedvencekhez. Üres Safari lapon ott van az ikonok között és onnan a teljeset nyitja meg. -
#43337 Azt hogyan? Nalam automatikusan a mobilos nezetek jonnek be. Mindig atvaltod kezzel? -
Xing #43336 Bocsi, nem. Én a teljeset használom. Mobilos felületen rosszul jelennek meg a kedvenceim, nem jelöli olvasottnak a topikokat stb. és valóban, a videók sem jelennek meg.