iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
találkoztatok már ilyennel? mi lehet a megoldás? kint vagyok usában és égetõ szükségem lenne egy GPS-re, de nem nagyon akar összejönni...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
az itunesban nem latom a telefonom, gondoltam az a baja, hogy egy meglehetõsen régi (~2éves) itunes van a gépen, leszedtem az újat, és ezzel sem akarja felismerni. ellenben a kamerát, mint meghajtót felismeri a gép...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mondjuk akkor az elég jó árnak számított, nem nagyon lehetett találni 40-ért 3g-t
most nem tudom milyen árban mozognak, de ha gps nem fontos és ilyen árkategóriában nincs más, akkor akár meg is veheted 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De a legeslegjobb - és csak emiatt raktam fel a Safarit: ha bepipáljuk, hogy szinkronizálja a bookmarkokat, akkor a Reading Listet is szinkronizálni fogja. Ez a legjobb, ha utazás közben olvasok egy cikket, de nem tudom befejezni, csak bedobom a reading listbe, és otthon ott lesz egybõl a Safari listájában is, be tudom ott fejezni.
Tippek, ha gyorsan merülne az iPhone 4S
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://9gag.com/gag/5135249
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ilyen buta emberek is birtokolhatnak pénzt Úr Isten?!!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tanuld meg kezelni a telefont, mint mindenki más. Szerencsétlen.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
WPA-Personal: Also referred to as WPA-PSK (Pre-shared key) mode. Is designed for home and small office networks and doesn't require an authentication server. Each wireless network device authenticates with the access point using the same 256-bit key.
WPA-Enterprise: Also referred to as WPA-802.1X mode, and sometimes just WPA (as opposed to WPA-PSK). Is designed for enterprise networks, and requires a RADIUS authentication server. This requires a more complicated setup, but provides additional security (e.g. protection against dictionary attacks). An Extensible Authentication Protocol (EAP) is used for authentication, which comes in different flavors (for example EAP-TLS, EAP-TTLS, EAP-SIM).
Szóval csokító: ne ítélj elsõre 😄
en nemtom ki hogy van vele, de nalam ez ujradefinialta az "elkenyeztetett kis pocs" fogalmat 😄
Kiderült, hogy elkezdték megkülönböztetni az Enterprise WEP kapcsolatot (eddig jó volt WPA-nak, vagy WPA2-nek is konfgolni), csak egy apró bibi van: A WEP opció nem létezik a menüben...
Jó sok utánaolvasás után lett megoldás, le kellett tölteni egy iPhone Configurator Utility nevû progit, amiben be lehetett állítani, majd innen exportálni egy config filet, ráküldeni a telefonra, azon megnyitni és a beállításait importálni.
Kényelmes és egyszerû megoldás volt, biztos sokan meg tudják csinálni...
Viszont egyszerûen ebay-en nem tudom milyen néven tudnék rákeresni a nanopadra... Még mielõtt vki belinkel nekem egy nanopad.hu-s linket nem Magyarországon élek.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?