iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Soha.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Nem tapasztaltam, hogy gyorsabban merülne.
Bár vannak furcsaságok... (Nincs zárhang, nem indul el a kamera app, nem lehet fényképezni mert csak egy fekete képernyõ látszik a kameraképének helyén, nem vagyok elérhetõ)

mikor lesz azstal iphoneba mint androidba szeretem telibaszni csöcsös widgetekkel andoidon is az asztalt lécci válaszoljatok köszi
ForzaInter
ahogy olvasom az i5 tulajdonok közül rengetegen panaszkodnak arra, hogy a 7.1 feltelepítése után jelentõsen csökkent az akku idõtartama.

mindegy, most már nem cserélek benne akksit, majd õsszel úgyis beruházok egy hatosra.

Yo, Bitch!

oneal1
akkor az az akksi már nem egészséges:S:S

!Forza Ferrari!

ForzaInter
nálam kb este 7-8ig bírja aztán megy a töltõre..:S 3g vagy lte hálózaton meg szinte percenként csökken 5%ot..😞

remélem a 6-nak jobb lesz akksija, ezzel kéne legjobban foglalkozniuk.

Yo, Bitch!

GregSB
Hogyan orvosolható a gyors merülés iOS-en

Hehe, õ kifejezetten azt mondja hogy nem szabad kilõni állandóan az appokat a háttérbõl 😊

robotnyk
hát az mindenképp segítene az ügyintézésben, ha nem csak ilyen hetente elõforduló hiba lenne
Snexi
mármint ha ott helyben megcsinálja ugyanezt?mert szerintem elég random, hogy mikor csinálja

robotnyk
ha reprodukálható akkor biztos
Snexi
5S-emen szerintem hibás a felsõ gomb, néha magától behozza a kikapcsolás opciót,szerintem úgy érzékeli mintha lenyomva tartanám.Ilyen hibával kicserélik? (t-mobile) A másik, hogy néha nem reagál semmire a telefon,mintha ki lenne kapcsolva,majd magához tér kb fél perc után

GregSB
"According to the numbers released by Apple, 87% of its devices are on iOS 7, 11% are using iOS 6 and 2% are using an iOS version earlier than 6.0."

Jim Morrison
sajnos nincsen olyan mentésem amin ezek az appok is lennének :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mert a 3gs-4 váltás nem volt éles? dehogynem. simán el tudom képzelni, hogy most is fog változni.

Dzsega
Nincs esetleg egy mentésed (iCloud vagy iTunes az mindegy) a régi állásról a régi appokkal de már az új iOS-el?
Mert ha azt visszateszed akkor megtartja a régi verziót az appoknál.
Nálam egy restore után visszaállítottam az iPadomat és szerencsémre a régi verziót szedte le az ace playerbõl amiben még van ac3.

Jim Morrison
Értem. Ez viszont most mélyen érintett mert ezt a két appot használtam napi szinten(meg ugy osszessegeb csak ezt a kettot), ezek szerint kukázhatom... Jailbreakkel esetleg régebbi verziót feltölteni ugye lehet, csak kérdés hogy ingyenes alkalmazásoknál le szokták e menteni a kulonbozo verziokat:/
Majd holnap(/reggel) meglesem, szerettem volna meguszni JB nelkul. Bár ha jobban belegondolok csak itunes sync kell hozzá, lehet nem is kell JB? Na, majd reggel, köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsega
Úgy tudom csak akkor ha frissebb iOS a minimum a programnak. Pl.: egy iPhone 3g-n amin iOS 5 fut akkor arra fel lehet rakni egy régi appot ami még támogatta az 5-öt ha a friss változathoz már iOS 6 a minimum. Bazi fáradt vagyok remélem érthetõ.

Jim Morrison
Olvastam valami olyasmit, hogy storeból lehet telepíteni egy alkalmazás régebbi verzióját. Ez már éles/mûködik? Sajnos két alkalmazából is a régebbi verzió kéne.
Az egyik a spotify, az új designnal irgalmatlan lassú lett 4es touchon, ami másik pedig egy ébresztõ alkalmazás lenne. Nem találjátok ki, de frissítés után az ébresztõ funkció csak ios7-en mûködik D: (ios 6 van fent)

GregSB
WWDC 2014: június 2-6

Szóval júni 2-án meglátjuk milyen lesz az iOS 8.

Mivel tavaly percek alatt elfogyott az összes jegy, idén sorsolnak 😄

oneal1
nem néz ki rosszul, illetve nem volna rossz😊 de vékonyabb ne legyen már mint az 5ös!😊

lassan olyan lesz mint egy darab pászka😊

!Forza Ferrari!

robotnyk
de akkor tisztábban látszana hogy 10bõl 9 ilyen kép kamu 😄
precision
én nem értem ezeket a kémfotókat... már minden valamirevaló telefonban elég korrekt kamera van, erre a kémfotók valahogy mégis mindig ocsmányak... 😊

Bazinga!

GregSB
Inkább ez a valószínûbb

iPhone olyan mint Porsche, szerintem nem fog jelentõsen változni a dizájnja 😊

Dzsega
Azt ėrtem de a képen a kamera helyén is rear flash van...
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy Apple iPhone eredeti tervein elirjak a rear camera-t rear flash-re.

Tikal
hogy szebb képeket készítsen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
ezt rendeltem meg végül, majd beszámolok róla, hogy megtartja e a telefont és érdemes e rendelni belõle... azért mégse 8e

dx.com

SötétBarom
Hm ez zsír.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dzsega
Miért van 2 rear flash?
Csak az 5.7-en lóg ki a kamera, a 4.7-en nem.
Ha jól látom akkor 137mm magas lesz ami jelentõsen nagyobb mint a mostani... 😞

passatgt
ez eddig is meg volt oldva, legalábbis 5c-n a kamerának az alsó fele egy nagyon picit kiemelkedik, csak akkor érezni, ha végighúzod az ujjad rajta, látszani nem látszik. 3 db-ot néztem meg, vagy mindegyik hibás volt, vagy direkt ilyen, hogy ne karcolódjon a lencse😄

precision
hát igen, de legalább nem a "lencsén" fekszik ha lerakod asztalra hanem a fém gyûrûn

Bazinga!

passatgt
kár, hogy a kamera kilóg:S

precision
hát nem ronda tényleg 😊

Bazinga!

Tikal
hol itt az iTunes hiba?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Vettem egy Iphone 4 telefont itunes hibával. T-mobile-os 7.1-es rendszer van rajta, baseband: 04.12.09.
DFU módban sikerült életre keltenem a telefont, viszont egy idõ után kiírja, hogy nincs szolgáltatás. Hiába veszem ki a sim kártyát kiírja, hogy keresés utána meg, hogy nincs szolgáltatás. Kikapcsolás után sem oldódik meg a probléma van, hogy utána az alma logónál megakad a telefon is és csak a restore segít rajta nagy nehezen.
Már tanácstalan vagyok, többszöri újrarakás után sem oldódik meg a probléma.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
clio1616v
ExoMount-ot használok már vagy 3 éve és hibátlan

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
*persze nem gond, ha van valahol olcsóbb megoldás

passatgt
passatgt
tudtok ajánlani olyan autós tartót(5c-hez) ami kicsi és nem az ablakra kell rögzíteni, hanem a mûszerfalra valahogyan?

stockhouse
na ezt gyorsan le is vették.

PSN ID: jay-jupiter

stockhouse
Peek Calendar ingyenes
Link

PSN ID: jay-jupiter

GregSB
Mivel a "banner" notification egy az egyben egy jailbreakes tweak továbbfejlesztése, nekem nem lenne ék olyan aggalyaim hogy nem nezegetik õket 😉

precision
egy-két hasznos és hasztalan iOS7 kompatibilis ingyenes JB tweak
(remélem almáéknál azért néha-néha odafigyelnek JB -s tweakekre 😊)

Bazinga!

adtam meg elérhetõséget ott,de ugye még függõben van.

A programot köszönöm!

Köszi, Reméljük senkivel se.
Lost móddal érdemes egyébként megadni valamilyen elérhetõséget, hátha olyan emberhez kerül.

Én már adtam vissza talált iPhone 5-öt. Kíváncsiságból megnéztem, nem hogy passcode de még a find my iPhone sem volt rajta bekapcsova 😊

Sajátomon nem használok pinkódot épp ebbõl kifolyólag, hogy be lehessen kapcsolni. Aktív a Find my iPhone, le van tiltva a fiókok és a helymeghatározás módosítása és fent van a Prey.
Útóbbi app ingyenes, annyit tud, hogyha aktiválod a webes felületrõl ébresztõt szimulálva elkezd csörögni. Ha elhúzza a csúszkát akinél van készít egy képet az elsõ kamerával és elküldi neked. Hasonló az iCaughtU-hoz.

Egyébként sajnálom, remélem többet ilyen nem fordul elõ :/



Hangjelzéssel igen de nem térképpel. Mondjuk ha le van némítva akkor pekh. De a házban még soha nem sikerült elhagynom semmit! 😊
Bár most,hogy találtam szifonon egy régebbi cikket pont a lopások ellen fejlesztették tovább, tehát még ezt se sikerült eltalálnia az ott dolgozó emberkének.
Amúgy kedves kis emberke lehetett mert még hívogatni is lehetett utána több óráig és csak lazán kinyomta. Míg egyszer kikapcsolta.
elveszett mód on rendõrségen le lesz jelentve,(ha még nincs)
Aztán élvezheti a társaságát a telefonnak amíg tudja.

mindenesetre én az enyémre beállítottam egy 24 karakteres kódot, minden kezdõ képernyõs cucc nélkül,már csak a jailbreak kell 7.1-re ,hogy az IcaughtU pro val be lehessen bíztósítani maximálisan amennyire csak lehet.
rastaman
én már használtam arra, hogy a szobámban megkeressem az iPad-et hangjelzéssel.

Azért szomorú,hogy fel kell törni a telefont,hogy jelkód nélkül ne lehessen kikapcsolni. Szerintem nem lenne megerõltetõ beletenni alapból.
És akkor még DFU-ba úgy is be lehet tenni aki tudja hogyan kell, bár talán egyre kevesebben vannak az ilyenek,de azért nem egy nehéz mutatvány.

Amúgy azért a házat elég jól el szokta találni. De,hogy arra legyen használható,hogy a lakásba a pontos helyet megmutassa a mit mondtak,az vicc.

Anno még a 4S-nél asszem valami olyant mondtak a fehér férfi a fekete meg nõi hangon beszél (Siri) Mondom az elég érdekes lenne ugyanazzal a szoftverrel.
Szóval vannak ott gondok.
rastaman
bemérni maximum tanyán van értelme, ahol tudod, hogy nincs a közelben más ház; de egy belvárosi környezetben, ahol pár száz 100m2-en laknak több ezren, ott semmi értelme sincs. sajnos.

Ezek 1 órán belül aktiválva lettek.
Csak azt nem tudom mikor lép életbe,mert nethez nem fog csatlakozni ha bekapcsolják se mert le van zárva.
Kérdeztem le tudják-e tiltani, azt mondták nem, rendõrségen kell bejelenteni.
Kérdeztem,hogy elvileg nem tudják restore után se használni, erre azt volt a válasz hogy aki kicsit is ért hozzá megoldja.
Kérdeztem,hogy akkor mire is jó mindez?
Azt mondták ha a ház egyik részébe elhagyod a telefont akkor meg lehet találni.
Mondom az tök jó, mert ha a házat eltalálja az már jó nem ám a szobát méteres pontosággal.

Amúgy a letiltásra jó választ kaptam, õk így nem tudhatják,hogy az enyém volt e valóban. Mondom akkor a számla dísznek van?

Szóval érdekes...