iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Amúgy nem tudom frissíti e de jó megtartani az eredeti BB-et.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az 5.1.1 es szoftver tartalmaz baseband frissítést? Mit tudtok errõl?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Arról nem is beszélve, hogy ami ingyenes a telefonra nem sokat ér, 150-200 dollárt meg számomra nem ért meg az, hogy letöltögessek mindenféle extrát.
Marad a jó öreg alap iOS, szép, gyors, problémamentes, ha meg nagyon turizni akarok a telefonban veszek egy 10e ft-os androidost 😛
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

"kis iphone"
"nagy galaxy s3"
részek igazak 😉
Én konkrétan kiröhögöm a készüléket.
Rádugom az iphone-t a gépre, hagyom a backup-ot lemenni, és rámegyek, hogy frissítsen. Kiírja, hogy mennyi idõ, végigfut a csík, kész, majd kiírja, hogy nincs a meghajtón elég hely a média tartalmak másolására. Leokézom, hogy kihagyja a média tartalmat, de így is hibát ír, hogy nincs elég hely a C-n, és nem frissíti a telefont.
Meg lehet változtatni, hogy másik meghajtóra mentsen? C-n 3giga helyem van, és egy megával több szabad helyet sem tudok csinálni.
Ötlet?
ha nem számít a verziószám, akkor itunes-ban nyomsz egy restore-t és az felrakja rá a legfrissebb szoftvert (ha jól tudom jelen esetben az 5.1.1), de ez csak akkor mûködik, ha csak simán jailbreak-elt a telefon és a baseband verzió maradt változatlan (ez a függetlenítéshez kell)
ha viszont feltétlenül szükséged van az 5.0.1-re, akkor ahhoz kell az shsh, de azt ugyebár már nem lehet beszerezni, mert az apple már nem írja alá azokat. utánanéztem és van még egy mentsvárad. az új redsn0w-ban van egy opció, amely "Fetch" névre hallgat. ezt olvasd el, itt részletezik hogy mûködik. a legfontosabb része pedig ez: "A Fetch opcióval elvileg lehetõségünk lesz a jelenleg a készüléken található rendszerhez magáról a készülékrõl lementeni az SHSH-t akkor is, ha azt az Apple nem írja már alá. ebbõl pedig egyenesen következik, hogy majd újra visszarakhatod az 5.0.1-et, mert meglesz hozzá az shsh, viszont ez egy bonyolultabb folyamat és nem tudom, hogy mûködik-e már iphone-ok esetében. ennek utána kell nézni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@ Hellomarci
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Illetve redsn0w-ban van egy funkció, ami lehet jó lenne neked, de már nem is emlekszem, hogy mi a neve, és hogy kiadták-e már. szifon.com-on nézz utána.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Itt van a szifon.com.os cikk... Igen jól látod megint kikerestem neked... (kb 3 perc alatt lett meg a cikk)
Passz 1-2 órától eltarthat 5-6 órán át is attól függõen, hogy elsõre minden klappol-e vagy megy a szenvedés...
Szóval nem kel félni,nem kezdek neki csak informálódom.Célom az hogy nem láma képen megyek egy üzletbe ahol így nem basznak át remélhetõleg.
Utolsó kérdésem még az lenne hogy megtudod nekem mondani hogyan tudom kideriíteni hogy régi vagy új boot-os a telóm vagy milyen fajta egyáltalán. Hja és mennyi idõ ez a procedura?(frissités)
www.icewebhu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na mind1, legalább már ezt is tudom. (Lehet végig kéne már olvasnom az iOS5 újdonság listáját)
Köszönöm a gyors választ!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Köszi a segítséget.
PS3 ID: Csabesz82
Bár megmondom õszintén mindig is JB-s volt a telefonom és nem nagyon voltak ilyen gondjaim, egyszer szállt el a teljes költségvetésem (iBear Money programból), de az akkor még warezos volt. Minden más ment simán.
Adott egy i4, 5.0.1 untethered JB-vel. Szeretnék csinálni egy Restore-t rajta. Korábban mikor csináltam mindig csináltam biztonsági mentést, de JB-s volt a telefonom már akkor is. Olvastam, hogy nem jó, nem tanácsos ilyen biztonsági mentésbõl restore után visszatenni a korábbi állapotra a telefont, mert ha valami bug volt benne, akkor az is visszamegy rá.
Hogy tudom úgy megcsinálni, hogy restore-t csinálok, új telefonként állítom be a készüléket, de utána a telefonszámaim, fényképeim és üzeneteim megmaradjanak? Van erre lehetõség?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: Csabesz82
Na mind1. Megint a lustaság nyer...
3Gs old boot simán függetleníthetõ és untethered jb is megy minden verzióval. Kell egy cunstom fw csinálnod és azt felrakni a telefonra, kell még egy sim kártya (amilyen függõ eredetileg) és már mehet is!
Nem lesz gond semmivel sem és a gps is müködni fog.
Remélem most boldog vagy! Ez mind le van írva a cikkben is!!!
Természetesen mivel azt nem közölted, hogy pontosan milyen készüléked van (tudom 3Gs de az egy picit tág fogalom, régi vagy új bootos, bb ver.) ez a leírás lehet akár semmis is hiszen akár az is lehet, hogy már most sem megy a gps stb...
Mindig fontos megemlíteni mert egy csomóan elbasszák, hogy az eredeti fw sosem szabad feltenni ha jb-elni akarsz mert az felülírja a bb-et és akkor nem csak a függetlenítés de még az untethered jb-t is bukod!
Azt ajánlom mielõtt nekiállsz legyél tisztában a telefonoddal és a gugli meg a jutub a barátod!!!
Szifon.com-on minden le van írva én is onnan tudom ezeket szal láss neki és olvass!!!
Azért nem szeretek ilyen kérdésekre válaszolni mert ha kihagysz valamit vagy én nem hívom fel rá a figyelmedet és netán elcseszed a telefonodat akkor meg jön a sárdobálás, hogy én azt mondtam pedig úgy nem is jó és most miattam tönkrement a telefon stb... Szóval csak saját felelõsségedre!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.icewebhu
nem követem már egy ideje a híreket ezzel kapcsoaltban, szóval nem tudok konkrétat mondani, annak nézz utánna hogy 5.1-re lehet -e frissíteni baseband upgrade nélkül.
www.icewebhu
Másik megoldás: esetleg megkérdezni akitõl kaptad?