iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vodafone:
iPhone 5c, 16GB, 179 990 forint
iPhone 5s, 16GB, 209 990 forint
iPhone 5s, 64GB, 249 990 forint
T-Mobile:
iPhone 5c, 16GB, 214 990 forint
iPhone 5s, 32GB, 224 990 forint
iPhone 5s, 64GB, 234 990 forint
forrás
Bazinga!
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
5c-bõl viszont valszeg lesznek készletek.
Éjféltõl meg lehet venni T-nél az Allee-ban, (Vodafonnál máshol) az új telefonokat, majd holnap a többi boltban is nyitástól, vagy a többi T boltba már nem is jut, mert hajnalban megveszik az egész Magyarországi T-s készletet ezen az egy helyen?
Tavaly ez hogy volt? Emlékszik rá valaki?
nem hiszem, hogy meg fogunk lepõdni
Bazinga!
Gondolom megint várhatunk újabb 1 hónapot a következõ szállitmányra.
Így az ár már kevésbé izgat...<#falbav>#falbav>
de amúgy értem mire célzol. igen, ha így nézzük akkor sok idõt elvesz. na de mennyit csücsülsz a wc-n feleslegesen? (kérdem én) <#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Nincs otthon internet elõfizetésem, ha otthon vagyok és netezni akarok akkor a telefonomról osztom meg a netet.
Ebbõl kifolyólag havonta 4-5 GB adatforgalmam van a telefonon, de ez benne van a flottás keretemben.
Munkahelyemen van wifi, ott töltöm le az összes nagyobb frissítést a készülékeimre. Torrentezni nagyon ritkán szoktam, zenét Deezerrõl hallgatok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
www.smart-bus.hu
Yo, Bitch!
Mióta nem lehet szerkeszteni a kapott SMS-t? Idáig simán tudtam törölni adott kontaktól a kiválasztott üzeneteket, most meg csak az egészet tudnám. Ott ahol eddig a szerkesztés felirat volt, most a kontakt felirat van... elvesztettem a fonalat...
www.smart-bus.hu
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Szóval a konkrét használatot nem tudom. Korlátlan net van a díjcsomagomba.
viszont ennek két oka is van. egyrészt ahol lakom, nincs normális 3G lefedettség, másrészt meg éppen azért takarékoskodom mert kevés a mennyiség
Nektek amúgy mennyi az egy hónap alatt elforgalmazott adatmennyiségetek? Én egyszer kerültem 500 MB közelébe, de akkor netet osztottam egy nyaralás során, és youtube-ozni kezdtek. Pedig netezek/e-mailezek, amikor kell.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(…😉
az új iPhone okostelefonok a Telekom eddigi díjcsomag-portfóliója, így elsõsorban a kifejezetten az iPhone-ok mellé kialakított Ikon díjcsomagok mellett megvásárolhatók lesznek a nemrég bejelentett, korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-ezést lehetõvé tevõ Next tarifákkal is.
(…😉
Az új Next díjcsomagok egységesen 500 MB belföldi adatforgalmat tartalmaznak (…😉 Az Ikon LTE díjcsomagok 1-4 GB adatforgalmat biztosítanak havi 6000 és 19900 forint közti áron."
500MB még viccnek is rossz. Bár asszem a Voda RED is hasonlóan nevetséges havi adatforgalmat ad.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem akarja, hogy a barátnõje elindítsa az sms vagy facebook appot 😄 vagy a galériát... 😄 vagy valami ilyesmi
passcode -al akar levédeni bizonyos appokat
Bazinga!
Mióta iOS7 van az iPadon azóta én is késztetést érzek rá, hogy bezárjam õket. Nem tudom miért egyszerûen zavar. Régen jobban tetszett mikor csak az ikonok jöttek fel és látszott 6-7 progi ikonja de most, hogy csak 3 látszik és azok is hibásan (nincs kép vagy egy fekete kép látszik néha) így most bezárom õket. No meg nem olyan könnyû váltani mivel csak 3 látszik ha régebbi kell akkor lapozhatok... A régi jobb volt...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
/*WTF?!*/