iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
na a vége lemaradt...

találkoztatok már ilyennel? mi lehet a megoldás? kint vagyok usában és égetõ szükségem lenne egy GPS-re, de nem nagyon akar összejönni...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hello!

az itunesban nem latom a telefonom, gondoltam az a baja, hogy egy meglehetõsen régi (~2éves) itunes van a gépen, leszedtem az újat, és ezzel sem akarja felismerni. ellenben a kamerát, mint meghajtót felismeri a gép...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

GregSB
Én se vennék 3G-t. Akkor már sokkal inkább 3GS.

Prody
De 0 FT, ha ikon 400 vagy 600-assal veszed... tõled függ. De 2 éves hûséggel persze...

Prody
T-nél a 3Gs 40k, két éves hûség, 5k havidíj (net,perc,sms)

rooney8
én több mint fél éve vettem 40-ért szintén 8gb-os 3g-t, de annak mindene mûködött és a külseje se volt szarrá hordva
mondjuk akkor az elég jó árnak számított, nem nagyon lehetett találni 40-ért 3g-t

most nem tudom milyen árban mozognak, de ha gps nem fontos és ilyen árkategóriában nincs más, akkor akár meg is veheted 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

35 ért megéri megvenni egy használt 8 gigás 3G t? gps e nem mûködik a függetlenítéstõl, minden más igen. elméletileg.

GregSB
Hoppá, eddig abban a tudatban voltam, hogy az iCloud csak Macekkel tud szinkronizálni. Pedig nem! Windowsra van iCloud Control Panel. Lehet Photostreamet, leveleket, és névjegyzéket is szinkronizálni windowsos gép - iCloud között (iTunes kihagyásával).

De a legeslegjobb - és csak emiatt raktam fel a Safarit: ha bepipáljuk, hogy szinkronizálja a bookmarkokat, akkor a Reading Listet is szinkronizálni fogja. Ez a legjobb, ha utazás közben olvasok egy cikket, de nem tudom befejezni, csak bedobom a reading listbe, és otthon ott lesz egybõl a Safari listájában is, be tudom ott fejezni.

GregSB
GregSB
Ezeket még próbáld meg kapcsolgatni. Megnéztem, és a time-zone pl télleg folyamatosan használja a GPS-t.

Tippek, ha gyorsan merülne az iPhone 4S

Mûködik a Siri az iPhone 4-en!! 😊 Végre! Remélem hamarosan kiadják, nagyon ki szeretném próbálni<#taps>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

robotnyk
köszi.
GregSB
Igen, volt, ráadásul nálam a me.com-os címemre se jött értesítés pár napig, szal lehet az Apple push servere betegeskedett.

Dettó pont erre gondoltam 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW

Epic😊

[merlinw.org]

GregSB
Lehet a srác, aki elsõ volt a T-s sorbanállásnál 😄

Prody
apucianyuci 😉

A legnagyobb durva az, hogy mégcsak nem is szégyenli magát és ide beírja mekkora szerencsétlenség az egész gyerek... idejön panaszkodni saját magára, hogy elkövetett egy hibát 😄

Ilyen buta emberek is birtokolhatnak pénzt Úr Isten?!!
Lusta pöcs vagy még utánaolvasni is. Jó hogy nem Steve Jobs szellemét akarod megidézni hogy súgja meg az Ultimate Jailbreak titkot. Biztos telóért is apucit küldted el h vegye meg. A bugot magadban kell keresni 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Én csak azt nem értem, hogy vásárolhattál meg egy terméket, amirõl - ezek szerint - nem sokat tudtál? Kicsit drága lecke...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Prody
Felháborodtál azon, hogy nem tudsz egyszerûen lopni. Grat!!!
Tanuld meg kezelni a telefont, mint mindenki más. Szerencsétlen.

itt nem divat a warez, ennyi, és szerintem ez absz jogos

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

angyal2232
Úr isten.. már bánom hogy ide írtam emberek..Egyszerûen csak kérdeztem valamit, nem kell egybõl támadni meg cseszegetni.Sajnos úgy látom a Magyar embernek ennyi szórakozása maradt hogy otthon ül és fórum menõzik, meg baszogatja a többit! hát gratulálok nektek további szép napot jó hétvégét idióták😊

robotnyk
nálam az éjszaka óta nem mûködik a gmail push exchangen keresztül, valaki másnak nincs ilyen gondja?
El kell hogy szomorítsalak. Te bármit vettél volna, elégedetlen lennél vele.
DanielT
Miért nem loptad a telefont is? Az is macerás lett volna?
MerlinW
Lopni mindig macerás... nem az Apple tehet arról, hogy sajnálsz ~200Ft-ot egy alkalmazásért😊

[merlinw.org]

rooney8
mit vártál, hogy az apple csak úgy hagyja, hogy tört app-okat futtass simán? egyébként az nagyon nagy tévhit, hogy elmegy a gari (restore esetén visszaállít mindent az eredetire). ha egy free app-ra mész és ott kezded a regisztrációt, akkor lesz egy olyan opció, hogy nem muszáj megadni a bankkártya adatokat

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

angyal2232
Sziasztok, ma megvettem életem elsõ Apple termékét, mégpedig egy Iphone 4S-telefont.Nagyon ledöbbentem hogy ennyire macerás, ha alkalmazásokat akarok rá ingyen akkor jailbreakelni kell, de akkor elmegy a gari,csengõhangot is macerás cserélni... Nekem ez akkora csalódás hogy így vannak megoldva a dolgok..Ja meg Appstore-n néztem ingyenes alkalmazasokat, de amikor raklikkelek hogy letoltés semmiképp sem akarja elkezdeni mobilnettel letölteni, csatlakoztatom hát a géphez, errefel az ingyenes alkalmazásoknál is az fogad hogy adjam meg a kártyám adatait.. hát ez furcsa, esetleg valami kiskapu erre?vagy ez csak egy "bug"?

robotnyk
"different flavors" 😄

kösz.
Adi
Jaj... tiszta ilyen amerikai csöpögõs hányinger feelingem lett...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DanielT
😊

WPA-Personal: Also referred to as WPA-PSK (Pre-shared key) mode. Is designed for home and small office networks and doesn't require an authentication server. Each wireless network device authenticates with the access point using the same 256-bit key.

WPA-Enterprise: Also referred to as WPA-802.1X mode, and sometimes just WPA (as opposed to WPA-PSK). Is designed for enterprise networks, and requires a RADIUS authentication server. This requires a more complicated setup, but provides additional security (e.g. protection against dictionary attacks). An Extensible Authentication Protocol (EAP) is used for authentication, which comes in different flavors (for example EAP-TLS, EAP-TTLS, EAP-SIM).
robotnyk
ah, értem (na jó, a különbséget nem értem, de azt értem hogy van különbség <#zavart1>)
DanielT
Enterprise WEP, tehát vállalati környzet, otthon téged nem fog érinteni.
robotnyk
és ez hogy van pontosan? én is WEPet használok itthon, de nem volt vele gond. csak új kapcsolatnál van gond? vagy WEP is többféle van? ettõl a hálózati szarságoktól falnak tudok menni -_-
GregSB
Nem az övé a telefon. handras.hu-n írta valaki, aki szintén ott állt a sorban, hogy felválltva álltak családtagok a nap folyamán a sorban, Elõször a nagyfater, aztán az anyuka, végül a kissrác este, és õ vette át a telefont, de nem az övé lett, hanem fateré vagy anyukáé. Õ csak a poén kedvéért állt sorban.

Szóval csokító: ne ítélj elsõre 😄

Bercy
Most van talán elõször az, hogy nem tudok vitatkozni veled 😊
5c0rp330n
elso 4s vasarlo
en nemtom ki hogy van vele, de nalam ez ujradefinialta az "elkenyeztetett kis pocs" fogalmat 😄

DanielT
iOS5-ben van egy APRÓCSKA bugocska, ami a megjelenése óta szívat: Enterprise WIFI-re nem tud csatlakozni.

Kiderült, hogy elkezdték megkülönböztetni az Enterprise WEP kapcsolatot (eddig jó volt WPA-nak, vagy WPA2-nek is konfgolni), csak egy apró bibi van: A WEP opció nem létezik a menüben...

Jó sok utánaolvasás után lett megoldás, le kellett tölteni egy iPhone Configurator Utility nevû progit, amiben be lehetett állítani, majd innen exportálni egy config filet, ráküldeni a telefonra, azon megnyitni és a beállításait importálni.

Kényelmes és egyszerû megoldás volt, biztos sokan meg tudják csinálni...
passatgt
robotnyk
jó a térerõ feléd is.
Adi
Srácok kicsit off topic de szeretnék venni nanopad-ot hogy tudjam mire helyezni az iphone-t a kocsiban, mert nincs normális helye.
Viszont egyszerûen ebay-en nem tudom milyen néven tudnék rákeresni a nanopadra... Még mielõtt vki belinkel nekem egy nanopad.hu-s linket nem Magyarországon élek.
Köszönöm elõre is a segítséget.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hát azért kurva nem mind1 hogy mennyit netezel vele

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
Nekem is 2/10 és 88%.

[merlinw.org]

GregSB
Szar a telefonod, add el.

Pretorian
Az nem sok...mondjuk engem nem is izgat, én nem veszek, de õ meg vissza akar menni sorszámosztásra, aztán ki kéne deríteni, hogy a sorszámosoknak biztosan jut-e teló. Felhívom õket.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

200 db szerintem.
Pretorian
Csáo. Nem tudjátok, kb. mennyi 4S-t kap a Westend? Most voltunk ott haverommal, és már vagy 40-en sátoroztak a T-pont elõtt. Háromnegyed 10-kor kezdik kiosztani a sorszámokat, de nem tudjuk, hogy jut-e mindenkinek telefon attól függetlenül, hogy kapsz sorszámot...?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?