45063
10255461851509447102.jpg
  • Jim Morrison
    dr dre poén azért nem rossz :C
  • MerlinW
    Anyám... Az új OSX-hez képest a Windows egy műemlék...:)
  • oneal1
    ezek hülyék?:DDDDDD
  • oneal1
    jó, hát annak a népnek így lehet beadagolni a dolgokat:D
  • Jim Morrison
    Egyébként a wwdc-ken mindig az előadás volt a legjobb, abból lehet tanulni. Ha megfigyeled milyen szavakat használ, rájössz mitől kattan be sokak tudatalattijuk :D i love it, awesome, ... ever, faster than ever, stb stb, és működik. Tanítják is ezt a fajta előadásmódot.
    Megnyitja a safarit: it really great. aztán really nice, stb stb.
  • oneal1
    :D
  • Jim Morrison
    várjál, még csak most jönnek a revolutionary csempék... :D
  • oneal1
    komolyan mondom kabaré...:D
  • Jim Morrison
    meg az aerora :D
  • oneal1
    ezek most tényleg az ikonokra verik?:D:D:D:D
  • Jim Morrison
    itt van nézhető stream. Nem a legjobb de legalább nem nagyon beszélnek.
  • Jim Morrison
    BRÉKING!
    Következő ios verzió a nyolcas lesz!
  • Jim Morrison
    reméljük, bíztató. engadget live blog azért meg van nyitva
  • LoDMaSt
    esetleg:

http://www.apple.com/apple-events/june-2014/
  • precision
    ja, látom ez is vlogos stream... sorry... hirtelen azt hittem, hogy valami official...
  • precision
    ez nem jó?
    http://www.youtube.com/watch?v=frrzOpWETOw
  • oneal1
    :D :D én is abban reménykedem!:)
  • Jim Morrison
    Jaj csak azt ne :D
    Remélem lesz rendes stream, amit az apple tv ről nyomnak át.
  • oneal1
    Handras féle közvetítés

remélem nem megy át fikázódásba:D
  • oneal1
    még nincs.

tud valaki?
  • clio1616v
    streametek van?
  • oneal1
    Nagyon várom, hogy miben fog változni az új rendszer illetve, hogy az i5-öt mennyiben kaszálják el az új szoftveren belül:)
  • oneal1
  • Jim Morrison
    Ty
  • oneal1
    7
  • Jim Morrison
    Hirtelen csak dátumokat találtam időpontot nem. Mikor kezdődik a wwdc? 6-7 órakor?
  • Rage47
    http://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-6-conference-video-was-faked-heres-how-it-was-done_id56716#2-Picture-of-Apple-iPhone-6-mockup-is-added
    jah
  • GregSB
    Fake.
  • passatgt
    a vastag elválasztó csík nagyon csúnya:(
  • Rage47
  • ProGabe #39487
    Na, a 8 majd tényleg vízállóvá teszi a telefont?

• GregSB
    Küldök PM-et.
  • clio1616v
    valakinek van eladó i4-ese?

lehet telekom függő is; unokatesómnak kellene
  • robotnyk
    félig off, de most a hszed miatt a kiváncsiság kedvéért megnéztem mennyiért lehet mostanában megszabadulni egy note 3tól (ami egyébként nem volt sokkal olcsóbb nálunk mint az 5S), mert nagyon szeretnék (vissza)váltani iPhonera késő ősszel, és egy kicsit meghaltam belül, de mondjuk nagyon nem lepődtem meg.

kiszámítható szoftver támogatás, kiszámítható frissítési ciklus, a horrorsztoriktól eltekintve megbízható, és a legjobban összerakott telefon. ez érezhető a használt árakon is a kifutó iPhoneoknál.
  • GregSB
    Ez ellen nem sok mindent tudsz tenni, mert ehhez aztán tényleg nincs köze semmilyen cégnek.

Úgy értem a használt-telefon piacon kizárólag a kereslet/kinálat törvényei lövik be az árakat. Magyarul rajtad kívül egy elentős többség úgy érzi hogy érnek annyit a használt szifonok amennyiért kínálják őket.
  • precision
    hát, még mindig pofátlanul drágák a régebbi modellek a használt piacon... és ugye vagy lassú már rajtuk a mostani rendszer, vagy az lesz nemsokára :) nem értem tényleg :) az 5 -ről nem beszélek :) az alatti modellek pedig tényleg már nem számítanak annyira jó telefonnak, csak annyiban, hogy iOS -t futtatnak... és még mindig elég drágák :) hardveres gondok is előjöhetnek rajtuk... általában ugye akku és/vagy home/power gomb, és nem 5 ft a szervizelésük :)

én elhiszem, hogy jó mobilok, de egy kicsit úgy érzem túlzó amennyire az árukat tartják az almás mobilok a használt piacon
  • MerlinW
    "de ha a felhasználó rá is kattint, akkor lényegesen többet."

Ami jó dolog, mert szerintem mindenki rendszeresen "rákattint" véletlenül a hirdetésekre, főleg mikor azt okosan a menügombok alá helyezik:)
  • Vaxi
    a storeba való publikáláshoz kell az évi 100 dolcsi, a provision profileok létrehozáshoz.
    az xcode ingyenes
  • MerlinW
    Köszi, nem rossz, de végül találtam jobbat: Cyclemeter. Az ingyenes verzió is tud mindent amit kell, az elite upgrade meg szuper akik szeretnek elmerülni a részletekben:)
  • GregSB
    Banlistán van, csak lassan tölt be a script :) a hozzászólásai nem törlődnek, csak elrejtődnek. Ha valaki nagyon látni akarja mit írt akkor váltson a mobil nézetre (cserélje ki a www.-ot m.-ra), és látni fogja, mert ott nem működik a script :)

Mielőtt jönne a kérdés: azért lett bannolva, mert semmi mást nem csinált a topicban csak fikázott mindent és parttalan beszólogatós vitákba keveredett mindenkivel. Levenni max akkor fogom ha van egy többség a topicban aki ezt kérné, de nem látok erre sok esélyt :D