iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dettó.
ForzaInter
Miért nem tudok az app store-ból letölteni? Azr írja ki, hogy nem tud kapcsolódni az Itunes áruházhoz..

Yo, Bitch!

DanielT
És ingyenes.

De a végén számítani fog? Mondjuk 5 év múlva, 100 millió telefonból 95 millión Android lesz? Egyértelmû uralom, aminek meglesznek az elõnyei.

Addigra már a Droid is szépen fog mûködni, mi szól majd az iPhone mellett? Az iTunes kötelezõ használata? 😄
jó csak ezek op rendszerek, jó hogy többet adnak el egy olyan oprendszerbõl ami minden szegmensbe képviselteti magát kb 50 féle készülékkel

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Teljesen mindegy, hogy magukhoz képest többet adtak el, a táblázat a többiekhez képest mutatja az arányokat, akiknek még jobban megy. Illetve nem megy jobban, csak többet adnak el. 😊

Az iPad nem játszik, a táblázat az okostelefonokról szól.
passatgt
pedig többet adtak el, mint 2012-ben, úgy, hogy most q2-ben nem volt új ipad

clio1616v
szerintem is egyre szebb és javul a stabilitás is, jó úton haladnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Hamarosan ugyanarra az 5%-os részesedésre fog beesni az iOS, mint a MacOS. Persze halálra keresik magukat, azzal nincs gond.

Jim Morrison
a htc fajta sense felületre gondolsz, vagy úgy az androidra teljes egészében? 😊 ha sense a bajod, akkor még meg tudod venni a HTC One-t google play storeból, azon alap android van (vagy custom romot teszel fel ugye). .4.3al meg csak gyorsabb lett a rendszer (n4, tapasztalat).

más:
Apple ha nem csinálná ezt a béta idõszakot, akkor szerintem sokkal több baj lenne minden egyes ios verzióban, így legalább vannak akik folyamatosan nyomkodják, és észrevételeiket elmondják az apple-nek. Persze nem is a félkész rendszert teszik majd rá õsszel az új készülékekre amit tavasszal bemutatnak, de a nyílt idõszak nélkül szerintem több hiba maradna a végleges verzióban. (szerintem)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Nyomogattam nemrég a droid 4.2-õt, szerintem semmi gond nincs vele. Teljesen jól testreszabható, gyors és kényelmes. Szerintem teljesen alaptalan a fikázása. Az iOS7 - megváltoztathatatlan - kinézetét tekintve, én is elgondolkodom a váltáson.

[merlinw.org]

robotnyk
minõségileg egyedül a HTC-t tartom alternatívának. kár, hogy a szoftver ugyanaz a szar
DanielT
A márkahûség csak a gyártók érdekeit szolgálja.

Ahogy jobb lesz a droid(rendszer és készülék minõség együtt), azonnal cserélek.
Ma nézegettem egy Note 2-t, fõleg mert egyre több ismerõsöm vált Galaxy-ra, aztán mikor hardcore Apple-userek is képesek átállni (Apple laptop es asztali gép azért nem lesz lecserélve), akkor az ember elgondolkodik, hogy talán mégsem kellene annyira ragaszkodni valamihez, amit szívvel és nem ésszel választunk.

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Meg akarják könnyíteni a döntést, ha valaki Androidra akar átállni. Szerintem jó úton haladnak!
Hogy néznek ki ezek az ikonok?! Jesszusom! A mostani gyönyörû, minõségi, mestermunka ikonokat lecserélik ilyen vállalhatatlan fosra?! De miért?!
passatgt
Szerintem meg egyre jobb és még sok idõ van, eléggé látszik, hogy bemutaatókor még nem voltak készen, mindenen csiszolnak még

precision
egyre jobban tetszik ez az iOS 7 😊 pedig kezdetben nagyon nem volt szimpatikus

Bazinga!

Jim Morrison

on/off labels érdekes "fícsõr". csak nekem tûnik tök fölöslegesnek?😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez egyre szarabb😞((
Az elsõ bétákban még nyomokban fel lehetett fedezni egy elõremutató, friss designt, de ezt folyamatosan építik le és kapunk vissza egy átlagos, olcsóbb Androidokra jellemzõ layout-ot. A légiességet teljesen kiölték, szépen kialakult egy olyan felépítés, ami már talán a 2010 környékén és ciki lehetett.
A notification center ezekkel a fejlécekkel, a kikapcsolás vagy hívás gombjai, mind-mind olyan design, ami elfogadható egy kínai cégtõl, de nem attól, amely a külsõ jegyekre volt büszke.
Hányinger az egész iOS7beta...

http://gaborszantai.co.uk/

Remélem az, hogy anyum nevét beírhatom rendesen, majd Short Name: Anyu.
(Egyik álmom pedig, h meg is lehessen jelölni, mit írjon ki hívásnál.)
Dzsega
New options for Short Name (under Settings > Contacts)
Ez miez?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
1 hónap még és jön a keynote

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ProGabe
Beta 5

Fixed Twitter
Boot screen now depends on the colour of your iDevice.
New Icons in Settings
New Slide to Shutdown
Option to disable control centre within Apps
New options for Short Name (under Settings > Contacts)
Notification now features a grab bar
(??) When you pull up control centre, there's an animation to change the colour of the transparency colour
(??) Font (size?) change for notification badges

http://bgr.com/2013/08/06/ios-7-beta-5-change-log/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezt egy kicsit lehetne részletesebben? A dropboxomba beletettem a .torrent fájlt, a linket próbáltam megetetni Deluge-val, de nem tetszett neki. Viszont ha megnyitom egy böngészõben és ott nyomok Download-ot, nekem ugyanazt a linket adja a végén...
rooney8
Nem tudom, viszont iphone opera mini hasonloan mukodik 😄
De ez nyilvan programfuggo es nem os. De ettol fuggetlenul lehet az ios-es chrome nem tartalmazza ezt.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Androidos táblán tapasztaltam, hogy ha Chrome-ban tapintok egy linkre, de nem pontos a találat, akkor felnagyítja az adott részt és könnyen ki lehet választani a kívánt részt. Ez Droid vagy Chrome feature?
rooney8
itunes -> shiftet nyomva tartod és közben a frissítések ellenõrzése gombra katt -> kiválasztod a beta ipsw-t, megvárod míg végez és kész is vagy

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Valaki tudna segiteni hogy tudom feltepeiteni az ios7 betat ? Greg mar adott linket, de nem tudom hogy kezdjem el. Köszönöm

Get a life!

Dzsega
Jáááj!!!
De legalább mûködik. Köszi!

passatgt
mert a köcsög dropbox nem direkt linket ad, most néztem én is😄
szóval ha kimásolod dropbox linket, nyisd meg böngészõben, és azon az oldalon lesz egy download link, na onnan másold ki a linket, az hivatkozik direktbe a torrent fájlra😄

Dzsega
Nekem ez nem megy. Transmission fut egy tp link routeren és annak a webes felületén próbálkozok. Hozzáadásnál ott a link, megadom neki a linket de miutan rányomok, hogy upload átvált a címsor, hogy upload és nem történik semmi sem. (Safari, mercury. Dolphin mind ezt csinálja)

DanielT
Mert alapjaiban definiálja az iOS mûködését és tökéletes. Egyértelmû.

Odaadod valakinek a telefont és ennyit mondasz: rányomsz az ikonra, elindul a program. Ha mást akarsz csinálni, megnyomod ezt a gombot és választasz másik ikont.

Ez a telefon kezelése. A biztos pont, egy fix kattintás érzet, ami mindig hazarepít.

Az érintõgombok olyan kényelmetlenek, hogy hihetetlen, például kb alkalmatlanná teszik a készüléket játékra, mert olyan nincs, hogy ne nyúlna bele az ember véletlen. Borzalom.
szucsy89
Miért ne tûnhetne el?
DanielT
A Home gomb soha nem fog eltûnni.

A képernyõ szélén pedig simán le lehet tiltani az érzékelést, szóval ez nem lenne gond, a sérülékenység annál inkább. Vékonyabb keret viszont jöhetne.
ProGabe
Akik ilyen concepteket csinálnak, azok gondolkodnak egyáltalán?

http://www.behance.net/gallery/iPhone-6-An-edgy-concept/7617209

Látom, hogy írja a megoldást arra, hogy ne õrüljön meg a telefon attól, hogy folyton a szélét tapizzuk, de ez akkor is kivitelezhetetlen lenne. A home gomb eltûnése a másik ilyen, sok helyen láttam már, pedig ez soha nem fog megtörténni. Túl nagy kockázat lenne benne.

Minek foglalkozok én ilyen conceptekkel, már csak ezt kéne tudnom 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
A stabilitás áldozatul eshet, de ez attól is függ, hogy milyen trükköket teszel fel. A gördülékenységgel nem lesz gond.
Na ez engem is érdekelne, mert ok, hogy kitágulnak a lehetõségeink, de megmarad-e az iOS híres stabilitása, gördülékenysége?
Snexi
amúgy vannak a jailbreaknek buktatói?mennyi bonyolult mûvelet?

Már félretették nekem feketében a kicsikét <#nevetes1>
DanielT
Elboltolni nem lesz nehéz, úgyhogy hajrá, legalább megtudod mi a pálya. 😊
Könnyen lehet, hogy elboltolom majd egy droidra, de egyelõre nem adom fel 😊
DanielT
Hát ezzel tényleg felejtsd el. Ellenben egy Androidos tablettel az is simán boldogulna.

iOS eszközt akkor vegyél, ha valamit jobban tud, azokban a dolgokban, amik neked fontosak. Értem én, hogy akarod, de kb dísznek lenne jó az eddigiek alapján.
Karcsú lesz, az egy Atom procis Acer Revo, de majd kitalálok valamit.
DanielT
Kell segédprogram, különben csak divikszeket fogsz tudni nézni.
passatgt
sok videólejátszó van ami megy samba share-rõl, de airvideo server kliens van linuxra is elvileg, szóval fel lehet rakni a htpc-re is és megy minden

Ezek szerint kell hozzá egy segédprogram? Az gáz, mert nekem linuxos htpc-n vannak a filmjeim...
DanielT
Igen, képes, csak legyen mögötte proci erõ, amirõl streamelsz. Semmi extrém, de i3, vagy hasonló AMD ajánlott.
"Minek neked iOS eszköz?"
Ismered a reklámot: egyáltalán szüksége van Önnek erre az autóra? Nem, de kell nekem! <#eplus2>
Jól értelmezem, az AirVideo képes egy Samba share-rõl is realtime-ban konvertálni és lejátszani?
passatgt
"fulhd mkv már padlóra teszi"

úgy írod, mintha lenne ennél magasabb minõségû általános használatban😊

Ipad2-n valóban akad egyébként 1080p-s mkv, így feltételezem a minin is, mp4-et azt simán viszi, az air video meg a menetközbeni konvertálásával is lejátsza

Amúgy meg nem sok értemlét látom 1024-es kijelzõn 1920-as videót lejátszani, de mindegy😊)