45063
-
#39557 Legalább 10gb kéne ingyen, mert pl 3 termékkel már a sima backup is szenvedés -
#39556 persze, nem pénz érte, én tudom :) csak hát a magyar ember tudod milyen.. :)
ha lesz iphoneom nekem elég lesz az 5 gb is amúgy, nem fotózom olyan sokat -
G_ArchAngel #39555 20GB egy dollárba kerül, ember az a Lidl-ben egy alsókategóriás német sör -
#39554 persze :) nem is a fizetős részre gondoltam, hanem az ingyenes iCloud 5 GB -ot kiegészíteni ingyenes cloud szolgáltatásokkal
szóval akinek nem kell annyi tárhely, hanem mondjuk elég 10-20 gb az 2-3 cloud szolgáltatás hozzácsapásával meg tudja oldani majd... vagy nem :D -
G_ArchAngel #39553 En biztos dobom a Dropboxot, mert most fizetek havi 10 USD-t 100GB-ért, a Cloud pedig 200GB-ot adna 4 USD-ért. -
#39552 ha jól értelmezem az iCloud api és extensions api működését, akkor be lehet majd állítani külső cloud szolgáltatásokat is a photosnak (pl dropbox vagy google drive) szóval ki lehet terjeszteni azt az 5 gigát majd
de persze lehet majd trükköznek valamit, hogy ne így legyen :) -
G_ArchAngel #39551 "A képeket teljes felbontásban tudjuk majd tárolni az iCloud felhőjében, amihez jobb árakat is kapunk: 20 gigabájt online tárhely havi egy dollárba, 200 gigabájt havi 4 dollárba kerül. Ez már egész jó ajánlat, úgy látszik az Apple-nél beindítottak néhány nagyobb adatközpontot, és azokat végre ki is akarják használni." -
#39550 így is kér Dev Accot:D -
#39549 aki esetleg még rászánja magát a beta-ra.
7.1.1 restorolt teló kell neki, beállítás új iphoneként.
aztán shift + frissítés gombal kiválasztani a letöltött betat.
fontos, hogy ne shift + restore-al csináld, mert akkor kéri a dev-es acc-ot. -
#39548 én mindjárt pakolom a betat:D -
#39547 Ez az iOS 8 gyakorlatilag iOS 7.2 lesz:) -
#39546 elvileg már tölthető a ios8 beta? -
#39545 Ez a Contiunity nagyon fasza. Van más platfromokon erre kehetőség? Tehát pl van Windowsra alkalmazás ami megengedi hogy a kaptopról indítsak hívást a telefonomat használva? -
#39544 Mivel 4S hardvere van benne, mostani keynote szemenköpése lenne, ha nem:) (Ugye vígan elmondták, hogy amíg csak elhet, támogatják az eszközeiket.)
Egyébként szerintem még lehet érveket felsorakoztatni Android mellett, de egyre kisebb a valószínűsége, hogy belátható időn belül váltani fogok.
Metal kapcsán két dolgo jutott eszembe:
-S3 jelenlegi tulajdonosa (Qualcomm?) vajon mit szól hozzá?:) (Ugye 10 éve volt egy S3 Metal grafikus API)
-vajon OS X megkapja-e, illetve a régóta pedzegetett Apple TV megnyitása fejlesztők előtt még idén meg fog-e történni? -
#39543 For those who want to learn more about Apple's new programming language, the company has just published a 500-page guide in the iBooks Store, and coders can get started now -
#39542 nem is értem... :) amikor bejelentették az airt és a mini retinát nem értem miért nem pl. az iPad 4et hagyták meg mint "olcsó és régi" iPad... miért az iPad2? számomra ez felfoghatatlan -
#39541 "iOS 8 is available to WWDC attendees in beta today and everyone else in the fall. The oldest supported devices will be the iPhone 4S, the fifth-generation iPod touch, and the iPad 2.
"
Beszarok hogy az iPad2 mindent túlél :D -
#39540 Szóval lesz iOS8-ban appok közötti kommunikáció, közös filerendszer (a felhőben - iCloud drive), cserélhető billentyűzet, widgetek a notif centerben...
Mostmár tényleg csak annyi előnye maradt az Androidnak geek szempontból hogy ott lehet ROM-ozni. Bár jailbreakel szerintem a 8-asra is komoly tweakek / testreszabási kegetőségek lesznek. -
#39539 Ertem. -
#39538 Aktív ikont úgy értem, hogy az appok frissíteni tudják őket futás közben (pl ActivityMonitor terheltséget rajzolja, de torrent kliens is ki tudja írni a sebességet). iOS-nél sem példa nélkül álló, lásd még Calendar-t, amely mutatja a napot, és iOS7-től kezdve az óra is pontosan jár. -
#39537 pl
-
#39536 Szerintem egész pofás, én rosszabbra számítottam. Mondjuk azon mosolygok, hogy megjelenik az Aero, illetve a Sidebarra kerülnek a Widgetek... Lehet névnek is Vistát kellett volna választaniuk, és akkor nem kellett volna sokat keresniük:) -
#39535 OSX-ben vannak aktiv ikonok? -
#39534 Köszönöm, ismerem, de natív fejlesztést részesítem előnyben. JS-t amúgy is rühellem, de arra speciel TypeScript gyógyírt jelenthetne. -
#39533 Én kicsit sajnálom, mert az idők folyamán egészen megkedveltem - részben pont amiatt, mert C-t sem dobta el, néhány funkciót (amelyet felesleges lenne osztályba erőszakolni, mint pl NSLog vagy a sok NS*Make függvény) így tesz továbbra is elérhetővé. Sebaj, néhány nap múlva majd elkezdek ismerkedni a Swift-tel, de előtte még diplomavédek:)
iOS8 egyébként egész pofás. Widgeteken mondjuk meglepődtem, hogy ilyen sokáig húzták (iOS6-ba vártam volna, 5-ben jelent meg ugye a Notification Centerrel a két fix Widget), de innentől kezdve nem sok olyan dolog van, amit hiányolnék belőle. Talán az "aktív" ikonokat (mint OS X-ben), illetve egy-két apróságot (pl SMS delivery report:)), de nem vagyok telhetetlen. -
#39532 -
#39531 Tesztelném:D
Már vannak hirdetések is:
Need swift developer with 5 years experience. -
#39530 Behalt az apple.com xD -
#39529 ez a "Metal" is jónak tűnik, meg a saját programnyelv -
#39528 na, csomó hasznos cucc :) keyboard api, touch id api, notification widget... stb.
szerintem jó kis update lesz :) -
#39527 Milyen jó már ez a visual debug rendszer:) -
#39526 Na, akkor mégsem kell majd objective-C t használnom :D -
#39525 Már keyboardot is lehet letölteni (pl swype) -
#39524 Na, lesznek tweakek app storeban. -
#39523 még mindig csak 5gb az icloud, ez az első csalódás eddig, de összességében fasza update lesz -
#39522 Ezek hülyék. :D:D -
#39521 ahogy elnézem a facebook chat funkcióit építették bele az üzenetküldőbe. -
#39520 nagyon fasza kis apró featureok vannak ios8-ban -
#39519 "They have bought an android...for mistake"
-
#39518 Először azt hittem, hogy azt a boltot hívja fel, de ez így 1000x jobb lett. :D:D