iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
erre vki? fontos lenne :/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
iPhone 4-el van egy kis gondom, talán van aki tud segíteni.
A telefonon 4-es szoftver van, és jailbreak-elve van. Szeretném frissíteni, 5-ösre, csak ez pár kérdéssel jár :
-Csak a Restore segítségével tudom a frissítést megoldani?
-Ha Restore-t nyomok, milyen adataim tünnek el? (sms,telefonkönyv?)
-A frissítés után azok az alkalmazások amikért fizettem újra elõhozhatók?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Az miért van hogy itunesal rászinkronizálok zenét a telóra és a számok közül némelyik szürkével jelenik meg a zene lejátszóba és nem tudom lejátszani... valakinek valami segítsége esetleg? újbol szinkronizáltam de úgy is ugyan ez
Úgy szól mint egy 3x-4x ekkora doboz, de sokkal mobilabb.
szólhat akárhogy felõlem... ez akkor is túlzás
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
azért gondoltam megjegyzem hogy kb háromszoros áron van, tudod, lehet nem mindenki szórja két kézzel a pénzt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A segítségeteket szeretném kérni,szeretnék vásárolni egy remekül hangzó, mobil hangszórót. Valami olyasmit mint az ipig, de abból egyszerüen nem találok pirosból ( mert asszonynak csak az tetszik) akusat eladót. Tudnátok ajánlani valamit? Igazából az ipig et se a kinézete miatt nézegettem csak mert rengetek pozitív vélemény van róla node hogyha már nem elérhetõ akkor nincs mint tenni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
ha t-mobileos vagy akkor lehet a navigont le tudod szedni ingyen.
Ha T-s vagy akkor a navigonnak van ingyenes változata (igaz ez 3g bejelentkezik, hogy valóban T-s vagy e ami némi pénzbe (némi adatforgalmat generál) kerül de magáért a szoftverért nem kell 20-30€ kipengetni), ui megoldás van a vodánál is, csak ott az igo van.
Adatforgalmat generáló is van elég sok ezek többnyire ingyenesek pl.: Waze.
Ajánlott egy minimális net csomag (100MB bõven elég ha nem netezel, csak a leveleknek meg az idõjárásnak, esetleg néhanapján megnézni valamit) ez esetben pedig a szolgáltató által adott navik is jók, mivel az a pár byte ami a bejelentkezéshez kell, nem fog hó végén horror összegként megjelenni a számládon...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Bazinga!
szóval, akkor. fizetõs e a navigáció? :\
Ha 5.0 feletti szoftver van mindkettõn, és egyik sem jailbreakelt, akkor van a legegyszerûbb dolgod. Csinálsz egy iCloud backupot a Touchon, majd iPhoneon nyomsz egy összes adat törlést, bejelentkezel a reset után az Apple ID-del, kiválasztod hogy állítsa be a telefont egy iCloud backup szerint, kiválasztot a Touchról készült Backupot és kész is vagy, minden ugyanúgy fog kinézni és mûködni rajta, mint a táccsodon. (kivéve talán a zenéket és videókat, azokat szinkronizálnod kell iTunes-szal)
Onnantól kezdve ha bármelyik jailbreakelt, vagy régebbi szoftver van rajtuk akkor bonyolódik a szitu.
Ha nincsenek JB-elve, de régebbi az SW, akkor iTunes-szal tudsz csinálni backupot és azzal is tudod visszaállítani az iPhonera.
Ha JB-elve van, akkor viszont a névjegyzéken és naptáron kívül nem tudsz mindent egy-az-egybe átrakni.