iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
De a végén számítani fog? Mondjuk 5 év múlva, 100 millió telefonból 95 millión Android lesz? Egyértelmû uralom, aminek meglesznek az elõnyei.
Addigra már a Droid is szépen fog mûködni, mi szól majd az iPhone mellett? Az iTunes kötelezõ használata? 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az iPad nem játszik, a táblázat az okostelefonokról szól.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

más:
Apple ha nem csinálná ezt a béta idõszakot, akkor szerintem sokkal több baj lenne minden egyes ios verzióban, így legalább vannak akik folyamatosan nyomkodják, és észrevételeiket elmondják az apple-nek. Persze nem is a félkész rendszert teszik majd rá õsszel az új készülékekre amit tavasszal bemutatnak, de a nyílt idõszak nélkül szerintem több hiba maradna a végleges verzióban. (szerintem)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Ahogy jobb lesz a droid(rendszer és készülék minõség együtt), azonnal cserélek.
http://gaborszantai.co.uk/
on/off labels érdekes "fícsõr". csak nekem tûnik tök fölöslegesnek?😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az elsõ bétákban még nyomokban fel lehetett fedezni egy elõremutató, friss designt, de ezt folyamatosan építik le és kapunk vissza egy átlagos, olcsóbb Androidokra jellemzõ layout-ot. A légiességet teljesen kiölték, szépen kialakult egy olyan felépítés, ami már talán a 2010 környékén és ciki lehetett.
A notification center ezekkel a fejlécekkel, a kikapcsolás vagy hívás gombjai, mind-mind olyan design, ami elfogadható egy kínai cégtõl, de nem attól, amely a külsõ jegyekre volt büszke.
Hányinger az egész iOS7beta...
http://gaborszantai.co.uk/
(Egyik álmom pedig, h meg is lehessen jelölni, mit írjon ki hívásnál.)
Ez miez?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Fixed Twitter
Boot screen now depends on the colour of your iDevice.
New Icons in Settings
New Slide to Shutdown
Option to disable control centre within Apps
New options for Short Name (under Settings > Contacts)
Notification now features a grab bar
(??) When you pull up control centre, there's an animation to change the colour of the transparency colour
(??) Font (size?) change for notification badges
http://bgr.com/2013/08/06/ios-7-beta-5-change-log/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De ez nyilvan programfuggo es nem os. De ettol fuggetlenul lehet az ios-es chrome nem tartalmazza ezt.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Get a life!
szóval ha kimásolod dropbox linket, nyisd meg böngészõben, és azon az oldalon lesz egy download link, na onnan másold ki a linket, az hivatkozik direktbe a torrent fájlra😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Odaadod valakinek a telefont és ennyit mondasz: rányomsz az ikonra, elindul a program. Ha mást akarsz csinálni, megnyomod ezt a gombot és választasz másik ikont.
Ez a telefon kezelése. A biztos pont, egy fix kattintás érzet, ami mindig hazarepít.
Az érintõgombok olyan kényelmetlenek, hogy hihetetlen, például kb alkalmatlanná teszik a készüléket játékra, mert olyan nincs, hogy ne nyúlna bele az ember véletlen. Borzalom.
A képernyõ szélén pedig simán le lehet tiltani az érzékelést, szóval ez nem lenne gond, a sérülékenység annál inkább. Vékonyabb keret viszont jöhetne.
http://www.behance.net/gallery/iPhone-6-An-edgy-concept/7617209
Látom, hogy írja a megoldást arra, hogy ne õrüljön meg a telefon attól, hogy folyton a szélét tapizzuk, de ez akkor is kivitelezhetetlen lenne. A home gomb eltûnése a másik ilyen, sok helyen láttam már, pedig ez soha nem fog megtörténni. Túl nagy kockázat lenne benne.
Minek foglalkozok én ilyen conceptekkel, már csak ezt kéne tudnom 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
iOS eszközt akkor vegyél, ha valamit jobban tud, azokban a dolgokban, amik neked fontosak. Értem én, hogy akarod, de kb dísznek lenne jó az eddigiek alapján.
Ismered a reklámot: egyáltalán szüksége van Önnek erre az autóra? Nem, de kell nekem! <#eplus2>#eplus2>
Jól értelmezem, az AirVideo képes egy Samba share-rõl is realtime-ban konvertálni és lejátszani?
úgy írod, mintha lenne ennél magasabb minõségû általános használatban😊
Ipad2-n valóban akad egyébként 1080p-s mkv, így feltételezem a minin is, mp4-et azt simán viszi, az air video meg a menetközbeni konvertálásával is lejátsza
Amúgy meg nem sok értemlét látom 1024-es kijelzõn 1920-as videót lejátszani, de mindegy😊)