iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt is be lehet, keress ra, nem mindenki hajlando fizetni mas munkajaert - ilyenkor szoktam azt kivanni, hogy neked se fizessenek kesobb azert, amit alkotsz vagy szolgaltatsz...

draga?
lehet te is draga vagy, mint fogorvos vagy epitesz, esetleg villanyszerelo, mindennek meg van az ara, ha nem akarok megfizetni, akkor tovabblepsz

http://gaborszantai.co.uk/

dragon11
de. itthon van net és wifin tudok csatlakozni saját hálózatra.😄
csak én filmet szeretnék nézni a tabon meg youtubeozgatni kényelmesen, e-mailezni stb..
illetve lehet h fifa 13-mal játszanék online controllerrel, de ez csak ultrabook esetén lehetne. de ez nemtudom mennyire lenne kivitelezhetõ, mert azért nehéz megtartani egy ultrabookot az öledben úgy hogy mindkét kezeddel a controllert fogod.....:/

de hogy lehet kifizetni ezt az összeget a progikért? ha ilyen árban esnek az a baj akkor is drága mert felrakok vagy 10t és azt veszem észre h $30 elment a semmire szinte. androidon állítólag szinte minden beszerezhetõ virágboltos verzióba... de azok közül meg nemlétezik normális telefon.... jb nem hiszem szeretném:S

nagyon nehéz ezért idegesít a téma..

GregSB
7GB-ra valszeg szükség lesz ha nincs otthon más net. Fõleg youtube videót tudják nagyon zabálni az adatforgalmat.

Ultrabook vs tablet: itt legonkább azt kéne eldõnteni mire használnád? Ha leginkább tartalomfogyasztásra kell - neztzés, levelezés, filmnézés, egyszerûbb játékok, akkor szerintem a tablet jobb választás. Ha ettõl komolyabb dolgokra is akarod használni - hobbi fotószerkesztés, videovágás, programozás, excel / word, prezi készítés, stb, akkor jobban jársz ultrabookkal. Torrentezés ismolyan dolog ami megoldható táblán, de nekem ha Androidos tabom lenne azon se torrenteznék, nagyon nyírja a mobileszközök memóriáját.

A jó alkalmazások nagy részenfizetõs, de jelentõs részük a $0.99 - $3 kategóriában van. Tehát 220 a 660 Ftokról beszélünk. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de ha 200e telefont veszel akkor ezeknek nem kéne gondot okozni. Már ha nem akarsz jailbreakelni, mert akkor van warez.

Tikal
😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
jolvan sokértelme a topiknak

DanielT
Szeptember 4-en jon a Note 3, en is arra varok, ha nem gyere be, akkor megvarom iPhone melle az ipad mini2-t.

http://gaborszantai.co.uk/

dragon11
t mobilos leszek. ez tuti. 7gb net adatforgalmam lehet ami LTE-s is.. viszont szeretnék tabletet is a telefon mellé. tehát ezért kell ekkora. viszont gondolkodtam hogy ultrabook vagy tablet legyen, és még mindig nemtudok dönteni.:/ mármint a telefon mellé.

félek az iOStõl hogy nem fogom tudni megszokni stb, de a 7 nagyon tetszik. aztán félek a progiktól is h drága minden és kevés az ingyenes játék pl 😄
törni meg nemszeretném a telót.
használtat sem szeretnék, kb 20ezerrel adják olcsóbban mint a bontatlan gyárilag függetlent boltban.. de nemtudom h nekem iphone való-e. viszont androidosban nemtalálok semmi értelmeset, mert az s4 egy kalap szart nem ér a mûanyag szarjával és s3 kinézetével... mást meg nemtudom. ezért vannak aggályaim

GregSB
Ez nagyon jól hangzik!

Kérdezz bátran, tenyleg válaszolok.

Annyi a megkötés, hogy ha jövõhét Vasárnap éjfél után felteszel majd itt telefonvásárlással kapcsolatos kérdést, akkor mész a ban listára.

dragon11
tényleg jövõhéten lesz lerendezve legkésõbb...

Dzsega
<#worship><#worship><#worship>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Nekünk meg az nem esik jól hogy hónapok (évek?) óta ugyanolyan jellegû kérdéseket teszel fel, válaszolunk rájuk, de nem csinálsz utána semmit.

Szerintem teljesen korrekt amit ajánlottam: ha tényleg igaz amit írsz, és "jövõhéten fogod lerendezni", akkor nem kerülsz ban listára, és minden kérdésedre segítek választ találni.

Ellenkezõ esetben viszont nem szeretnénk több kérdést látni tõled itt.

dragon11
ez khhm nem esett valami jól...

GregSB
Tõlem kapsz egy utolsó esélyt.

Tegyél fel nyugodtan kérdéseket, mindenre megpróbálok majd válaszolni, normális hangnemben.

Cserébe jövöhéten írd majd be hogy megvetted a telefont, vagy esetleg más telefont. Ha jövõhéten sem veszel semmit, akkor ban listára raklak a topicban, azaz a hozzászólásaid nem fognak többet megjelenni.

Jöhetnek a kérdések!

dragon11
<#worship><#worship>

dragon11
lol ennyi erõvel te is lõj képet az iphoneodról h mit keresel itt 😮
akkora dolog egy iphone 5 h bizonygatni kell ?😄

DanielT
Gondoltam segítek, hogy mivel tehetnéd komoly szándékká, az eddig csak álmodozásnak tûnõ topikfárasztást.
dragon11
te most szórakozol v a zsére izgulsz?😄DDD

DanielT
Simán, csak 2 percen belül befotózod, a topikkal a háttérben.

Utána olyan készségesek leszünk, amilyet még nem láttál! 😉
dragon11
lol és mivel bizonyítanám h ez valóban az én zsém ? teljese hülye kérés. egy iphone topikban lol

DanielT
Ja. De legyen inkább 500,000, mer' nehogy az utolsó filléredet is egy szaros telóra költsd.
dragon11
most komoly ?_D

DanielT
Fotót kérünk a telefonra szánt legkevesebb 160,000 Ft-ról, utána válaszolunk több kérdésre.
dragon11
nemvárom meg.. csak azt akarom tudni h az i5 képes-e lejelszavazni az elosztott mobilnetet wifin ? mert fontos lenne.
illetve hogy 7gb adatforgalom havonta elég lesz-e táblagéppel együtt.

robotnyk
most már lassan amúgy érdemes... <#idiota>
Tikal
Segítek: írd be a keresõdbe, hogy iphone 5 review/teszt/vélemény.

De jövõ héten úgy is jössz, hogy megkérdezd: érdemes megvárni az új iphone-t? .......<#szomoru2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
jövhéten fogom lerendezni és azért kérdezõsködök mert mástól nemtudom megkérdezni.. és még lenne sok kérdésem, dehát...

Tikal
nem ezen múlik, te is tudod 😊

dragon11
hát ha nem segítetek tényleg nem😄

Tikal
nincs is iphone-d és nem is lesz 😊

Tikal
😄D

dragon11
😄😄😄 hehe

értem köszi. és jelszót is tudok rá tenni, ugye ?😄

DanielT
HÚHA!!! EZ AZTÁN A MELEG HELYZET!!!!

MEG LEHET OSZTANI!!!

JAJJ. REMÉLEM. MEGMENTETTEM. VALAKIT.
dragon11
srácok! életbevágó kérdés!

iPhone 5 képes megosztani a MOBIL NETET ? úgy értem h kapja a mobilnetet és wi-fin továbbítja mondjuk a tabletem/laptopom részére, AMIT LE AKAROK KÓDOLNI ?

Az iPad Mini lock screen-jén a slideshow csak ilyen rettenet felbontásban képes futni?
Dzsega
Az teljesen jó lenne....

passatgt
Settings → Privacy → Location Services → System Services (at the bottom) → Frequent Locations

megnézni merre jártál

Dzsega
Használj mercury-t. Az elég jó nekem kedvencem.

robotnyk
mindkettõvel.
Nálam is 😊
ForzaInter
Nálam már jó.

Yo, Bitch!

Vágom <#worship>
passatgt
arra gondol, hogy a programok egymás tárhelyéhez nem férnek hozzá, tehát ha letöltesz valamit dolphinban, akkor azt a fájlt másik programmal nem tudod elérni, csak akkor, ha a programban van rá opció, hogy átküldje neki(mint a dolphinban a Dropbox gomb) és ilyenkor átmásolja a másik program tárhelyére

kivétel ezalól a képek/videók, amiket általában mindegyik programmal el lehet érni

Doplhin mégiscsak megoldja valahogy 😊
Meglepetések biztos lesznek 😄
passatgt
nincs felrakva chrome, szóval passz, de azt hiszem abban nincs letöltéskezelõ

DanielT
Nem lehet letölteni semmivel semmit. iOS eszközökön nincs hagyományos értelemben vett filekezelés.

Lesznek még meglepetéseid ahogy elnézem... 😉
Chrome-al egyébként nem lehet letölteni .torrent fájlt? Nekem hibát dob...
passatgt
Na, ez is jó megoldás. A dropboxnál arra nem figyeltem, hogy amikor kimásolod a dropboxos linket, akkor csak egy oldalra mutat, amin van egy letöltés gomb. Ezt az oldalt megnyitod külön, nyomvatartod letöltés gombot, és másolásra nyomsz, így kapod meg a direkt linket, ez már mehet a torrent webes kliensbe.

Tiéd egyszerûbb, mert így nem kell bemásolni külön a webes kliensbe se, mert ezek szerint automatán megy akkor minden. Mondjuk bizots van dropboxhoz hasonló cucc ami direkt linket ad, lehet google drive is akár, nem próbáltam

Közben megjött az iPad minim és muszáj volt kitalálnom valami egyszerûbb módszert a torrent fájlok feltöltésére, mint a Dropbox-os mizéria. Na ez sem egy 'kattintás', de szerintem kényelmesebb.
A legtöbb webes felületû torrent server támogatja az AutoAdd-et, vagyis hogy egy megadott könyvtárból automatikusan elkezdi letölteni a dolgokat, ha talál benne .torrent fájlt. Deluge-val teszteltem, mûködik, de biztos van uTorrent-ben és Transmission-ben is.
Tehát válasszunk egy szimpatikus könyvtárat és állítsuk be a servert, hogy figyelje is. Az iPad-en pedig válasszunk egy szimpatikus FTP klienst, mondjuk az iFTP-t. Miután Dolphin-nal letöltöttük a .torrent fájl, van lehetõségünk megnyitni az iFTP-vel (Open in), egy mozdulattal feltöltjük és a server már kezdi is a letöltést.