iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
btw most portoltak a siri-t 3gs-re: link. egyaltalan nem ereznem magam lehuzva ha a nemreg 200ezerert vettem volna iphone4-et, amire hivatalosan nem lehet ratenni 😄 a sok birka meg meg anno magyarazta h azert nem lesz ra, mert ez olyan kurvafejlett hogy 2 mag nelkul nem fog menni.. hat ugy tunik megis menne 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
By the way az Adobe dobta a flash-t <#mf1>#mf1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
no offense, de androidon ez kb a legelso valtozattol, 2008 ota alap. kiteszed widgetnek a keresot, ranyomsz a mikrofonra, es ugyanott vagy. illetve ios-en is kb ugyanigy mukodik, csak ott ugye nincs widget. akinek ez ujdonsag, nemtom hol elt az elmult par evben. just sayin'.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Másik kérdés: ugye ezen a headseten van mikrofon is... Pc-n nem lehet használni mikrofonként (tehát Skype-oláshoz)?
Egyébként jobb minõségû Sennheisert kapsz olcsóbban ennél.
StarKing-ben érdemes venni 8300FT-ért egy újat? Vagy tud valaki olcsóbban?
(hagyományos Apple headsetrõl lenne szó, ami minden iPhone, iPod, stb-hez jár)
Javitva: 40-bol 27-en nem hasznaljak
"A Siri egyébként tényleg könnyen a Google egyik fõ ellenfelévé léphet elõ. Elég csak arra gondolni, hogy eddig bármit kerestünk (például egy éttermet), fel kellett mennünk a Google weboldalára, és be kellett gépelni a keresõbe. A Sirinél viszont elég egy egyszerû hangutasítás, ami sokkal gyorsabb és kényelmesebb lehet.
Egy piackutató már végzett is egy kisebb kutatást azzal kapcsolatban, hogy a Siri használata mennyiben változtatja meg a felhasználók keresési szokásait. 40 embert kérdezett a Siri használatáról, és mind a 40 azt állította, hogy nem szükséges a Google-t használniuk, ha a Siri megtalálja a keresett kifejezést, sõt 27 felhasználó az iPhone 4S megvásárlása óta meg se látogatta a Google keresõjét. "
http://gaborszantai.co.uk/
Nem fogom megkérdezni az idõjárást a telefontól amikor egyetlen mozdulattal, hamarabb megnézem. Nem fogok vele meetinget egyeztetni, mert addigra bejegyeztem, mire õ bejelentkezik, hogy meghallgassa az óhajomat.
Egyetlen hasznos funkciójaként a diktálást tudom elképzelni(pl egy ilyen komment esetén), aminek a hatékonysága erõsen kérdéses lesz magyarul.
Nincs hivatalosan kimondva, de a Nuance eléggé szorosan együttmûködött az Apple-el a Siri kifejlesztésében. Szóval nagy esély van rá, hogy jövõre már a magyrt is érteni fogja a Siri.
vedd meg az iPhone4 -et, csalódni nem fogsz... te magad mondtad, hogy a galaxy s2 (és ezzel együtt valszeg az összes androidos telefon) "bonyolult"
na, az apple meg pont arról híres, hogy mindent leegyszerûsít (a szó átvitt és pozitív értelmében)
szervizzel és ilyesmivel gondod nem lesz, ez egy világhírû cég, nem fog ilyeneken szarozni
az, hogy milyen képet ill. videót csinál az szubjektív... nézz teszteket / youtube videókat a kép ill. videófelvevõ minõségérõl, és döntsd el te, hogy neked megfelel e
szerintem nem éri meg a 4S... persze ha elõfizetéssel veszed majd, akkor "ugyanmindegy", ha viszont kp -ért, akkor szerintem simán vedd meg a 4 -et... a 4S újdonságai közül a szokásos "twice as fast" éri meg leginkább, azaz, hogy gyorsabb a proci benne, de ezen kívül minden ugyanaz... a hangvezérlõs Siri okosság meg amúgy sem megy magyarul és jelen állás szerint nem tudni hogy egyáltalán lesz e magyar verzió belõle, szóval ez se legyen mérvadó
Bazinga!
Szeretnék véleményt kérni tõletek az Iphone 4-rõl. Gondolom elég idióta kérdés ez lassan 1 évvel a készülék kijövetele után (na és persze a sok tesztet figyelembe véve) de úgy gondolom, hogy ti már sokat tapasztaltatok vele kapcsolatban, ezért tudnátok reális véleményt mondani. Az ismerõseim körében is van iphone 4 de nem tudják napokra odaadni nekem, hogy próbálgassam ezért 1-2 percekbõl kellene levonnom a következtetést ami ugye ennyi idõ alatt lehetetlen.
Én mindig sony ericsson-os voltam de a hazai support és szervizhálózata ennek a cégnek elfogadhatatlan és minõségen aluli. Volt már samsung telóm is de az nem az én világom. Rengeteg fórumot átolvastam és látom hogy megy az oltás a galaxy s 2 és az Iphone között de nekem a galasx s 2-ben túl sok az állítgatási lehetõség és annyira nincs szükségem, így erre dõl a mérleg. Internetezéshez nagyon kell, mert naponta többször kell a neten lógnom e-mailezés miatt.Nem egy 14 éves suhancos "villogásra kell" A fényképezés és videózás is elég fontos lenne, persze nem a nagyfelbontású képek készítése, mert fényképezõt nincs lehetõségem magamnál hordani. Hosszú távra tervezek, ezért akinek van tapasztalata, hogy pl. hiba esetén az apple cégnek milyen a hozzáállása, reagálnak-e gyorsan, megbízható-e az Itunes és persze a telefon. (azért írom mert a Sony gépei pl. egyik-másik pillanatban bedobták az unalmast és azóta sem tudom miért ) Lényegében egy megbízható telefont keresek amivel nincs hiba minden sarkon. Nem fogok-e csalódni ha kiadok ennyi pénzt érte?
A különbség a 4 és a 4 S között mennyire szembetûnõ? Ha valaki megtisztel véleményével azt megköszönöm.
Sziasztok
(mac-es itunes)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
PC vinyóról való streamelésre nem ismerek app-ot, de lehet h létezik. Nyilván ugye a fájlrendszert nem fogod látni hálózatról, mivel teljesen más a két eszköz mûködési elve.
Egyébként engedi kábel nélkül is a szinkronizációt. Ha rá van kötve töltõre a telefon, és egy wifi hálón van a gépeddel, akkor automatice szinkronizál elvileg.
Vásárolt valaki a magyar Apple Store-ból már iPhone 4s-t? Azéert kérdezem mert én igen de még mindig nem jött meg. Pedig már egy hete rendeltem. Ismerõsõmnek 4 nap utan jött házhoz.
Köszönöm.
1. Usb adapter jól mükszik hozza?
2. Ha van külsö vinyom,annak a tartalmát tudom látni valahogy? Le is tudom róla játszani a filmeket?
Lévén,hogy ez a legnagyobb I-oldal az sg,itt is megkérdezem,ha nem baj😊!
Elore is koszi,ha tudtok infot adni,tapasztalatot megosztani!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
[merlinw.org]
mondjuk a total commanderes t-pot pluginnel elérhetõ a "camera roll" és oda másolható e kép?
vagy valami más softwarrel esetleg?
Bazinga!
ha rádugom a gépre, akkor persze nyomhatom a gombot, de akkor mi értelme lenne a wifi syncnek? ugye nem igy gondolták? 😄
tehát a válasz úgy helyes, hogy 2g-re sehogy, 3g-re csak 4.2.1 és 3gs-tõl felfele pedig már az 5.0 is rámegy.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.