iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel iPhone vásárlás elõtt állok, szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mostanság mi a realitás, ami egy használt, jó állapotban lévõ 5-ös készülék árát illeti?
Elõre is köszönöm! 😉
cesc fábregas
@ Hellomarci
Köszönöm szépen!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
En kifejezetten szeretem, mert zavart, hogy szutykos spam leveleket kaptam az ejszaka folyaman.
Én is használtam egy ideig "ne zavarjanak"-ot csak azzal kizársz pár embert, akit/ha meg nem, az ugyanúgy zavar.
Vibrate on Silent - OFF-os esetben viszont bárki próbálkozhat, nem zavar.
Gondolom nincs jó helyen az antennának, de jól nézne ki...
Lehet olyan fekete csíkok lesznek rajta, mint a HTC M8-on?
link
Nem lenne teljesen idegen ez a dizájn, már az 5/ 5s hátulján is ott van ez az "elhatárolódás" az oldalsó vonalak mentén.
Eddig nekem fel sem tûnt, hogy az iPod Touch úgy néz ki mint egy kicsi iPad mini / Air (vagy fordítva). Mostmár csak az iPhone lóg ki a sorból, logikusan várható hogy hasonlóan fog kinézni a 6-os.
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Köszönöm a segítséget!
Más:
Nejemet átköltöztettem i4-bõl egy i5-be. A zenéken kívül minden szépen át is ment. A probléma az az, hogy a gépemet azóta már újratelepítettem és nincsenek meg az albumok. Van-e mód arra, hogy leszedjem az i4-rõl és átrakjam az i5-re?
Elõre is köszi!
/*WTF?!*/
ha jól látom magyar store-ba nincs giftcard, csak a rendes boltba való van
http://www.jerrycards.com itt tudsz venni paypal-al, de nem igazán éri meg, mert feláras
passatgt: nekem 7.1 kb tökéletes volt, egy-két kisebb hibát leszámítva. Gondoltam frissítek, mert egy .1 csak kisebb horderejû változtatásokat szokott hozni, nem hittem volna, hogy komolyabb hiba lehet benne, fõleg, mert nem hajtotta õket a tatár. Tévedtem...
/*WTF?!*/
Az apróbetûs résznél ez van: "Az Apple Store ajándékkártyákat nem lehet vásárlásra felhasználni az iTunes Store, az App Store, a Mac App Store, az iBooks Store üzletekben, nem lehet segítségükkel másik Apple Store..."
Próbáltad már?
/*WTF?!*/
Amennyit Facebookozok arra bõven jó a böngészõ is.

Meg egyébként a többi appot is érdemes átnézni. Aminek nem szükséges, hogy frissüljön nem árt kikapcsolni.

www.smart-bus.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
10 óra készenlétet és 8 óra használatot ír, közben a tényleges használat max 1 óra volt. már nyomtam egy restore-t, de icloud backup-ot visszaállítottam. a backup-ban van valami, vagy az akku haldoklik?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://store.apple.com/hu/personalize/electronic?product=E_GIFT_CARDS
Más:
Barátomnak mindig én veszem az appokat giftként (nincs dombornyomott kártyája és nem is akar), de most bajban vagyunk, mivel olyan appot akarna amiben in app pur van. Ott hogyan lehet giftelni? Vagy vegyem meg magamnak és õ meg visszaállítja az én nevemben a vásárolt cuccait?
Elõre is kösz!