iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem beszélve, hogy macera átrakni rá bármit.
Minek neked iOS eszköz? Eddigi igényeid alapján, csak felesleges kompromisszumokba kényszerítenéd vele magad.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De amúgy van VLC is, az is visz mindent, meg CineXPlayer stb, van sok féle
Van mindenevõ (XviD, x264, stb) videó lejátszó is iOS alá?
Egyébként nekem nem kell torrent kliens, csak a meglévõ seed serveremre akarok betolni torrenteket.
de akkor ott az új Nexus 7, vagy Sony Xperia Tablet Z
amúgy meg a JB -tõl nem kell ódzkodni, egy kattintásos mûvelet és ott a teljes értékû torrent kliens cydiaból telepíthetõ
Bazinga!
msn:[email protected] bárki felvehet
Igen, lehet hogy mégis androidnál kéne maradnom, ez a Dolphin-os megoldás kicsit macerás. Csak annyira kedvezõ akció van most iPad mini-re, de így lehet hogy kihagyom.
Ha zárt oldalról akarsz letölteni, pl ncore.cc, akkor pedig külön le kell tölteni a fájlt, mert kimásolni nem lehet:
Kell 2 program hozzá
1. Böngészõ, ami támogat fájlletöltést, pl Dolphin, ingyenes, tök jó
2. Dropbox, a fájlkelezléshez
Elöször letöltöd a fájlt Dolphinnal, majd a letöltödd fájlt megnyitod Dropbox-al. Itt feltölti a saját dropbox fiókodba, így tudsz lekérni tõle egy rendes linket ami a .torrent fájlra hivatkozik. Utána a torrent kliens webes interfészén lehet URL alapján is elindítani a letöltést, csak a dropboxos linket kell neki megadni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pont a mult heten probaltam ki az androidos utorrent klienst, worked like a charm!
iPad vásárláson töröm a fejem, de felmerült bennem egy kérdés: egy torrent server webes felületére tudok feltölteni torrenteket vele? A webes felület gond nélkül bejön szifonon is, de nem tudom betallózni a letöltött .torrent fájlt, sõt abban sem vagyok biztos, hogy le tudom egyáltalán tölteni...
Eloszor folraktam a beta-t, de hat mit ne mondjak, nekem nagyon akadtak az alap dolgok (noti center lehuzas, cc felhuzas, animaciok, multitasking), lassuak voltak az app betoltesek... stb. Nekem ez igy egyelore keves, remelem a veglegesben csiszolnak rajta. Vegul restore-oltam, ujkent allitottam be, es manualisan visszaraktam az appokat. Erezhetoen sokat gyorsult a telefon, sokkal jobb igy hasznalni 😊 (icleaner pro-ban meg a felesleges daemon-okat is tiltottam, ez is hozott meg egy kis szuflat)
Get a life!
Vannak még ilyen appok amikkel tudsz letölteni, tuti van igyenes is. De a legtisztább tényleg az lenne ha meg tudnád osztani az internetedet a géppel.
Backupot nem akarok visszarakni, mert jb-elt a rendszer. Egyebkent igen, gyorsulas miatt szeretnem. Elotte viszont meg folraknam kiprobalasra az ios 7 betat, ugye ez nem fog bekavarni icloud-nak?
Mi a célja a restorenak? Ha gyorsulást vársz el tõle, akkor elsõ körben próbáld meg a restore from backupot. Én a iOS7 béta után azt tettem vissza, és sokat gyorsult így is a rendszerem.
lényeg, hogy kellene egy szûz rendszer, melyen rajta lennének a régi kontaktok, képek, és esetleg az appokat is letölthetné magától, de az nem létfontosságú.
Get a life!
Get a life!
Az létezik, hogy az autós töltõ navigálás közben nem képes tölteni, max szinten tartani az akku százalékát?
Nincs több kérdésem 😊
http://gaborszantai.co.uk/
mindegy, otthoni wifin úgysem kéri, máshol meg kibírom, mert még egy ideig úgysem lesz iphone 5s-em(?)
persze ha lesz egyáltalán benne 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mi a pacipenisz van itt, kerem?
http://gaborszantai.co.uk/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)