iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nem olyan szinten, mint Androiodon. A lejátszók nem férnek hozzá a hardveres gyorsításhoz, tehát egy fulhd mkv már padlóra teszi.

Arról nem beszélve, hogy macera átrakni rá bármit.

Minek neked iOS eszköz? Eddigi igényeid alapján, csak felesleges kompromisszumokba kényszerítenéd vele magad.
rooney8
Avplayer, buzz player, oplayer es meg ezer masik 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
én személy szerint géprõl streamelem a videót, ez menet közben konvertálja(ha szükséges) a videót és úgy játsza le ipadon, Air Video a neve, ez így lejátszik mindent

De amúgy van VLC is, az is visz mindent, meg CineXPlayer stb, van sok féle

Köszönöm, ki fogom próbálni.
Van mindenevõ (XviD, x264, stb) videó lejátszó is iOS alá?
passatgt
az mûködik simán, a dropboxos dolog se nagy cucc, amikor böngészõvel letöltöd fájlt egybõl ott van a gomb, hogy Open in Dropbox, rányomsz, átrakja a fájlt dropboxba, oonnan pedig csak a Share ikonra bökve a link másolásra kell nyomni, aztán mehet is a webes kliensbe a beillesztés

Ez is jogos, lehet hogy JB lesz a megoldás.
Egyébként nekem nem kell torrent kliens, csak a meglévõ seed serveremre akarok betolni torrenteket.
precision
7" -es kijelzõn miért nem elég az 1280x800? 😄 az iPad Mini felbontásánál nagyobb (nem mondom, hogy jobb) és ha jól látom azt akartál venni

de akkor ott az új Nexus 7, vagy Sony Xperia Tablet Z

amúgy meg a JB -tõl nem kell ódzkodni, egy kattintásos mûvelet és ott a teljes értékû torrent kliens cydiaból telepíthetõ

Bazinga!

GregSB
Amíg nincs anyázás meg trollkodás addig felõlem mehet az OFF kicsit, most szeptemberig / októberig úgyis uborkaszezon van.

Prody
Greg jon azt' lecsap ratok, mert Android topik lett a topikja.

webibebi
az új nexusnak 1920*1200-as felbontású kijelzõje van. én pár napja vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele

msn:[email protected] bárki felvehet

Valami combosabb felbontású kijelzõvel?
precision
nexus 7

Bazinga!

S2000
Meg lehet oldani valahogy, hogy ha a facebook appban vagyok, ne rezegjen üzenet érkezésénél? Minden helyen ahol értem kikapcsoltam, mégis rezeg(24/7 néma üzemmódban van a telefon kb.)

Erõsen off topik, de normális felbontású, erõs wifi antennával rendelkezõ, nem horror árú droid tabletet milyet javasolnátok?
Azt elfelejtettem írni, hogy a jailbreak-et hanyagolnám.
Igen, lehet hogy mégis androidnál kéne maradnom, ez a Dolphin-os megoldás kicsit macerás. Csak annyira kedvezõ akció van most iPad mini-re, de így lehet hogy kihagyom.
precision
jailbreak, és cydiaból telepíthetõ a transmission torrent kliens

Bazinga!

passatgt
Ha nyílt trackerrõl akarsz letölteni, pl eztv.it vagy thepiratebay, akkor simán másold ki a magnet linket, és a torrent webes kliensében lehet indítani url alapján is letöltést, ide bemásolod és megy is egybõl(legalábbis a Transmission webes kliensében van ilyen opció, többiben nemtudom)

Ha zárt oldalról akarsz letölteni, pl ncore.cc, akkor pedig külön le kell tölteni a fájlt, mert kimásolni nem lehet:
Kell 2 program hozzá
1. Böngészõ, ami támogat fájlletöltést, pl Dolphin, ingyenes, tök jó
2. Dropbox, a fájlkelezléshez

Elöször letöltöd a fájlt Dolphinnal, majd a letöltödd fájlt megnyitod Dropbox-al. Itt feltölti a saját dropbox fiókodba, így tudsz lekérni tõle egy rendes linket ami a .torrent fájlra hivatkozik. Utána a torrent kliens webes interfészén lehet URL alapján is elindítani a letöltést, csak a dropboxos linket kell neki megadni.

rooney8
Jailbreak-el meg lehet oldani.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Neked android kell.

Pont a mult heten probaltam ki az androidos utorrent klienst, worked like a charm!

DanielT
Az ilyesmit felejtsd el iOS eszközökön.
Sziasztok!

iPad vásárláson töröm a fejem, de felmerült bennem egy kérdés: egy torrent server webes felületére tudok feltölteni torrenteket vele? A webes felület gond nélkül bejön szifonon is, de nem tudom betallózni a letöltött .torrent fájlt, sõt abban sem vagyok biztos, hogy le tudom egyáltalán tölteni...
rooney8
Ja kozben mar tul vagyok rajta 😄
Eloszor folraktam a beta-t, de hat mit ne mondjak, nekem nagyon akadtak az alap dolgok (noti center lehuzas, cc felhuzas, animaciok, multitasking), lassuak voltak az app betoltesek... stb. Nekem ez igy egyelore keves, remelem a veglegesben csiszolnak rajta. Vegul restore-oltam, ujkent allitottam be, es manualisan visszaraktam az appokat. Erezhetoen sokat gyorsult a telefon, sokkal jobb igy hasznalni 😊 (icleaner pro-ban meg a felesleges daemon-okat is tiltottam, ez is hozott meg egy kis szuflat)

GregSB

Get a life!

GregSB
Melyik oldalról?

Csak nekem nem engedi letölteni az oldalról az ios7-et ? 2napja maintenance-t ir...

Get a life!

rooney8
Izé, #36194-re...😄

rooney8
Ja ez #36195-re ment.

robotnyk
ifiles most akciós, .89
GregSB
Ja most nézem ez már fizetõs lett ($3). Amikor én töltöttem le még ingyenes volt 😄

Vannak még ilyen appok amikkel tudsz letölteni, tuti van igyenes is. De a legtisztább tényleg az lenne ha meg tudnád osztani az internetedet a géppel.

rooney8
Na nekem az tokeletes is, akkor a kepeket lementem a tobbit pedig visszarakja magatol (appokat meg ugy is szelektalni kell, mert keves helyem van 😊 )

Backupot nem akarok visszarakni, mert jb-elt a rendszer. Egyebkent igen, gyorsulas miatt szeretnem. Elotte viszont meg folraknam kiprobalasra az ios 7 betat, ugye ez nem fog bekavarni icloud-nak?

GregSB
Ha új készülékként állítod be, és bekapcsolod az iCloud Syncet akkor csak a kontaktokat, Photo Streamet, naptárt, remindereket, notest, Safari bookmarkokat fogja visszaszonkronizálni. Camera Rollt nem, és appokat se tölti vissza, neked kell egyesével leszedned

Mi a célja a restorenak? Ha gyorsulást vársz el tõle, akkor elsõ körben próbáld meg a restore from backupot. Én a iOS7 béta után azt tettem vissza, és sokat gyorsult így is a rendszerem.

GregSB
Ehhez nem kell jailbreak. Files App-ba töltsd le a drivert, utána telót géppel összeköt, iTunesban az iPhone / apps alatt válaszd ki az alkslmazást (files app), és onnan le tudod menteni a gépedre.

rooney8
szeretném teljesen újrahúzni az iphoneomat, és új iphoneként beállítani, nem pedig a backup-ot visszaállítani. ha restore után nem írom be egybõl az icloud címemet, hanem csak késõbb, akkor is föl fogja másolni a kontaktokat, képeket, és appokat, vagy csak ha már az elején backupot választok?
lényeg, hogy kellene egy szûz rendszer, melyen rajta lennének a régi kontaktok, képek, és esetleg az appokat is letölthetné magától, de az nem létfontosságú.

nah erre meg pont most offline az update 😄D

Get a life!

Enyem 32gb-os akkor a sima gsm kell 😊 Megpróbálom feltelepíteni, remélem nem veszik el vele semmi program vagy barmi mas 😊) ( es hogy nem lehet elrontani 😛P) Koszonom szepen

Get a life!

Google maps navigációnál hogy lehet szüneteltetni a navigációt? Arra gondolok, hogy megállok pl. tankolni, nem akarom bezárni, hogy újra be kelljen vernem a címet, de azt sem akarom, hogy a zsebemben dumáljon. Elõzmények egyébként elõhozhatóak valahogy Google maps-ben?
Az létezik, hogy az autós töltõ navigálás közben nem képes tölteni, max szinten tartani az akku százalékát?
Nincs több kérdésem 😊
Snexi
rákötöm es aktiválom a személyes hozz pontot de semmi

rooney8
csak jailbreak-el

DanielT
Nem.

Kösd össze a gépet a telefonnal és kábelen oszd meg vele a netet.
Snexi
megoldható lenne az, hogy leszedem iphonera a laptop wifi driverjét és utána gépre átrakom a fájlt?egyelore nem sikerult megoldani.(csak wifi van itt es a laptop nem erzekeli)

OSX-en letoroltem, eltunt iOS-bol is, holott olvasottak voltak

http://gaborszantai.co.uk/

rooney8
hát nem tudom 😄
mindegy, otthoni wifin úgysem kéri, máshol meg kibírom, mert még egy ideig úgysem lesz iphone 5s-em(?)
persze ha lesz egyáltalán benne 😄

clio1616v
a jelölt üzeneteknél?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Mail app mutat 20 olvasatlan levelet, de sehol nem lehet latni oket a folder-ben. Nincs is husz beerkezett level.

Mi a pacipenisz van itt, kerem?

http://gaborszantai.co.uk/

szucsy89
mármint a kódnál sokkal gyorsabb szvsz, úgy értettem 😄

rooney8
és az mennyivel jobb? ott meg húzogatni kell 😄 míg az ujjlenyomat-olvasóra csak ráteszed az ujjad és már kész is 😊

szucsy89
pattern?
clio1616v
😄DD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

rooney8
én viszont örülnék neki, unalmas mindig a passcode-ot beírni 😄