iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az pedig hogy más gyártó is kidob ilyesmi telefont az nagyon is jó dolog, jót tesz a versenynek és a piacnak
egy felsõ kategóriás android ugyanúgy 1-2 évig használható simán mint egy iPhone
szerintem az iPhone 4 tulajok sem vonaglottak habzó szájjal a boltokba, hogy kijött a 4S, instant get (legalább is remélem 😊)
Bazinga!
én inkább preferálom azt, hogy egy modell legyen egy évig a csúcsmodell, és nem azt, hogy kifizetek több mint százezret egy telefonért, és mire hazaérek a boltból, kijön belõle a one x2, vagy a one x hd, vagy a samsung kihoz egy telefont amiben 10 mhzzel erõsebb a cpu.
Nem ájfón, de finom. Lassan amekkora elõnnyel indult az Apple, akkora elmaradásban lesz. Imádom a szifonomat tényleg, de elnézve a most debütáló cuccokat, a droid fejlõdésének ütemét (Google ütemezése mindig is impresszív volt) erõsen elgondolkodtat, milyen legyen a következõ telefonom.
[merlinw.org]
http://9gag.com/gag/5135249
Az APP fülnél már rég kikacspolatam a szinkronizációt és ki is töröltem itunesból az appokat, de amikor pl zenét akarok szinkronizálni akkor az összes tetves appot leszedi a iphoneról, ipadrõl. Fölöslegesen foglalják csak a helyet a gépen.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
A hátuljára tettem karbon réteget 😊
Más:
WSJ szerint legalább 4" lesz a következõ iPhone.
2-3 héttel a megvétele után már volt rajta egy karc ami persze forgatva és fény felé tartva látszik csak és elég apró , de akkor is ott van.
A telefon mindig tokban van, tisztításra is csak puha szemüveg törlõt használok...
kell rá az a fólia :3
()() (^^)
engem pl. zavarnának egy 100+ ezres telefonon azok a mikrokarcok is amik csak kikapcsolt kijelzõnél látszanak
de hát te tudod 😄
Bazinga!
Vettem 1 Plantronics M20as bluetooth fülest, és azt kérdezném , hogy tudom e valahogy rádióhallgatásra is használni, vagy ez rádióprogram függõ?
Nem olyan mint egy alsó kategóriás telefon ahol egy mûanyag kijelzõ van...
Edzett üveget pl. már nem is lehet úgy vágni mint egy sima üveget mert már a karcolásnál elbukik a dolog és akkor még törni nem is akarja az ember...
Na de mind1. Ha akarsz raksz rá ha nem akkor nem nekem már lassan 3 éves a 3Gs-em és nem nagyon vigyázok rá, nincs rajta olyan karca ami feltûnõ lenne és zavarna, egészen apró hajszálkarcok vannak rajta amik csak kikapcsolt kijelzõnél látszanak. Zsebben hordom, gyakran kulcsokkal is...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aki akar vesz fóliát, aki meg nem, az nem 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ugyan nekem egy régebbi iphone-om van, de annak is a kijelzõje üvegbõl van és mit ne mondjak, azért már szépen meglátszik a használat rajta
és ugye ez a kijelzõ, általában nem kijelzõvel lefelé szoktuk lerakni, tehát a hátlap még nagyobb karcolási lehetõségnek van kitéve
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
lerakod akárhova, bármilyen óvatosan is rakod le, történik súrlódás, fõleg ha még nem óvatosan rakod, zsebedben is simán karcolódik
akkor a tied valami titánium ötvözet lehet 😄
elég ha a zsebedben van és valami fém tárgy kerül mellé (kulcs, aprópénz)
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egy közepes kategóriás fólia van 1000 ft körül, nem jobb félévente venni egyet és alatta egy makulátlan iphone-t tartani? 😊
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tegnap a porvédõk mellé szereztem egy csomag elõhátlap fóliát is, ez is ilyen professional screen protector, de más fajta láthatóan, viszont legalább annyira jó mint ami 500ft-al drágábban vettem...
azt ajánlom hogy elsõre takarítsd le 100% tisztára a kijelzõt pormentesre, amíg a fóliát leszeded addig rakj a képernyõre valamit hogy ne legyen rajta porszem, és minél gyorsabban rakd rá a fóliát (tudom, nehéz dolog, általában balra vagy jobbra kicsit kicsúszik)
ha elrontod, akkor forró víz+szappan a fólia tapadós aljára, és nagyon enyhe vizesen rakd fel újra, se a fóliának se a telefonnak nem lesz baja (én közben folyamatosan megtörlöm az elõlapi kameránál, körbe mindenhol, meg ahol a víz kijöhet)
remélem sikerül így 😊
az is igaz, hogy az enyém állandóan bõr tokban van, és marhára vigyázok rá, szóval nem tudom hogy ha így komolyan karcolgatni kezded akkor mi lesz vele. 😊
Kollégám is befürdött ezzel a csoda fóliával.
pláne hogy a hangszóró és a fényérzékelõ közötti apró félcentis rész egyszerüen nem tapadt oda rendesen... állandóan csúszkál ha kicsit is birizgálom.
van más alternatíva? ti milyen fóliát használtok? hogy rakjátok fel?
pl vennék egy occó kínajit és felraknám úgy ahogy az IS-t akkor buboréktalan lenne? :d
jóreggelt
fólia+tok nálam is játszik
vettem átlátszó porvédõket+elõ-hátlap fóliát, hát mit ne mondjak, most már tökélets az alma ami a biztonságot illeti (mondjuk nem egy katonai tok van rajta, az tény, bár soha nem is esett le a telefon), a kis porvédõk meg tényleg nem is látszanak, fõleg ha tok is van a telefonon😊
8 óra 7 perc
1 nap 11 óra készenlét
Hozzáteszem ebbõl kb 7 óra zene és, 1 óra sms írás meg óra megnézés és facebook, 0 hívás 😄 így egész jól bírja, hogy 3210esként funkcionál csak.. 😄
Ja és ez mind 2G hálón, ha zenét csapatok csak minek a 3G.. 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
5óra 16 perc
1 nap 6 óra készenlét!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nomak,
okés. 😊
használat 5óra 43perc
készenlét 23óra 28perc
szóval szerintem úgy jó
ez így kb reális, vagy kevesebb mint lennie kellene?
csak azért, mert 1 nap alatt nem szoktam lemeríteni, de most kicsit wifiztem és játszottam az iTunes-ból visszapakolt játékokon kb fél fényerõn... aztán mára már maradt 4% az akksiból<#nemtudom>#nemtudom>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''