45063
-
#43335 a mobil oldal? -
Xing #43334 Nálam Safariban is betölt aktív adblockkal. -
#43333 most megnéztem, és nálam sem tölt be, viszont a chrome sem -
#43332 Semmit sem! Alap Safari. -
#43331 Megvan a hiba...
(Nem teljesen világos a dolog, de a kevés hely miatt nem mentek fel a képek. Kb 85MB volt az iPhoneon. Már ki akartam kapcsolni a foto szinkronizálást és ott írta, hogy 5 feltöltendő elem, kevés hely. ) -
#43330 adblockert használsz? -
#43329 Safariban miert nem latom a videokat a forumban? Vagyis sztem video lenne, de csak egy ures hozzaszolast latok. -
#43328 -
#43327 Elsősorban nem a készülék miatt használunk iPhone-t, hanem az oprendszer miatt. S7-en is droid van, ami számomra speciel nem jó. -
#43326 hát engem nem vett rá a váltásra :D meg sem fordult a fejemben, sőt. -
#43325 Mit szoltok az s7-hez? Valakit ravett a valtasra? Nem flame miatt kerdezem, csak kis beszegetes tema gyanant :) -
#43324 Ha az iPhone-on nem hajlandó feltölteni a képeket az iCloud-ba, akkor mit tudok tenni?
Újraindítás volt, minden appot kilőttem, viszont van 2db videó ami nem ment fel, ezek nagyon kellenének.
Az iPad felrakja rendesen (pc-n ellenőriztem, hogy melyik nem szinkronizál, sajna az iPhone a ludas).
iOS 8 van még mindenemen, nem szeretnék frissíteni 9-re. (i5 és iPad 4) -
#43323 Nálunk is van már kétlépcsős belépés. -
#43322 Frissítik a 4" méretet. 5s kikerül a forgalomból, helyette ez lesz, valószínűleg változatlan áron.
Megkapja a 6 vagy 6s prociját, jobb kamera kerül bele, stb. -
#43321 Akkor most kiadnak meg egy 5s-t? -
#43320 http://9to5mac.com/2016/02/24/iphone-5se-drawings-depict-nearly-identical-design-relocated-power-key-slightly-curved-edges/
Enyén lekerekített lesz, + oldalra kerül ezen is a power gomb. -
Micsu #43319 sikerült összeházasítani a telót (iphone6) egy nyomtatóval (cannon) wifin, szépen működik is sok esetben pl pdf vagy weblap, vagy doc file nyomtatásakor de gmail app emailjeit nem tudom kinyomtatni mert nem látja a nyomtatót, mindig a google cloud nyomtatást akar, vkinek esetleg tapasztalat? -
#43318 Koszi mindenkinek. -
#43317 3 féle képpen kerül oda ikon:
- Egyrészt hely specifikus alkalmazásokat dob ott fel. Pl nekem pesten a Nyugati pályaudvar vagy Keleti közelében megjelenik ott az iMenetredek alkalmazás. Vagy pl a Liszt Ferenc reptéren a Wizzair alkalmazását rakta ki múltkor nekem (+ a jegyet is ami passbookba be volt rakva).
- Másodrészt a rendszer tanulja hogy milyen időszakban milyen alkalmazásokat használsz sokat, és ez alapján is feldob oda appokat. Pl én reggel mindig podcastot hallgatok, így amikor reggel bekapcsolom a telefont már automatikusan az Overcast ikonja jelenik meg ott. Ide tartozik hogy azt is tanulja a rendszer hogy jack (füles) csatlakoztatásakor mit indítasz el a leggyakrabban. Nálam ekkor napszaktól függően vagy az Overcastot dobja fel vagy a Spotifyt.
- A harmadik pedig a már említett handoff funkció, de ez csak Mac-el szinkronban működik, Windows-al vagy Linuxal nem. Ha Macen megnyitsz gyári alkalmazást, és a telefonnal a közelben vagy akkor a bal alsó sarokban fel fogja dobni annak a gyári alkalmazásnak az ikonját, és ha megnyitod akkor a telefonon tudod folytatni amit csinálsz. Pl meg van nyitva Safari macen, olvasol egy oldalt, de a telefonon / iPaden akarod folytatni, akkor felhúzod az ikont a telefonon / tableten és betölti azt a Safari oldalt amit Macen olvastál. Ugyan ez működik iBooks-al (PDF-ek, könyvek), Notes-al, Numbers, Pages-el, a gyári Podcast appal is.
Ami újdonság iOS9-ben még, hogy azok az ikonok amik megjelennek ajánlásként a bal alsó sarokban nem csak a lockscreenről érhetőek el, hanem a multitasking nézet aljában is megjelennek.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.02.17. 18:14:49 -
#43316 Ezekrol nem is tudtam :) -
#43315 Megszokja a használatot. Pl ha minden nap mész haza este 6-kor és használsz valami GPS alkalmazást, akkor annak az ikonját fogja odarakni. Vagy ha sokszor elindítod a Spotify-t ha rádugod a fülhallgatót, akkor azt fogja odarakni. -
#43314 Vagy pl. ha bedugod a jacket akkor music app. -
#43313 Az akkor jelenik meg ha a kozleben az apphoz tartozo szolgaltatas van. Pl repteren megjelenik a legitarsasag alkalmazasa, starbucks kozeleben a starbucks alkalmazasa stb stb.
Ezen kivul meg van ugye a handover (vagy mi a neve) ami azt jelenti, hogy ugyanazon az apple id bejeletkezett es kozelben levo apple gepekrol tudsz atemelni munkafolyamataokat. Pl elkezdesz emailt irni a gepen majd a telefonrol folytatot vagy epp forditva. -
#43312 Sziasztok az hogy van hogy a zart kepernyon neha felbukkan egy app ikonja amit felhuzassal el tudok inditani, mint a kamera app csak a masik bal oldalon. Meg nem sikerult rajonnom, hogy ezt mikor csinalja es miert, vagy hogy hogyan lehet oda berakni. -
#43311 En belevalasztottam a legelsobe amit meglattam...
Majd rendelek egy normalisat. -
#43310 Én meg most levettem róla mindent és csupaszon használom. Vettem egy Olloclipet és az csak igy megy rá :) -
#43309 én is üvegfóliát vettem rá, de ennek le van kerekítve a széle... -
raga #43308 Full coverage tempered glass..
Én a geek appból rendeltem, hirtelen nem találtam jobb linket... -
#43307 + iOS 9 óta Lock screenen ha duplán megérinted a home gombot akkor tudsz választani bankkártyát ha több van megadva.
Nekem nem megy Apple Pay, de azt észre vettem hogy iOS 9 óta nem megy reachability Lock screenen, es amikor utana olvastam akkor jöttem ra hogy ez vette át a helyét :)
-
#43306 Vigyázol rá, nem fog összekarcolódni könnyen. Nekem sosem volt fólia telefonon, idegesít csak. -
#43305 Igy is gyorsan megy a penz :D
Na vettem uveg lapot a kijelzore, vagy minek hivjak, de nem tetszik! Lett egy eles pereme a kijelzonek :/
Tudtok ajanlani valami jobbat, ha van vagy inkabb folia? Nembaj ha nem filleres megoldas! -
#43304 Ennyi! Mennyi legyen? :D Vigyazz, gyorsan megy a penz, mert tok kenyelmes ;) -
#43303 -
#43302 Ahol NFC-s terminál van, rakd rá az ujjad a home gombra és rakd oda a telefont. Nem kell nyomni semmit. -
#43301 Angliaban elek.
Kozben sikerult kb. 5. Ujra hozzaadasra. Most akkor odateszem a telefont, mintha paypal kartyaval fizetnek es leovassa az ujjlenyomatom es ennyi? -
#43300 Angliaban mar van. -
#43299 apple pay még nincs európában... nálunk kb 5 év múlva lesz -
#43298 Hamarosan talan kesz leszek az android/wp verzióval, utána jöhet ios.
Sajnos az nem egy egyszerű/olcsó mutatvány:( -
#43297 A sim az oke. Mikor szoveges uzenetet kene kapnom az aktivalasrol, ott mindig irja, hogy probalja kesobb. Why??
Van az SG-nek appja ios-re? -
#43296 gondolom itt is feltétel, hogy a sim mobiltárca képes legyen. Ez az első lépés :)