iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB

GregSB
@verge: GTA: San Andreas arrives on iOS today with controller support http://t.co/IOtqmPXMwA

Jim Morrison
12 Days of Christmas új verziója a 12 Days of Gifts
Az új verzió futtatásához ios7re van szükség

Letöltés

Én csakazértsem frissítek, ios 4et akarom vissza :'( Majd kikeresem storeból az appokat :>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Pár hete még 120 volt... Gondolom a karácsonyi dömping miatt emeltek árat :/

passatgt
*136

passatgt
erõsen gondolkodok egy kéken, 130e-ért szerintem jó üzlet

MerlinW
De az csúúnyaaaa!😊

[merlinw.org]

passatgt
eddig úgy volt, hogy érdemesebb iphone5-öt venni, de most látom, hogy az 5c már olcsóbb mindenhol😊

passatgt
ha otthonra kell, bármilyen nagyobb bluetooth bill jó hozzá

GregSB
Pl. Bár ez nem biztos hogy tölti.

Van egyébkén iPad topic

narumon
iPad kérdésben esetleg tudtok segíteni? Nem túl specifikus. Ipad2-höz kellene valami normális de nem túl drága billentyûzet. A legjobb az lenne ha van olyan ami esetleg töltõként is funkciónál (vagy legalábbis külön nem kéne bele elem). Nem hordozáshoz kell hanem pont fordítva, otthoni asztali használathoz. Van tippetek?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

pf <#szomoru1>

&#63743;

MerlinW
Mert béta és mert kell hozzá iTunes😊

[merlinw.org]

passatgt
in-app purchase van helyette, ami ugyanannyi...😊

GregSB
50 Siri voice commands

Nagy része csak USA-ban mûködik, de azért mennyivel jobb mint amikor indult... Ha kint élnék tuti használnám kocsivezetés közben.

passatgt
mert beta?😄

Infuse 2 lejátszó: $4.99 -> Free

&#63743;

clio1616v
miért nem rakjátok fel a 7.1 betát?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Gladiator
Gondolom naponta beírja ide valaki, hogy van egy millió dolláros app ötlete és már lehet, hogy unjátok, de azért én is megkérdezném, hogy valaki nem szeretne itt ingyen appot fejleszteni és osztozni a milliókon?😄 A grafikát meg tudom csinálni, csak a programozás nem megy. Szerintem egy viszonylag egyszerû alkalmazásról van szó, igazándiból inkább egy adatbázis, amibe bárki írhat.

Az Apple technikai részlege csodálkozott ezen észrevételemen, és azt mondták hogy gondolni se mernek ilyenre...

de én akkoris tartom, hogy a 7.0.4-el lehet valami olyan gond, ami kiválthat dead pixelt, mert mekkora arra az esély, hogy 3 készülékbõl mind 3 pixelhibás lesz, és mindez visszagondolva, azután hogy frissitve lett 7.0.3-ról 7.0.4-re...
webibebi
Jolvan azert koszonom! Majd megprobalok vmit max irok privatot

msn:[email protected] bárki felvehet

Dzsega
Milyen függõ a telefon?
A 6.1-et simán fel lehet tenni csak nem érdemes. Eléggé belassul vele... Sztem jó a 4 is rajta. Ha lehet akkor azt kéne feltörni és azzal nyitni a telefont. Bár ez is baj, mert az aktivációhoz nagyon jó ha van eredeti sim-ed mert bajokat okozhat ha hacktiválod (asszem így hívják).
Túl sok a ha és már rég csináltam, nem nagyon vagyok most benne, hogy mi mi után van, így nem nagyon tudok tanácsokat adni.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Botond
Független is 220k csak.
webibebi
hát ezek mind jó kérdések 😊 de nem volt semmi mentés rajta most a 4.0.1-es szoftver van rajta de fel szeretném rakni a 6.1-eset

GregSB
5s nem 300 ezer, szolgáltatóknál 180-ért is meg tudod venni. A londonból behozott, fusi bolt haszonkulcsával megemelt árú telefonok egy ideig mentek 300K-ért, amíg sehol nem lehetett kapni, még szeptemberben. Kicsit kezd unalmas lenni, hogy December van, 180-ért megveszed hazai szolgáltatónál (akár részletre), de sok ember fejében az "ájfón 300K-s telefon!"

RATCUSTOM
Köszi, megpróbálom. Csak annak idején a 3GS-emben így ment tönkre az aksi, szerintem most is hasonló a helyzet.

Bercy
Eloszor probald meg azt, hogy tokig merited a telefont, majd egesz este toltod. Ezt csinald meg 2-3 alkalommal egymas utan. Ugyanis lehet, hogy csak a toltottseg visszajelzes hibazik, amit ezzel a modszerrel lehet kalibralni.
RATCUSTOM
Sziasztok!
Elkezdett haldokolni az iPhone 5-öm aksija, 30% körül már kikapcsolgat. Szerencsére még pont nincs egy éves, de nincsen nálam jelenleg semmilyen, vásárlást igazoló bizonylat. Érdemes így bemennem a T-hez, ki tudják deríteni - mondjuk a sorozatszámból - hogy náluk vettem?

Snexi
az 5s már egy régi történet,tavaly óta tervezem a megvételét.A 4s-re meg már nem szívesen költök,ígyis múlt hónapban csináltattam meg 18 ezerért a betört képernyõjét

szucsy89
Trollmode on: nincs szervizre folos 8 ezred, de egy 5S-re van 300? 😄
Snexi
hát ennél bonyolultabb már nem is lehetne 😄 de egyébként már az sem igazán mûködik.Jó lesz már végre az 5s

A füles hangerõszabályzójával.

&#63743;

Snexi
lehet valahogy a telefonálás közbeni hangerõt állítani a külsõ gombokon kívûl?mivel elromlottak és sokszor magától leveszi legalacsonyabbra a hangot szinte lehetetlen telefonálni,az ios7-ben megjelent felugró ablak meg nem hat rá (olyan mintha maga a telefon hangere nem lenne szinkronban a telefonás hangerejével).Néha ha nagyon benyomom a hangosítás gombot akkor mûködik de ígyis egy rémálom telefonálni.Nyilván a szervíz lenne a megoldás,de nincs rá fölös 8 ezrem

ForzaInter
Detto. Bassza meg a google.😊

Yo, Bitch!

rastaman
megjavult a mail. <#hawaii>

asysoft
Én nem látok pixelhibát, viszont néha olyan "fucsán raszteres" a képe a kijelzõnek, mintha egy CRT-t bámulnék, egyértelmûen jobb képe volt a 4-nek. Viszont mivel ezt csak 1-2 képnél látom, és annyira nem zavaró, nem foglalkoztam vele.
Ma megvolt a 7.0.4-gyel is az elsõ fagyásom, naná, hogy a képnézegetõ alkalmazás futtatásakor (konkrétan egy slo-mo videó szerkesztgetése közben), ráadásul most nem is indult magától újra. Ez az app az iOS7 szégyenfoltja, bugok 90%-át itt tapasztaltam (azóta még egyszer crashelt az app, Shared photostream információs képernyõjénél, amelyet nem mellékesen nem tudtam teljesen fel görgetni...).

/*WTF?!*/

GregSB
Végre Mo benne van a top4-ben!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha átváltjátok "Price in $"-ra, akkor a top4 legdrágább országban 😄

Bercy
rastaman
EH! dettó ugyanez a problémám, nekem is ma hülyült meg a mail. <#falbav>

Dzsega
Régi vagy új boot romos? Milyen iOS van most rajta? Volt régebben shsh mentve rajta? Ezeket érdemes tudni.
Olvasnivalók:
at&t függetlenítés
gyakori kérdések függetlenítéssel kapcsolatban

Dzsega
Frissítetted mostanában az iOS-t? Exchange szerverként van még beállítva?
Nekem is ezt írta mikor átköltöztem, de mióta google mailnak van beállítva jól müxik.

webibebi
szevasztok. van egy 3gs iphone-m amerikából. az volna a kérdésem milyen programmal tudom unlockolni valamint jailbreak-elni?

LoDMaSt
Várj, amíg a Googlenál megoldják a gondot. A hibák általában így szoktak jelentkezni, hogy sok ideig semmi, majd hiba, ez a természetük.

@ Hellomarci

Egy-ket ora alatt magatol rendbejon, de nekem az is segitett, hogy Settings-ben inaktivaltam a Gmail-t, aztan visszakapcsolatam es jo volt.

http://gaborszantai.co.uk/

ForzaInter
de akkor erre semmi megoldás? majdnem 1 évig mûködött, nem tudom mi a baja..

már töröltem a fiókot de nem engedi hozzáadni újra. ugyanúgy azt írja, hogy a levelek nem elérhetõek mert nem jó a felhasználónév vagy a jelszó..

Yo, Bitch!

LoDMaSt
Google hiba, használj Gmail appot, azzal jó.

@ Hellomarci

ForzaInter
ha belépek az email kliensbe ezt írja ki nekem: a levelek nem elérhetõek, a gmail felhasználóneve vagy jelszava helytelen.

ez most mi? a gépen betudok lépni, semmi gond nincs a jelszóval vagy a névvel..

Yo, Bitch!

Bercy
Tudsz feltolteni egy kepet a pixelhiabarol?
Dzsega
Köszi!!!!
Az idõjárás nem fért hozzá a helymeghatározáshoz, de most már minden klafa.

Nem küldték ugyanazt, mert akkor jött az új, miközben még itt volt a "régi"...

Nálatok ilye gond nincs?