45063
-
#39757 Ahhoz nem kell iOs8 meg osx úthenger sem :) Safari elég régóta szinkronban van, ha jól emlékszem akkor icloud tabs néven fut :) -
clio1616v #39756 ami meg van nyitva safariban a macbookomon azt már látom az i5ön, faszán -
G_ArchAngel #39755 Szerintem meg nincs engedelyezve. Ez a baj az Airdroppal is: elvileg van, gyakorlatilag nem mukodik. -
clio1616v #39754 vettem csütörtökön egy MacBook Pro-t és feltettem rá a yosemitet + az i5-ömön is iOS 8 beta 2 fut
nem tudjátok véletlenül, hogy működnie kellene-e már a telefonhívás fogadásának a macbookról? - nem facetime audio, hanem normál mobil hívás -
#39753 Ennyit tennék még hozzá a témához. -
G_ArchAngel #39752 multkor Greg megmagyarazta: iPod Touch, muanyagnak LATSZO aluminium -
#39751 Na meg jó anyaghasználat se jellemző rájuk... S5 hátulja is gagyi műanyag, ahogy eddig mindegyik telónak az S-szériában. -
#39750 A polírozott fém M8 mellett mondjuk most nehéz labdába rúgni igényesség kategóriában.. -
#39749 Nem tudnak hová lépni dizájnban szerintem. Szinte biztos, hogy szarabbul fog kinézni mint eddig xD Úgy meg nem hagyhatják, mert akkor nincs újítás. Samsungnak sokkal egyszerűbb dolga van, mert még nem csináltak szép telefont xD -
G_ArchAngel #39748 Ujabb allitolag ilyen lesz cikk...
Elolrol elmegy, de hatul annyira igenytelen, hogy el sem tudnam viselni belepattintos tok nelkul. -
Xing #39747 Denon Audio 1.79 az eq -
#39746 Akkor miert mp3?
#swag -
#39745 Loál, tényleg! :DDDDDddddddddd Lehet aludnom kéne?! :D
Szóval empéhárom, szigorúan értelmes minőségben. -
KaBuTo666 #39744 Szerintem nem úgy értette. D -
#39743 Indie-től a kismillió elektronikuson át néha még klasszikust is, de mostanában inkább a house a jellemző. -
#39742 Megkérdezhetem, hogy milyen formátumú zenét hallgatsz? -
#39741 Nincs azzal semmi baj (Sennheiser MM 70), csak jó beállításokkal az igazán jó hardverből is többet lehet kihozni.
@Merlin: igazság szerint csak egy kicsit kéne finomhangolni, ez most csak úgy beugrott hirtelen, hogy hátha van valami faszányos lejátszó. -
#39740 lehet a fülessel van a baj -
#39739 Passz. A gyári lejátszóval és EQ-val mi a baj?:) -
#39738 Tudnátok ajánlani valami jó kis zenelejátszót, amiben van normális equalizer? Lehet fizetős is, csak érje meg a pénzét, tehát ne fagyjon, ne legyen körülményes a használata (vagy épp ellenkezőleg, hogy úgy hirdetik, könnyű kezelni, mert csak mozgatni kell a telefont és számot vált, stb.). -
#39737 Az eredeti kabel szetment, kaptam valami habi toltot azzal se toltott csak a boltba lattak h felvillan a kepernyo h radugja, csak ettol bekapcsolt a telefon viszont nem toltott, aztan kaptam egy zsiruj eredeti toltot persze azzal se, nemakarom szervizeltetni annyit mar nem er nekem majd max megvarom a 6t -
Xing #39736 Lehet a kábellel van gond. Próbáltad másikkal?
Én 2011 novemberben vettem a telefonom és a tervezett 1430 mah helyett most olyan 1220 mah a max teljesítménye az akksinak, több mint 1000 teljes töltési ciklus után. Szóval jó esetben bírja azért :) -
#39735 Az is lehet, hogy a toltovel van baj. Nezd meg az erintkezseknel, nem koszos-e, nincs megtorve-e a kabel stb. -
#39734 4S-t 2011 szeptemberében mutatták be, tehát ha nyitó napon vetted még akkor sincs 3 éves sem :D
Akksi lehet megadta magát, sajnos 2-3 ev után ez benne van a pakliban (nem csak iphonenál, minden telefonnál). Vizsgáltasd ki szervizben. -
#39733 valakinek van tippe h miert nem tolt 4S keszulekem?
nem lett le ejtve, 4eves keszulek, kb egy honapja kezdett szarakodni azzal h nem mindig toltotte amikor radugtam toltore -
#39732 Nem tudom most iphone hoz külön csomagok vannak e, de t-nél már vannak spotify csomagok. -
#39731 Függetleneket mindig drágábban adják, mint a T vagy vodafone függőket, úgyhogy vagy már le van tiltva, vagy függetlenítve van, ami illegális, ha nem eleve gyárilag független. -
#39730 Annyiért nagyon gyanús. Mindenképp ellenőrizd a papírjait (és hogy arra a telefonra vonatkozik-e:)), kérdd el a számlát, hogy ki lett fizetve, és nem csak részletre vették. Utóbbi esetben ha nem fizetik, tiltani fogják. -
#39729 okés köszi!
-
#39728 Személyesen vedd át, és mielőtt kifizetnéd ellenőrizd a telefon sorozatszámát (a saját telefonodon) itt és itt -
#39727 barátnőmnek vennénk egy i5s-t, nézegettem a hirdetéseket, találtam egyet független 106 ért árulják, de elég kamu szagú a dolog ennyiért nem?
Megkérdeztem van számla, garanciális a telefon....
hmmm -
#39726 "iPhone 6 mockups are a ‘rough approximation’ according to report, claims antenna design will differ significantly"
halleluja -
#39725 nem, de a gyors töltéstől azért jobban öregszik -
#39724 Nyugodtan töltheted iad töltővel, nem lesz semmi baja. -
#39723 Sziasztok
Ugy nez ki hogy meg adta magat az iphone om toltoje
5v
10v-s ipad toltovel tolthetem szerintetek? -
#39722 mert a kamera 120fpsben veszi fel a videót es telefonon visszanezeskor ezt érzékeli a telefon es berakja a lassító funkciót. ahhoz hogy a gépen is lassítva legyen, pl imovieban lassítva kell elmenteni -
#39721 Azt nem tudja valaki, hogy az 5S 120fps-es videói gépen miért nem lassítottak? -
#39720 vidd vissza? :D
vagy kiegészítőkre nincs gari? :D -
ddany7 #39719 eredeti, istyle-ban vettem.
szerintem nincs tele, mert ha nem érintkezne rendesen, akkor gondolom a hanggal is bajok lennének, recsegne,stb. -
#39718 Eredeti füles?
Nálam a hamisítvány csinált ilyent az eredeti jó volt (Igaz nálam 3GS-hez volt de az csak mégöregebb, az i5 is csinál ilyent de az is csak a hamisítvánnyal).
Nem szeretnék többet hamisítványt venni...