iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet ios9 bug 😄
most újraszerkesztettem és megfigyelem
Pl többen vannak az adott képen, én meg szépen megcsinálom, hogy csak adott személy legyen a karikában, majd 2-3hét múlva, kicsi kép lesz, rajta az egész csoport....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
En mar komolyan fontolora vettem, hogy atvaltok mas "cloud" szolgaltatokra pl gmail, calendar, evernote stb stb.
Persze lehet, hogy azok is kuzdenek hasonlo anomaliakkal.
Kezd idegesíteni ez a folyamatos kavarodás.
Pl névjegyeknél rendszeresen újra be kell állítanom a hívóképeket, mert nem teljes képernyős csak a kicsi karika és az sem úgy mutatja ahogy beállítottam, átír születési dátumokat stb...
Másnál is van ilyen vagy csak én vagyok ilyen "kivételesen szerencsés"?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
közben némi off
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2015.10.27. 17:20:57
http://m.mic.com/articles/127271/apple-may-have-invented-a-shatterproof-i-phone-here-s-how
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.10.21. 13:13:07
Valami ötlet?
Nagyon vekeny alig eszreveheto tok. Igazabol csak karcolasvedelem a celja.
Ezen kivul van egy Incipio NGP-m ami sokkal komolyabb vedelmet ad de csereben sokat ront az iPhone esztetikajan.
!Forza Ferrari!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sikerült megtörnöm az enyémet (4. iPhone, első eset, tudtam, hogy egyszer eljő ez a pillanat 😄), kicseréltettem, egyelőre okosba. Fizetni még nem fizettem érte, nem is fogok, mert van bleeding. De ez lehet csak azért, mert nem illesztetti bele tökéletesen a srác az új kijelzt.
Lényeg, hogy kicsit erősebben megnyomom, akkor - ahogy most a laptomom kijelzője is - megjelenik a tipikuselszíneződés. Csakhogy én úgy tudom, hogy ez iPhone-nál nem lehetne, legalábbis nekem a 4-nél nem volt ilyen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
Más: mai nap folyamán vistát telepítettem egy régi gépünkre. Majd mikor leszedtem a legfrissebb itunes-t meglepődve tapasztaltam, hogy win 7 vagy újabb rendszerre tudja csak telepíteni. Feltettem egy előző verziót de előbb utóbb az lesz, h majd jön egy újabb ios frissítés amihez a legújabb itunes kell. Akkor az mit fog jelenteni? Win 7-et vagy újabb win-t kell majd kényszerből feltenni?
(Mellékesen az itunes honlapján mielőtt leszedtem a legújabb itunest írja, h kompatibilis xp-vel és vistával. )
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nemrégóta van egy 16GB-os 5S-em, független, új.
A telefon info azt írja hogy 8,7 GB szabad helyem van, azonban az itunes sync azt írja hogy 9,80 GB szabad. akkor most mi van? friss a teló, van vagy 20 kép a telón, meg 2 vásárolt album.
Mitől van ez a különbség?
Lekapcsolt notificationokkel is 8.6 órát zabalta az alkalmat a háttérben tegnap
"Make no mistake: this is user-hostile. Facebook is actively creating channels to continue refreshing their app in the background when the user has explicitly stated that they do not want it to. Ironically, the best way to reduce the battery and data consumption of the Facebook app in the background is to switch Background App Refresh back on. Better still, remove the Facebook app from your phone."
Pl Mediumon en beállítottam hogy rakja ki notif centerbe ha valaki új postot rak ki azok kozul akiket követek. Ezeket van hogy csak napokkal kesobb olvasom el, de közben megnyitom az appot. (Appon belul nincs ilyen lista). Ha eltűnne akkor kb soha nem találnám meg ezeket.
En örülök hogy ott maradnak emiatt, de mondjuk berakhatnanak egy gombot amivel ezt ki lehet kapcsolni.
Utoljára szerkesztette: dzsegameló, 2015.10.15. 16:03:34
Amúgy be lehet állítani apponkent hogy mi jelenleg meg ott. En is csak a legfontosabbakat állítottam be oda.
Egyebkent meg csak akkor tűnik el ha a notif centerbol nyitod meg.
Mas...
A notification resz mi a picsanak van? Oke. Tudom, de ha en mar valamit megneztem magamtol szoval nem az ertesitest nyitottam meg hanem kesobb az appot akkor a notification reszben miert marad ott minden? Egy tucat email, instagram stb ertesites aztan lehet kiikszelgetni oket. Nem ertem mire jo! Miert nem tunik el onnan ha mar en azt megneztem?