45063
-
#39838 Yo. És 12 centet mire tudok költeni? Még egy csomag szotyi se jön ki belőle. Érdekesek... -
#39837 Köszönöm az értelmes hozzászólásod. LOL. -
#39836 LOL -
#39835 most ugrott be a touch id kapcsán, hogy van olyan JB tweak, hogy ujjlenyomattal lockolhatsz appokat
ios8ban jön a touch id api, gyanítom ilyesmi lesz majd már gyárilag is benne... de a jómunkásemberek már rég megcsinálták, api nélkül :) -
#39834 régen az Apple úgynevezett hacker találkozókat szervezett, hogy törjék fel az osxet, rakjanak bele olyan dolgokat az oprendszerbe ami szerintük hasznos... asszem az alt+tab vagy valami ilyesmi így keltette fel Jobs figyelmét, és sok akkori geek lett Apple alkalmazott és osx fejlesztő
ma már ez kifinomultabban működik hála a JB közösségnek :) -
clio1616v #39833 ez igaz -
#39832 régen használtam őket... és már akkor tetszettek... azóta az Apple nagyon sokat lenyúlt vagy megvett... szóval ennyire haszontalan, hogy külsős developerek rendszer szinten fejlesztenek az eszközre
neked nem fontos... ok :) nincs ezzel semmi baj, csak ne mondd általánosságban, hogy a jb felesleges, mert igenis sok fícsört nekik köszönhetsz ami most az ios részét képezik ill. sok tweak van ami később fog megjelenni majd benne -
clio1616v #39831 magyarul, amíg még van van maradványértéked ebből a kártyából, addig nem tudod megváltoztatni store-t -
#39830 Ide is bemásolomhátha:
hella.
Olyan problémám lenne, hogy kaptam anno egy dojcs store kártyát, ami eddig nem probléma, de viszont át kellett állítanom a régiót dojcsra, hogy le tudjam vásárolni ugye. Most hogy már nincs rajta annyi lovetta ( kömény 82ojrócent ) vissza szerettem volna állítani Magyarra, de nem engedi mert valami faszságot írkál nekem náciul. "Sie verfügen über einen Gutschriftrestbetrag. Diesen Restbetrag müssen Sie ausgeben bevor Sie den Store wechseln können."
Ezt pontosan. Ha valaki esetleg értené és leírná nekem németül, hogy merre kell kattintani oder koppintani, akkor azt nagyon megköszönném valahogy így.:
Köszönöm nagyon! -
clio1616v #39829 ja értelek, tehát te úgy tartod fontosnak a JB-et és a tweakeket, hogy nem is használod őket csak videókat nézel róluk... ahha jólvan
ennyi erővel én meg azt is mondhatom, hogy a ferrári enzoba jobb ha benne van az automata váltó :D mer már láttam videón a youtubon aztán jobbnak tűnt, mint a manuális váltós -
#39828 mivel nincs iphoneom így nem vagyok naprakész a jb tweakek terén, de azért néha szoktam nézni YouTubeon videókat :) általában top cydia tweaks -re keresek rá
az, hogy számodra mi az ami hasznos lehet, azt nem tudom :) ha érdekel a dolog, nézz videókat, olvass szifon cikkeket és hátha találsz olyat ami tetszik
esetleg nézz csak fizetős tweakeket, azok nyilván már nem annyira gagyik (persze kivételek akadhatnak) -
clio1616v #39827 8 beta 3-at használok és amíg JBelhető verziók voltak a legfrissebbek, akkor sem tettem már fel a JB-t
egész egyszerűen nem gondolom, hogy tudsz olyan tweaket mondani, ami érdekelne
még az első usából vett i4-emen volt alapból JB az unlock miatt akkor próbáltam ki tweakeket és az 5re bővülő dockot használtam csak minden más hülyeség
de ha van, amit szerinted érdemes használni akkor szívesen veszem, ha megosztod -
#39826 egyáltalán nem felesleges JB -t használni
csak tudni kell, hogy mit akarsz és mi mire való
én is linkeltem már top cydias tweak videót de youtubera beírva lehet még találni bőven
és igen, kinek mi a hasznos és hasztalan belőle, de azért el kell ismerni, hogy vannak olyanok amik igényesek, jól meg vannak csinálva és plusz funkciót adnak
nem véletlen szokott az Apple a cydias tweakekből lopni és berakni az iOS -be... -
#39825 Szifon.com-on elég sok jb-s cikk születik, rengeteg ajánlóval meg bemutatókkal. Ott nézz körbe. -
clio1616v #39824 akkor alap - JB-et meg manapság már felesleges használni -
#39823 Legfrisebb elérhető verzióra értelem szerűen. -
clio1616v #39822 nem fog sikerülni a 8as már nem fog menni a i4-en -
#39821 Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy iphone 4-et érdemes-e frissíteni a legfrissebb verzióra? Illetve, hogy jailbreak-ről és utána, a hozzá kapcsolódó hasznos tweakről tud-e valaki valami tájékoztatót nyújtani? -
#39820 A maga markajaban gondoltam. -
#39819 a felsoroltak közül egyik sem high-tec :) -
#39818 Hát igen, erre én is rájöttem, amint meghallottam hogy szól :) Mondom ez 10 ezret nem ér. Jó, elismerem minőségi a kialakítása, tényleg, de hangra abszolút nem ér annyit amennyi. Ez is olyan swag gyerekeknek való mint a Skullcandy.... -
#39817 Beatset ne keverjük ide, ha valaki olyan fejhallgatót szeretne, ami jól is szól, akkor beats esik ki először :) Divatmárka, semmi több.
Ha utánanézel rendes oldalakon beats teszteknek, ott is ugyanezt fogják írni :) -
clio1616v #39816 akkor vegyél gyári apple cuccot -
#39815 Hát nekem is így van, de nem a 7.1.2 óta, hanem alapból 7.1.1 alatt is ilyen volt :D Most 1-2 mp-t tudsz várni, baromi gyors a teló így is :)
Visszatérve a fülesre, utánanézek, hogy amiket ajánlottatok hol lehet kapni. Nekem fülhallgató nem kell, mert az megtörik a zsebemben. Fejhallgatóból is olyat nézek, aminek eltávolítható a jack-je, hogy ha elb.szom lehessen cserélni... :D
Amúgy, ismerősöm nyert valami stabilo versenyen egy Beats Mixr-t, valami 60-70ezres fejhallgató, kipróbáltam, de az az igazság, hogy ugyan úgy szól mint egy 20 ezres... :D Jó, oké, szép a kialakítása, de 60 ezer WTF?! -
#39814 mivel jobbak ezek mint az earpods? -
#39813 Sennheiser van nekem is. Jo marka, gyönyörüen szol, az enyem lassan egy eves, csak ajanlani tudom.
Kiprobaltam elötte high-tech thomson, tomtom, samsung füleseket, egyik sem birta eddig.
-
#39811 én eddig sennheiser- el sosem faragtam rá! volt már pár darab -
#39810 shure -
Victorpictor76 #39809 5S 7.1.2 óta laggol, elég gyakran, pl. feloldás után telefon ikont megnyomva eltelik pár mp, mire megjelenik a menü. Másnál is előfordult ilyen? -
#39808 Kb 20 ezret szánnék rá. Köszi a tippeket! -
#39807 attól függ, mennyit akarsz rá költeni, vagy mennyire számít a méret, de:
audio-technika ath-m50x: nem könnyű, nem kicsi, de jól össze lehet hajtogatni, nagyon jól szól. esetleg az olcsóbb modellek is szóba jöhetnek a sorozatból (20x, 30x, 40x), de az 50x szól a legjobban, és 3 különböző, cserélhető kábel jár hozzá.
bose ae2 nem rossz, kisebb, könnyebb, de nem szól olyan jól mint az AT.
ez mindkettő ilyen kb 50-55 ezres kategória, az olcsóbb AT-k 18-25-34 körül vannak. 20 körüli kategóriában még sennheisereket lehet érdemes kipróbálni -
clio1616v #39806 bose -
#39805 Hidd el tanultam az esetből egyeseknek 'bevált' -
#39804 Aki Skullcandyt vesz meg is érdemli .. -
#39803 Fejhallgató vásárlás előtt állok iPhone 5s-hez, csak nem tudom milyen fajtát érdemes venni, amit nem DJ-knek, hanem csak mobilos zenehallgatásra találtak ki, ha egyáltalán van ilyen... :D Ti milyet használtok?
Fülhallgató kizárva, mióta sikerült egy 15 ezres Skullcandy-t féléven belül tönkre vágni... :) -
#39802 valami iphone javító boltnak próbáld esetleg eladni... -
#39801 Sziasztok!
Van egy eladó sima 4em nem működik a vaku és a jack aljzat. Privatban érdeklődj. -
#39800 De igaz. -
#39799 38! -
#39798 10 hsz-el alattad volt... nem igaz, hogy ennyire nem lehet visszaolvasni.