iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
Srácok az én telóm jailbreak-van (3.1.3. Fw) és azt hogyan tudom megcsinálni hogy a 4. fölötti verziót tegyem fel de nem érdekel ha nem jailbreak-ve van csak mert a újjab játékoknak 4.0 vagy 4. fölötti FW-t követel

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Olyasmi, másik helyrõl már kaptam segítséget. Állítólag ismert hibáról van szó iPhone 4s és iOS 5 esetében, mégpedig a SIM PIN hibáról. Ki kell kapcsolni és megoldódik elvileg.

olvastam valami weboldalon hasonlót, állítólag gyári hiba, de nem vagyok benne biztos.

Hali!

iPhone 4s, T-mobile. Idõközönként eldobja a 3G jelet és vele együtt minden mobilnetes forgalomra képtelen, hiába van engedélyezve. Csak restart segít, vagy ha ki-be teszem a sim kártyát.
Aktiválás nem tudom mennyire lehet probléma, mert ha nem lenne aktiválva, akkor ugye alapból nem lenne hálózat. Amire még tippelek, hogy a régi iPhone 3G-m backup-ját restore-oltam, de azóta már nyomtam rá egy reset settings-et, ha esetleg az kavarna be. Valamint idõ hiányában a régi sim kártyából házilag készítettem micro sim-et, de akkor miért csak egy idõ után megy el csak a netes forgalom, a hálózat pedig nem?...

Elõre is köszi, ha valakinek van használható tippje!

DanielT
1. Mindenben jobb a 4.
2. Ha van rá pénz vedd azt, ha nincs, ne.

Elég egyszerû a helyzet szerintem.
Sickness
Haj. Kéne egy kis segítség, ugyanis nem tudom eldönteni melyik telefont vegyem meg. 3gs vagy 4. Mivel van egy "kis" pénzkülönbség a kettõ közt, ezért hezitálok, hogy megér-e 40-50-60 ezer pluszt az a pár újdonság a 3gs-hez képest. Ugye értitek mit akarok kihozni belõle...? 😄
Na sazl egy a lényeg: Melyiket és miért? 😄

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csibusz
Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy ha kosz ment valamilyen módon az telefon kijelzõje alá, akkor mennyibe kerül kb a kitakarítása? Nem garis, de valahol csak megcsinálják :/
Köszi elõre is.
Jim Morrison
mikor jön 5.1 vagy hasonló lehet tudni? vagy már kint van?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
ha 4.2.1 vagy annál frissebb szoftver van rajta, akkor valószínûleg bukta.
de nézd meg a beállításokban a modem firmware-nél mit ír. ha ezek közül valamelyik: 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04 akkor szerencséd van, ultrasn0w-al simán lehet függetleníteni (de ez után sem szabad frissíteni, mert a frissítéssel a baseband is frissül, amit már nem támogat az utlrasn0w). ha ezek közül semelyik, akkor nem lehet.

illetve van még egy utolsó lehetõséged, felrakod a telóra az ipad baseband-et (modem firmware: 06.15.00). de ezt azért nem javaslom, mert ha ezt felrakod, akkor a gps-t elfelejtheted. itt van egy részletes cikk az ipad baseband-rõl, nyálazd át és mérlegelj.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Soldiers
srácok Iphone 3Gs-hez(3.1.3 FW) 4.1-2 vagy 4. fölötti tört FW nincsen??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Szega87
Sziasztok! Apple iPhone 3G-m van, T-mobile-os. de közben lett egy vodafone-os sim kártyám és függetleníteni akartam mikor megkaptam, de azt mondták be van frissítve ezért nem lehet. Azóta direkt nem frissítettem bár nem is volt sok update 3G-re. Mi az a paraméter amit ilyenkor nézni kell? Modell? Modem firmware? Valaki hozzáértõ segítsen, thx!

GregSB
Lehet szar / selejtes a digitizer, amire cserélték. Gondolom adtak garit a javításra, vidd vissza.

Snexi
eltört a képernyõm,kicseréltettem de azóta néha nem érzékeli az ujjaimat
elbaszták a szervízben?

Tikal
Nincs feljebb... Az all mailboxba sem jonnek a leveleim a cloud-os cimre...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
Szerintem még 1el "vissza" kell lépnek és ott fog megjelenni a különbözõ fiókok.
Tikal
Icloud-os mail fiokomat miert nem latom a Mail app-ban? Be van kapcsolva icloud-ban, settings-ben is latom, de csak a Gmail fiokom van jelen.. Mobilme-bol migraltam igaz mar le volt járva de azt írjak hogy ujraaktivaljak oket ilyenkor...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
ios5 frissíti a baseband-et, ezáltal inkompatibilis lesz gevey sim-el
2 lehetõséged van (ha szeretnél ios5-öt, de miért ne szeretnél?! 😄): egyik, hogy custom fw-t csinálsz, amiben a baseband marad amilyen most, de az ios frissül (és ezt minden frissítéskor meg kell csinálnod)
a másik, hogy megvárod az új gevey sim-et, ami kompatibilis lesz az új baseband-el (már ha egyáltalán lesz ilyen 😄)
és itt egy cikk magáról a gevey sim-rõl

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

thx 😄



ez nem tûnik valami csábítónak 😊

TVelvet
szívni fogsz minden updatekor.
a shot
Szuper! koszi a segitseget!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Vaterán van egy eladó iphone 4 csak valami Gevey SIM el van függetlenítve, ez mennyire nagy szívás? mert az olvastam hogy ez a cucc jól mûködik de pl ios5 höz még nincs, akkor most ez hogyisvan?

Tikal
Azonnal ad el annak a hülyének aki 75ért átveszi tõled 😄

rooney8
ki az a hülye, aki ennyiért meg is veszi? 😄

GregSB
Akkor Settings -> General -> Reset (legalul) -> Erase All Content and Settings. (Magyarul Beállítások -> Általános -> Visszaállítás -> Összes adat és beállítás törlése).

Ez gyakorlatilag gyári állapotába állítja vissza a készüléket, olyan lesz mint amikor kivetted a dobozból. Minden eltûnik róla, és aktiválást kér majd.

Csak akkor nyomj rá, ha minden adatodat kimentetted!

Azért kérdeztem, hogy jailbreakelve van -e, mert JB-elt telefonon nem szabad erre az opcióra rányomni. Kinyírja a telefon OS-ét, csak restore-al tudod utána megjavítani.

a shot
nincsen jailbreakelve!

DanielT
Simán, ha még van olyan õrült, aki ennyit ad érte 😊
Váltanék 4S-re, szerintetek megéri elpasszolni egy 16 gigás gyári független GS-t 75kért? 2éves



GregSB
Jailbreakelve van?

a shot
ez oks, de a regi telora hogyan nyomok "format c:" -ot 😄

Tikal
Csinálj egy backup-ot a régirõl, iTunes, jobb klikk az iphone-on a menuben. backup... aztán uj telo rádug gépre, és restore: kérdezi majd hogy honnan, válaszd ki a régi telod backupját.

a shot
Szasztok! Egy olyan lama kerdesem lenne, hogy eladom a telom, es le akarok rola mindent szedni, ezt hogyan tudom megtenni, hogy a leendo uj iphonommal viszont vissza tudjak szinkronizalni mindent?!

GregSB
DanielT-nek és azoknak az embereknek jó hír, akiknek gyorsan merül a telefon iOS5-el:

"A small number of customers have reported lower than expected battery life on iOS 5 devices," Apple said in a statement to AllThingsD. "We have found a few bugs that are affecting battery life and we will release a software update to address those in a few weeks."

És tényleg. 5.0.1 beta changelog:

"- Fixes bugs affecting battery life
- Adds Multitasking Gestures for original iPad
- Resolves bugs with Documents in the Cloud
- Improves voice recognition for Australian users using dictation
- Contains security improvements
..."

töröltem amit nem szedett le majd most töltöm egyenként, azért csináltam hogy ne kelljen egyenként leszedni hanem egyszerre na mind1, tényleg kerülnöm kell az itunes ahol tudom 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
1 ötletem van: Ha már fent van úgyis az iOS5, soha ne használd többet azt a rohadás iTunes-t-.

Minek szinkronizálod? Szedj le mindent a telefonon, abból nem lesz baj.
thx

leszedtem vagy 8 appot az itunesal, le is töltötte rendesen, majd szinkronizáltam és kérte a teló az apple jelszavam majd csak 2 app jött le a többi várakozik, 5let?

Szerintem ez az:

http://itunes.apple.com/hu/app/google-mobile-app/id284815942?mt=8

de lehet hogy tévedek.... 😊
melyik appal tudok képre keresni hogy honnan való? (remélem érthetõ voltam 😄)

Adi
Köszönjük!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Köszönöm a linket de nem segített, mert ahogy elnéztem csak Angliába szállítanak ki. Viszont Ebay-en megtaláltam non slip car dashboard sticky pad mat név alatt. 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DanielT
Eszemben sincs. Egyetlen ami valóban hiányzik, az a nagyobb képernyõ és azt nem kaptam meg. 😞

Az iOS5 újításait imádom, többek között a naptárba való bejegyzés tapicskolós módját.

GregSB
Tényleg, még a 4S bejelentése elõtt beszéltünk arról, hogy te upgradelni fogsz az új telefonra.

Váltasz most 4S-re? Én tuti maradok a 4-nél, eddig nálam pár apró bugon kívül tökéletesen megy rajta az iOS 5.

rooney8
nem tudom, én sokáig használtam ios 4-el és egyáltalán nem éreztem õrjítõen lassúnak, teljesen normális, használható volt
bár tény, hogy nem sokat volt kezembe 3gs, vagy 4, de mondom, nekem egyáltalán nem volt "élvezhetetlen" a használata

GregSB
Gyárilag támogatott volt a 3G 4.2.1-ig. Bár inkáb ne tették volna rá, fõleg a 4.0 - 4.0.2ig volt a vicc. Rányomtál settings menüben valamire, és elmehettél kávét fõzni amíg reagált a készülék 😄 Nem is értem, a 2G-re nagyon helyesen nem adták ki, a 3G hardvere meg szinte semmiben nem különbözik attól, arra se lett volna szabad kiadni.

"Teljesen alkalmas volt az RSS olvasásra, emailre, naptárra"

Aha, igen 😄 Próbálj meg használni egy 3G-t ezekre 3GS és 4-es után, akár 3.1.3-al. Garantáltan azon fogsz gondolkodni pár óra után, hogy a földhöz vágd, vagy kidobd az ablakon, annyival lassabb az egész. Ha az ember agya ráált már a 4-es iPhone ritmusára, akkor olyan utána használni egy 3G-t, mint egy mai középkategóriás autóból visszaülni egy Ladába 😛

"Szerintem pont a 2G egy rossz vicc, normális net sebesség nélkül, ami nélkül meg az iPhone kb dísznek jó."

Amíg egy használt 3G-t használtam, folyamatosan ki volt kapcsolva rajta a 3G, és csakis Edge-en neteztem. Különben alig bírta ki az 1 napot az akksija... Akksit meg lehet berendeled egy gyros áráért, de hogy te egyedül otthon nem cseréled ki, az hótziher, mivel a 3G-nél a hátlap legallján csücsül. Ahhoz, hogy kicseréld, szét kell bontanod az egész telefont a kijelzõnél kezdve. Meg lehet csinálni, van róla számos tutorial a neten videókkal meg képekkel, de hogy én nem kezdenék bele az is 100%.

DanielT
Mit keres a 4+ iOS a 3G telón? Haxormaxor megoldás?

Egyébként jó volt az, amíg nem terhelték rommá az újabb és újabb updatek során.

Egy új akksi meg kb egy gyros ára házhozszállítással együtt.

Teljesen alkalmas volt az RSS olvasásra, emailre, naptárra, ami a mostani telóhasználatom kb 70%-a. Szerintem pont a 2G egy rossz vicc, normális net sebesség nélkül, ami nélkül meg az iPhone kb dísznek jó.
GregSB
Vicces ebbe belegondolni, de ma tényleg a 3G a legszarabb iPhone, ami létezik 😄

4.0+os OS-el akadozik, lassú és idegesítõ. 3.1.3-al meg szinte semmivel nem tud többet, mint egy "2G"-s iPhone, (ja de, tud 3G-n netezni, hogy lemerüljön a pár éves akksija 2 óra alatt 😛), ami klasszisokkal jobban néz ki, és kevésbé sérülékeny.

Én ha nosztalgiázni akarnék, vagy egy olcsóbb iPhonet venni második telefonnak, akkor tuti "2G"-t vennék.

Egyébként 3GS alá már nem adnám semmi pénzért. Az (fõleg iOS5-el) már egy nagyon fasza kis telefon, elérhetõ áron.

rooney8
én nem is akarok 😊
majd 3gs-t fogok nemsokára

Ne vedd meg!!!!!!!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tikal
NE vegyél 3G-t! Még tiz forintot sem ér, annyira lassú hogy a hajam tépkedem néha, az akksija már olyan gyenge az enyémnek hogy egy ora netezés/ telefonhasználatot sem bír ki 😊