iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új verzió futtatásához ios7re van szükség
Letöltés
Én csakazértsem frissítek, ios 4et akarom vissza :'( Majd kikeresem storeból az appokat :>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nagy része csak USA-ban mûködik, de azért mennyivel jobb mint amikor indult... Ha kint élnék tuti használnám kocsivezetés közben.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de én akkoris tartom, hogy a 7.0.4-el lehet valami olyan gond, ami kiválthat dead pixelt, mert mekkora arra az esély, hogy 3 készülékbõl mind 3 pixelhibás lesz, és mindez visszagondolva, azután hogy frissitve lett 7.0.3-ról 7.0.4-re...
msn:[email protected] bárki felvehet
A 6.1-et simán fel lehet tenni csak nem érdemes. Eléggé belassul vele... Sztem jó a 4 is rajta. Ha lehet akkor azt kéne feltörni és azzal nyitni a telefont. Bár ez is baj, mert az aktivációhoz nagyon jó ha van eredeti sim-ed mert bajokat okozhat ha hacktiválod (asszem így hívják).
Túl sok a ha és már rég csináltam, nem nagyon vagyok most benne, hogy mi mi után van, így nem nagyon tudok tanácsokat adni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Elkezdett haldokolni az iPhone 5-öm aksija, 30% körül már kikapcsolgat. Szerencsére még pont nincs egy éves, de nincsen nálam jelenleg semmilyen, vásárlást igazoló bizonylat. Érdemes így bemennem a T-hez, ki tudják deríteni - mondjuk a sorozatszámból - hogy náluk vettem?

Ma megvolt a 7.0.4-gyel is az elsõ fagyásom, naná, hogy a képnézegetõ alkalmazás futtatásakor (konkrétan egy slo-mo videó szerkesztgetése közben), ráadásul most nem is indult magától újra. Ez az app az iOS7 szégyenfoltja, bugok 90%-át itt tapasztaltam (azóta még egyszer crashelt az app, Shared photostream információs képernyõjénél, amelyet nem mellékesen nem tudtam teljesen fel görgetni...).
/*WTF?!*/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvasnivalók:
at&t függetlenítés
gyakori kérdések függetlenítéssel kapcsolatban
Nekem is ezt írta mikor átköltöztem, de mióta google mailnak van beállítva jól müxik.
@ Hellomarci
http://gaborszantai.co.uk/
már töröltem a fiókot de nem engedi hozzáadni újra. ugyanúgy azt írja, hogy a levelek nem elérhetõek mert nem jó a felhasználónév vagy a jelszó..
Yo, Bitch!
ez most mi? a gépen betudok lépni, semmi gond nincs a jelszóval vagy a névvel..
Yo, Bitch!
Az idõjárás nem fért hozzá a helymeghatározáshoz, de most már minden klafa.
Nálatok ilye gond nincs?