iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoDMaSt
Mióta a gta megjelent az appstoreban. 😊

@ Hellomarci

JohnnyNapalm
és az iphone mióta játékkonzol?

robotnyk
azért mert a játékok többségének irányítása nem idomult az érintõképernyõhöz, márpedig sokak szerint - szerintem is - például FPS/TPS játékot virtuális joyjal játszani szar.
SötétBarom
Az nem olyan biztos. Az viszont igen, hogy a képernyõt tapogatva tényleg szar.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tikal
Azert mert jatszani szar érintõ gombokkal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Valószínû jailbreakelve volt. Tört OS-en nem szabad resetet nyomni mert bekrepál. Restoreolnod kell.

JohnnyNapalm
nagy meglepetés, az emberiség felbecsülhetetlen összegeket és energiákat fordított a kutatásokra hogy megalkossa azt a kifinomult, érintéssel mûködõ technológiát amit ma használunk
miért lenne korszakalkotó ezeket az eszközöket évtizedekkel ezelõtti módon alkalmazni? (és ezért még több pénzt elkérni)

semmilyen pozitívumot nem látok benne a plusz akksin kívül

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dzsegameló
Ha mégsem lenne jó akkor lehet, hogy JB-elt volt a telefon. Ebbe a mûveletbe sajnos belepusztul.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

MerlinW
Várj tovább, eltart egy darabig. Iphone 4-en is majdnem 20 percig tart.

[merlinw.org]

Üdv! Lenne egy jailbreakel kapcsolatos kérdésem. Adott egy iPhone 4 iOS 5.1.1 (9B208), ezt szeretném frissíteni 6.1.2 (10B146). Az eddigi információim szerint, ez a jelenlegi legfrissebb jailbreakelhetõ iOS. A probléma az, hogy a firmwarehez tartozó shsht nem tudom beszerezni sehonnan. Olvastam, hogy Cydiaból eltûnt az összes iOS 6os shsh, mivel használhatatlanok lettek. Létezik valamilyen módszer aminek a segítségével mégis fel tudom tenni a 6.1.2 ? (tinyumbrellaval, iFaithel és iSHSHittel is próbálkoztam már)
Hello valaki tudna segíteni kaptam egy iphone 3gs.t nyomtam egy olyat a menüben ,hogy iphone törlése minden beállítás meg stb. aztán most csak bejön az alma logo egy kis karika ami megindul forogni és nem megy tovább..
Fél órát vártam vele és semmi...
Mit lehet ilyenkor tenni azelõtt hibátlanul müködött!!!
Valaki segítsen köszönöm😊

passatgt
na, már van, holnap jön is😊

dragon11
5S-nél h lehet megcsinálni h ha írok FBn vagy Skpyen és kilépek másik alkalmazásba ha visszalépek az aktuális üzenteket mutassa ne a régebbit ?

clio1616v
nekem nincs ilyen gondom és nem volt korábban sem, i5 7.1 beta 2

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
Én most nagyon gyorsan próbáltam begépelni a helyet, az ment, de amikor ki akartam törölni az emlékeztetõt, akkor dobott ki a progi.

@ Hellomarci

Dzsega
Emlékeztetõk appal akadtak gondjaim...
Ha hely alapú riasztást kérek akkor csak 3-4. alkalomra sikerül beírnom a helyet mert folyamatosan kilép. Arra már sikerült rájönnöm, ha nagyon lassan írom be a címet, várok a petûk leütése között, akkor megy (néha) elsõre is.
Van másnak is ilyen baja? Vagy legalább elõfordult ilyen már mással is?
i5 iOS 7.0.4

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
rózsaszínt lehet csak rendelni, többire csak feliratkozni, hogy szólnak majd ha lesz...

LoSA
Én úgy látom, hogy most is van nekik...
LINK

passatgt
nincs valakinek belsõs infója, hogy lesz e 5c t-nél még idén?😄 karácsony elõtt gondolom nem...

GregSB
Mennyire jól összedolgozik a Spotify ha van iPhoneod és iPaded! Ha pl iPadet kirakod hifire, akkor az iPhoneról tudod vezérelni a zenelejátszást. (Spotify connectnek hívják)

GregSB
(egy elemzõcég szerint)

clio1616v
hát addig már nem sok idõ van 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Remélem még idén megjelenik a végleges, jó karácsonyi akándék lenne 😊

clio1616v
a legszembetûnõbb az animációk dinamikája ahogy felhúzod alulról a centert ilyen rugalmas lett 😊

GregSB
Calendar list view redesign in iOS 7 b2:

clio1616v
7.1 beta 2 megjelent!

passatgt
5c olcsóbb lett szerintem, amikor néztem 174 volt, most 160 abban a csomagban

Abban a konstrukcióban amit én néztem, 3 hete még 70000.-Ft volt az 5S. Most ugyanez 110000.-Ft. 😊

www.smart-bus.hu

precision
végülis, ha veszi a nép... persze ettõl még szánalmas húzás, hogy a hardverben gyengébb telefon árát többel emelik

de ha az emberek hülyék akkor meg is érdemlik

Bazinga!

GregSB
Annak csak 5 ezerrel emelték az árát, nem 16-al mint az 5c-nek...

😄

Én meg az 5S-t döntöttem el, de genyó módon megemelték az árát, inkább kivárok... 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
mi vagyok én, dragon11?😄

Szerintem várd meg a januárt... tuti olcsóbb lesz. 😊

www.smart-bus.hu

LoDMaSt
<#smile>

@ Hellomarci

passatgt
végre eldöntöttem, hogy kell egy kék 5c, persze nincs t-nél csak zöld meg pink...

Botond
Sima xbox360 controllerrel össze lehet vajon pattintani az ipadet?
Tikal
itunes match meg a rádiójuk is egy fos. jócská lemaradtak szolgáltatásban.

Deezer-en lehet már állitani a bitrate-t, ha nem, akiderült már milyen minõségben streamel? Semmi infot nem találtam erre vonatkozólag egy éve. Spotify-nál választhatsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Upsz <#miaz>

robotnyk
erm... az itunes match már több mint egy éve elérhetõ nálunk.
GregSB
+ elvileg az iTunes Match is elérhetõ mától magyarorszégon.

Gondolom nem véletlen hogy egyszerre 3 különbözõ zenei szolgáltatás indul el, valószínû most tudtak megegyezni mind az Artisjussal...

Cikk a Spotifyról

GregSB
+ a Prémiumnál is (amivel lehet offline hallgatni zenét) 1 hónap ingyenes.

De ha beregeltek akkor a webplayeren ingyen lehet hallgatni bármennyi zenét.

GregSB
Hmm, bár ahogy nézem a Spotifyon ingyen lehet hallgatni zenét online, csak az offlinehoz kell elõfizetés.

GregSB
Egyéb híreink:

- Mostmár lehet itthonról is regisztrálni és elõfizetni Spotify-ra és Rdio-ra. Ezzel nálam kicsit elkéstek, én már Deezerre elõfizettem, de nem árt a konkurencia.

- Plants Vs Zombies 2 kapott egy nagyobb frissítést

GregSB
Én Vice Cityt is csak iPaden játszom. iPhoneon nincs értelme, kitakarja a képernyõ nagy részét az irányítás.

GregSB
appsfire

LoDMaSt
Az ööö virágbolti verziót kipróbáltam, jópofa, de a kis képernyõn elég nehéz irányítani. :/

@ Hellomarci

passatgt
majd szólj ha akciós lesz😄

LoDMaSt
Jajj, nagyon kéne egy olyan kontorller, kipróbálnám, milyen vele a játék.

@ Hellomarci