iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
miért lenne korszakalkotó ezeket az eszközöket évtizedekkel ezelõtti módon alkalmazni? (és ezért még több pénzt elkérni)
semmilyen pozitívumot nem látok benne a plusz akksin kívül
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Fél órát vártam vele és semmi...
Mit lehet ilyenkor tenni azelõtt hibátlanul müködött!!!
Valaki segítsen köszönöm😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
@ Hellomarci
Ha hely alapú riasztást kérek akkor csak 3-4. alkalomra sikerül beírnom a helyet mert folyamatosan kilép. Arra már sikerült rájönnöm, ha nagyon lassan írom be a címet, várok a petûk leütése között, akkor megy (néha) elsõre is.
Van másnak is ilyen baja? Vagy legalább elõfordult ilyen már mással is?
i5 iOS 7.0.4
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
LINK
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
www.smart-bus.hu
de ha az emberek hülyék akkor meg is érdemlik
Bazinga!
Én meg az 5S-t döntöttem el, de genyó módon megemelték az árát, inkább kivárok... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Deezer-en lehet már állitani a bitrate-t, ha nem, akiderült már milyen minõségben streamel? Semmi infot nem találtam erre vonatkozólag egy éve. Spotify-nál választhatsz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolom nem véletlen hogy egyszerre 3 különbözõ zenei szolgáltatás indul el, valószínû most tudtak megegyezni mind az Artisjussal...
Cikk a Spotifyról
De ha beregeltek akkor a webplayeren ingyen lehet hallgatni bármennyi zenét.
- Mostmár lehet itthonról is regisztrálni és elõfizetni Spotify-ra és Rdio-ra. Ezzel nálam kicsit elkéstek, én már Deezerre elõfizettem, de nem árt a konkurencia.
- Plants Vs Zombies 2 kapott egy nagyobb frissítést
@ Hellomarci