45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Legjobb Watch fícsörök:

"Remote Camera. Apple Watch doubles as a remote for the iSight camera on your iPhone. Use Apple Watch to display a live preview of what your iPhone sees, snap the photo, or set the timer on the camera."

"Settings. Enable or disable Airplane mode, Bluetooth, and Do Not Disturb. Also turn mute on or off, or ping your iPhone to determine its location."
  • GregSB
    "You can use Apple Pay with an iPhone 5, 5C or 5S if you also have an Apple Watch." Mivel az órában is lesz NFC.
  • Kongy
    4s-t már most sem támogatják a komolyabb appok.
  • GregSB
    Najó az tény hogy a 4S-t még támogatja iOS8. 4-este viszont már szerintem nem sokan fognak optimalizálni. Sok új app már most lassü rajta.
  • GregSB
    Kivezették végleg a 3,5" méretet, a legolcsóbb modell az 5c lett. Innentől kezdve a fejlesztők nem hiszem hogy nagy erőket fogbak fektetni abba hogy erre a méretre optimalizaljanak. Muszáj lesz upgradelnem idén, legrosszabb esetben bármelyik 4"-ra.
  • Tikal #40324
    megnézve az óra videot nyilvánvaló mire kellett ez a sok divat szakértő :) rohadt sok variácót lehet összerakni szíjakból meg tokokból...nekem kicsit túl kerek ez a design de majd élőben... tinik/fiatalok tuti imádni fogják
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.10. 00:35:17
  • lac coo
    Hát nem akarok trollkodni, de ez az óra olyan gáz, hogy az aluljáróban se lehetne eladni.

Borzalom ! Brrr...
  • Kongy
    Így már értem.
  • trebron
    és? mire akarsz ezzel kilyukadni?
  • trebron
    rendkívül lusta vagyok és hajlandó vagyok többet dolgozni azért, hogy ne kelljen felesleges dolgokat csinálnom
  • Jim Morrison
    kb 10 éve van olyan toll, aminek a végén van 1 led, ami villog ha jön sms vagy hívás. Ráadásul hetekig bírja!
  • Kongy
    Igen, és ezért az egy dologért kiadnál érte 100k-t? :D Hallod, szeretnék én annyit keresni, hogy azért vegyek ilyen órát, hogy ne kelljen előtúrnom a szintén 100+ ezres telómat.... :D
  • passatgt
    Plusz pont, hogy ipaden kifagy safari, ha a streamet meg akarom nézni apple.com-on
  • passatgt
    az órában meg lehetett volna pár szenzor, vérnyomáson kívül nem tud semmit?
  • passatgt
    poén, hogy az apple.com-os képekről lemaradt a kilógó kamera
  • trebron
    nagyon tetszik a 6 plus, azt fogom venni feketében
    az óra pedig tökéletes kiegészítője lett, nem kell minden üzenetnél előkapnom a telót és külön szenzorokkal figyel, nem esett szó róla, hogy vízálló-e
  • DanielT
    Ja, ez a másik iszonyatosan szánalmas, féreg húzás.
  • Jim Morrison
    pedig a pc-s embereket nem is engedték nézni
  • DanielT
    Nehéz eldönteni, hogy a telefon ocsmányabb (hátlap), vagy az óra.

Legszarabb keynote* és termékek eddig.

*A stream minősége egyszerűen szánalmas volt.
  • Jim Morrison
    Valamire annyira hasonlít ez az iwatch, de nem jut esze,be...
    egyébként greg, moto360, nexus5, meg még pár teló holnapja olyan mint az iphone6é, vagy nagyon hasonló :)
  • Kongy
    Szerintem a banner frissítésre szorul :D
  • asysoft
    Kár, hogy nincs 4" iPhone 6. Lehet amíg 5s piacon van, nem is hoznak ki újat ebben a méretben, aztán majd jön az iPhone 7 mini?
    Óra egyelőre nem nyerte meg a tetszésemet, kezelőfelülettől idegenkedek így első látásra. Nehezen tudom elképzelni, hogy kényelmesen tudjam böködni a felületét pl utazás közben. De azért kíváncsi vagyok, biztos meg fogok nyomogatni egyet, amint lehet:)
  • Jim Morrison
    rászakadt az SG miután greg linkelte.
  • trebron
    nekem nem tölti be
  • trebron
    szeptember 17-én tudod az iOS8-at
  • Jim Morrison
    jóvan elsőre is megértettük
  • GregSB
    Ez a szifon honlap odabasz :)
  • GregSB
  • GregSB
  • setuh
    Szept 19.
  • Jim Morrison
    új iost már aznap lelehetett (eddig) tölteni nem?
  • Tikal #40298
    He, nem emlekszem hogy mondtak volna mikor tudom letölteni az iOS8-at meg az OS X-et
  • Tikal #40297
    Aha, mi az a gumi tömítés? :)
  • GregSB
    Apple.com felllát

http://www.apple.com/iphone-6/
    [URL=http://www.apple.com/watch/][/URL]
  • Kongy
    Nem tudom emiatt-e vagy másért, de le is halt az iTunes, ahogy kell.
  • Tikal #40294
    Tul kerek vonalak... Nem tul férfias igy elsore:)
  • GregSB

Jobb alsó ezüst bejön.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.09. 21:00:31
  • GregSB
    Ájttyúnszon ingyenes az új U2 album. Csuhé.
  • GregSB
    Sok mindent nem lehet megítélni így erről, ki kell próbélni élőben, tudni kéne mennyire függ szifontól, mennyit bír akksija. Várom a további részleteket, ez alapján lehetetlen megítélni még hogy kell -e vagy sem.

Ezektől függetlenül amit láttam a streamen az UI-ról és a kezeléséről az nem semmi, kanyarban sincs Android Wear meg semmi ehhez képest. De ez önmagában még nem ok nálam a vásárlásra.

Kipróbálni viszont nagyon durván ki akarom :D
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.09. 20:54:43
  • Jim Morrison
    u2? :O yeee