iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Szerintem meg nincs, de miután egyikünk sem ért hozzá, semmire sem mész a válaszainkkal😊

[merlinw.org]

clio1616v
szerintem van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

rooney8
erre vki? fontos lenne :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
van még mellette majdnem ezer igen pozitív rating.
MerlinW
Mind a három fejlesztõ írt review-t 😊) Zseniálisan átlátszót😊

[merlinw.org]

thx!



robotnyk
Squids, ma ingyen.
köszönöm 😊 és ha telefonszámról megy, akkor nem kerül pénzbe? mert azt hittem ingyenes.
Igen, mert egyik a telefonszámodról megy, a másik pedig az iTunes accodról.
Sziasztok, lesz 1 iphone 4-esem és mellette van 1 ipod touch 4. generációs készülékem. Azt kérdezném, hogy facetime-al tudom a másikat hívni? De úgy, hogy mindkettõ ugyanazon az itunes accounton van?
rooney8
szerintetek minõségileg van különbség a vaterán árult olcsó iphone 4 lcd (10k) és a drága, állítólagos gyári lcd (20-30k) között?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok!

iPhone 4-el van egy kis gondom, talán van aki tud segíteni.
A telefonon 4-es szoftver van, és jailbreak-elve van. Szeretném frissíteni, 5-ösre, csak ez pár kérdéssel jár :
-Csak a Restore segítségével tudom a frissítést megoldani?
-Ha Restore-t nyomok, milyen adataim tünnek el? (sms,telefonkönyv?)
-A frissítés után azok az alkalmazások amikért fizettem újra elõhozhatók?

Elõre is köszönöm a segítséget!

clio1616v
My Wallet+

Én készítettem hozzá.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

TopGun
Nem tud valaki egy magyar nyelvu, bevetel-kiadas programot?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

gagax
Hali!

Az miért van hogy itunesal rászinkronizálok zenét a telóra és a számok közül némelyik szürkével jelenik meg a zene lejátszóba és nem tudom lejátszani... valakinek valami segítsége esetleg? újbol szinkronizáltam de úgy is ugyan ez

LOGITECH S715I ?

Ja

clio1616v
Engem nagyon meggyõzött az Era headset... iszonyat egy igényes cucc, a csomagolásnál kész voltam már 😄

MerlinW
Ilyenem nekem is van, piszok jól szól a méretéhez képest.

[merlinw.org]

GregSB
Pont azért kerül ennyibe, mert rohadt jól szól, és elfér a kabátzsebedben.

Úgy szól mint egy 3x-4x ekkora doboz, de sokkal mobilabb.

precision
a fél tenyérben elférõ kis hangszóró 40-50ezer pénzért tényleg kihagyhatatlan vétel 😄
szólhat akárhogy felõlem... ez akkor is túlzás

Bazinga!

clio1616v

clio1616v
44 ezerért is van Jambox

Ez már nekem is sok.

Hát most nem arról van szó hogy lehetetlen ezt a jawbonet megvenni de most nem is arról beszélünk hogy valami nagyon epic hangzást akarok kicsikarni valamibõl, akkor veszek valami normális hangfalat. arról van szó hogy normális áron ha kempingezünk, sütögetünk akkor valami kis kütyü amit könnyen lehet hordozgatni kellemes háttérzenét csináljon. Továbbá ez a jawbone pont úgy néz ki mint egy mosószivacs szal ha egy áron lenne az ipig el se biztos azt venném, nekem nem tetszik ez van pláne nem asszonynak 😊 Ferrari 458 italiat se lehetne neki venni mert "gonosz " az eleje 😊 Valahogy nem találok semmi mást az Ipig en kívül amire ennyi + visszajelzés jönne és végülis az ára is jutányos . Mostmár csak egy fránya pirosat kéne beszerezni 😊 de nmég mindig fentartom a kérdést ha valaki mondani valamit normális áron nagyon örülnék neki mert ahogy nézem a disznó is 3 éves már legalább.

Tikal
mindenki próbálja az ELÉRHETÕ legjobbat venni 😊 neked ez a jawbone másnak az iPig

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
én azt mondom, hogy csak azért ne vegyél szart, hogy valamit vegyél... inkább gyûjts még hozzá és legyél inkább késõbb elégedett a Jawbone-al

Na akkor mit mondtok csak az ipig létezik 20-30 körül normális minõségben?

fook
köszönöm !

rooney8
app store-ba írd be, hogy video recorder és lesz pár app, igazából nem sok különbség van köztük, max. a körítés más, mert maga a hardver adott

clio1616v
én az elérhetõ legjobbat veszem, és ez nekem elérhetõ

Tikal
tényleg? nem az árát kell nézni? 😊

azért gondoltam megjegyzem hogy kb háromszoros áron van, tudod, lehet nem mindenki szórja két kézzel a pénzt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fook
3g-n megoldható hogy legyen videófelvétel ?

GregSB
Meglepõdnél milyen hangja van... szerintem köröket ver az iPigre, hiába ilyen kicsi. Nézd meg milyen review-kat írnak róla, mintndhol agyondicsérik.

Igazán köszönöm a gyors választ de azért ilyen kicsi cuccra nem költök 50 ezret 😄 30 körül akkor mégicsak az ipig marad? 😊

clio1616v
Nem az árát kell nézni, hibátlan dolgokat gyárt, egy ERA headsetet vettem eddig tõlük, de a Jambox is tervben van és az UP is.

clio1616v
Jambox a Jawbone-tól

Tikal
ja, huzós az árcetli, ne lepõdj meg 😄

Tikal

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,szeretnék vásárolni egy remekül hangzó, mobil hangszórót. Valami olyasmit mint az ipig, de abból egyszerüen nem találok pirosból ( mert asszonynak csak az tetszik) akusat eladót. Tudnátok ajánlani valamit? Igazából az ipig et se a kinézete miatt nézegettem csak mert rengetek pozitív vélemény van róla node hogyha már nem elérhetõ akkor nincs mint tenni.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

clio1616v
meg ha a basebandje 1.59 akkor azt ne nagyon frissítsd egy esetleges official restoreal

Tikal
iGo meg a navigon a legjobbak... tomtom felhasználoi felülete elég gagyi szerintem

ha t-mobileos vagy akkor lehet a navigont le tudod szedni ingyen.

értem, köszönöm, vodás vagyok, igaz csak elõfizu, de majd rendelek hozzá valami egyszerü netet, akartam is.
dzsegameló
Kismillió, Sygic, Igo, Tomtom, Navigon, ezek adatforgalmat tekintve ingyenesek de az, hogy leszedd õket az appstore-ból az elég drága.
Ha T-s vagy akkor a navigonnak van ingyenes változata (igaz ez 3g bejelentkezik, hogy valóban T-s vagy e ami némi pénzbe (némi adatforgalmat generál) kerül de magáért a szoftverért nem kell 20-30€ kipengetni), ui megoldás van a vodánál is, csak ott az igo van.
Adatforgalmat generáló is van elég sok ezek többnyire ingyenesek pl.: Waze.
Ajánlott egy minimális net csomag (100MB bõven elég ha nem netezel, csak a leveleknek meg az idõjárásnak, esetleg néhanapján megnézni valamit) ez esetben pedig a szolgáltató által adott navik is jók, mivel az a pár byte ami a bejelentkezéshez kell, nem fog hó végén horror összegként megjelenni a számládon...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

létezik ilyen? 😊
precision
ha olyan navigációs programot teszel fel ami már tartalmazza a térképet (vagyis nem kell azt folyamatosan a netrõl leszednie) akkor ingyenes (vagyis nem kerül 3G adatforgalomba, mivel nem kell térképet letöltenie)

Bazinga!

annyit még kérdeznék, hogy az iphone 4 GPS-e ingyenesen navigál? vagyis, kell e hozzá internet hogy meghatározza hol vagyok? tudom hülye kérdés, mert nem kéne, viszont nemtudom úgy mûködik e mint a mostani telefonom, arra felraktam 1 gps programot és megmutatta merre kell mennem, de internet nélkül.
szóval, akkor. fizetõs e a navigáció? :\
értem, valszeg nem jb-elt, úgy hogy minden fasza lesz, a táccsom 5.01 vagy mi megy most 😄 a iphoneon nemtudom, viszont azt is lehet frissíteni gondolom már wifin keresztül is, vagy csak 5.0 fölött? na mind1. az nem lényeges, hogy a programok játékok átmentõdjenek, megvan minden az ituneson. Csak az legyen a lényeg hogy saját magaménak mondhassam a telefont, és tesók legyenek a táccsal, vagyis 1 itunes id-vel mûködjenek 😄
GregSB
Milyen iPod Touch, milyen szoftverrel? Milyen szoftver van az iPhoneon?

Ha 5.0 feletti szoftver van mindkettõn, és egyik sem jailbreakelt, akkor van a legegyszerûbb dolgod. Csinálsz egy iCloud backupot a Touchon, majd iPhoneon nyomsz egy összes adat törlést, bejelentkezel a reset után az Apple ID-del, kiválasztod hogy állítsa be a telefont egy iCloud backup szerint, kiválasztot a Touchról készült Backupot és kész is vagy, minden ugyanúgy fog kinézni és mûködni rajta, mint a táccsodon. (kivéve talán a zenéket és videókat, azokat szinkronizálnod kell iTunes-szal)

Onnantól kezdve ha bármelyik jailbreakelt, vagy régebbi szoftver van rajtuk akkor bonyolódik a szitu.

Ha nincsenek JB-elve, de régebbi az SW, akkor iTunes-szal tudsz csinálni backupot és azzal is tudod visszaállítani az iPhonera.

Ha JB-elve van, akkor viszont a névjegyzéken és naptáron kívül nem tudsz mindent egy-az-egybe átrakni.

rendben, köszönöm 😊
precision
nem baj ha a telefonon törölsz mindent, csak felesleges, mert a restore úgy is mindent letöröl
igen, szerintem fel tudod rá telepíteni azokat amiket az accountoddal már egyszer megvásároltál

Bazinga!