iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár vannak furcsaságok... (Nincs zárhang, nem indul el a kamera app, nem lehet fényképezni mert csak egy fekete képernyõ látszik a kameraképének helyén, nem vagyok elérhetõ)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
mindegy, most már nem cserélek benne akksit, majd õsszel úgyis beruházok egy hatosra.
Yo, Bitch!
remélem a 6-nak jobb lesz akksija, ezzel kéne legjobban foglalkozniuk.
Yo, Bitch!
Hehe, õ kifejezetten azt mondja hogy nem szabad kilõni állandóan az appokat a háttérbõl 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert ha azt visszateszed akkor megtartja a régi verziót az appoknál.
Nálam egy restore után visszaállítottam az iPadomat és szerencsémre a régi verziót szedte le az ace playerbõl amiben még van ac3.
Majd holnap(/reggel) meglesem, szerettem volna meguszni JB nelkul. Bár ha jobban belegondolok csak itunes sync kell hozzá, lehet nem is kell JB? Na, majd reggel, köszi!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az egyik a spotify, az új designnal irgalmatlan lassú lett 4es touchon, ami másik pedig egy ébresztõ alkalmazás lenne. Nem találjátok ki, de frissítés után az ébresztõ funkció csak ios7-en mûködik D: (ios 6 van fent)
Szóval júni 2-án meglátjuk milyen lesz az iOS 8.
Mivel tavaly percek alatt elfogyott az összes jegy, idén sorsolnak 😄
lassan olyan lesz mint egy darab pászka😊
!Forza Ferrari!
Bazinga!
iPhone olyan mint Porsche, szerintem nem fog jelentõsen változni a dizájnja 😊
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy Apple iPhone eredeti tervein elirjak a rear camera-t rear flash-re.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
dx.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak az 5.7-en lóg ki a kamera, a 4.7-en nem.
Ha jól látom akkor 137mm magas lesz ami jelentõsen nagyobb mint a mostani... 😞
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A segítségeteket szeretném kérni!
Vettem egy Iphone 4 telefont itunes hibával. T-mobile-os 7.1-es rendszer van rajta, baseband: 04.12.09.
DFU módban sikerült életre keltenem a telefont, viszont egy idõ után kiírja, hogy nincs szolgáltatás. Hiába veszem ki a sim kártyát kiírja, hogy keresés utána meg, hogy nincs szolgáltatás. Kikapcsolás után sem oldódik meg a probléma van, hogy utána az alma logónál megakad a telefon is és csak a restore segít rajta nagy nehezen.
Már tanácstalan vagyok, többszöri újrarakás után sem oldódik meg a probléma.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Link
PSN ID: jay-jupiter
(remélem almáéknál azért néha-néha odafigyelnek JB -s tweakekre 😊)
Bazinga!
A programot köszönöm!
Köszi, Reméljük senkivel se.
Én már adtam vissza talált iPhone 5-öt. Kíváncsiságból megnéztem, nem hogy passcode de még a find my iPhone sem volt rajta bekapcsova 😊
Sajátomon nem használok pinkódot épp ebbõl kifolyólag, hogy be lehessen kapcsolni. Aktív a Find my iPhone, le van tiltva a fiókok és a helymeghatározás módosítása és fent van a Prey.
Útóbbi app ingyenes, annyit tud, hogyha aktiválod a webes felületrõl ébresztõt szimulálva elkezd csörögni. Ha elhúzza a csúszkát akinél van készít egy képet az elsõ kamerával és elküldi neked. Hasonló az iCaughtU-hoz.
Egyébként sajnálom, remélem többet ilyen nem fordul elõ :/

Bár most,hogy találtam szifonon egy régebbi cikket pont a lopások ellen fejlesztették tovább, tehát még ezt se sikerült eltalálnia az ott dolgozó emberkének.
Amúgy kedves kis emberke lehetett mert még hívogatni is lehetett utána több óráig és csak lazán kinyomta. Míg egyszer kikapcsolta.
elveszett mód on rendõrségen le lesz jelentve,(ha még nincs)
Aztán élvezheti a társaságát a telefonnak amíg tudja.
mindenesetre én az enyémre beállítottam egy 24 karakteres kódot, minden kezdõ képernyõs cucc nélkül,már csak a jailbreak kell 7.1-re ,hogy az IcaughtU pro val be lehessen bíztósítani maximálisan amennyire csak lehet.
És akkor még DFU-ba úgy is be lehet tenni aki tudja hogyan kell, bár talán egyre kevesebben vannak az ilyenek,de azért nem egy nehéz mutatvány.
Amúgy azért a házat elég jól el szokta találni. De,hogy arra legyen használható,hogy a lakásba a pontos helyet megmutassa a mit mondtak,az vicc.
Anno még a 4S-nél asszem valami olyant mondtak a fehér férfi a fekete meg nõi hangon beszél (Siri) Mondom az elég érdekes lenne ugyanazzal a szoftverrel.
Szóval vannak ott gondok.
Csak azt nem tudom mikor lép életbe,mert nethez nem fog csatlakozni ha bekapcsolják se mert le van zárva.
Kérdeztem le tudják-e tiltani, azt mondták nem, rendõrségen kell bejelenteni.
Kérdeztem,hogy elvileg nem tudják restore után se használni, erre azt volt a válasz hogy aki kicsit is ért hozzá megoldja.
Kérdeztem,hogy akkor mire is jó mindez?
Azt mondták ha a ház egyik részébe elhagyod a telefont akkor meg lehet találni.
Mondom az tök jó, mert ha a házat eltalálja az már jó nem ám a szobát méteres pontosággal.
Amúgy a letiltásra jó választ kaptam, õk így nem tudhatják,hogy az enyém volt e valóban. Mondom akkor a számla dísznek van?
Szóval érdekes...