iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Azt persze en sem tudom, hogy az 5.1 csinalt -e valamit 3GS-en.
En elso nap jeleztem, hogy itt a forumban a gepeles siman megy, elotte meg-megakadt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha meglennék veszve érte akkor 4s-em lenne...de vhogy nem vonz a téma.
Nem pénz miatt nincs iphone-om. :-)
Biztos,hogy nincs örök élet lock rajta.Egy csajnak most járt le a 2év hûségideje és lecseréli 4-re.Ezt a telefont pedig eladta 50€-ért. Én meg ingyen kapom.
Eddig csak szinte symbian-os telefonjaim voltak/van.Azt ismerem már egy pár éve,nem akarom lecserélni.
Ha sima 3G lesz akkor eladom.Nem lenne értelme visszaküldeni.
Kösz a tanácsot!
a helyedben rögtön vissza is adnám, ugyanis a 3G egy lassu készülék, és ha azt mondom lassu akkor ugy értem hogy kurvára lassu, használhatatlan.. ha felraksz rá egy játékot, majd megnézed ugyanazt 3Gs-en vagy 4-en akkor majd érteni fogod.
Ingyen kapom,nem adnék pénzt iphone-ért.De a küldõ nem tudta megmondani,hogy 3G vagy 3Gs.
Ha függõ a telefon (osztrák függõ),akkor is tudok böngészni a menüben?
A cydia programmal tudom függetleníteni?
Ha megvan a cydia akkor is kell az itunes (játékokat is kipróbálnám rajta)?
Magyar nyelvet lehet rá tenni? (vagy alapból is van rajta?)
Töltõ..Nincs hozzá töltõ csak egy usb kábel.Viszont pc-rõl nem szeretném majd töltögetni.Inkább hálózatról. Eredeti vagy jó az utángyártott töltõ is?
http://9gag.com/gag/5135249
ha jól emlékszem, akkor 3G-ben ha megnyitod az eredeti kamera appot, akkor ott nem tudsz videóra váltani, ez csak 3GS-nél lehetséges
+ 3G-ben nincs iránytû, 3GS-nél ezt is megtalálod, legrosszabb esetben valamelyik mappában
a cydia-t kell majd letölteni, hogy tudj függetleníteni 😊
játékokról nem tudok nyilatkozni, de fruit ninja, angry birds, where is my water, ezek örök klasszikusok pl.. 😊
szoftverfrissítést pedig szerintem hagyhatod is ahogy van, mert csak rosszabb, lassabb lesz tõle, a 3G már nagyon elavult sajnos, néhány esetben még a 2G is gyorsabb nála... 3GS-t vegyél mindenképp, ha annyi plusz van rá
Pár fórumon érdeklõdöm,de nem sok sikerrel...
De már ezt a hozzászólásod is köszönöm! :-)
Szóval..
Honnan lehet megtudni egy iphone 3-ról,hogy az 3G vagy 3Gs? (egyedi ház van rajta,így felirat semmi.)
Függetleníteni is szeretném,de nem nagyon merek belevágni.
Az itunes vagy a cydia programot töltsem le?
Mikor kell frissítenem a telefon szoftverét?Függetlenítés elõtt vagy után? Mikortól nem szabad frissítgetni?
Melyik a legszebb játék 3G-re (ha nem 3Gs lesz a telefon)?
Van itt olyan,aki konyít vmicskét az iphone 3G/3Gs-hez?
Egy pár napon belül hozzájutok egy ilyenhez és lenne egy pár kérdésem.
Esetleg tudna vki segíteni?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
az egyetlen ami zavar, hogy az üveg, és az azt tartó "perem" közötti picsányi résben megáll a por, és nehéz tisztítani, ha erre van valami ötlet amúgy azt szívesen fogadom. én minden ilyesmi cuccommal eléggé OCD módon bánok, mint említettem mindig a tokban van, kivéve ha ugye használom. fólia van rajta, és az elmúlt 1 évben nem volt még úgy asztalon hogy ne lett volna alatta rongy vagy mondjuk a tok <#zavart1>#zavart1>
Jelentem egyetlen, szemmel látható porszemet, vagy bármilyen szennyezõdést nem találtam.
Elég tiszta mókus vagyok, felsõ ingzsebben hordom egyébként az esetek 90%-ban.
A zsebemben hordom nap mint nap óhatatlanul is elkoszolódik.
Yoda: Persze, értem én, de nyilván mûködnek és ha ez kell, vegyél.
DT: végülis csak a "biztonságát" akartam maximalizálni a szifonnak, így is a legjobb tok-fólia kombót kerestem ár és minõségben egyaránt, szóval pár száz Ft-ért ez a két kis porvédõ nem hiszem hogy sokat venne el a kasszából vagy bármi másból.. 😊
A 2,5 éves telefonom atom koszos volt, múltkor a töltést sem vette. Ezért kifújtam a port a csatlakozókból, persze voltam olyan hülye, hogy kompresszorral fújtam így frankón telement a kijelzõ is porral...
Szóval van értelme normál körülmények között is.
Mire vagy kíváncsi? Védik -e a portól? Védik.
Értelmét nem nagyon látom, hacsak nem építkezésen dolgozol és gyakran használod szerszámként is az üveg okostelefont.
átlátszó, szilikon anyagúakat vennék, képen egyáltalán nem néz ki rosszul, sõt, aligha látszik, és tokra is rámenne minden probléma nélkül
Regards,
pont most írtam PH-n ugyanerrõl, szerintem is nagyon jó lett 😊
felcsúsztatás után egybõl vissza is tudjátok lefelé csúsztatni a kamerát, és így multitaskban sem marad
+ megnyomjátok a kamera ikont, akkor ugrik egyet, mintha meg lett volna pöckölve... csak érdekességképp 😊
[merlinw.org]
nekem megy alvás közben a sleep cycle
wifi állandóan
napi 4-5 órákat telefonálok
és minden nap töltöm kb 35%-ról délután vagy az autóban
az nagyon sok, nekem ha este 100%-ra fel van toltve reggelre is marad a 100% (wifi on 3g off, de ha le van zarva, akkor wifirol am is lecsatlakozik)
ha nem 100%-rol indul akkor sem merul tobbet par szazaleknal
nekem a 3g nagyon szivja az akkut, ezert azt kikapcsolom
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.