iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
full kijelzõ lenne az egész eleje azt sem bánnám, ha a home gomb a bal kisujjamnak ergonómikusan a teló jobb oldalának aljára kerülne
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egyébként a z1-es sonyhoz kellene hasonlítani, ott elég nagy a keret

És ha hasonlóan nagy és kényelmetlen lesz a 4,7" iPhone, akkor azt sem fogom szeretni.
androidos telefonban is van olyan ahol gyakorlatilag nincs káva a képernyõ körül (vagy nagyon vékony) és ott is vannak olyan szoftveres megoldások amik az egykezes használatot könnyítik 😊
ezzel csak azt akarom mondani, hogy a nagy androidos telefonokat nem szereted, amit én el is fogadok, de az Apple megoldása jó lesz 😊
Bazinga!
"... hiszen az erõs verseny és az értékesítések lassulása közepette azzal küzd a cég, hogy a növekedési sztori gyakorlatilag véget ért"
Beszarás miket leírnak tényként 😄
"All iPhone models sold better than their predecessors (5s better than 5 last year, 5C better than 4S last yr, and 4S better than 4 last yr)."
Azokra a "hírekre" írtam ezt amelyek vészmadárkodnak hogy az Epül le van maradva, már rég kéne kínálnia tepsit, idén már tuti követni fogják a trendeket, stb stb.

Ha több készüléked van és szinkronban akarod tartani a jegyzeteidet, fotöidat, remindereidet, könyvjelzõidet, stb, akkor kell iCloud sync (amit fotóknál photostream névre kereszteltek)
A photostream arra szolgal, hogy két eszköz amin ua-al az icloud fiókkal vagy belépve szinkronizálja a fotókat egymással. Pl ipaddal csinált kép megjelenik az iphoneon is és fordítva is.
Az icloudba való mentés menti a filmtekercs tartalmát alapból, de ki is lehet kapcsolni.
Beállítások->icloud->tárolás és bizt mentés->tarhely kezelése->eszköz->filmtekercs
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Tényleg égetõ szûksége van az Applenek arra hogy lecserélje egy tepsire az iPhone jelenlegi méretét, a számikból is látszik hogy senki nem veszi a 4" méretet.
Ja hogy qrvára nem.
msn:[email protected] bárki felvehet
Ha ezt is befejezte, bekapcsolod a telefont és rögtöna z elején kérdezni fogja, hogy új telefonként indítod el, vagy icloud mentésbõl. RÁnyomsz utóbbira, megadod az apple id-t és szép lassan visszapakol midnent úgy ahogy volt.
Ha nem akkor csinálj backupot iCloudba, restoreolj iTunes-al, de ne ha lefutott a restore akkor ne iTunes-al aktiváld be, hanem a telefonon választ ki hogy iCloudbackupból állítson vissza mindent.
Biztonság kedvéért csinálhatsz egy offline backupot is iTunes-al is.
Ha lenne 4/4S méretben csúcsHW-s i6, akkor simán vevõs, viszont tepsi méretben kenjék a hajukra. Nekem az iPhone teló, fényképezõ, és messenger, plusz ha SOS kell, akkor meg tudok rajta nézni neten bármit. Kényelmes játszadozásra meg netezésre ott az iPad mini (Air-t nyomkodtam, kényelmetlenül nagy).
Érdekes amúgy, mert nincs kicsi kezem, egyszerûen ezek a nagy batár dolgok taszítanak.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
4" - 4,7" - 5,x"
Itt látszik hogy fizikális méretben tenyleg nincs nagy különbség ha kiviszik a képernyõt a készülék széléig. Ha tovább viszik azt a trendet amit iOS7-el elindítottak, es a rendszerben mindenhol vissza lehet majd lepni egy jobbra swipeal (bal Felsö sarokban levõ back gomb helyett), akkor el tudom képzelni hogy meg lehet 1 kézzel kezelni ezt a méretet. A képernyõ Felsö rezet mondjuk en mar tuti nem fogom elérni.
robotnyk (#39241):
iPad Mini2-iPad Air hardvereinek egy szintre hozása után erõsen kétlem, hogy különbözõ hardvert pakolnának bele, és nem is tartanám jó lépésnek.
Szerintem egyébként elég nagy elõrelépés méret szempontjából a 4.7", még ha papíron nem is tûnik soknak a különbség.
/*WTF?!*/
De akkor is idegesítene ha mostantól kezdve hanyagolnak ezt a méretet, mert nekem tenyleg ez az ideális. Nem az agyam lett kimosva, rohadt sok 4,5-5" telefont probaltam mar, nekem tenyleg nem kell az a méret mar. Ha tartalmat akarok fogyasztani arra ott az iPad, on the go fogyasztásra meg tökéletes a 3,5-4", es sokkal mobilabb mint a nagy tepsik.
Mind1, szerencsére a konkurenciánál már páran rájöttek hogy van igény csúcs hardverrel szerelt 4-4.3" körüli telefonra. Lásd pl Sony Z Compact. Ha elkurvul az Apple akkor lesz alternatíva.
!Forza Ferrari!
Ha meg beállnak a sorba és a kissebb méretbe gyengébb ahrdvert tesznek mint az összes ANdroidos gyártó, akkor fogok platformot váltani.