iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

árak:

Vodafone:

iPhone 5c, 16GB, 179 990 forint

iPhone 5s, 16GB, 209 990 forint

iPhone 5s, 64GB, 249 990 forint

T-Mobile:

iPhone 5c, 16GB, 214 990 forint

iPhone 5s, 32GB, 224 990 forint

iPhone 5s, 64GB, 234 990 forint

forrás
robotnyk
ez lenne a minimum...
MerlinW
Most miért cikized Dragont? Nem tetszik a bõrnacija?

[merlinw.org]

precision
ehelyett minimálbéres emberkék hitelre veszik az iphone -t... csak hogy legyen mivel villogni... 😊

Bazinga!

MerlinW
Hülyéskedsz? Itthon konkrétan a cégeknek kellene fizetnie nekünk, hogy iPhone-t használjunk😊

[merlinw.org]

ProGabe
Pedig a forint gyengülése, meg a rengeteg plusz adó miatt olcsóbbnak kéne lennie itt a nagy jobban teljesítésben, nem? <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Tekintve arra hogy az 5s-re szinte mindenhol 2-3 hetet kell várni, abból valszeg érkezni fog a nyitónapra pár száz db összesen, amik el fognak fogyni holnapig tuti. Utána itthon is 2-3 hét várakozás lesz rájuk. Tehát ha bemész és venni akarsz, akkor 1 hónapot kell rá várnod.

5c-bõl viszont valszeg lesznek készletek.

Egyébként mi a gyakorlat?
Éjféltõl meg lehet venni T-nél az Allee-ban, (Vodafonnál máshol) az új telefonokat, majd holnap a többi boltban is nyitástól, vagy a többi T boltba már nem is jut, mert hajnalban megveszik az egész Magyarországi T-s készletet ezen az egy helyen?

Tavaly ez hogy volt? Emlékszik rá valaki?
precision
az mondjuk nem gyenge...

Bazinga!

robotnyk
a 4 óta minden évben egyre drágább, és nem is kicsivel. a 4-et még el lehetett hozni ikon 600-al ingyen, az 5-ös már abban a változatban is 50000. én a 16 gigás 4-est ikon 200-ban 130-ért vettem, az 5 ugyanebben a konstrukcióban 190.
GregSB
Apple.hu-n már kint vannak árak. 5s 220e, 5c 185e.

precision
kb. ugyanannyi lesz mint eddig minden évben az új iPhoneok ára 😊
nem hiszem, hogy meg fogunk lepõdni

Bazinga!

robotnyk
egyébként van egy ismerõsöm aki a T-nél dolgozik egy üzletben (Budán, tehát nem bivalybasznádon), de kedden még õk sem tudták hogy mennyi lesz. mi értelme van ennek? úgyis mindenki tudja hogy kurva drága lesz, nem mintha akkora különbség lehetne köztük meg a voda között, hogy ezért tömegesen más szolgáltatóhoz mennének az emberek...
Mivel én is holnap akartam megvenni, így eddig izgatott az ár, hogy mennyi lesz T-nél. Arra is gondoltam, hogy én is elmegyek ma este az Allee-ba szerencsét próbálni és kivárom az éjfélt, de most, hogy olvastam, hogy már reggel 8-kor 6-an állnak sorban az Allee-ben, és estig ez a sor tuti több száz fõre duzzad, igy szerintem esélyem sincs, hogy maradjon abból a kis mennyiségbõl, ami bekerül T-hez.
Gondolom megint várhatunk újabb 1 hónapot a következõ szállitmányra.
Így az ár már kevésbé izgat...<#falbav>
robotnyk
vicc. az oké, hogy nincs elõrendelés, de megszakadnának ha végre felköhögnék az árakat?
GregSB
Annak ellenére hogy éjfélkor indul a forgalmazás még mindig nincsenek árak T-nél...

GregSB
7.0.3-ban Settings -> General -> Accessibility -> Reduce motiont ha bekapcsolod akkor megszûnik a berepülõ appok animációja (is).

GregSB
rastaman
ja persze, mert egy nap 1000x feloldod a telefont <#vigyor3>
de amúgy értem mire célzol. igen, ha így nézzük akkor sok idõt elvesz. na de mennyit csücsülsz a wc-n feleslegesen? (kérdem én) <#idiota>

Prody
1000xEgyszer egy nap, úgy már sok

rastaman
zavar? engem nem 😛 az az 1 mp amit elvesz az életembõl nem igazán nagy tétel.

MerlinW
Igazából i5-ön is zavaró (engem legalábbis zavar) a hosszú animáció. Fõleg az elsõ. Home gombot megnyomod és majd 1mp mire "beanimálja" a lockscreent. Aztán még fél mp amíg a homescreen-t. Ez cseppet idegesítõ tud lenni bizonyos helyzetekben. Jó lenne, ha kikapcsolható lenne az egész csilivili.

[merlinw.org]

rastaman
gondolom i4 felhasználóknak így kedveskednek

GregSB
Kipróbáltam, teljesen kikapcsolja az animációkat. Appoknál ki/be lépésnél csak egy fade van.

GregSB
7.0.3-ban:

"Enhances the Reduce Motion setting to minimize both motion and animation"

GregSB
Engem inkább ne kérdezz, mert nem vagyok átlagos felhasználó 😄

Nincs otthon internet elõfizetésem, ha otthon vagyok és netezni akarok akkor a telefonomról osztom meg a netet.

Ebbõl kifolyólag havonta 4-5 GB adatforgalmam van a telefonon, de ez benne van a flottás keretemben.

Munkahelyemen van wifi, ott töltöm le az összes nagyobb frissítést a készülékeimre. Torrentezni nagyon ritkán szoktam, zenét Deezerrõl hallgatok.

Tikal
Mar a 3G-vel 2Gb-os csomagban voltam😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

7.0.3 toltheto

http://gaborszantai.co.uk/

<#worship>

www.smart-bus.hu

robotnyk
ForzaInter
Alapbol 500 mb de az általában kevés, ezért van mellé 1 gb netroll csomag így 1,5 gb van, de az 1 gb-ot nem nagyon szoktam túllépni..

Yo, Bitch!

Urak!

Mióta nem lehet szerkeszteni a kapott SMS-t? Idáig simán tudtam törölni adott kontaktól a kiválasztott üzeneteket, most meg csak az egészet tudnám. Ott ahol eddig a szerkesztés felirat volt, most a kontakt felirat van... elvesztettem a fonalat...

www.smart-bus.hu

Dzsega
Ja igen iPhone-on annyi (most meg 3 plusz a home screen) iPadon volt 6 állítva 7 meg fektetett üzemmódban.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bercy
Nekem szept. 18. óta 796MB. Mondjuk szerintem ebbe benne vannak az app frissítések 3G-n keresztül.
Szóval a konkrét használatot nem tudom. Korlátlan net van a díjcsomagomba.
robotnyk
én csak egyszer léptem túl 2,5 év alatt a limitet, akkor sem az ikon 200 1 gigáját, hanem a mozaik xsben. (azt sem tudom mennyi, talán 200 mega)

viszont ennek két oka is van. egyrészt ahol lakom, nincs normális 3G lefedettség, másrészt meg éppen azért takarékoskodom mert kevés a mennyiség
asysoft
No látom, elõzõ hozzászólásomat elnyelte az SG gépe. Allee-ban lesz idén az esemény, ennyivel egészíteném ki az általad írtakat.
Nektek amúgy mennyi az egy hónap alatt elforgalmazott adatmennyiségetek? Én egyszer kerültem 500 MB közelébe, de akkor netet osztottam egy nyaralás során, és youtube-ozni kezdtek. Pedig netezek/e-mailezek, amikor kell.

/*WTF?!*/

asysoft
Van már ár az Apple Store-ban: 220990 a 16 gigás 5s (5c 186).

/*WTF?!*/

clio1616v
iPad Air és iPad mini Retina 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

robotnyk
de legalább korlátlanul foshatod az smseket... mert hát okostelefonnal azt kell! D:
GregSB
"Pénteken nulla órától indul az új iPhone-ok magyarországi értékesítése – a Magyar Telekom szokás szerint nyitóbulival készül, az újdonságokat már az új, korlátlan díjcsomagokkal is el lehet majd érni. A Vodafone a Deák Ferenc utcai üzletében kezdi meg az árusítást.

(…😉

az új iPhone okostelefonok a Telekom eddigi díjcsomag-portfóliója, így elsõsorban a kifejezetten az iPhone-ok mellé kialakított Ikon díjcsomagok mellett megvásárolhatók lesznek a nemrég bejelentett, korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-ezést lehetõvé tevõ Next tarifákkal is.

(…😉

Az új Next díjcsomagok egységesen 500 MB belföldi adatforgalmat tartalmaznak (…😉 Az Ikon LTE díjcsomagok 1-4 GB adatforgalmat biztosítanak havi 6000 és 19900 forint közti áron."

500MB még viccnek is rossz. Bár asszem a Voda RED is hasonlóan nevetséges havi adatforgalmat ad.

Tikal
Mi lenne ha a telefonodra tennél zárat és nem is adnád neki oda? 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Versace26
Igen igen,jól gondoljátok 😊

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Tikal
azelõtt meg 4 látszott, nem?

MerlinW
Akkor a korlátozások menüpont neki van kitalálva😊

[merlinw.org]

Hoppá, nem is olyan jófiú az a gyerek. 😄
precision
dehogy bezárni akar 😄
nem akarja, hogy a barátnõje elindítsa az sms vagy facebook appot 😄 vagy a galériát... 😄 vagy valami ilyesmi

passcode -al akar levédeni bizonyos appokat

Bazinga!

Dzsega
A futó programokat.
Mióta iOS7 van az iPadon azóta én is késztetést érzek rá, hogy bezárjam õket. Nem tudom miért egyszerûen zavar. Régen jobban tetszett mikor csak az ikonok jöttek fel és látszott 6-7 progi ikonja de most, hogy csak 3 látszik és azok is hibásan (nincs kép vagy egy fekete kép látszik néha) így most bezárom õket. No meg nem olyan könnyû váltani mivel csak 3 látszik ha régebbi kell akkor lapozhatok... A régi jobb volt...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
De mit kell egyaltalan bezárni?😊

asysoft
Munkahelyen "beúszó ikonok" animációt elég gyakran látom, de még mindig (vagy pont ezért?😊) lassúnak érzem. Szó se róla, nem idegõrlõ, de a rövidebb szerintem jobb lenne. De ez legyen a legnagyobb baj😊

/*WTF?!*/

gagax
Nem mondod ki se próbàlom h lehet többet kidobàlni egyszerre 😄 3asàval kidobàlva sokkal gyorsabb bezàrni ezt a sok cuccot 😄