45063
10255461851509447102.jpg
  • szucsy89
    Hát nem tudom... Nekem kicsit csalódás az 5SE. Sokan írják, hogy 2012es designnal kijonni 2016ban gáz, de szerintem a legszebb iPhone design ez, úgyhogy ezzel nem értek egyet, sokkal inkább a verciki kategória az 1gb ram és a 16gb tarhely...
  • Gladiator
    Erre valakinek otlet? Kurva idegesito, hogy nem tudok telefonszamot hozzaadni Facebook contacthoz, hanem kulon kell csinalnom egyet, mert egy rakat FB ismerost nem huz be.
  • GregSB
    9.3 is ma este lesz elvileg. Nalam még nem elérhető
  • rastaman
    garantált vétel lesz nálam az SE. 500 dodó a nagyobb verzióért egyáltalán nem pénz!
  • skinnyman
    Ha 500 nits-et mondanak a marketing anyagon, akkor nem hiszem, hogy valojaban 600 vagy tobb lenne. :) Pedig legalabb annyi kene ahhoz, hogy az allitasnak egyaltalan eselye legyen igaznak lennie..
  • Jim Morrison
    De ha a brightness annyi, akkor annyi :)
  • GregSB
    5se a 6s hardverével $400-t kirva jo deal. Szerintem fogyni fog mint a cukor
  • oneal1
    na én 6sről ugrok erre az 5se-re szerintem :)
  • GregSB
    Nem tudom mit linkelsz anandtechről, ez egy tök új kijelzo, nem hiszen hogy ott lenne tesztje :)
  • Botond #43406
    Azé háromból kettőt veszek :D
  • MerlinW
    Ez most nagyon gyenge cucc... 5x elmondják ugyanazt csak hogy kitöltsék az időt. Kicsi 6S, upgrade-elt iPad, meg watch. Kínos volt nézni ahogy erőlködtek a marketinggel. No mindegy.
  • skinnyman
    Lol, kb 20 masodpercig nyitottam meg, es epp azt irtak ki, hogy 500 nits, es valami olyasmi, hogy "brightest tablet available". Mondjuk nem tudom mire szamitottam, de szamomra egyszeruen felfoghatatlan, hogy egy ekkora ceg hogy engedheti meg maganak, hogy folyamatosan az emberek pofajaba hazudjon? :D
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.03.21. 18:59:19
  • Panzeradler #43403
    Erre várok, már amióta bejelentették, remélem hozzánk is elér májusig.
  • Krisztiam #43402
    iphone SE megkapja az iphone 6s belsejét, nem semmi szerintem sokan venni fogják
  • MerlinW
    Azt nem tudom, olyanom nincs:)
  • Krisztiam #43400
    és windows 10 edge böngészőben
  • MerlinW
    Itt van
    Csak apple eszközökön nézhető
  • oneal1
    video steam nincs esetleg?
  • Jim Morrison
    na, betoltott
  • Jim Morrison
    Kerhetek par linket? Eleg rossz itt a net, verge sok ido mire betoltene :(
  • Krisztiam #43395
    kezdődik :)
  • dzsegameló
    Nekem a teli "ragadt be". Ki kellet lőni a háttérből... Kb fél órát ment, mire észrevettem.
  • robotnyk
    ha esetleg valaki használ Waze-t, a legutóbbi update óta nem fordult elő esetleg, hogy beragadt az "üres háromszög", akkor is ha nem fut a háttérben az app?
  • Dzsega #43392
    Bal felső sarokban van egy olyan, hogy csoportok, nem lehet, hogy ott ki van kapcsolva valamelyik csoport?
    A facebookos cucc meg egy rakás szar.
  • Gladiator
    Nem vagyok egy nagy iphone-os, csak hasznalom, sosem mentem bele a reszletekbe, szoval lehet itt valami nagyon egyszeru a magyarazat.

Lenyeg, hogy hiaba adok hozza neveket a telefonkonyvhoz, nem talalja meg oket, ha rakeresek a Contacts appon belul. Viszont ha az univerzalis keresot hasznalom, akkor megtalalja, ranyomok, bemegy a telefonkonyvbe, es minden megvan. Az osszes ujonnan hozzaadott telefonszamra igaz ez, amit nem Facebookrol meg mittom en honnan szinkronizalt korabban. Ha hivnak ezekrol a szamokrol, akkor se mutatja a nevet, csak a szamot, hiaba van elmentve.

Masik, hogy egyszer szinkronizalta a Facebook kontaktokat, es azota semmit, pedig lett uj ismerosom, igy nem is tudom az o telszamaikat hozzaadni a kontakthoz, mert nincsenek benne a kontaktjaimban. Hogy lehet a Facebook ismerosoket up to date tartani? Meg amugyis teljesen fogyatekosan huzta be oket. Nem is az osszeset, meg ilyenek.

U.i.: na jo, most latom, hogy 1-2 uj ismerosomet hozzaadta, de nem az osszeset.

Szoval ugy az egesz Contacts funkcio valahogy tok szar. Ez igy normalis, vagy mit lehet ezzel csinalni?
  • Jim Morrison
  • Doog
    Köszönöm a tippet! Hétvégén beugrok egy boltba, és átnyomkodom mind a kettőt.
    Igen sajnos eddig abba a hibába estem, hogy csak a hardvert figyeltem hűűű mekkora tuti jó lesz. Ezért érdekel az iPhone mert nagyon jól optimalizált a rendszer, és mostmár nekem ez a fontos, hogy stabilan működjön.

Még az 5SE címkével ellátott telefont megvárom, mert nekem nagyon a kijelző mérete se számít, (ha jól tudom 4" lesz az SE kijelzője) csak az, hogy megbízható telefonom legyen.
    Hátha lesz kis árkülönbség. :)
  • Xing
    Én sem egyedül alszom és azt tapasztaltam, hogy ugyan azt méri mint a karkötő, ami a mozgást figyeli.
  • k0trapali #43387
    Ennyit a hardverrol s7 vs 6s plus
  • k0trapali #43386
    2 evnel sztem tovabb fogjak szofrveresen tamogatni a 6s-t. Ma olvatam, hogy az S7-el mar most van valami szoftveres gond hivas kozben, voltak lefagyasok is. (Forumon es hiroldalon is olvastam)
    Iphone-nal ilyenrol nem tudok. Nalam a 6s hibatlanul teszi a dolgat.
    Amugy meg ha tudod nezd meg egy boltban, szolgaltatonal a 2 telefont es hasonlitsd ossze magad :)
    Hardveresen is nagy a kulonbseg az s7 javara, de az ios optimalizaltabb ezert beeri kevesebbel is!
    Ha most 6s-t veszel sztem siman 3-4 evig jol elvagy vele!
  • k0trapali #43385
    Köszönöm mindenkinek! Megnyugodtam :)
  • Dzsega #43384
    Mióta megvan az i5, minden este rajta van egész éjjel a töltőn. Eredeti akksi van benne és hétvégén, ha nem csesztetem, akkor 2 napot neccesen de kibír...
  • Doog
    Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok, és nagy dilemmába estem.
    Soha nem volt még iOS rendszerű telefonom, és most furdal a kiváncsiság.
    Tudom, hogy nagy a harc a Samsung, és az iPhone között, pedig ami nálam játszik az a Samsung S7, vagy az iPhone 6s.
    De gondoltam már az 5s-re is, meg arra is hogy várok március 21-ig. Azt hiszem akkor jön az 5SE.
    Nemtudom megéri-e még 5s-t venni!?

Esetleg valaki tippet tudna adni. iPhone-t nem divatból vennék, hanem mert az iOS lehet magával ragadna.
    Viszont ha ésszerűen gondolkozok a Samsung lehet többet tud nyújtani, csak az a fránya Android zavar néha.
    Ezért is rágódok már jó pár napja, mert úgy szeretnék vásárolni, hogy pár évig tuti megmaradna a készülék és nehogy az legyen, hogy b@szki a másikat kellett volna venni.
  • Tikal #43382
    ha 5 évvel ezelőtt mondod, hogy aggaszt akkor megértettem volna, de ma már ez nem probléma, ezek az akksik már sokkal jobbak, magukat szabályozzák, csak azért mert töltőre van dugva még nem jelenti azt hogy folyamatosan veszi fel az energiát, kikapcsol az akksi ha tele van. Ha napokigg töltőn lenne se történne semmi. Nyugodtan hagyd rajta éjszaka.
  • Rage47
    Amúgyis úgy tervezték, hogy be legyen dugva éjjel, ennyire szerintem nem kell félteni.
  • k0trapali #43380
    Mellettem van a telo az eljeli szekrenyen. Baratnom a masik oldalamon. 2 napja hasznalom, meg csak kalibral. Inkabb ez az akksi dolog aggaszt, hogy be van dugva egesz este :/
  • Rage47
    néztem, hanggal is ugyanazt méri kb., mint az Activité órám, ami a kezemen van és a mozgásomat nézi.
    persze ha barátnőd rajtad alszik, akkor őt is hallja nyilván, szal így nem a legjobb. :) nem teszteltem még, de olyasmire emlékszem, hogy 2 iphone-t össze lehet hangolni, hogy az ő iphone-ja csak az ő hangját figyelje, ha az ő térfelén alszik persze
  • k0trapali #43378
    Hasznalja valaki a Sleep Cycle appot?

Ez mennyire igaz dolog, marmint a mikrofonnal figyeli az estet azt kesz reggel meg jo idoben ebreszt. Baratnommel alszol es siman hallja az ö mocorgasat is :D
    + mennyire akksi rombolo, mert egesz este bevan dugva a telefon.
    Tapasztalat, velemeny?
  • Tikal #43377
    75km/hó
  • Solt
    Nem naponta? :)