iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahamm, valószinüleg nem jb-s, de ha elõszõr a telefon beállításokból törlök le mindent, az se baj nem?

és akkor ami van nekem a saját itunesomon, rátudom majd rakni a telóra is, ugye?
precision
*jailbreak :)

Bazinga!

precision
rádugod az iTunes -ra (a sajátodra) és csinálsz egy restore -t
ilyenkor minden törlõdik róla, újratelepíti az iOS -t
ha volt rajta jailbraik és függetlenítés, az elveszik, erre figyelj oda

Bazinga!

Sziasztok, szeretnék érdeklõdni, hogy mi a teendõ ha kapok 1 használt (pár hónapos) iPhone 4-et.
Úgy alakult, hogy családon belül kapok 1 iphonet, viszont nem tudom hogy kell beállítani, hogy az "enyém" legyen.
Hülyén hangzik csak nem tudom máshogy leírni.

Van 1 ipod touchom, itunes accountal, amin van már jó pár játék, fizetõs program is. Ha megkapom az iphonet, meg lehet valahogy csinálni, hogy az én itunes accountom legyen benne?
Vagy lehet valahogy "reset"-elni, hogy úgy ismerje fel az itunes mintha új lenne?
Nem volt még iphoneom, nemtudom mit hogyan kellene csinálni elsõ lépésként.

Remélem tudtok segíteni, köszönöm :)
precision
vagy a csatlakozót ahová bemegy az usb/töltõ kábel

Bazinga!

precision
nézesd meg az akksiját egy szervízben

Bazinga!

jb-s.
próbáltam mindent, bedugva meg be van, mert mutatja hogy tölt , szóval nem értem.
Restore-t meg nem lehet,mert a gép nem ismeri fel addig, ameddig nincs bekapcsolva,itunesban nem latom a telot

clio1616v
JB-s? próbáltad a restore-t? eddig jó volt? biztos jól be van dugva?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

3g

ja és apple supporton néztem, próbáltam restartolni,minden,de nem akarja az igazat

clio1616v
milyen iphone?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

iphone nem tölt.
teljesen lemerült,mutatja,hogy tölteni kell. ráteszem a töltõre, mutatja,hogy tölt, a piros csikot is mutatja,de nem történik semmi. Egyszer megoldotta magának, bekapcsolt a telefon,majd lemerült a töltõn miközben mutatta hogy tölt... Szóval most ugyanott vagyok mint elõtte.

Tippek?

clio1616v
ebbõl még kapunk 20% kedvezményt?

GerY5
Természetesen: a termék tervezett induló ára bruttó 1350 Ft, egyedi mintázat rendelése esetén 2350 Ft (plusz postaköltség), cserébe pedig a megrendelõ egy tartós terméket kap. :)

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Meglehet tudni mibe kerül a cucc ?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GerY5
Nincs mit, neked kiváltképp örülök! <#wink>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

clio1616v
köszönjük dock four phone! :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GerY5
Örülök, hogy sikerült egy kis életet lehelnem a topikba. :)

clio1616v
ebbõl kevesebb hulladék, keletkez :D

de az elõzõ srác ötlete sokkal jobb mint a tiéd, mert õ már egyeztet a terjesztõkkel :D

am. mennyi kedvezményt adsz, ha terjesztem a humiariba is?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a továbbítod 10 ismerõsödnek, akkor 20% kedvezményt is kapsz ^^

10ezerért megvehetem? :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
Errõl jutott eszembe, egy régi ismerõsöm pár éve szabadidejében(!) farigcsált a garázsában egy konyhai fém/mûanyag edényfogót. Tavaly õsszel beszéltem vele legutóbb, mikor éppen a negyedik országban telepítette a gyártósort. Egy apró ötlet, pár napnyi munka és multimilliomos. Ennyi.

[merlinw.org]

DanielT
Fenét.
clio1616v
Természetesen szándékosan túlzóan cinikusnak szántam... :)

+1
MerlinW
Hát te tiszta hülye vagy:) Gergõ kreatív volt, terméket hozott létre és bemutatta nekünk. Ha szifon-os webáruházat linkelt volna, nem szólnál be...
Témába vág, jópofa cucc, itt a helye.

Mellesleg igen, valaki szabadidejében is pénzt keres.

[merlinw.org]

DanielT
clio1616v
tényleg ennyi szabadidõtök van? :D még az sem tántorít vissza, hogy felesleges dologgal töltöd?

mindegy szólok moderátornak, hátha van ötlete hogy hol reklámozz...

GerY5
Sziasztok!

Egy hangyányit OFF, és mégsem.
Szeretnék bemutatni nektek egy általam tervezett terméket, ami minden iPhone tulajdonosnak hasznos asztali kiegészítõje lehet a jövõben. Jelenleg tárgyalások folynak a termék terjesztésérõl, de már addig is rendelhetõ a dock4phonegmailcom címen, akár egyedi mintázatú kivitelben is. Érdeklõdni a fenti email címen lehet.

Üdv:
Gergõ

MerlinW
Alternatív megoldás (már ha mûködik): megkéred/kifizeted a T-t, hogy függetlenítse a telefonodat. Vidd magaddal a rendõrség által adott papírokat/jegyzõkönyvet. Ha nincs, kérj tõlük.

[merlinw.org]

lamase
Igen, absinthe-al jailbreakeltem. Értem köszönöm, sajnos az itunes restore-t nem próbálhatom ki mert akkor lõttek a jailbreaknek.

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

GregSB
Jailbreakelve volt?

Jailbreakelt telefonokon nem lehet használni az összes adat törlése gombot. Pontosabban lehet, de bekrepál tõle a rendszer, és csak loadingolni fog ahogy nálad is, csak teljes restore éleszti fel a telefont ha rányomtál.

A 3194-es hiba meg sokminden miatt lehet. Ha használtál már Tinyumbrelat, akkor érdemes visszaállítani a hosts fileodat eredeti állapotára.

lamase
Annyit sikerült megtudnom hogy shift + restore gomb majd kiválasztom a fw-t. Letöltöttem a jelenlegi fw-t, kiválasztottam majd dob egy 3194-es hibát. Valami ötlet?

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
Mi miatt lehet hogy a telefonról nyomok egy visszaállítást (adat, beállítás törlés) akkor csak loadingol és semmi nem történik? 4s -rõl van szó a fw 5.0.1, itunesból nem próbáltam mivel felakarja rakni a legfrissebb szoftvert. Esetleg van valami ötletetek?

GregSB
Milyen baseband van rajta? El tudom képzelni, hogy amíg távol volt tõled felrakták rá az iPad basebandjét.

Beállítások, általános, infó, itt a modem firmwarenél mit ír?

passatgt
gmailes címed van akkor van Gmail app

passatgt
elvielg olyan appot nem engednek, ami alapból van a telefonon, szóval nemnagyon fogsz találni

Zan
A helyzet az,hogy ez volt az elsõ dolog,miután nem mûködött...!Bementem és mondtam,hogy nézzék már meg a blacklistet,hogy nincs-e rajta. Annak rendje módja szerint vittem magammal minden papírt a telóról, a vételrõl és jómagamról is..de sajnos nem volt blacklist-en...! Onnantól pedig nem tudtak vele mit kezdeni! Azt mondták,hogy vegyek egy újat...(!!!)...majdnem arcon röhögtem,aztán eszembe jutott,hogy nem mondhatja azt,hogy törd föl b*zdmeg:),mert úgy rúgják ki mint a macskát sz*rni!:)

Nos,egy kicsi guglival sikeresen megoldottam a problémát,most már csak annyi van,hogy a safari meg a mail app crash-el. A Safari helyett Atomic Webet tettem rá...de a mail-t nem tudom mivel kellene helyettesíteni..!

Ha esetleg valakinek van ötlete...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Esküszöm neked,hogy igazat mondok. Megtalálták 4.5 hónapra rá,miután ellopták (november végén lopták el) és most kaptam vissza!

De igazság szerint már -részben- megoldódott a dolog,szóval nem fogok magyarázkodni! Hiszel amit akarsz...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

precision
pedig a tmobilenak kéne segítenie... elõtte ment, ellopták, gondolom bejelentetted, õk tiltották a telót imei szám alapján a hálózatról, most meg le kéne venni a blacklistrõl, mivel meglett a telefon

persze ha hülyeséget beszélek akkor majd kijavítanak :D

Bazinga!

skinnyman
Off: dolgozik valami ismerösöd a rendörségnél? Csak mert elég sok lopott telós sztorit hallottam már és a magyar rendörség egyikkel sem tudott semmit kezdeni...

Regards,

Zan
Sziasztok!

Ellopták a telefonomat,amit a rendõrség szerencsére megtalált és most kaptam vissza. Egy IPhone 3gs-rõl van szó,amit jailbreakelve kaptam vissza. Amikor restore-t nyomtam rá,akkor már nem tudtam aktiválni a készüléket. Mûködik,de nem lehet aktiválni és nem ismeri fel a sim kártyát sem.
Na most. Olvastam,hogy a redsn0w-al feltöröm akkor ez a probléma megoldható. Csak az a baj,hogy nem tudom rárakni,mert az alábbi error üzi miatt leáll a telepítés:
Error 60000ms on Redsn0w....!Giving up...

Ezt a hibát hogyan lehet megoldani? Valami olyasmi van (ezt is olvastam), hogy a redsn0w-al csak egyszer lehet feltörni..és az SHSH-ról is írtak valamit)!

Vagy itt p*csán leszek rúgva,ha ilyesmit kérdezõsködök?:) Igazság szerint eszem ágában nem lenne feltörni,csak ha már vissza kaptam akkor szeretném használni! A t-mobilban persze semmit nem tudtak segíteni...csak azon töprengtek,hogy lehet a sim-kártya érzékelõje sz*r! De ez nem lehet,mert mikor visszakaptam,beleraktam a kártyámat és mûködött,de restore-t nyomtam és már nem volt jó!

Please Help!

Snexi
dee,köszönöm

precision
vagy utf-8?

Bazinga!

passatgt
iso-8859-1-en nem jó?

Snexi

AV Player
valaki tudja,hogy miért nem jeleníti meg rendesen az ékezeteket ennél a feliratnál?tudom, hogy alapjáraton az AV player nem jeleníti meg,de ezzel a beállítással a többi felirat jó
már gépen is találkoztam ilyennel az ékezetek helyén és ott sem tudtam megfejteni,hogy mitõl van (bár ezt rendesen lejátsza gépen,nem így néz ki mint telón)

Pretorian
Mi folyik itt Gyöngyösön? A Váci úton/körúton Andrássyn minden vályogvetõ cigány kamu ájfónt akar eladni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

MerlinW
Én a kocsi fedélzeti komputerét<#zavart1>

[merlinw.org]

clio1616v
autó fogyasztását loggoló appot keresek, mit használtok erre?

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !