45063
10255461851509447102.jpg
  • passatgt
    Legalább 10gb kéne ingyen, mert pl 3 termékkel már a sima backup is szenvedés
  • precision
    persze, nem pénz érte, én tudom :) csak hát a magyar ember tudod milyen.. :)
    ha lesz iphoneom nekem elég lesz az 5 gb is amúgy, nem fotózom olyan sokat
  • G_ArchAngel #39555
    20GB egy dollárba kerül, ember az a Lidl-ben egy alsókategóriás német sör
  • precision
    persze :) nem is a fizetős részre gondoltam, hanem az ingyenes iCloud 5 GB -ot kiegészíteni ingyenes cloud szolgáltatásokkal
    szóval akinek nem kell annyi tárhely, hanem mondjuk elég 10-20 gb az 2-3 cloud szolgáltatás hozzácsapásával meg tudja oldani majd... vagy nem :D
  • G_ArchAngel #39553
    En biztos dobom a Dropboxot, mert most fizetek havi 10 USD-t 100GB-ért, a Cloud pedig 200GB-ot adna 4 USD-ért.
  • precision
    ha jól értelmezem az iCloud api és extensions api működését, akkor be lehet majd állítani külső cloud szolgáltatásokat is a photosnak (pl dropbox vagy google drive) szóval ki lehet terjeszteni azt az 5 gigát majd

de persze lehet majd trükköznek valamit, hogy ne így legyen :)
  • G_ArchAngel #39551
    "A képeket teljes felbontásban tudjuk majd tárolni az iCloud felhőjében, amihez jobb árakat is kapunk: 20 gigabájt online tárhely havi egy dollárba, 200 gigabájt havi 4 dollárba kerül. Ez már egész jó ajánlat, úgy látszik az Apple-nél beindítottak néhány nagyobb adatközpontot, és azokat végre ki is akarják használni."
  • oneal1
    így is kér Dev Accot:D
  • oneal1
    aki esetleg még rászánja magát a beta-ra.

7.1.1 restorolt teló kell neki, beállítás új iphoneként.
    aztán shift + frissítés gombal kiválasztani a letöltött betat.

fontos, hogy ne shift + restore-al csináld, mert akkor kéri a dev-es acc-ot.
  • oneal1
    én mindjárt pakolom a betat:D
  • MerlinW
    Ez az iOS 8 gyakorlatilag iOS 7.2 lesz:)
  • oneal1
    elvileg már tölthető a ios8 beta?
  • GregSB
    Ez a Contiunity nagyon fasza. Van más platfromokon erre kehetőség? Tehát pl van Windowsra alkalmazás ami megengedi hogy a kaptopról indítsak hívást a telefonomat használva?
  • asysoft
    Mivel 4S hardvere van benne, mostani keynote szemenköpése lenne, ha nem:) (Ugye vígan elmondták, hogy amíg csak elhet, támogatják az eszközeiket.)
    Egyébként szerintem még lehet érveket felsorakoztatni Android mellett, de egyre kisebb a valószínűsége, hogy belátható időn belül váltani fogok.

Metal kapcsán két dolgo jutott eszembe:
    -S3 jelenlegi tulajdonosa (Qualcomm?) vajon mit szól hozzá?:) (Ugye 10 éve volt egy S3 Metal grafikus API)
    -vajon OS X megkapja-e, illetve a régóta pedzegetett Apple TV megnyitása fejlesztők előtt még idén meg fog-e történni?
  • GregSB
    For those who want to learn more about Apple's new programming language, the company has just published a 500-page guide in the iBooks Store, and coders can get started now
  • precision
    nem is értem... :) amikor bejelentették az airt és a mini retinát nem értem miért nem pl. az iPad 4et hagyták meg mint "olcsó és régi" iPad... miért az iPad2? számomra ez felfoghatatlan
  • GregSB
    "iOS 8 is available to WWDC attendees in beta today and everyone else in the fall. The oldest supported devices will be the iPhone 4S, the fifth-generation iPod touch, and the iPad 2.
    "

Beszarok hogy az iPad2 mindent túlél :D
  • GregSB
    Szóval lesz iOS8-ban appok közötti kommunikáció, közös filerendszer (a felhőben - iCloud drive), cserélhető billentyűzet, widgetek a notif centerben...

Mostmár tényleg csak annyi előnye maradt az Androidnak geek szempontból hogy ott lehet ROM-ozni. Bár jailbreakel szerintem a 8-asra is komoly tweakek / testreszabási kegetőségek lesznek.
  • Bercy #39539
    Ertem.
  • asysoft
    Aktív ikont úgy értem, hogy az appok frissíteni tudják őket futás közben (pl ActivityMonitor terheltséget rajzolja, de torrent kliens is ki tudja írni a sebességet). iOS-nél sem példa nélkül álló, lásd még Calendar-t, amely mutatja a napot, és iOS7-től kezdve az óra is pontosan jár.
  • passatgt
    pl
  • asysoft
    Szerintem egész pofás, én rosszabbra számítottam. Mondjuk azon mosolygok, hogy megjelenik az Aero, illetve a Sidebarra kerülnek a Widgetek... Lehet névnek is Vistát kellett volna választaniuk, és akkor nem kellett volna sokat keresniük:)
  • Bercy #39535
    OSX-ben vannak aktiv ikonok?
  • asysoft
    Köszönöm, ismerem, de natív fejlesztést részesítem előnyben. JS-t amúgy is rühellem, de arra speciel TypeScript gyógyírt jelenthetne.
  • asysoft
    Én kicsit sajnálom, mert az idők folyamán egészen megkedveltem - részben pont amiatt, mert C-t sem dobta el, néhány funkciót (amelyet felesleges lenne osztályba erőszakolni, mint pl NSLog vagy a sok NS*Make függvény) így tesz továbbra is elérhetővé. Sebaj, néhány nap múlva majd elkezdek ismerkedni a Swift-tel, de előtte még diplomavédek:)

iOS8 egyébként egész pofás. Widgeteken mondjuk meglepődtem, hogy ilyen sokáig húzták (iOS6-ba vártam volna, 5-ben jelent meg ugye a Notification Centerrel a két fix Widget), de innentől kezdve nem sok olyan dolog van, amit hiányolnék belőle. Talán az "aktív" ikonokat (mint OS X-ben), illetve egy-két apróságot (pl SMS delivery report:)), de nem vagyok telhetetlen.
  • MerlinW
  • Jim Morrison
    Tesztelném:D

Már vannak hirdetések is:
    Need swift developer with 5 years experience.
  • MerlinW
    Behalt az apple.com xD
  • precision
    ez a "Metal" is jónak tűnik, meg a saját programnyelv
  • precision
    na, csomó hasznos cucc :) keyboard api, touch id api, notification widget... stb.
    szerintem jó kis update lesz :)
  • MerlinW
    Milyen jó már ez a visual debug rendszer:)
  • Jim Morrison
    Na, akkor mégsem kell majd objective-C t használnom :D
  • Jim Morrison
    Már keyboardot is lehet letölteni (pl swype)
  • Jim Morrison
    Na, lesznek tweakek app storeban.
  • passatgt
    még mindig csak 5gb az icloud, ez az első csalódás eddig, de összességében fasza update lesz
  • LoDMaSt
    Ezek hülyék. :D:D
  • Jim Morrison
    ahogy elnézem a facebook chat funkcióit építették bele az üzenetküldőbe.
  • passatgt
    nagyon fasza kis apró featureok vannak ios8-ban
  • Jim Morrison
    "They have bought an android...for mistake"

• LoDMaSt
    Először azt hittem, hogy azt a boltot hívja fel, de ez így 1000x jobb lett. :D:D