45063
-
#43455 ha kilépnél belőle, hogyan figyelne a Zuckros bácsi 0-24? -
Kösz.. -
Sequoyah #43453 Extra tarhely hack
Kiprobaltam, a 2GB szabad helyem felment 4GB-ra:) -
#43452 Nem lehet kilépni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#43451 Facebook messengerben hol kell kilépni?
Sem az alkalmazáson belluli beallitasokban, sem beallitasok/messengerben nincs ilyen opcio.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.07. 19:51:56 -
#43450 én az iphone se-t venném... -
#43449 sziasztok.szeretném megvenni az első iphonomat 5s vagy 5 se személyében.semmi különösre nem használnám,csak a kijelzőméret és a forma miatt tetszenek.melyiket vegyem szerintetek?így hogy nem gyártják az 5s-t tovább a termék támogatás (pl:szervíz) nem változik ugye?
kösz -
Xing #43448 Te nem tudod sehonnan leszedni. A redsn0w vagy a PwnageTool tudja letölteni az Apple-től.
WARNING – YOU DO THIS AT YOUR OWN RISK! PLEASE UNDERSTAND THE CONSEQUENCES OF UPDATING TO 06.15.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"There is no way to come back down from 06.15, and there’s no hiding the baseband version from Apple. You’ll be voiding your warranty in a very obvious way.
If some future baseband comes out with a critical fix, you won’t be able to update to it if it remains down in the 05.xx sequence (then again, you wouldn’t update to it if you wanted to keep your unlock anyway).
Starting with FW 4.2.1 if you have 06.15 on your iPhone you won’t ever be able to restore to stock firmware (it will fail). You’ll need to only restore to custom IPSWs (then again, if you’re unlocker you should already be doing that).
Unlockers have been reporting mixed results about GPS functionality at 06.15.00. Until we can track down what differentiates those who retain GPS vs. those who lose it, be conservative and assume you’ll lose GPS at 06.15.00. As we work on finding the cause (and possibly a fix), please report your personal findings in our comments section. (Update: early indications are that while 06.15.00 is capable of GPS, it will require some further hacks. But please still be conservative and assume you will lose GPS at 06.15, in case the hacks don’t work).
Certainly don’t update to 06.15 if you don’t need to! Only do this if you need the unlock and you’re stuck on 05.14 or 05.15, and you’re willing to assume the above risks."
Forrás: http://blog.iphone-dev.org/post/1718400992/ultra-recycle -
#43447 Sziasztok! Van egy Iphone 3G telom 4.2.1 modem verzió: 05.15.4 szoftverrel. Nem latja a sim kártyámat! Honnan tom a 06.15.00 verziót leszedni? -
Xing #43446 Teljesen jól működik az accesibility nagyobbb kijelzőn, soha nem volt vele még gondom. Tehát ez nem teljesen igaz, hogy nem hajlandóak semmit kezdeni azzal, hogy felül vannak a vezérlő elemek. -
#43445 Jobs megszállott volt ezzel az egy kézzel kötelező átérni a teljes kijelző átlót dologgal és jól be is adta a népnek, hogy a 3,5 inch a legjobb méret. Ami utána 4,0 -ra változott. :) Nyilván az iOS -nél ez nem haszontalan dolog mert már 10 éve ugyanott vannak a fő vezérlő elemek (a jobb és bal felső sarokban). Persze az eszükbe sem jut, hogy valamit kezdjenek ezzel. Funkcionális tekintetben az iOS ugyanúgy néz ki már 10 éve. Egyedül az alulról felhúzható quick settingset tudnám említeni de arra is sokat kellett várni pedig alapból benne kellett volna lennie. Neadjisten lehetne benne android féle back funckió amit egy laza érintéssel a homegombon/touch id -n lehetne előidézni. Azzal sem hajlandóak kezdeni semmit, hogy a mobil piacon az iphone -nak van a legrosszabb kijelző/előlap aránya. Oké, ott van a home gomb alul, de azon is lehetne faragni, felül is nagyon nagy az üres rész, az oldalsó kávák is lehetnének vékonyabbak.
Na majd a 7.... talán...
Amúgy meg nem értem, hogy a nagyobb felbontású kijelző egy alapvetően már mediafogyasztásra használt eszközön miért parasztkavítás. Persze nem a 4k -ra célzok. De a retina fogalmat is az Apple vezette be, akkor ők is parasztot vakítottak? :) A hardveres rész meg tényleg csak odáig érdekes, hogy fluid legyen minden, ebben az Apple az egyik legjobb, ezt aláírom. Persze idővel szándékosan belassítja a régi eszközöket de meg lehet érteni a fogyasztás alapú berendezkedésben ezt kell csinálnia. Más gyártók is ezt teszik.
Utoljára szerkesztette: precision, 2016.04.05. 11:18:18 -
Probatbicol #43444 Ha jól tudom Jobs ellenezte a nagyobb méretet, szóval ha élne, akkor lehet hogy pont a 6 nem jött volna ki, de ezt már soha sem tudjuk meg.
Ebben az SE-ben szerintem az is benne van, hogy az Apple azt látja ami egyre nyilvánvalóbb, hogy a mobilokban már nem nagyon van hova fejlődni. Lehet kínlódni még több processzorral meg nagyobb felbontással, de az emberek kezdenek rájönni a parasztvakításra.Elég árulkodó, hogy ez a modell számot sem kapott, lehet hogy jó darabig ez marad 'A' 4 colos telefon.
Én pl. most nem nagyon tudok olyan okot ami rávenne, hogy az 5s-et lecseréljem a közeljövőben, azon kívül persze ha elromlana.
Én egy kicsit azon csodálkozom, hogy az SE ára nem kapott nagyobb visszhangot a sajtóban. Oké, hogy nem kevés 150 000 Ft, de mikor kaptad meg ennyiért a legerősebb Iphone-t? -
#43443 Teljesen rendben van az SE.
Számomra tökéletes. (Már csak ki kéne csengetni....) -
#43442 innováció majd az i7-nél jön (remélhetőleg). ez a telefon arra jó, hogy aki 4"-ot akar, az is kapjon erős hardverrel rendelkező iOS telefont. áldozatokat pedig meg kell hozni... 500 USD a nagyobb tárhellyel rendelkező telefonért pedig egyáltalán nem sok. -
#43441 az eladási adatok alapján nem viszik azt annyira mint sokan várták... -
#43440 Ha Steve Jobs látná mit művelnek ezek a cégével... szerintem ő soha nem hagyott volna jóvá egy iPhone 5c -t de ezt az iPhone SE -t sem. Rendben van hogy erős a hardver, de zéró innováció és sok esetben visszalépés... 1st gen touch id, usb 2.0, az előlapi kamerát nem is említem, egy alsó kategóriás androidos telefonban különb van. Jó, hát cserébe át lehet érni egy kézzel az egész kijelzőt. Hurrá. Az sem baj hogy fizikailag ugyanakkora mint egy normális kávával rendelkező 4.5es telefon. Egyszerűen nem értem... persze vinni fogják mint a cukrot, mert hát van végre rose gold... micsoda feature. -
#43439 Annak tűnik. -
#43438 Valaki aki nagyon ért hozzá, eredeti valójában ez a kábel? Ajándékba lenne. Előre is köszönöm a segítséget!
-
#43437 Hali, bocsi az offért de tudnátok ajánlani egy szervízt pesten ahol nem 4-5ezer forintos óradíjért kitisztítanák az 5S-sem kamerája előtt felgyülemlett port? Én nem nagyon merem szétszedni sajnos... Előre is köszi :) -
#43436 Ha van rá gari igen, ha nincs, nem érdemes. -
#43435 Hello.
Adott egy i6 es olyan gond van vele, hogy a nemito gomb visszapattan. Nem marad nemitason... Lehet koszos, nem tudom, csak az erdekelne, hogy telekomhoz vihetem ilyen problemaval? -
#43434 -
#43433 igazából inkább egy APRbe vinném, iStyle, vagy iCentre. A probléma mondjuk érdekes, mert gondolom ez nem garanciális. ha van rá biztosítás, akkor inkább a vodafonehoz vigyed, de csak akkor. -
#43432 Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a telefonomban iPhone 6S a jack aljzatba belement egy kis kő és sehogy nem jön ki, tehát beleragadt. A szolgáltatóhoz , jelen esetben Vodafone, ha beviszem megtudják csinálni ? Vagy várnom kell heteket rá , hogy megcsinálják. Náluk vásároltam 3 hónapja és 2 év hűségre.
Köszönöm előre is a választ ! -
#43431 amelyikben 2GB ram van -
#43430 hosszútávra melyikben érdemes inkább gondolkodni a sima 6-ban,vagy az új SE-ben? Méretre mindkettő tökéletes lenne nekem,tudásban is mindegy egyébként,csak a kérdésem az,hogy vajon a sima 6 meddig lesz támogatva? 2014 őszi a cucc,az SE meg ugye most fog boltokba kerülni -
#43429 na akkor nem 1 giga ram lesz benne, szerintem kevés is lett volna 1 giga
elgondolkozom lehet veszek egyet én is :D -
#43428 Jöhet az új banner, mert az Apple kukázta az 5s-t.
Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2016.03.23. 13:56:17 -
#43427 Mikor otosom volt neha azt ereztem kicsi, de hasznalt szempontjabol tokeletes volt, most a hatosnal azt erzem tul nagy.:D
Ha beraktak volna a force touchet a se-be akkor sztem lecsereltem volna ra a hatost, igy inkabb varok meg 1-2 evet. -
#43426 http://www.macrumors.com/2016/03/22/9-7-ipad-pro-iphone-se-2gb-ram/ -
#43425 1gb ram még nem biztos, bár én is arra tippelek -
#43424 Fizikailag törli, de a thumbnailje ott marad és a felhobol bármikor eléred -
#43423 Inkább 6 belső mint 6s.
Nincs 3D táccs, nincs feljesztett ujjlenyomat olvasó, nincs 2gb ram...
Az SE egy jobb procival, kamerával rendelkező 6-os, 5/5S csomagolásban.
Ettől függetlenül nagyon tetszik és szerintem veszek is. -
#43422 Nekem is be van kapcsolva a gugli fotok, de en azert szeretem a telon is tarolni a kepeket, nem mindig van amikor meg akarok mutatni par fotot :) -
#43421 Ja fotókkal ott a Google Photos, de ha van Maced akkor be tudod kapcsolni iPhoneon hogy optimalizálva a tárhelyet. Ilyenkor mindig csak az utóbbi pár hét fotóját tárolja a telefonon, a többit automatikusan törli -
Probatbicol #43420 Én sokat fotózom, videózom és zenét is egyfolytában hallgatok. A fotók, videók mennek fel google-ra, lokálban nem sok helyet foglalnak.
Zenét meg Spotify-on hallgatok, szintén nem kell neki nagyon tárhely, pedig több százezer album van a zsebemben :). Az alkalmazások között pedig azt tartom meg, amit tényleg használok is. 16 GB rengeteg mindenre elég. -
Solt #43419 Más a felhasználói szokás... :) Zene van rajta, játék nincs, mert az megy az iPad-ről, ha "szükséges", fényképezni meg elvétve, ha valami nagyon olyat látok... :)
Anno én azért vettem az i4-t, mert gyakorlatilag az egyetlen telefon volt, amit úgy lehetett az iGo-val használni, hogy nem merült le menet közben... Aztán találtam jó pár olyan appot ami jól jön a munkámhoz, és megbízhatóan is működik. No meg maga a rendszer, a dizájn, a stabilitás, stb. Megfogott, ennél jobbat még nem találtam, ezért nem is váltanék jelenleg sem másra. Viszont ettől még nekem bőven elég a 16GB... és mivel a telefon rendszeresen küldi a "jelentéseket", gyanítom ők is tudják, hogy sok olyan júzer van mint én, aki bőven elvan vele... ha nem így lenne, nem hoznák ki így! :)
A 8 GB már nekem sem lenne elég...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.21. 21:10:25 -
#43418 Gondolom akkor se nem fotózol sokat, nem hallgatsz sok zenét, appjaid sincsenek rajta nagyon :)
Persze azt csinálsz rajta amit akarsz, de ennyi erővel van telefon amivel szintén csak telefonálni lehet, és az akksija is két hétig bírja... :)
(egyáltalán nem letámadásnak szántam. Decemberig én 8GB os készülékkel voltam felszerelve, és már kicsit szenvedtem... :)) -
Solt #43417 Ha jól futnak rajta az app-ok, akkor nem mindegy, hogy milyen hardver van benne? :) Az i4 óta a 16GB-s verziót veszem, még egyszer sem sikerült elérnem, hogy kevés legyen... gondolom vannak ezzel így egy páran! :) -
#43416 főleg ilyen vas alá/mellé :)