iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két dolgot nézz meg:

- Settings > Privacy > Location Services > Weather: ON

- Settings > NC > Today Summary: ON

Ha vmeik OFF, akkor nem mutatja.
Dzsega
Nekem még úgy sincs... 😞

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
kurvanagy balszerencséd van, vagy ugyanazt küldik mindig😄

Sziasztok!

Megjelenés napján rendeltem az Apple-tõl egy iPhone 5S (16G😎, amit megkaptam kb 2-3 hét alatt...
Pixel hibás volt. Majd kaptam egy csere készüléket, ami szintén pixelhibás volt, és most van nálam a harmadik készülék, ami szintén pixelhibás lett!

Azt vettem észre, hogy ezt a készüléket használtam kb 3-4 napig zökkenõmentesen, mikoris lefrissitettem 7.0.3-ról 7.0.4 IOS-re, és onnantól kezdve jelentkezett a pixelhiba...

Tapasztalt még valaki ilyet? Egy valakinél olvastam még hasonlót...
A kommenteket olvasva azt hiszem, hogy immar nem az Apple az agymosott zombik szinonimaja...

http://gaborszantai.co.uk/

Azt, hogy tudom megoldani, hogy onnan folytassa a videót ahol abbahagytam?

www.smart-bus.hu

LoDMaSt
Ott van az, csak szövegesen. <#szomoru1>

@ Hellomarci

Dzsega
Az idõjárást, hogyan lehet elõcsalogatni iOS 7 alatt a nc-be?
Ott van, higy a Yahoo adja az adatokat az idõjáráshoz de nincs sehol... (iPad és iPhone esetében is ez a helyzet)

Köszi..

www.smart-bus.hu

passatgt
Mctube tud letölteni

Urak!

Hogy lehet offline youtube videót nézni?

www.smart-bus.hu

ForzaInter
nálam meg az alap idõjárás app-nál siet az idõ 1 órával.

Yo, Bitch!

Dzsega
Nekem ott a 3G-van... (Igaz nekem egy i5 van telenorral)
(Nem is tudtam, hogy a menüben is megy az a fajta visszalépés, hogy balról húzom az ujjam jobbra a képernyõ szélérõl, mint a fül váltás a safariban 😊 )

Zan
A probléma az az, hogy nincs ilyen menüpont az 5c-n. De még az 5s-emen sem...! :/

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

precision
megelõztek... 😊

Bazinga!

precision
gondolom az 5C -ben is itt van
link

Bazinga!

LoDMaSt
settings - cellular - enable lte, felülrõl a 2. kapcsoló.

@ Hellomarci

Zan
Hol lehet kikapcsolni az LTE-t? Csak mert a beállítások/mobiltelefon fül alatt nincs ilyen..!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

GregSB
Van az 5c-ben LTE, az viszont már kérdéses hogy a Tajvanban árult iPhoneok LTE bandje kompatibilis -e az európai hálózatokkal. Ennek kéne utána nézni.

precision
így hirtelen googlezva egyet azt látom hogy az LTE kavar be neki... esetleg próbáld meg kikapcsolni a 4G -t (egyáltalán van lte az 5cben?)

szerintem olvass utána jobban a. dolognak, mert ahogy elnézem nem új és nem egyedi probléma és nem hw gond

Bazinga!

Zan
Sziasztok!

Barátnõm vett egy 5c-t, ami teljesen jól mûködik, kivéve azt az elég bosszantó dolgot, hogy nem jól jelzi ki az idõt! A legújabb 4.0.4-es szoftver volt rajtam, amikor megvette, ami azóta már kapott egy clear restore-t, de a hiba még mindig fent áll..! Ha kikapcsolom az automatikus beállítást és manuálisan adom meg az idõt az sem jó, mert nem kezd el számolni (olyan, mintha csak akkor menne az órája a telefonnak, ha nincs lezárva a képernyõ). Nem tudom mi lehet ez...! A készülék Tajvanból van, 16GB-os, kártyafüggetlen. Egy év Apple Worldwide-gari van rá. Létezik az, hogy ez hardveres probléma legyen? Vagy csak egyszerûen valami el van cseszve a 70.4-ben 5c-re? Nekem 5S-em van, amin még csak 7.0.3 van, de ott nincs probléma. Az Apple boltban azt mondta a srác, hogy ez nem lehet hardveres probléma; de most már így restore után kezdek kételkedni...! Ötlet?

Jim Morrison
Szerintem 120k, véleményem szerint ez olyan, mint amikor meglátod a polcon hogy xy termék most 5k, de a kasszánál azt mondják 15k, de megmutatod nekik hogy tényleg 5k van a polcra írva, így kénytelenek neked odaadni azon az áron. Bár ezt csak én gondolom így, lehet hülyeségeket beszélek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kakaoskalacs
Üdv!

Körülbelül 1 hete jártam a Tmobilenal iPhone 5C Fehér ügyben, nos az lett a vége ,mivel nem volt raktáron ,hogy felírták a nevem telefonszámom megbeszéltem mindent, tarifacsomag az ,hogy nem hitelre veszem hanem kicsengetem a 120k-t helyben és viszem ha lesz. Azóta nem kerestek de néztem ma Online ,hogy jé csak kék meg sárga van raktáron az is innen 200km-re ez nem is lényeg, csak már 136k az ára ugyanabba na tarifacsomagban.

Kérdés én melyik árat fogom fizetni ha hívnak ,hogy van raktáron?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

rooney8
javaslom fusd át még egyszer a zárójeles részt 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoDMaSt
csak azt az shsh-t tudod menteni, amit az apple még aláír, tehát, amit már nem ír alá, azt nem tudod menteni. (7.x-nél régebbieket pl.)

@ Hellomarci

rooney8
ha volt mentve valaha shsh, akkor az felkerülhetett cydia szerverére, tehát azt onnan le tudod menteni.
ha nincs meg, akkor sincs veszve semmi, ugyanis a telón lévõ ios-hez le tudjuk menteni az shsh-t (redsn0w -> extras -> shsh blobs -> fetch). ezután pedig már sima ügy.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

(szerk: Spotify-ban van offline zene)

Spotlight sem akad - nem lehet azert, mert nincs teleszemetelve a telom? En meg a messages-t is torlom idonkent, kepek sincsenek 100 felett, zene az csak stream, jatekbol par megas egyszerusegek...?
16 GB-os telon van 5GB szabad hely.

clio1616v
a spotlight jogos a többi a régi 7.0.4en sem akadt, a 7.1 beta 1-en már a spotlight sem akad be i5-ön

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
ez ipad air-en van, iphone 5s-en az elforgatás, spotlight lehúzás, control center felhúzás akad, hogy csak néhány dolgot említsek😊

clio1616v
nálam sem akad, rábökök a screenshotra és már ugrik is fel folyamatos mozgással

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bemegyek AppStore-ba, megnyitok egy random programot, rakattintok a galeriaban lathato kepre, ami majdnem fullscreen lesz. Azonnal. Semmi lag.
Vagy nem ertem, hogy mit kell csinalni, vagy tenyleg nem rossz?

JohnnyNapalm
na ha javították akkor örülök, de én többet nem bétázok

clio1616v
na akkor már teheted is fel a 7.1 béta 1-et

passatgt
csak nem akarod elhinni, hogy nem jó😊

Nalam nem, valami nem jo a telomon?

Attól függ mennyi pénzed van :p

&#63743;

passatgt
pedig 5s-en is megakad néha, vagy amikor appstoreban megnyitsz egy képet nagyban, akadozva jelenik meg és a lapozás is akad, mindez a szar blur effekt miatt a háttérben, mivel ipad 2-n sima átlátszóság van és ott nem akad😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

érdemes még iPHONE 4S-t venni?
JohnnyNapalm
sajnos nekem van, bár lehet azért mert elég rég volt már setup as new iphone
de nem igazán akarom elveszíteni a sok-sok pénzt meg mentést meg achievementet a játékokban és mindent elölrõl kezdeni :/
egyedül RR3-ban lehet elmenteni felhõbe

Nem tudom, nekem is iOS7 van iPhone 5-on, de nincs benne ez az akadozas feature :/

JohnnyNapalm
tegnap frissítettem 6.1.4-rõl 7-re, valaki segítene hol lehet kikapcsolni az akadozást elforgatásnál? (i5) <#hehe><#hehe><#hehe>

LoDMaSt
iexplorerrel tudsz backupban turkálni, hogy törölni tudsz -e, és hogy a módosított backupot az itunes felismeri -e, és visszatölti -e, azt nem tudom.

@ Hellomarci

narumon
Egy meglévõ backup "kiherélésére" van valami progi vagy módszer. Nem akarok mindent visszatölteni csak pár dolgot. Van ilyenre lehetõség?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Jailbreakelt backup okozhat bugokat, egy készülékem volt aminél ilyen backupot tettem vissza ott viszont nem volt gond vele.
A Semi Restoreal nincs személyes tapasztalatom, a cikk alapján tûnt ígéretesnek persze mit ott is felhívják rá a figyelmet csak saját felelõsségre!

&#63743;

narumon
No ez kell nekem! Ezer köszi!

A másik oldalon az új telora visszatöltöttem a régi adatait. Elég gyors volt. Azzal nem lehet gond, hogy JB mentés volt és egy új készülékre ezek a régi cuccok lettek feltöltve?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

LoDMaSt
Eeeee, (erre a magyarban szerintem nincs külön karakterünk, ilyen 'nem ajánlom' hang akart lenni), szóval így már elbaltáztam egy telefont, miután lefutott, minden baja lett, és csak a restore segített, neten is sokan írták, hogy sokszor nem mûködik a módszer.

@ Hellomarci