iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan helyet-oldalt, ahol olcsó tartozékokat árulnak i4-hez(Tok, AutósTöltõ, stb...)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"Azt hiszem, hogy függetlenítve van"... Nah ha ezt sem tudod akkor inkább ne kezdj bele a JB-be, inkább kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked. Én a fent említett mondat miatt nem akartam válaszolni és nem is fogok más módon, ha ennyire nem értesz hozzá, nem tudod, hogy milyen telefonod van akkor ne akarj ilyesmibe belevágni. Én napokig olvasok utána, hogy hogyan is kell csinálni és mindent 5x átgondolok, pedig van benne némi tapasztalatom ráadásul tisztában is vagyok a telefonommal...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nálam eddig az nem szakította meg.
Armin & Ayu fan
Telefonálás be lehet fejezni úgy is, hogy 1x megnyomja az ember a felsõ Power gombot. Ez egyben megszakítja a hívást és lezárja a képernyõt is.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Kérdéssel fordulok felétek,van egy 3GS-em ami jailbreak van, és 4.1es szoft, így vettem eddig megvoltam vele,de már egyre többször érezem szükségét hogy frissiteni kéne,azt hiszem függetlenitve is van ezért sokan azt mondták nekem hogy veszélyes frisiteni és újra jailbreakelni, valaki elmondaná miért? vagy másképpen gondoljátok? semmi veszély nincs benne? Azt tudom hogy GPS-t elveszíthetem de nekem ez belefér inkább a telefon éppségétõl tartok.
www.icewebhu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
S3-at még nem próbáltam, de ha jól tudom Androidnál direkt alulra pakolják a fõbb funkciógombokat, ott nem nagyon van felsõ sarkokban gomb.
Ennek ellenére nem vennék rá mérget, hogy nõni fog a kijelzõ... habár a WSJ és Reuters nem szokott minden huszadrangú pletykát lehozni, szóval nagyon is nagy esély van rá.
Attól, mert a telefon mérete nem nõ (ami amúgy szinte lehetetlen lenne, mert akkor sokkal törékenyebb lenne, lévén, hogy kevesebb anyag maradna a keretben 😊, attól még a 4 collos kijelzõ tetejét nem fogod jobban elérni 😊
A handrasos videón meg az a vicces, hogy miközben folyamatosan arról magyaráz, hogy mennyire nem jó ettõl nagyobb kijelzõn elérni a felsõ sarkokat, végig rálógnak a lapát ujjai a hangszóróra 😄 Tehát simán elérne egy 4" kijelzõn is a tetõig, ha a telefon mérete nem nõne 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
www.smart-bus.hu
én 3g-rõl váltottam 4s-re, hát ég és föld. 😄
Armin & Ayu fan
Más: Remélem hogy nõni fog a kijelzõ mérete 4 colra mert a 4 colos kijelzõ a legideálisabb. Abban a méretben pont jól lehet látni mindent + ezt a méretet el lehet érni a telefon méretének növelése nélkül is!
Mondjuk én újat nem fogok venni mert köt a 2 év hûség a 4S-hez de majd a következõ frissített változatot.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
sokszor fordul elõ velem ez :\
@ Hellomarci
amikor telefonálsz vele akkor egy kézzel tartod a füledhez, közben nem kell elérned semmit a kijelzõn (hívásfogadást egy kézzel is el lehet intézni akár egy 4,5 -es kijelzõn is)
egyéb aktív használatnál kell a másik kéz is, de az esetek zömében most is két kézzel taperoljuk (vagy tartjuk) az iPhoneunkat: játék, gépelés, és minden egyéb amikor fektetett módban kell használni a telefont (vagy úgy célszerûbb)
de persze igaz, villamoson kapaszkodva egy kézzel nehéz megírni egy sms -t egy nagyobb méretû telefonnal... viszont ott a batárnagy kijelzõ ami nem egy hátrányos dolog
Bazinga!
Tehát akkor nincs + költség hogy éppen mit használok, a lényeg hogy van napijegy, és akkor van net.
Köszönöm!
Mindig a WiFit részesítí elõnyben.
A 3G nem az adatkap solatot jelenti, henem a használt teknológiát. Annyi, hogy gyorsabb. Nem drágább és nem is olcsóbb, ua. a netet használja, csak a 3G-vel gyorsabb. Amennyiben csak az idõjárás, levelek vagy valamilyen játék alatt a GC használná a netet oda teljesen elegendõ a 2G, ha viszont oldalakat látogatsz amik nagyobb képekkel rendelkeznek, akkor már a 2G (edge gprs) már lassú lehet és idegesítõ a mai világba. Talán még emlékszel a betárcsázós netre, na pont olyan...
Én személy szerint kikapcsoltam a 3G-t de jelentõs változás nincs mivel itthon van WiFi máshol meg csak a levelekre ill iõjárásra használom a netet. Nem azért kapcsoltam ki, hogy kevesebbet egyen hanem mert itthon olyan jól le vagyok árnyékolva, hogy a 3gnéha megszakad így legyen inkább csak a 2g...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
másik kérdésem: Ha van wifi is meg net is, akkor mejiket használha az iphone? amelyik gyorsabb? vagy a wifit részesíti elõnyben?
még 1 kérdés: 3g bekapcsolása és mobil adatforgalom. Én eddig azt hittem a kettõ ua. 😄 ha bekapcsolom az adatforgalmat, de a 3g-t nem, akkor isugyanazt a "napijegy" netet használja? vagy GPRS vagy EDGE... ezek sokkal drágábbak, vagy mindenféleképp amit kifizettem (200ft) arról netezek? (metrónál föld alatt mi a helyzet?) 3g-vel azt írja gyorsabb a net. de drágább is? vagy én ezt most nemértem 😄
kifizettem a netet, mind1, milyen módszerrel netezek? 3g-vel vagy anélkül, föld alatt vagy föld felett?
ezt a videóját sztem le fogja törölni amint bejön a 4" -es iPhone 😊
Bazinga!
Regards,
Amióta a 4S megjelent és megvettem nem tapasztalok ilyen idegörlõ dolgokat. Lehet, hogy ritkán jön ki iOS verzió váltás, de jön, ráadásul itt egy egyszerû frissítésre, hibajavításra nem kell fél évet várni. Arról nem is beszélve, hogy az iPhoneom folyamatosan gyors, nincsenek befagyások, nincsenek bugok.. Legalábbis nem érezhetõ egy átlagos ember számára szerintem.
Röviden az Android problémás, lassan fejlesztett. Míg az iOS probléma mentes (eddig). A Google kezdi kiforrottabbá tenni a rendszerét de messze nem tökéletes. Ezt az egészet azért mondom mert iPhone elõtt volt 4 androidos telefonom, olcsó és drága is. Az iPhoneokat utáltam amíg nem vettem egyet.
Hozzáteszem páromnak vettem egy mini prot idén (az újat) és szép, okos, megbízható. Lassú itt-ott de tetszik és lehet késõbb beruházok egyre az iPhone mellé. Viszont, ha szeretném, hogy gyors legyen már fõzött ROM kell hozzá amik meg instabilak. iPhone esetében pedig nem érzem indokoltnak a jailbraket pl.
Na ennyi 😄 telóról írtam ezt a szöveget remélem valamelyest érthetõ a reakcióm.. 😄