iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
iOS 5.0.1-hez kellene custom ipsw, ami nem módosítja az 1.59-es baseband-et

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LaszloLedzenyi
hát az 5.0 hoz képest gyorsabb illetve az aksi is jobban bírja, szaggatás néha van de nem vészes

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

GregSB
4-en is voltak kissebb akadások, azokat javította az 5.1

3GS passz.

3Gs eket mar direkt lassiítjàk

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DanielT
Az 5.0 még i4-en is javított ilyen tekintetben, pl a duplaklikkre felcsuszo kepernyo szaggatott, ha sok ikon volt kint, a frissites ezt megoldotta, ahogy tobb animaciot a menukben.

Azt persze en sem tudom, hogy az 5.1 csinalt -e valamit 3GS-en.

En elso nap jeleztem, hogy itt a forumban a gepeles siman megy, elotte meg-megakadt.
Bercy
Ezeket szerintem "kijavítani" nem fogják, nem tudják, egyszerûen a 3gs már egy régebbi lassabb készülék, amin a legújabb ios sajnos már így fut el.
sajtburger
3GS-en pl. a menüben csúszkálok, gyakran belassul, lefagy, néha szaggat-akadozik az oldalak között. A kamerát is nagyon lassan nyitja meg, ha pl. wifit be akarom kapcsolni, de mondhatom az üzeneteket is, rámegyek a wifire, kék lesz, és várni kell amíg megnyitja, ilyen apróbb dolgokra gondoltam, hogy ezeket kijavították-e, mert ezek hihetetlenül idegesítõek tudnak lenni.. sõt.. :/

Tikal
Milyen szaggatás?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
ja kijavult a szaggatás, adnak most mellé egy 4 magos A5öst icloudon átküldik aztis

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

sajtburger
Mit tudtok mondani az új 5.1-es szoftverrõl, 3GS-en hogyan mûködik? Gyorsabb lett a telefon, illetve ezt a szaggatást kijavították? Légyszi informáljatok, mert csak akkor tenném fel, semmi más esetben nem.

Tikal
ha nem is voonz akkor megszeretni sem fogod szerintem, pont azért mert nem fog olyan élményt nyujtani mint egy 4 vagy 4s... négy éves technika..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
errõl az a sztori jut eszembe, amikor az ideges malacka megy át a nyuszihoz elkérni a labdáját, és mire odaér annyira felhúzza magát, hogy már csak annyit mond a nyuszinak, hogy "Tudod mit nyúl - b@szd meg a labdát!"

Dehogy. :-)
Ha meglennék veszve érte akkor 4s-em lenne...de vhogy nem vonz a téma.
Nem pénz miatt nincs iphone-om. :-)

Biztos,hogy nincs örök élet lock rajta.Egy csajnak most járt le a 2év hûségideje és lecseréli 4-re.Ezt a telefont pedig eladta 50€-ért. Én meg ingyen kapom.
Eddig csak szinte symbian-os telefonjaim voltak/van.Azt ismerem már egy pár éve,nem akarom lecserélni.
Ha sima 3G lesz akkor eladom.Nem lenne értelme visszaküldeni.

Kösz a tanácsot!

Tikal
nem adnál pénzt egy iphoneért? 😊 de azért elfogadod, ha adják... vagyis nincs rá pénzed, és érthetõ is miért érdekel a cydia. ennek a telefonnak már rég függetlennek kéne lenni szerintem, bár nem ismerem az osztrák cégeket, elképzelhetõ hogy örök élet lock van rajta?! 😄

a helyedben rögtön vissza is adnám, ugyanis a 3G egy lassu készülék, és ha azt mondom lassu akkor ugy értem hogy kurvára lassu, használhatatlan.. ha felraksz rá egy játékot, majd megnézed ugyanazt 3Gs-en vagy 4-en akkor majd érteni fogod.

Köszönöm!!
Ingyen kapom,nem adnék pénzt iphone-ért.De a küldõ nem tudta megmondani,hogy 3G vagy 3Gs.
Ha függõ a telefon (osztrák függõ),akkor is tudok böngészni a menüben?
A cydia programmal tudom függetleníteni?
Ha megvan a cydia akkor is kell az itunes (játékokat is kipróbálnám rajta)?
Magyar nyelvet lehet rá tenni? (vagy alapból is van rajta?)
Töltõ..Nincs hozzá töltõ csak egy usb kábel.Viszont pc-rõl nem szeretném majd töltögetni.Inkább hálózatról. Eredeti vagy jó az utángyártott töltõ is?

Yoda001
ahogy elnézem a 3GS-nél már volt voice control is, ezt a home gomb hosszan nyomásával tudod elérni majd

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
persze, biztosan válaszolnak itt, maximum nem lesz benne semmi hasznos 😊

ha jól emlékszem, akkor 3G-ben ha megnyitod az eredeti kamera appot, akkor ott nem tudsz videóra váltani, ez csak 3GS-nél lehetséges
+ 3G-ben nincs iránytû, 3GS-nél ezt is megtalálod, legrosszabb esetben valamelyik mappában
a cydia-t kell majd letölteni, hogy tudj függetleníteni 😊

játékokról nem tudok nyilatkozni, de fruit ninja, angry birds, where is my water, ezek örök klasszikusok pl.. 😊
szoftverfrissítést pedig szerintem hagyhatod is ahogy van, mert csak rosszabb, lassabb lesz tõle, a 3G már nagyon elavult sajnos, néhány esetben még a 2G is gyorsabb nála... 3GS-t vegyél mindenképp, ha annyi plusz van rá

Igen,de több kérdésem lenne és nem tudom,hogy egyáltalán válaszoltok-e.
Pár fórumon érdeklõdöm,de nem sok sikerrel...
De már ezt a hozzászólásod is köszönöm! :-)

Szóval..
Honnan lehet megtudni egy iphone 3-ról,hogy az 3G vagy 3Gs? (egyedi ház van rajta,így felirat semmi.)
Függetleníteni is szeretném,de nem nagyon merek belevágni.
Az itunes vagy a cydia programot töltsem le?
Mikor kell frissítenem a telefon szoftverét?Függetlenítés elõtt vagy után? Mikortól nem szabad frissítgetni?
Melyik a legszebb játék 3G-re (ha nem 3Gs lesz a telefon)?

Yoda001
hali, legközelebb elõre feltehetnéd nyugodtan a kérdéseidet, hogy fölösleges köröket ne fussunk... iPhone topik, szerintem sokaknak volt/van jelenleg is 3G-3GS-e 😊

Sziasztok!

Van itt olyan,aki konyít vmicskét az iphone 3G/3Gs-hez?
Egy pár napon belül hozzájutok egy ilyenhez és lenne egy pár kérdésem.
Esetleg tudna vki segíteni?

Rendben köszi !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Yoda001
vaterán találsz nagyon olcsón jópár találatot, linket nem adok, nem reklámoznék semmilyen boltot inkább, se felhasználót 😊

Valami linket kerhetek esetleg ahol lehet kapni porvedot ?

Dzsega
Az jó. Nálam sajnos nem ez van... Na mind1, ezernyi oka lehet...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
nálam állandóan bõrtokban van. az alsó csatlakozó nálam is teljesen tiszta, az audio csatlakozóban van egy kevés por. de legközelebb töltés elõtt kikapcsolom és elintézem egy fültisztítóval, vagy valami ilyesmivel.

az egyetlen ami zavar, hogy az üveg, és az azt tartó "perem" közötti picsányi résben megáll a por, és nehéz tisztítani, ha erre van valami ötlet amúgy azt szívesen fogadom. én minden ilyesmi cuccommal eléggé OCD módon bánok, mint említettem mindig a tokban van, kivéve ha ugye használom. fólia van rajta, és az elmúlt 1 évben nem volt még úgy asztalon hogy ne lett volna alatta rongy vagy mondjuk a tok <#zavart1>
DanielT
Na, MOST megnéztem a csatlakozót erõs led lámpával, hogy mi vele a helyzet, ugyanis ezt még soha nem tettem meg, illetve amióta megvan (1.5 év) soha nem fújtam ki, vagy foglalkoztam vele.

Jelentem egyetlen, szemmel látható porszemet, vagy bármilyen szennyezõdést nem találtam.

Elég tiszta mókus vagyok, felsõ ingzsebben hordom egyébként az esetek 90%-ban.
Dzsega
Hogyan óvod meg a csatlakozókat? Ha naponta kifújod belõle akkor is bemehet a kijelzõhöz a por...
A zsebemben hordom nap mint nap óhatatlanul is elkoszolódik.

DanielT
Az "atom koszos" nálam nem normál körülmény 😊

Yoda: Persze, értem én, de nyilván mûködnek és ha ez kell, vegyél.
Yoda001
pont most akartam válaszolni hasonlót, megmentettél pár plusz sortól<#worship>

DT: végülis csak a "biztonságát" akartam maximalizálni a szifonnak, így is a legjobb tok-fólia kombót kerestem ár és minõségben egyaránt, szóval pár száz Ft-ért ez a két kis porvédõ nem hiszem hogy sokat venne el a kasszából vagy bármi másból.. 😊

Dzsega
cáfolom.
A 2,5 éves telefonom atom koszos volt, múltkor a töltést sem vette. Ezért kifújtam a port a csatlakozókból, persze voltam olyan hülye, hogy kompresszorral fújtam így frankón telement a kijelzõ is porral...
Szóval van értelme normál körülmények között is.

DanielT
Szerintem valaki biztos próbálta.

Mire vagy kíváncsi? Védik -e a portól? Védik.

Értelmét nem nagyon látom, hacsak nem építkezésen dolgozol és gyakran használod szerszámként is az üveg okostelefont.
Yoda001
valaki próbálta már a töltõ és jack porvédõket?
átlátszó, szilikon anyagúakat vennék, képen egyáltalán nem néz ki rosszul, sõt, aligha látszik, és tokra is rámenne minden probléma nélkül

Dzsega
Na így már értem.
Erre viszont nem tudok válaszolni...

Bercy
Ez tényleg jópofa megoldás. Azt hittem olyan lesz, mint elõtte volt duplahome-ra de ez így sokkal jobb 😊
Fotozas kozbe ha elmesz balra akkor meg a fotokat nezegetheted

robotnyk
Fantasztikus.
skinnyman
Ez azért így nem igaz, pl. a RAZR Maxx aksija több mint 16 óráig bírja a videólejátszást, pedig sokkal nagyobb kijelzõje van...

Regards,

Yoda001
+1

pont most írtam PH-n ugyanerrõl, szerintem is nagyon jó lett 😊

felcsúsztatás után egybõl vissza is tudjátok lefelé csúsztatni a kamerát, és így multitaskban sem marad
+ megnyomjátok a kamera ikont, akkor ugrik egyet, mintha meg lett volna pöckölve... csak érdekességképp 😊

clio1616v
bõven a tûrõképességem felett van így is, és ami nagyon tetszik, hogy idõvel nem romlik a kapacitása

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Ilyen felhasználás mellett egyik telefon sem bírná tovább😊 Ez nem az Apple hibája, hanem itt tart az akkutechnológia😊

[merlinw.org]

clio1616v
igen túloztam 😊

nekem megy alvás közben a sleep cycle
wifi állandóan
napi 4-5 órákat telefonálok

és minden nap töltöm kb 35%-ról délután vagy az autóban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Tök jó lett ez a gyorskamera megoldás😊

[merlinw.org]

rooney8
30%??
az nagyon sok, nekem ha este 100%-ra fel van toltve reggelre is marad a 100% (wifi on 3g off, de ha le van zarva, akkor wifirol am is lecsatlakozik)
ha nem 100%-rol indul akkor sem merul tobbet par szazaleknal
nekem a 3g nagyon szivja az akkut, ezert azt kikapcsolom

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
Akkor 4-5 napig is bírja bõven😊

[merlinw.org]

robotnyk
a 30% az elég durva, hiába van bekapcsolva a wifi, ha le van zárva a telefon akkor kikapcsol, és úgy vettem észre, hogy hálózatból is próbál kevésbé megterhelõt választani olyankor
Lord Nomak
Nekem 4s-nél klasszisokkal jobb az akksi idõ. Általában wifin van a teló, régebben 3g off wifi on és reggelre 30%-ot esett a %, ma mikor felkeltem szokásosan wifi on viszont 2g hálózaton, és 8% volt az esés. Nem tudom, hogy teljes mértékben ennek tudható-e be de örülök neki 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

DanielT
Hátõõõ, USB kábel, amivel pl a táskában lévõ notival is tudom tölteni. Plusz van benne egy fali csatlakozó aljzat is.
Plants vs zombie leakciozva 0,79 € !!!

Tikal
táskádban milyen töltõ van?😊

passatgt
konvertáld át ezzel:
http://www.macupdate.com/app/mac/30657/calibre

(wines verzió is van)