iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzanak ki két csúcsmodellt, ugyanazzal a hardverrel mint az iPad Air és Retina mini esetében, és mindenki boldog lesz.
Telefon ne legyen nagyobb már mint a mostani... Én vennék egy mini iPhonet is ha lenne, vagy ha lesz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
nem véletlenül akar az Apple beszállni a piacra
Bazinga!
a többséget csak az érdekli hogy menjen rajta a Facebook, a skype, a viber, meg az instagram...
aki pedig a játék miatt vesz csúcshardveres telefont annak meg pont jól jön a nagyobb kijelzõ
Bazinga!
Nem akarok világméretû közétkeztetést két levonni a ker ismerõsöm alapján, de azért látszik hogy ez nem ennyire fekete-fehér. Az emberek nem kizárólag azért vettek az 5s-t mert alma es nincs más méret.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szóval nem a csúcs 4" -ra van igény hanem az almás telefonra
Bazinga!
egyértelmû, hogy vinni fogják mint a cukrot...
Bazinga!

Egyébként elég nagy hülyeség lenne tõlük ha csak a nagyobb méretben hoznának ki csúcs hardvert. Most adtak el rekord mennyiséget 4" méretben az 5s-el, annak ellenére hogy volt olcsóbb alternatíva tavalyi HW-el (5c).
Biztos nagy igény van a 4,7+ méretre is (fõleg Ázsiában), de az a tény hogy ennyi 5s fogyott azt mutatja hogy csúcs HW-s 4" telefonra is van nagyon nagy piaci igény.
a vége mindig az hogy egy iphone nál kötök ki és azt mondom, de jó ez a méret😊
én reménykedem hogy marad a méret ill nem lesz 4.3 vagy 4.5 nél nagyobb.
!Forza Ferrari!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Xing: nekem volt egy rövid ideig egy Nexus 4-em, tudom, hogy tartalmat fogyasztani jobb a nagyobb kijelzõ, de efelõl addig sem volt kétségem. Viszont használata közben jöttem rá, hogy nagyobb méret még kényelmetlenebb számomra, mint elsõre sejtettem volna, ez volt az egyik fõ indok, amiért inkább visszatértem az iPhone 4-emhez. Többször volt, hogy kénytelen voltam egy kézzel üzenetet írni, aztán inkább zsebre vágtam, mielõtt elejtettem volna, mondván "majd ha hazaértem, válaszolok". Mindezek után remélem, hogy tényleg igazam lesz, és nem cserélik le a mostani méretkategóriát, különben gondban leszek pár év múlva...😊
/*WTF?!*/
Egyrészt ott van annak a lehetõsége amit írtam: hogy ez csak egy extra méret lesz, es lesz új 4" készülék is csúcs hardverrel.
Másrészt ontvény eszközök meg ilyen gagyi elolap fotók alapján nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni, majd kézbe kell venni a végleges cuccot es úgy véleményt alkotni.
Környezetemben én még mindig azt tapasztalom, hogy inkább a geek réteg akar tepsi telefonokat, átlagfelhasználónak(ami mindig is az apple fõ célcsoportja volt) pedig jobban szereti a praktikusabb, kisebb méretet. Titkon bízok benne, hogy meglépik a 4 colos méretet újra, de sajna nem sok esélyt látok rá a kiszivárgott képek/tervek miatt😞 Tiszteletreméltó és tökös húzás lenne, ha maradnának a jelenlegi méretnél😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azon gondolkodtam, hogy lehet másképp vélekednék ha nem 4S-em lenne jelenleg vagy lenne mellette egy tablet. Akkor a telefont tényleg csak arra használnám ha gyorsan meg kell nézni valamit.

No de EZ már gáz!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szóval szélesebb ez mint a mostani iphone -ok? nekem megint egy nyújtott evezõlapát jut eszembe errõl a keskeny de magas designról
Bazinga!
nekem fake szagú...
Bazinga!
4,7 sztem kb az ideális méret, az 5,5 már iszonyat nagy..
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiszivárogtak a 4.7" Szifon hazának ontõ eszközei:
Kar hogy 4-és Szifon van mellete. 5-oshoz képest nem is sokkal nagyobbnak tûnik.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.