iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább home videó készítésével lepted volna meg õket 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

5c0rp330n
egyszeru keresesrol beszelt a cikk amit amit ideztem, es en is amikor reagaltam ra, de persze muszaj ide is keverni a demagog faszsagot, enelkul nem is lennel igazi isheep. 😊
btw most portoltak a siri-t 3gs-re: link. egyaltalan nem ereznem magam lehuzva ha a nemreg 200ezerert vettem volna iphone4-et, amire hivatalosan nem lehet ratenni 😄 a sok birka meg meg anno magyarazta h azert nem lesz ra, mert ez olyan kurvafejlett hogy 2 mag nelkul nem fog menni.. hat ugy tunik megis menne 😊

Sose felejtem mikor nyáron Krétai nászútról megleptem baráti kört a tengerpartra nézõ erkély látványával 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
Szegény... Te még mindig nem latod mi a kulonbseg siri es egy egyszeru hangvezerles kozott....

By the way az Adobe dobta a flash-t <#mf1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
"Elég csak arra gondolni, hogy eddig bármit kerestünk (például egy éttermet), fel kellett mennünk a Google weboldalára, és be kellett gépelni a keresõbe. A Sirinél viszont elég egy egyszerû hangutasítás, ami sokkal gyorsabb és kényelmesebb lehet."
no offense, de androidon ez kb a legelso valtozattol, 2008 ota alap. kiteszed widgetnek a keresot, ranyomsz a mikrofonra, es ugyanott vagy. illetve ios-en is kb ugyanigy mukodik, csak ott ugye nincs widget. akinek ez ujdonsag, nemtom hol elt az elmult par evben. just sayin'.

Tikal
wow...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Szegényes a fantáziád. A családom 80%-a külföldön él, illetve sok ismerõsöm, barátom is...

[merlinw.org]

Sennheisert? Látom ertesz a minõséghez.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Köszi szépen a felvilágosítást. Szerintem bevállalom a telót.
Prody
Köszi, de maradnék az Apple fülhallgatónál, mert már megszoktam, szeretem és bevált 😊 Csak két év után megadta magát... Mondjuk elég sokat használom, mert gépezés közben is folyamatosan a fülemben van. Vaterán láttam 5000FT-ért ugyanezt, csak nincs kedvem napokat várni arra, hogy nálam legyen -_- Úgyhogy holnap kénytelen vagyok megvenni a közelben 8300-ért...

Másik kérdés: ugye ezen a headseten van mikrofon is... Pc-n nem lehet használni mikrofonként (tehát Skype-oláshoz)?

DanielT
Vicces árak, USA-ban 10-12 ezer Ft-nak megfelelõ összegért adnak egy Shuffle-t, amihez szintén jár ilyen füles. Illetve itthon szintén ennyi lenne az államnak (kukába) dobott pénz (áfa,vám) nélkül.

Egyébként jobb minõségû Sennheisert kapsz olcsóbban ennél.
Prody
Elromlott a 2 éves headsetem: a jobb füles nem szól 😞
StarKing-ben érdemes venni 8300FT-ért egy újat? Vagy tud valaki olcsóbban?
(hagyományos Apple headsetrõl lenne szó, ami minden iPhone, iPod, stb-hez jár)

GregSB
Jelenlegi állapotában még nem sok mindenre használható, bár ébresztõ és reminder beállítására már most is sokat használnám kocsivezetés közben, vagy menet közben amikor a zsebemben van a teló, és nem akarom elõkapni (pedig nagyon sokszor ilyenkor jut eszembe valami, amit feljegyeznék / beállítanék rá egy emlékeztetõt)... de ha kilép beta-ból, és megnyitják az API-ját a fejlesztõknek, akkor a határ a csillagos ég lesz.

DanielT
Videószexcsetre tudom elképzelni egyedül 😊

DanielT
Hm. Akkor mégis zsír! 😉
MerlinW
Öö facetime-ot én napi szinten használom...

[merlinw.org]

Amerikaban senki nem hasznalja a Google keresot, akinek Siri-je van. Ennyire vakitja a parasztokat😊

Javitva: 40-bol 27-en nem hasznaljak

"A Siri egyébként tényleg könnyen a Google egyik fõ ellenfelévé léphet elõ. Elég csak arra gondolni, hogy eddig bármit kerestünk (például egy éttermet), fel kellett mennünk a Google weboldalára, és be kellett gépelni a keresõbe. A Sirinél viszont elég egy egyszerû hangutasítás, ami sokkal gyorsabb és kényelmesebb lehet.

Egy piackutató már végzett is egy kisebb kutatást azzal kapcsolatban, hogy a Siri használata mennyiben változtatja meg a felhasználók keresési szokásait. 40 embert kérdezett a Siri használatáról, és mind a 40 azt állította, hogy nem szükséges a Google-t használniuk, ha a Siri megtalálja a keresett kifejezést, sõt 27 felhasználó az iPhone 4S megvásárlása óta meg se látogatta a Google keresõjét. "

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Nekem erõs a gyanúm, hogy egy újabb parasztvakító feature(a facetime, az telefonos imovie, a photobooth és a többi mellé) amit 1 hét után senki nem fog használni, maximum arra, hogy megmutassa az ismerõsöknek, hogy mennyire jó.

Nem fogom megkérdezni az idõjárást a telefontól amikor egyetlen mozdulattal, hamarabb megnézem. Nem fogok vele meetinget egyeztetni, mert addigra bejegyeztem, mire õ bejelentkezik, hogy meghallgassa az óhajomat.

Egyetlen hasznos funkciójaként a diktálást tudom elképzelni(pl egy ilyen komment esetén), aminek a hatékonysága erõsen kérdéses lesz magyarul.
GregSB
Tegnapelõtt játszadoztam egy 4S-el, és ez a Siri hatalmas funkció. Szerintem hamarosan várható, hogy lesz magyar nyelv supportja is, mivel a Nuance féle Dragon Dictation hamarosan támogatni fogja.

Nincs hivatalosan kimondva, de a Nuance eléggé szorosan együttmûködött az Apple-el a Siri kifejlesztésében. Szóval nagy esély van rá, hogy jövõre már a magyrt is érteni fogja a Siri.

Bercy
Szerintem ha van pénzed rá, és hosszú távra vennéd a telefont akkor 4S-t vegyél, de ha az 5ös érkezésével váltani akarsz akkor a sima 4 tökéletesen ki fog szolgálni (vagy akár egy 3GS is).
Prody
Azért a 4S kamerája ezerszer jobb!!!

precision
egészen röviden 😊

vedd meg az iPhone4 -et, csalódni nem fogsz... te magad mondtad, hogy a galaxy s2 (és ezzel együtt valszeg az összes androidos telefon) "bonyolult"

na, az apple meg pont arról híres, hogy mindent leegyszerûsít (a szó átvitt és pozitív értelmében)

szervizzel és ilyesmivel gondod nem lesz, ez egy világhírû cég, nem fog ilyeneken szarozni

az, hogy milyen képet ill. videót csinál az szubjektív... nézz teszteket / youtube videókat a kép ill. videófelvevõ minõségérõl, és döntsd el te, hogy neked megfelel e

szerintem nem éri meg a 4S... persze ha elõfizetéssel veszed majd, akkor "ugyanmindegy", ha viszont kp -ért, akkor szerintem simán vedd meg a 4 -et... a 4S újdonságai közül a szokásos "twice as fast" éri meg leginkább, azaz, hogy gyorsabb a proci benne, de ezen kívül minden ugyanaz... a hangvezérlõs Siri okosság meg amúgy sem megy magyarul és jelen állás szerint nem tudni hogy egyáltalán lesz e magyar verzió belõle, szóval ez se legyen mérvadó

Bazinga!

Sziasztok Tapasztalt Iphone Tulajok!

Szeretnék véleményt kérni tõletek az Iphone 4-rõl. Gondolom elég idióta kérdés ez lassan 1 évvel a készülék kijövetele után (na és persze a sok tesztet figyelembe véve) de úgy gondolom, hogy ti már sokat tapasztaltatok vele kapcsolatban, ezért tudnátok reális véleményt mondani. Az ismerõseim körében is van iphone 4 de nem tudják napokra odaadni nekem, hogy próbálgassam ezért 1-2 percekbõl kellene levonnom a következtetést ami ugye ennyi idõ alatt lehetetlen.
Én mindig sony ericsson-os voltam de a hazai support és szervizhálózata ennek a cégnek elfogadhatatlan és minõségen aluli. Volt már samsung telóm is de az nem az én világom. Rengeteg fórumot átolvastam és látom hogy megy az oltás a galaxy s 2 és az Iphone között de nekem a galasx s 2-ben túl sok az állítgatási lehetõség és annyira nincs szükségem, így erre dõl a mérleg. Internetezéshez nagyon kell, mert naponta többször kell a neten lógnom e-mailezés miatt.Nem egy 14 éves suhancos "villogásra kell" A fényképezés és videózás is elég fontos lenne, persze nem a nagyfelbontású képek készítése, mert fényképezõt nincs lehetõségem magamnál hordani. Hosszú távra tervezek, ezért akinek van tapasztalata, hogy pl. hiba esetén az apple cégnek milyen a hozzáállása, reagálnak-e gyorsan, megbízható-e az Itunes és persze a telefon. (azért írom mert a Sony gépei pl. egyik-másik pillanatban bedobták az unalmast és azóta sem tudom miért ) Lényegében egy megbízható telefont keresek amivel nincs hiba minden sarkon. Nem fogok-e csalódni ha kiadok ennyi pénzt érte?
A különbség a 4 és a 4 S között mennyire szembetûnõ? Ha valaki megtisztel véleményével azt megköszönöm.
Sziasztok
Én elsején rendeltem meg és negyedkén vette le a pénzt a kártyámról. Akkor gondolom ez már csak jövõhét...

precision
thx! csak az a baj, hogy ennek is iTunes kell 😊

Bazinga!

Én igen. Október 24.én rendeltem meg és november 4.-én jött meg és elõzõ nap adták postára. Nyomon tudod követni a rendelésed online, azt remélem tudod.
Bercy
Nekem ipad2-n simán megy a vezeték nélküli szinkron. Csak itunesban engedélyezni kellett. És utána már úgy látja becsatolva az ipadet mintha rá lenne dugva.
(mac-es itunes)
Nekem se sikerült még vezeték nélküli sync-et csinálnom se iphone-on, se ipad2-n 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hali! Feleségemnek iPad2-je van. Az USB ugyanaz mint iphone-nál, de a nagyobb teljesítményû akksiját nem tölti a gép, csak a konnektor, viszont 6-8 óra folyamatos használatot bír egy töltéssel.
PC vinyóról való streamelésre nem ismerek app-ot, de lehet h létezik. Nyilván ugye a fájlrendszert nem fogod látni hálózatról, mivel teljesen más a két eszköz mûködési elve.

GregSB
Nekem is szokta néha ezt csinálni a Windowsos gépemen, leginkább akkor szokott elõjönni ez a bug, ha hibernálom a notit és felébreszten belõle... Újraindítás nálam szokott segíteni.

Egyébként engedi kábel nélkül is a szinkronizációt. Ha rá van kötve töltõre a telefon, és egy wifi hálón van a gépeddel, akkor automatice szinkronizál elvileg.

Helló,

Vásárolt valaki a magyar Apple Store-ból már iPhone 4s-t? Azéert kérdezem mert én igen de még mindig nem jött meg. Pedig már egy hete rendeltem. Ismerõsõmnek 4 nap utan jött házhoz.

Köszönöm.

Tikal
jaja, de a kábelt a konnektorba kéne dugnom és nem a gépbe 😊 Pont ezt mondom hogy nekem csak akkor elérhetõ a wifi sync ha a gépre dugom a telefont 😊

Zan
Sziasztok!Egy Ipad 2 beszerzesen gondolkodom es lenne egy-ket kerdesem:

1. Usb adapter jól mükszik hozza?

2. Ha van külsö vinyom,annak a tartalmát tudom látni valahogy? Le is tudom róla játszani a filmeket?

Lévén,hogy ez a legnagyobb I-oldal az sg,itt is megkérdezem,ha nem baj😊!

Elore is koszi,ha tudtok infot adni,tapasztalatot megosztani!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

MerlinW
Van kismillió kis app. Hogy mered-e õket használni az a te dolgod😊 Itt van egy pl.

[merlinw.org]

MerlinW
wifi + kábel kell hozzá, de ezt írja is. Aksiról nincs szinkron.

[merlinw.org]

precision
iTunes -on kívül van rá mód, hogy a pc -rõl képeket "másoljak" az iPhone -ra? (és persze utána meg is jelenjenek a photos -ban 😊)
mondjuk a total commanderes t-pot pluginnel elérhetõ a "camera roll" és oda másolható e kép?
vagy valami más softwarrel esetleg?

Bazinga!

Tikal
meg volt...

Bercy
iTunes-ban engedélyezni kell a készüléknél, hogy mehet a wifi sync.
Tikal
A wifi sync nektek müködik? Nekem szürke a 'Sync now' és azt írja : Sync will resume when "gép neve" is available.

ha rádugom a gépre, akkor persze nyomhatom a gombot, de akkor mi értelme lenne a wifi syncnek? ugye nem igy gondolták? 😄

Tikal
nem az.. látod a bank miatt ment a váltás, most mondja..

ha árfolyamfüggõ miért nem euros árat tüntet fel, mi a fasznak forintban is kiírni

Na felhívtam õket, azt mondták, hogy több ilyen problémáról hallottak már, és mind az Unicredit Bankhoz tartoztak, csakúgy mint én is. Õk úgy tartják, hogy a külföldi vásárlásokat, mert az Apple Írországból intézi ezeket az online store-okat, átváltják euróba, majd vissza forintba. Õk sem tudják miért, valószínû a banki feltételekben le van írva, amit az ember ugye aláír, ha már eldöntötte, hogy ahhoz a bankhoz akar tartozni. Szóval az Apple szerint az Unicredit Bank a hibás, vagy lehet, hogy ez csak egy duma. Mindenesetre vigyázzatok!
DanielT
Nyilván az Apple-hez fordulj elsõ körben, hisz nekik kell megmagyarázni, hogy miért csinálták így. Aztán te erõsen ragaszkodj a feltüntetett árhoz, ha nem volt külön jelezve, hogy EUR árfolyamtól függ.
Itt van minden a számlán. A közleményben még a helyes összeg is fel van tüntetve. Sõt, még az is, hogy 315 HUF-on váltották az eurót. És az is, hogy 630 EUR volt az összeg. Mit tudok tenni, kihez lehet fordulni?
le kellett volna fotózni a 189.900 ftot majd mehetne is a per 😄,bár az apróbetûs rész nem olvastam 😛

DanielT
Ez finoman szólva is törvénytelen módszer.
Úgy néz ki, hogy hiába HUF-ban van kiírva a magyar Apple Store-ban az árak, mégis euróban vették le. Csak mivel most elég szar az euró, a 189.990 HUF helyett 198.645 HUF-ot vontak le, ami azért nem mind1. Azt hiszem... Azért megvárom a hónap lezárását, hátha történik valami, de gondoltam megosztom veletek, ti ne járjatok így.
rooney8
csak 2g-re nem megy ios4 és ios5
tehát a válasz úgy helyes, hogy 2g-re sehogy, 3g-re csak 4.2.1 és 3gs-tõl felfele pedig már az 5.0 is rámegy.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
wow, most nézem hogy a Samsung Nexus milyen óriási.. remélem az apple nem követi ezt a trendet 😊

MerlinW
Nem tudjuk milyen telefonod van. 2G, 3G-re sehogy. 3GS-tõl felfele meg simán ráböksz az update gombra iTunes-ban.

[merlinw.org]