iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom, el lehet menni ebbõl az országból, szóval befogom a számat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
CH 999.00 CHF … 237.471,44 HUF
UK 709.00 £ … 243.416,57 HUF
CZ 22590,00 Kè … 256.830,95 HUF
FI 899,00 EUR … 262.956,98 HUF
DE 899,00 EUR … 262.956,98 HUF
AT 899,00 EUR … 262.956,98 HUF
BE 899,00 EUR … 262.956,98 HUF
ES 899,00 EUR … 262.956,98 HUF
RU 39990.00 pyб. … 267.145,20 HUF
FR 917,00 EUR … 268.221,97 HUF
PL 3849,00 z³ … 268.46701,87 HUF
NO 7590,00 kr. … 273.000,16 HUF
DK 6999.00 kr. … 274.360,49 HUF
IT 949,00 EUR … 277.336,48 HUF
SE 8295 kr. … 277.667,44 HUF
.. és nem meglepõ módon, a legdrágább:
HU 288.990.- HUF
Mielõtt még nagyon felhördülnénk, számoljuk ki a nettóját, Svájcban ugyanis csak 8% az ÁFA. Ebbõl kijön, hogy Svájcban 220 ezer forintba kerül, itthon pedig 227,5-be, a különbözet 7500 forint, a fenti táblázat pedig nagyjából egy ÁFA kulcs táblázat. Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy nincs különbség az árazásban országok között, azt viszont igen, hogy nem akkora, mint amekkorának hisszük."
meg még zárójelben megemlíteném a hardveraprón hirdetõ magánszervizeket, de ez már tényleg a "fogalmam sincs hogy dolgoznak" kategória. esetleg a kommenteket lehet megnézni, hogy mit írnak róluk. ami tény, hogy olcsóbban dolgoznak, de kérdéses, hogy ugyanolyan jó minõségben is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"This update contains improvements and bug fixes, including:
Adds iCloud Keychain to keep track of your account names, passwords, and credit card numbers across all your approved devices
Adds Password Generator so Safari can suggest unique, hard-to-guess passwords for your online accounts
Updates lock screen to delay display of "slide to unlock" when Touch ID is in use
Adds back the ability to search the web and Wikipedia from Spotlight search
Fixes an issue where iMessage failed to send for some users
Fixes a bug that could prevent iMessage from activating
Improves system stability when using iWork apps
Fixes an accelerometer calibration issue
Addresses an issue that could cause Siri and VoiceOver to use a lower quality voice
Fixes a bug that could allow someone to bypass the Lock screen passcode
Enhances the Reduce Motion setting to minimize both motion and animation
Fixes an issue that could cause VoiceOver input to be too sensitive
Updates the Bold Text setting to also change dial pad text
Fixes an issue that could cause supervised devices to become un-supervised when updating software"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(Ipadon próbalgatom)
Ennél is összeomlik a kép és kikapcsol ha egyszer háttérbe raktam. Ios7.0.3 ipad 4
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Egész jo csak nem tudok keresgélni miközben megy a zene... Ez a fícsör tetszik a legjobban az új youtube appban. Viszont nem kell elindítanom újra ha kilépek mert folytatja (ellenben pl az ace playerrel kilépés után command centerbõl újra el kell indítani) (Az ikon ocsmány.)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tudom, ez a legsurmóbb ajánlat, szerintem az a hülye, aki ezt így megveszi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Így 14990 Ft-ért elhozható a telefon, plusz havi 13690 Ft 2 évig
@ Hellomarci
Most vagy nem igaz a pletyka, hogy nem fogy jól az 5c, vagy direkt nem szállítottak ide a többi színbõl, aminek nem látnám sok értelmét.
Az viszont fura, hogy 5c-bõl csak fehér érkezett a nyitásra, nem volt semmi más szín.
Yo, Bitch!
HÁT NEM ÍGY LETT! (szerencsére)
Este 7-re elmentem az Allee-ba, gondoltam megnézem magamnak azt a sort, ha sok ember lesz, legfeljebb hazajövök és várok 1 hónapot a következõ szállítmányra. Szerencse, hogy elmentem!
Alig pár ember ücsörgött a kirakott székeken, miközben mindenki, a T is jóval nagyobb rohamra számított. Kiraktak kb. 200 széket, én a 41. lettem a sorban. Éjfélig ez a sor csak 70-80 fõre duzzadt.
Mivel volt elõregisztráció ott a helyszinen – ami felmérte, hogy egyáltalán meg tudod-e venni a telefont, ha céges vagy akkor minden papír nálad van-e stb. –, így aki maradt, az mind hozzájutott este a telefonjához.
Volt minden, ingyenkaja, ingyenpia, dögös csajok, Harsányi Levente, sajtótájékoztató, majd éjfélkor nyitott a buli. Persze az elsõ fél óra azzal ment el, hogy vártuk, hogy a sajtósok és bloggerek kifáradjanak a boltból, mivel nekik mutatták meg a telefonokat elõször.
Persze az a nyugger, aki az elsõ volt a sorban és a fotón is szerepel, éjfélkor átadta a helyét egy kb. 10 éves kissrácnak. Apuci vett neki egy telcsit, hogy legyen mit összetörnie 1 hónap után.
Én a 41. sorszámommal kb 1.30 környékén kerültem sorra, azokkal szemben, akik reggel 8-tól ott szenvedtek a székeken ücsörögve. Õk 0.30-kor vehették át a telefonokat.
Bár ezt õk sem tudhatták elõre, de sok értelme nem volt odamenni kora reggel mert csak 1 órát nyertek így. Az este 7-8 óra is bõven elég volt.
Szóval jó móka volt, a lényeg hogy megvan végre az i5s!<#taps>#taps>
Feltéve ha lesz olyan elõfizetéses csomag bármelyik hazai szolgáltatónál ami nem a "telefonálj és esemesezz orrvérzésig, de neten letöltesz egy képet és korlátozunk, a lefedettségünk ennek ellenére lófütyi" felfogás szerinti. Jah és nem tiltják/skálázzák le a VOIP-et.
Tegnap jártam végig az egyik "kereskedelmi létesítmény" szolgáltatóit (mind a 3-at) és meglepõdve vettem észre hogy nincs olyan csomagjuk ami legalább 1gb internet + VOIP lehetõséget garantál 15 ezer forint alatt. Mikor a "mennyit telefonál" kérdésre azt válaszoltam hogy havi 1-2 órát max, akkor leesett az eladólány álla. Az SMS kérdésre megmutattam az elmúlt 3 hónap elküldött SMS-eit mire majdnem mentõt kellett hívni hozzá, mert volt belõle 2 összesen. Erre hozzátettem hogy viszont úgy 20-25 órát Skype/Viber segítségével telefonálok és ezekben van kb 5000 üzenetváltás is. Hisz már 2013-at élünk és még a TV-m is interneten kommunikál. De nem akarta elhinni hogy bár 137 éve még nagy szám volt a telefon Bell-ék háza táján, de én szeretném követni a kor vívmányait, mint amilyen a VOIP és Internet.
Ez is csak ösztönöz, hogy ne váltsak a 3 éve megkötött csomagomról. Ebben van 90 perc beszéd minden irányba, de cserébe mehet a VOIP és az internet orrvérzésig. Persze az SMS 65 forint darabja.
Rosszabbul okostelefonozunk mint négy éve <#idiota>#idiota>
[/spoiler]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Yo, Bitch!
www.smart-bus.hu
"Ahogy sejtettem drága lett az iPhone 5S, még elviselhetõ havidíjjal (23€😉 489€-ért vihetõ (Orange RO)
Nem értem, hogy szaladtak el így az árak, anno az iPhone 4S-ért 225€ készülékárat és 29€ havidíjat fizettem."
biztos ott is a forintárfolyam és Ötödik Orbán a felelõs érte. <#idiota>#idiota>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)