45063
-
#40489 No, akkor további kommentár, mert nem ment át a lényeg.
Nagyobb, mint az eddigi talán legnagyobb lóbaszó állat, nevetséges méretű szörnyeteg. Ez önmagában egy vicc.
Node miért nagyobb? A kijelző miatt, mert most az a menő! Erre beleraknak egy kisebbet, mint más egy kisebb telefonba! Nem vékonyabba, vagy könnyebbe, hanem egy kisebbe. Érted. Nagyobb kijelzőt. Kisebb telefonba. Vágod? Kisebb a telefonjuk. És nagyobb a kijelző! Őrület nem? Az a cég, aki eddig arra esküdött, hogy a kisebb méret a kezelhető.
Nincs ütősen vékony káva se oldalt (ahol bőven lehetne lásd, G2-G3), se fent. Pedig felül lehetett volna kisebb, hisz lószar nincs ott, a szimmetrián kívül, ami ne legyen már fontosabb szerintem, ha már pl a sziloplaszttal kinyomott hátlapi antennák beleférnek a designba...
Szerintem mindkét telefont elkúrták. 5 col kellett volna, 1080p-ben, viszon'látásra.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.15. 09:51:46 -
G_ArchAngel #40488 ...es konnyebb es vekonyabb is. VICC. -
#40487 Nagyobb telefon, kisebb kijelzővel. VICC.
-
#40486 Nekem alapvetően gaming platform az iOS, és ott igenis számított volna az a pár plusz pixel. Így meg itt a dilemma, hogy péklapát, vagy kicsi kevesebb pixellel, vagy iPad3at upgradeljem a novemberi iPadre és vegyek egy filléres lumiát. 1st world problems. :) -
#40485 most tudtam csak keynote-ot nézni, kórházban voltam...
a telefonok tetszenek
az óra csalódás... emoji szerkesztés, heartbeat sharing... mi ez a dedó? :) -
#40484 kkthxbye
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.14. 00:31:42 -
#40483 Erre valo a galaxy note :)) -
trebron #40482 1 órát talán igen -
#40481 Muszáj lesz használnom, egyetemre kell jegyzeteléshez. 1-2 órát csak kibír egyhuzamban :) -
trebron #40480 megveszed és nem fogod használni, nálam is ez volt.. leszívja a BT az akksiját seperc alatt, használhatatlan kb, max toknak lehet használni én a Genius napelemesét vettem -
#40479 Van iPad topic
Én most nem vagyok képben iPad tokokkal -
#40478 lehet kicsit off de ipadhez tudtok valami klassz billentyuzetet, ami ilyen belecsusztathatos? az ara ne legyen elszallva de szar se legyen:) -
#40477 2014/09/12/tim_cook_bemutatja_az_apple_watch-ot
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.13. 14:19:30 -
#40476 Nem kevésbé kelendő a 4,7", már kb 2 hete lehozta a hírt a RAJTERZ, hogy az 5,5" kijelzőjénél gondok akadtak a gyártással, sokkal kevesebb készült el startra mint ami lefedné igényeket. -
G_ArchAngel #40475 szerintem ugysem venned eszre, ha nem irtak volna le szamokkal, masreszt valoszinuleg par dollarral kevesebb, igy tizmillios nagysagrendnel igenis szamit az APPL tulajdonosoknak -
#40474 Azt nem értem a kisebb miért nem 401 ppi,ha már adott a technika és a beszállító?! -
G_ArchAngel #40473 6+ elfogyott három óra alatt, a női méret kevésbé kelendő -
#40472 -
#40471 Szifonos méret-segédlet
Ki kell nyomtatni es kivágni, így kb tesztelheto mekkorák az új szifonok. Persze vastagsága nincs ezeknek, szóval azt nem fogja visszaadni milyen kezén tartani... -
#40470 A U2-t azért utálják sokan, mert mű-művészkedéssel vádolják őket és a szövegeik sokszor tele vannak indokolatlan vallási metaforákkal. George Harrison anno egoista, követelőző és értéktelen bandának hívta őket. -
#40469 Az a bajom, hogy bekerult a librarymben a tobbi zene koze pedig nem kertem. Egyaltalan nem kertem. Ha itunes-rol ingyenesen letoltheto lenne akkor az egy teljesen szuper korrekt dolog lenne de az, hogy beeroszakoljak a sajat librarymbe az nem korrekt. -
#40468 lehet engem is zavarna valami olyan, ami rohadtul nem érdekel, zavarná az elnyomott OCD-met. :D
csak úgy nem kellett volna megjelennie a gyűjteményben. ez olyan mintha az itunesban az app gyűjteményben ott lenne az összes ingyenes app. persze ez csak piszlicsáré probléma, de ugye tudjuk hogy melyik cégről van szó, ha nem lenne hír, akkor is csinálnának belőle. -
G_ArchAngel #40467 Raadasul teljesen hallgathato album, pedig en sem vagyok U2 fan. Igaz mostanaban divat fikazni a regi pop/rock egyutteseket, amelyek nem fernek bele a hipszterek indie pop/rockra epulo izlesvilagaba. -
#40466 Nem tudom ebből miért kell ekkora (mű)balhét csinálni, fizikailag nem töltődik le a készülékekre a U2 album, csak megjelenik a libraryban. Rá kell nyomni a letöltésre hogy fizikailag is ott legyen a készülékeken és helyet foglaljon. Ha még sunyiban letöltődne akkor érteném a hőbörgést, de így...
Most komolyan az a baj hogy kaptunk ajándékba egy ingyenes albumot? -
#40465 ha az OIS jó, akkor azért az hasznos lehet. arra lennék kiváncsi hogy a kontrasztarányban lévő különbség mit jelent -
#40464 De ez az hogy elenyésző dolgokban gyengébb. Engem mondjuk pont nem érdekel hoyg a 4,7"-ben nincs OIS, meg hogy pár %-al gyengább az akksija, úgyis minden este töltöm a telefont. Gyorsaságban / erőben ugyan ott van a 4,7 mint az 5,5. -
#40463 Nekem most is tele az iPhoto RAW képekkel, ha nyomok egy reveal finder-t akkor ott van az összes 18MB-os .cr2 fájl, erre gondoltál? És igen, az új Photos is így fogja kezelni, a RAW fájl marad sértetlen, a módosítások meg külön fájl mint Aprture-ben vagy Lightroom-ban -
G_ArchAngel #40462 Lightroom-ba pl. De az biztos, hogy nem iPhoto-ba. Annal butabb kepkezelore meg Windowsos korszakbol sem emlekszem :)
Amugy tenyleg raw formatumot ment vagy csak megorzi a JPEG vagy TIFF valtozatlan formajat? Mert a ketto nem ugyanaz.
Most mar lokalisan lehet allitani az expot is, ami kerdes, hogy ez a felvetel elkeszulte elott tortenik vagy csak a valtozatlan jpeg-re rakja ra szoftveresen. Ez raw-nal nem lenne gond, de ha csak TIFF vagy Jpeg, akkor alapvetoen reszletvesztessel jar. -
#40461 Amúgy most lassan kinyírják az "i" előtagot? Az új iPhoto is csak Photos lesz, aztán itt az óra, az Apple Pay -
#40460 hova akarod menteni a RAW-t? iPhoto már most is menti, az új iPhoto meg feltölti felhőbe, minden módosítás amit csinálsz rajta megjelenik majd minden cuccodon, persze az eredeti nem fog sérülni ahogy ezt már megszokhattuk Aperture-tól vagy Lightroom-tól -
#40459 Én sem értem. Egyébként piszok jó lett az album, pedig nem vagyok U2 rajongó. -
#40458 Helyesírás 1-es! Hogy hozhatnak le egy olyan cikket ami hemzseg a helyesírási hibáktól? Nekem sem jó, (általában 2-es voltam) de itt még én is találtam eleget, a vessző használatáról nem is szólva... -
#40457 én megpróbálom a sivatagból beszerezni. :> -
#40456 ahogy elnézem csak annyi a különbség, hogy 6plusban van image stabilization és ugye nagyobb akksi (kijelzőn kívül...) -
G_ArchAngel #40455 Eddig nekem is sim free telefonjaim voltak, de ezt megveszem ket evre, mert nincs az az isten, hogy egy MacBook Air arat fizessem ki egyben egy kvarcjatekert :)
Az en szolgaltatom delutan teszi ki az arakat, de nem fogom megvenni novemberig, kivancsi vagyok, hogy a beta teszterek milyen hibakba futnak bele.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.12. 11:47:27 -
#40454 én is elégedett vagyok, már csak azt kell valahogy kibuliznom, hogy a beszerzési ára ne érje el szomália gdpjét. a hátulja nekem tetszik, a kamera körülötti gyűrűt leszámítva. lehet valami képminőségi oka, vagy egyszerűen csak nem fér el másképp?
6+ 64 gb is love, 6+ 64 gb is life -
#40453 once you go phablet there is no turning back -
G_ArchAngel #40452 Ugy tunik ezzel a telefonnal csak en vagyok elegedett (minusz a hatulja, de ugyis tokban lesz, elol meg vmi matt folia) - vegre megkaptam a nagy kijelzot, valoszinuleg iPad megy eladasra, mert 5.5inch es retina Pro mellett zero ertelme van. Mondjuk lehet megtartom kulso kijelzonek fotozasokra, de a majdnem 17cm-es kijelzo mar azert eleg, hogy az embernel mindig ott legyen egy mini-portfolio.
Ket dolog ami faj: a Note-hoz adott Wacom toll mocskosul jo, nem az a szar altalanos, amit az Apple eszkozokhoz gyart a Wacom.
A masik amit nem tudok, de Greg biztos: lehet-e menteni loseless kepforatumot... ha nem, akkor ez is nagy feketepont. -
#40451 Ezt most miert kellett? -
#40450 Az 5,5 nagy. A 4,7 pont kurva jó lenne, de több ponton gyengébb, mint a 6 plus. Miért?