iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
és az miért baj, ha jön ki újabb vagy jobb telefon? 😊 nem muszáj ám megvenni az "X -es meg S -es meg HD -s meg i -S verziókat" csak azért mert kiadták õket
az pedig hogy más gyártó is kidob ilyesmi telefont az nagyon is jó dolog, jót tesz a versenynek és a piacnak

egy felsõ kategóriás android ugyanúgy 1-2 évig használható simán mint egy iPhone

szerintem az iPhone 4 tulajok sem vonaglottak habzó szájjal a boltokba, hogy kijött a 4S, instant get (legalább is remélem 😊)

Bazinga!

robotnyk
nem tetszik. a kidudorodó kamera hülyén néz ki rajta, és felesleges is, a mérete úgyis korlátozza az elérhetõ minõséget. nyilván aki a nagy számokra izgul, azt lenyûgözi, csak közben nem igazán láttam olyan hardware igényes appokat, amik iOSen ne futnának legalább ugyanolyan jól, vagy jobban. a mostani konzolok óta szerintem egyértelmû, hogy mennyit számít egy dedikált, zárt platform.

én inkább preferálom azt, hogy egy modell legyen egy évig a csúcsmodell, és nem azt, hogy kifizetek több mint százezret egy telefonért, és mire hazaérek a boltból, kijön belõle a one x2, vagy a one x hd, vagy a samsung kihoz egy telefont amiben 10 mhzzel erõsebb a cpu.
MerlinW
OFF - HTC One X

Nem ájfón, de finom. Lassan amekkora elõnnyel indult az Apple, akkora elmaradásban lesz. Imádom a szifonomat tényleg, de elnézve a most debütáló cuccokat, a droid fejlõdésének ütemét (Google ütemezése mindig is impresszív volt) erõsen elgondolkodtat, milyen legyen a következõ telefonom.

[merlinw.org]

Yoda001
én pedig egyedül hordom zsebben, fólia pedig nekem a fehér 4-es óta alap dolog, azóta veszek mindegyikre, egyedül a 3GS-en nem volt fóliám, és tökéletes maradt annak is az eleje (a hátulja viszont minden vigyázás ellenére, tokban tartva is igen undorító lett) 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Bercy
iTunesban, hogy tudom beállítani, hogy ha szinkronizálok egy eszközzel akkor NE töltse le róla az appokat.
Az APP fülnél már rég kikacspolatam a szinkronizációt és ki is töröltem itunesból az appokat, de amikor pl zenét akarok szinkronizálni akkor az összes tetves appot leszedi a iphoneról, ipadrõl. Fölöslegesen foglalják csak a helyet a gépen.
monkeymajom
Amúgy most komolyan, kinek karcolódott már rommá a zsebében a kijelzõ? Mert nekem eddig nem sikerült ilyeneket csinálnom. Mondjuk a zsebemben nincs is rozsdakefe.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

GregSB
És még mielõtt elkezdenétek spekulálni: a cikk azt is írja, hogy Júniusban kezdik el gyártani, ami nem azt jelenti, hogy akkor kezdik el árusítani. Általában már hónapokkal a launch elõtt elkezdik gyártani az új készülékeket, hogy legyen belõlük raktáron a startkor.

GregSB
Fél éve hordom dólia nélkül a 4-et a zsebemben, 1 karc nincs az elején.

A hátuljára tettem karbon réteget 😊

Más:
WSJ szerint legalább 4" lesz a következõ iPhone.

DanielT
Elsõ nap a farmer farzsebbe téve végigkarcolódott a kollégám i4S készüléke, a csodálatos Csimpánzglass ellenére.
Picar77
szvsz szerintem elég könnyû megkarcolni.
2-3 héttel a megvétele után már volt rajta egy karc ami persze forgatva és fény felé tartva látszik csak és elég apró , de akkor is ott van.
A telefon mindig tokban van, tisztításra is csak puha szemüveg törlõt használok...
kell rá az a fólia :3

()() (^^)

precision
na, akkor még is csak karcolódik, oké, nyilván nem olyan könnyen mint egy hagyományos kijelzõ, de ez is meg a Gorilla Glass is tud karcolódni, csak _nehezebben_

engem pl. zavarnának egy 100+ ezres telefonon azok a mikrokarcok is amik csak kikapcsolt kijelzõnél látszanak

de hát te tudod 😄

Bazinga!

Sziasztok!
Vettem 1 Plantronics M20as bluetooth fülest, és azt kérdezném , hogy tudom e valahogy rádióhallgatásra is használni, vagy ez rádióprogram függõ?
dzsegameló
Olvass légy szíves olvass utána az edzett üvegnek. Pont az a lényege, hogy nagyon nehezen törik és nagyon nehéz megkarcolni...
Nem olyan mint egy alsó kategóriás telefon ahol egy mûanyag kijelzõ van...
Edzett üveget pl. már nem is lehet úgy vágni mint egy sima üveget mert már a karcolásnál elbukik a dolog és akkor még törni nem is akarja az ember...
Na de mind1. Ha akarsz raksz rá ha nem akkor nem nekem már lassan 3 éves a 3Gs-em és nem nagyon vigyázok rá, nincs rajta olyan karca ami feltûnõ lenne és zavarna, egészen apró hajszálkarcok vannak rajta amik csak kikapcsolt kijelzõnél látszanak. Zsebben hordom, gyakran kulcsokkal is...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Eladásnál jó marketing a karcmentes kijelzõ. A 3GS-emet 88ért vettem anno és két év után 60ért tudtam eladni. 4S-en most egy bumper van plusz fólia, ennyi pont elég, hogy tudjon magára vigyázni amikor van egy kis hétvégi tintázás 😄



Tikal
Szintén... Egy apró karc van rajta, gondolom kulcstol de nem lehet észrevenni használat kozben... Foliakkal nekem az volt a bajom hogy nem jó a tapintasuk 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
jó mindegy, felesleges errõl vitázni
aki akar vesz fóliát, aki meg nem, az nem 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
az üvegvágó pont megkarcolja csak

rooney8
nem is elvágni szeretnénk, csupán karcokról beszéltünk 😊

ugyan nekem egy régebbi iphone-om van, de annak is a kijelzõje üvegbõl van és mit ne mondjak, azért már szépen meglátszik a használat rajta
és ugye ez a kijelzõ, általában nem kijelzõvel lefelé szoktuk lerakni, tehát a hátlap még nagyobb karcolási lehetõségnek van kitéve

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
szerintetek az üvegvágóban viccbõl van gyémánt?😊

rooney8
bármi 😊
lerakod akárhova, bármilyen óvatosan is rakod le, történik súrlódás, fõleg ha még nem óvatosan rakod, zsebedben is simán karcolódik
akkor a tied valami titánium ötvözet lehet 😄

precision
"bármi" meg tudja karcolni a kijelzõt
elég ha a zsebedben van és valami fém tárgy kerül mellé (kulcs, aprópénz)

Bazinga!

SötétBarom
Ha megmondod mi tudná megkarcolni, akkor azt mondom igazad van. Az enyém már relatív régi, nem nagyon vigyázok rá, de egy deka karc sincs rajta.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rooney8
lehet nem vészesen karcolódik, de nem jobb, ha van rajta egy fólia? 😊
egy közepes kategóriás fólia van 1000 ft körül, nem jobb félévente venni egyet és alatta egy makulátlan iphone-t tartani? 😊

Dzsega
sztem csak annyit akart mondani, hogy az edzett üveg ami az iPhone-on van nem nagyon karcolódik, így nem feltétlenül szükséges a fólia rá.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
kár, hogy nem a kijelzõrõl, hanem a kijelzõvédõ fóliáról volt szó

robotnyk
én találnék rajta neked <#idiota>
SötétBarom
Én meg zsebben hordom a telefont, több mint fél éve tok meg fólia nélkül, és egy hajszálnyi karc sincs azon a kurva kijelzõn. Váó.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rooney8
haveromnak is van kb. fél éve, és az is úgy néz ki, mintha csiszolópapírt húztak volna végig rajta 😄 bár nem nagyon figyeltem mióta ilyen, de most már elég durva

Túl olcsó fóliát nem érdemes venni. Zsebben hordva egy hónap alatt úgy néz ki a fóliám mintha mindenhová a földön húznám magam után a telót :p

&#63743;

Yoda001
így van, ezt én is ajánlom
tegnap a porvédõk mellé szereztem egy csomag elõhátlap fóliát is, ez is ilyen professional screen protector, de más fajta láthatóan, viszont legalább annyira jó mint ami 500ft-al drágábban vettem...

azt ajánlom hogy elsõre takarítsd le 100% tisztára a kijelzõt pormentesre, amíg a fóliát leszeded addig rakj a képernyõre valamit hogy ne legyen rajta porszem, és minél gyorsabban rakd rá a fóliát (tudom, nehéz dolog, általában balra vagy jobbra kicsit kicsúszik)
ha elrontod, akkor forró víz+szappan a fólia tapadós aljára, és nagyon enyhe vizesen rakd fel újra, se a fóliának se a telefonnak nem lesz baja (én közben folyamatosan megtörlöm az elõlapi kameránál, körbe mindenhol, meg ahol a víz kijöhet)

remélem sikerül így 😊

robotnyk
én is olcsó, 3 az 1ben megoldásokat használok. ultra case ultrapiece van rajta tavaly nyár óta körülbelül. még csak most kezdett az egyik sarka egy kicsit feljönni egy nagyon vékony, 1 mmes szélességben. agyrém volt feltenni, mint minden ilyet, de a folyadékos megoldásokat nem komálom, szóval inkább szenvdtem vele, de tartósnak bizonyult.

az is igaz, hogy az enyém állandóan bõr tokban van, és marhára vigyázok rá, szóval nem tudom hogy ha így komolyan karcolgatni kezded akkor mi lesz vele. 😊
DanielT
900 Ft-os, elõre/hátra "Professional screen protectort". Tökéletes.

Kollégám is befürdött ezzel a csoda fóliával.
Sziasztok, rendeltem 1 invisible shieldet már 1 hónapja, meg is jött, felraktam, hááááát... nem vagyok elragadtatva tõle... tényleg nem karcolódik, viszont végighúzom rajta a körmöm (tesztekben is csinálták 😄) akkor látszódik a "benyomódás" és nem múlik el... a narancsbõr effekt az nem para... de így tök olyan mintha karcolódna, különben nem, csak akkor is gáz.

pláne hogy a hangszóró és a fényérzékelõ közötti apró félcentis rész egyszerüen nem tapadt oda rendesen... állandóan csúszkál ha kicsit is birizgálom.

van más alternatíva? ti milyen fóliát használtok? hogy rakjátok fel?
pl vennék egy occó kínajit és felraknám úgy ahogy az IS-t akkor buboréktalan lenne? :d

jóreggelt
porvédõ? linket pls
fólia+tok nálam is játszik

Yoda001
na, akkor mindegyikõnknek rendben van a szifonja, most már ez tény 😊

vettem átlátszó porvédõket+elõ-hátlap fóliát, hát mit ne mondjak, most már tökélets az alma ami a biztonságot illeti (mondjuk nem egy katonai tok van rajta, az tény, bár soha nem is esett le a telefon), a kis porvédõk meg tényleg nem is látszanak, fõleg ha tok is van a telefonon😊

Lord Nomak
8%
8 óra 7 perc
1 nap 11 óra készenlét

Hozzáteszem ebbõl kb 7 óra zene és, 1 óra sms írás meg óra megnézés és facebook, 0 hívás 😄 így egész jól bírja, hogy 3210esként funkcionál csak.. 😄
Ja és ez mind 2G hálón, ha zenét csapatok csak minek a 3G.. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Attila8805
5%
5óra 16 perc
1 nap 6 óra készenlét!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Yoda001
korrekt, akkor minden oké 😊 <#worship>

na 5%on 6óra 52perc használat volt.

Nomak,
okés. 😊

Lord Nomak
Sokaknál jön ez elõ, nem érdemes aggódni szerintem. 😊

nekem 29%on van most és ezt mutatja:

használat 5óra 43perc
készenlét 23óra 28perc

szóval szerintem úgy jó

nekem 1 napos a telefon, azért kérdeztem,hogy esetleg valami gyári hiba,vagy ez ilyen!? 😄

Yoda001
ha majd valaki épp ott tart hogy töltené az almát, elõtte lesse már meg a standby idõt és hogy mennyit használta 😊

Lord Nomak
Nekem sehol, én végképp megnyugodtam 😄 Bár lehet ennek van köze ahhoz is, hogy úgy teszem le mint a hímes tojást és mindig plüss tokomra 😊

nekem az alma logo alatt zörög, de akkor megnyugodtam, köszi

Yoda001
nem csak a tiéd ilyen, sõt talán mindenkinek zörög a kameránál valamit

mármint nem hívást fejezek be, hanem leteszem az asztalra a telefont, vagy az ágyra,stb. És ha megkopogtatom az ujjamal a hátlapot, akkor is hallani lehet egy részénél

iphone 4s-nél csak nekem van az,hogy ahogy leteszem a telót, akkor ilyen kis zörgõ hang van. mintha a telefonon belül valami mocorogna?

Yoda001
7 óra 14 perc használat, a standby pedig 1 nap 14 óra
ez így kb reális, vagy kevesebb mint lennie kellene?
csak azért, mert 1 nap alatt nem szoktam lemeríteni, de most kicsit wifiztem és játszottam az iTunes-ból visszapakolt játékokon kb fél fényerõn... aztán mára már maradt 4% az akksiból<#nemtudom>

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''