45063
10255461851509447102.jpg
  • asysoft
    "Generációra fog beérni mit a szifon, inkább kívárok."
    Én is ebben reménykedem. Bár tökéletesen elvagyok a karórámmal, de ha telepakolják mindenféle egészségügyi szenzorral, akkor alighanem veszek egyet. (Év elején betegeskedtem eleget, akkor átértékeltem sok dolgot.)
  • GregSB
    Ha én fanboj vagyok az rég rossz a cégnek. Összesen egy db Apple terméket birtoklok, az is egy 3,5 éves iPhone 4 :-))

Az iPhone 6 kinézetre tetszik. Tök ugyanúgy néz ki mit egy IPod Touch vagy kisebb iPad mini / Air (vagy mint egy kilapíott iPhone 2G, és ez nekem bejön. A méretével van bajom, kb akkora lehet mint a céges Lumia 925-öm, azt meg nem szerettem meg túlságosan, 4-és Szifon sokkal jobban kezreáll.

Nem akarom anélkül leírni a 6-ost hogy kipróbálnám, ha nem fog kézreállni csakis akkor veszek 5s-t.

Az órára mint gadget feláll a kukim, mint óra nem. De nagyon szívesen elszórakoznék vele, meg mint irtam látok benne potenciált, de ez is kb a 2.-3. Generációra fog beérni mit a szifon, inkább kívárok.
  • trebron
    működik az iOS 8.0 GM
  • trebron
    semmi értelme vitatkoznotok arról, hogy kinek tetszik kinek nem

ilyenek lettek a telefonok és az óra is és nem lesz másnilyen csak azért mert valakinek nem tetszik

használni fogja aki úgy dönt megveszi és kész

meg sem fordul a fejemben, hogy elképzeljek egy szebb telefont vagy mi lenne ha az applewatch kerek lenne, mert felesleges, nem kérdezi meg apple tőlünk, mit szeretnénk

a saját tervezőik elképzelnek egy ergonómikus terméket és megvalósítják én pedig mivel nem vagyok gyártó, aki a saját ötleteit valósítom meg meg fogom venni az iPhone 6 plus-t és az applewatchot fémszíjjal
  • DanielT
    Így van.

Ja és óriási, gigantikus balfaszság volt kihozni két készüléket. Teljesen értetlenül állok a jelenség előtt, nem beszélve a 4.7-es felbontásáról, ami egy vicc.

Kellett volna egy 5.0 colos, 1080p és csá. Az még pont jó méret, szabvány felbontás.

Retina HÁDÉ?! iPhone 6 PLUSZ? Egy Samsungnál is kínosak lennének ezek az elnevezések. Mi lesz a következő? iPhone 6Z Extra?

Mega-giga szánalom volt, amikor Schiller(akit nagyon bírok egyébként Fedheringi mellett) mondta a felbontást és teljesen el volt ájulva, hogy hova jutott a technika. 1080p egy telefonon!!! Úristen!!! Csoda!! LOL.
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.10. 17:23:42
  • Tikal #40404
    Neked a telefonon kivul semmilyen apple termek nem jon be szoval nem is ertem mit porogsz ezen az egészen:) szarok a laptopjaik, az iPad is hulyeseg...
  • DanielT
    Ja, még annyit, hogy látom nem tűnik fel, hogy még neked se instant get a legújabb termékük egyike sem. A telónál lehet, hogy inkább a régit vennéd, az órát meg egyáltalán nem, ahogy olvastam.

Mu. Ha. Ha.

Hát tényleg nem rohadt meg, már a fanbojnak se kellenek az új cuccok.

Én első nap vettem i4-et, i5-öt, de a 6 tuti nem lesz azonnali vétel, ha egyáltalán...
  • DanielT
    LOL!!! Ki nem szarja le a részvényt? Az csak egy indikátora volt a hülyék fejében lévő értéknek.

Mi sem mutatja jobban, hogy elmúltak a jó évek, minthogy csak követik már a piacot. Nagy telefont csináltak, mert már csak nekik nem volt. Itt az okos óra, ami senkinek nem kell, de csináltak, sokadiknak a sorban.

Vicces, hogy itt éljük a rohadás kellős közepét és nem tűnik fel.

Rekord nyereség? És? Ki nem szarja le, hogy mennyit tudnak kaszálni a túlárazott termékeken?

Azt hitted a megrohadás alatt a pénzügyi mutatóikat értem? Hogy nem lesz pénzük fűtésre? LOLTORNÁDÓ!!!

De még viccesebb látni, hogy semmi nem változik itt, ha nem én agyatlan fanbojozlak le, megteszik mások.

Na léptem is, örültem a szerencsének! :)
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.10. 16:48:16
  • setuh
    Ezt nem ertem en se,abba mi a logika,hogy nem a felhasznalok igenyeit elegitik ki?Ez nem csak rajuk ervenyes,mindegyik gyarto ezt csinalja,minel vekonyabbat akar,kozbe sztem bizonyos vekonysag utan mar jobban kicsuszik a kezedbol es nem is olyan kenyelmes.Van valaki aki nem szarik ra a vekonysagra ?!?!
  • Bercy #40400
    A ket dolog nem zarja ki egymast viszont az egyik nem is garantalja a masik megletet. Azaz attol, hogy egy bolt alkalmas contacless fizetesre nem biztos, hogy az telefonos NFC-s modszer is mukodik.
  • passatgt
    meg érdekes, hogy a homescreenen nem jön le a status bar, ha az appot húzza le, akkor meg jön vele:)
  • GregSB
    De. + ahogy nézem ez nem segít abban hogy 1 kézben tartva le tudd húzni a notification függönyt.
  • GregSB
    És mennyire igaz ez a reklám. Nem akarom leírni a 6-ost anélkül hogy kipróbálnám, de jelen állás szerint afelé hajlok hoyg 5s-t vegyek.
  • Xing
    Ez szerintem nem teljesen így van. Fél évig teszteltem a mobiltárcát egy nfc-s Samsunggal és ahol Paypassal lehet fizetni, ott lehetett telefonnal is.
  • theone91
  • passatgt
    nem lett volna szebb, ha ilyenkor a feketeség helyett lenyílik mondjuk a notification center is? Vagy akár nagyban a pontos idő. Így kb olyan mintha elromlott volna a kijelző és csak a fele látszik:)
  • Tikal #40393
    :D

Epp mondani akartam hogy ezt is elbookmarkolhatod tőle :))
  • GregSB
    Reachibility működés közben
  • GregSB
    Közben máris csökkent az 5s és 5c ára

http://store.apple.com/hu/iphone

5s 220 helyett 186e-ről indul.

5c 180 helyett 137
  • GregSB
    "Megrohadt, csak nem látsz az orrodnál tovább. Még akkor sem, amikor ott van előtte a kész telefon, de "lehet, hogy nem ilyen lesz".

Megrohadt. Kész. Ezek voltak a legjobb éveik.

Majd vissza lehet keresni pár év múlva, hogy mikor mondtam meg."

Te, 2013.01.16.-án. Azóta a részvényárfolyam a split előtti értékén számolva megint $700 környékén van, és több rekord nyereségű negyedéven vannak túl.

Nincs több hozzáfűzni valóm :D
  • theone91
    According to a survey done by FinancesOnline, 37% of iPhone users cited “better battery life” as their most wanted feature improvement – beating out all other upgrades.

Ehelyett inkább vékonyabb az új iPhone, amely még a top 5 leginkább várt improvement-listában sincs benne a kérdőív szerint.
  • DanielT
    Bukni fog az összes okos óra, mert senkinek semmi szüksége rájuk.

Én, 2014.09.10.
  • theone91
    Ilyen formában amúgy nincs értelme a smartwatch-oknak, legyen az Watch vagy a Moto 360. Vegyél egy olcsó smartband-et, vagy valamilyen Garmin cuccot, ha tényleg fitness-őrült vagy, és majd csalk akkor vegyél okosórát, ha valóban okosak lesznek (lásd. kezdetnek a Samsung valóban okos órája (sim-slot, 3g, wifi alaplapon, nem kell hozzá teló), de bűnronda, sokszor bugyuta és óriási, senki sem veszi majd).

Viszont ha választanom kéne egy ingyen Watch és Moto 360 közt, az utóbbit választanám. Sokkal szebb, elegánsabb, releváns funkciókban nem különbözik. Ráadásul szerintem az Android Wear a kártyás menürendszerrel jobban eltalálta azt, hogy milyennek kell lennie egy OS felhasználói felületének egy számlapon. Azzal végtelenül egyetértek, hogy ez a műfaj, platformtól függetlenül még totál experimentális, jelenleg semmi szükség rá, de abban sem vagyok biztos, hogy majd a valódi okosórák is kellenek majd.
  • GregSB
    Nem állja meg, mert mindegyik termék mögött volt valami amit nem értékeltek / nem vettek figyelembe az "internetes szakértők", nem látták hogy pár éven belül pár generáció után mekkora potenciál van az eszközökben.

Az iPod a kényelmes és olcsó digitális zenevásárlást és fogyasztást hozta el magával.
    Az iPhoneból hiányzott egy csómó minden de az UI / oprendszer és a kezelése így is kilómétereket vert minden konkurensre (és mint kiderült ez sok embernek fontosabb volt mint a 10gigapixeles kamera vagy brutál erős procsszor), + az App Store is felforgatta a piacot.
    iPad meg mint kiderült egy csomó embernek lefedi az igényét mint otthoni "net device" egy drágább laptop vagy béna netbook helyett.

Nem mondom hogy ez lesz az órájukkal is, simán benne van hogy ez bukni fog, de szerintem érdemes lesz kipróbálni élőben és megvárni a 2.-3. generációt, és utána keresztet vetni felette ha nem válik be.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.10. 14:14:43
  • Jim Morrison
    Valakinek ez a véleménye...:o
  • GregSB
    Azt kifelejtettem, hogy a "fogadták a népek" alatt az internetes szakértő geekekre gondoltam :D

Ami szinte soha nincsne párhuzamban azzal hogy a nagy tömegek (=átlagemberek) mit gondolnak és mi tetszik nekik.
  • theone91
    Ha mindenki így gondolja, akkor akkor él az "akármire rákerül az Apple logó, azt majd veszik mint a cukrot" tézis?
  • GregSB
    Bár ha azt vesszük hogy fogadták a népek az eddigi Apple "i" cuccokat, akkor már most borítékolható hogy sikeres lesz az óra is.

Az iPodot mindenki azzal fikázta hogy egy drága mp3 lejátszó ami semmi újat nem tud felmutatni. iPhonet a 3G, kopipészt meg egy valagnyi fícsör hiánya miatt fikázták. iPad csak egy felnagyított Touch volt.

Most is megy a szakértés ezerrel, ez alapján tuti siker lesz :D
  • GregSB
    Akkor leírom mégegyszer egyben, mert úgy látom átsiklottál azokon a kommenteken amikben leírtam:

1. nem fogok venni ilyen órát (első generációsat tuti nem)
    2. nem kifejezetten tetszik maga a dizájn, az UI/kezelése viszont baromira és látok potenciált a termékben ha kiforrja magát a 2.-3. generációra (home automation, távvezérlés, többi iOS / OSX eszköz vezérlése, stb, de ezeket már leírtam a bejelentés előtt)

Ezen kívül csak a tényeket írtam le. Tény hogy nem kell hozzá iPhone ha nem akarunk GPS adatokat is rögzíteni. Egy büdös szóval nem írtam hogy ez gáz vagy nem gáz, de te már azt látod bele hogy védeni akarom. Megsúgom, nekem is az a véleményem hogy futás / bicikli trackelésnél ez gáz. Majd a második / harmadik generációba tuti beletesznek egy GPS chipet is. Első szifonból is hiányzott egy kazalnyi fícsör, nem ezen múlott hogy sikeres lett, itt sem ezen fog múlni.

Kezd kcisit unalmas lenni hogy ha valamit nem csípőből fikázok, hanem próbálom objektíven megközelíteni akkor csak vérfanboy lehetek. Kicsit szakadjatok már le erről a mantráról.
  • Tikal #40380
    Hobbifutáshoz jó lenne ha menne telefon nélkül is ( városban ) , de komolyabb futásokra ( terep ) mindenképp van nálam telefon, mert elfér a hátizsákban meg bármikor szükség lehet rá, de akkor is, ez elég nagy minusz hogy önállóan nem megy. Remélem pulzus mérőkkel kompatibilis lesz, és nem csak egy fajtával..
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.09.10. 13:38:36
  • passatgt
    azt az iphone-ra mondtam, nézzétek meg, egyik oldalnézeti képen sem látszódik a kamera:)
  • Jim Morrison
    Nem pont te mondtál valamit a promókepről?....:)

Én majd csak azután nyilatkozom megint hogy szép-nem szép miután megtapogattam.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.10. 13:20:33
  • G_ArchAngel #40377
    Csak a helyzetemet nem meri? Hat ez az alapja ezeknek a rohadt futasoknak, hogy lassam merre mentem, milyen aranyban a BPM az adott tereppel es idovel. Terembe jo lesz, terepen meg ott a Suunto Ambit 3 full GPS-szel, az osszes adatot rogziti a mellkaspantrol begyujtve, ekozben mukodik iPhone-nal is es anelkul is.
    Komolyan Greg, en sokaig eljatszottam a kemenykalapos fanboyt, de nalad nem agymosast, hanem fejatultetest vegeztek :(

• passatgt
    Nézzétek már meg a képeket apple.com-on az óráról, baromi szép és igényes, anyaghasználat, az ívek, apró részletek nagyon komolyan meg lettek tervezve. Elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de hogy ronda meg gagyi lenne, az azért érdekes ízlésre vall:)

Ettől függetlenül én sem fogok venni, annyira azért nem keltette fel az érdeklődésemet.
  • setuh
    Nem lesz bukas,de nem azert mert kurva szep,hanem azert mert apple meg azert mert a soft az meg mindig eros.Ha ezt a kinezetu valamit egy masik gyarto adta volna ki egy het mulva mar mindenki elfelejtene,veled egyutt.
  • Bercy #40374
    Roviden a telefonos fizetesrol: A paypass (ez a mastercard implementacioja a contacless fizetesi szabvanyra) es tarsai RF kartya szabvanyt hasznalnak. Ez nem egyenlo a telefonok altal hasznalt NFC szabvannyal. Itt nem csak a kommunikacio modja mas hanem az azt hasznalo fizetesi standarde is. Ezert egy PayPass elfogadohely nem lesz alkalmas mindenfele modositas nelkul a telefonos NFC fizetesre.
    Az RF kartyas fizetesnek vannak jelentos hatulutoi. A legfontosabb, hogy a fizeto szemelye nem azonositott. Nincs pin, nincs alairas semmi.
    Ezert a bankok altalaban maximalizaljak a fizetheto osszeget, hogy elkeruljek a komolyabb visszaeleseket. Pont ez az oka, hogy Londonban is inkabb csak a junk food lancokban es pubokban elterjedt az contactess fizetes mert ezeken a helyeken jellemzoen kisebb osszegeket fizetunk egyszerre.
  • rooney8
    nekem jobban tetszenek a négyzetes órák, de az apple órájára mégsem vágyok, akkor én most mi vagyok?
  • Tikal #40372
    haha, bookmarkoljad csak, ez már tényleg az elvakult kategória, nem értem miért kell hisztizni :)

...azt a részt is ahol azt írtam, hogy tuti jól fognak menni az eladásaik, mert Apple, coolságot majd nyomják mindenhol..
  • GregSB
    OK, én csak egy fanboy vagyok, megyek és elbújok, nem tudok vitába szállni ezzel a sok okosóra szakértővel.
  • setuh
    Ne legyel mar ennyire elvakult apple fanboy.

Ezek amiket linkeltel amugy is,sokkal jobban neznek ki mint az iwatch,es nem, ez a szint meg nem az izles kerdese,ez csupan a jozanesze.