iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
az egy borzasztó szar megoldás
MerlinW
Hát ideje lenne elfelejteni azt a bumszli home gombot. Tök felesleges. Ahogy a felsõ 2 centis keretnek sincs sok értelme.

[merlinw.org]

passatgt
ha jól emlékszem, van az apple-nek kijelzõbe épített ujjlenyomatolvasó szabadalma

Dzsega
Ha nem lenne ujjlenyomat olvasó akkor még meg is lehetne csinálni. A home gomb az lenne ha a kijelzõt nyomnád meg, az kattintaná a fizikai gombot. Blackberry-n láttam ilyent, kapacitív a kijelzõ de ha erõsen lenyomtad a kijelzõt akkor kattant a fizikai gomb és egy másik funkció jött be.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
akkor lenne ütõs ez a nagy kijelzõ, ha abszolút nem lenne pereme :d

full kijelzõ lenne az egész eleje azt sem bánnám, ha a home gomb a bal kisujjamnak ergonómikusan a teló jobb oldalának aljára kerülne

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

JohnnyNapalm
nem néz ki rosszul, ha így lesz kíváncsi vagyok tud-e majd a fejlesztõvilág olyan gyorsan reagálni kompatibilitás terén, mint legutóbb az iPhone 5 új felbontásánál

GregSB
Egyedül az 5,5"-nál volt ilyen pletyka, az is elég bizonytalan, ezt a Zindex úgy fordította hogy nem lesz új ájfón idén 😄

robotnyk
remélem a "nem lesz idén" hír tényleg csak pletyka, mert egyébként /drool

egyébként a z1-es sonyhoz kellene hasonlítani, ott elég nagy a keret
GregSB
Ezek alapján nem számítok arra hogy nekem feküdni fog. Továbbra is remelem hogy megtartják a 4" méretet.

GregSB
A nagy Windows phoneos telefonokat sem "szeretem".

És ha hasonlóan nagy és kényelmetlen lesz a 4,7" iPhone, akkor azt sem fogom szeretni.

passatgt
Kipróbáltam, teljesen jó, fixed tartja a telefont, egy gondja van, hogy a szellõzõráccsal együtt mozog ugye, de sikerült úgy odaraknom állítva a rácsállító gomb mellé, hogy a gombot nem lehet mozgatni, így fix, nem mozog😊

passatgt
ipadon már régóta mûködik a szoftveres szûrés a képernyõ szélén

precision
már vártam amúgy az ilyen kommenteket, hogy nagy, nagy, de végülis nem is akkora nagy mert ez és az 😊

androidos telefonban is van olyan ahol gyakorlatilag nincs káva a képernyõ körül (vagy nagyon vékony) és ott is vannak olyan szoftveres megoldások amik az egykezes használatot könnyítik 😊
ezzel csak azt akarom mondani, hogy a nagy androidos telefonokat nem szereted, amit én el is fogadok, de az Apple megoldása jó lesz 😊

Bazinga!

Botond
Kint a 7.1.1 amúgy, 5s-nek szólnak a javítások úgy látom.
GregSB
Ez a kedvencem :-)))

"... hiszen az erõs verseny és az értékesítések lassulása közepette azzal küzd a cég, hogy a növekedési sztori gyakorlatilag véget ért"

Beszarás miket leírnak tényként 😄

GregSB
Az 5c is "megbukott":

"All iPhone models sold better than their predecessors (5s better than 5 last year, 5C better than 4S last yr, and 4S better than 4 last yr)."

GregSB
Félreértesz. Tudom, hogy a Csamcsung hasonló mennyiségeket ad el a tepsi méretû telefonokból is. Nyilván van arra a méretre is igény.

Azokra a "hírekre" írtam ezt amelyek vészmadárkodnak hogy az Epül le van maradva, már rég kéne kínálnia tepsit, idén már tuti követni fogják a trendeket, stb stb.

Ez olyan mintha csak szürke ruhákat lehetne kapni és határozottan kijelentenéd, hogy mivel x összegben lett eladva tavaly, az embereknek nincs igénye színesre.



GregSB
Már észrevettem hogy az emberek konzisztensen keverik az iCloud sync és iCloud backup-ot, pedig s kettõ két különbözõ dolog. Ha le aksrod gyaluoni a telefont, vagy újat veszel és mindent úgy akarsz látni ahogy elõtte volt, akkor iCloud backup -> restore.

Ha több készüléked van és szinkronban akarod tartani a jegyzeteidet, fotöidat, remindereidet, könyvjelzõidet, stb, akkor kell iCloud sync (amit fotóknál photostream névre kereszteltek)

Dzsega
Az nem az!
A photostream arra szolgal, hogy két eszköz amin ua-al az icloud fiókkal vagy belépve szinkronizálja a fotókat egymással. Pl ipaddal csinált kép megjelenik az iphoneon is és fordítva is.
Az icloudba való mentés menti a filmtekercs tartalmát alapból, de ki is lehet kapcsolni.
Beállítások->icloud->tárolás és bizt mentés->tarhely kezelése->eszköz->filmtekercs

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
"Apple said it sold 43.7 million iPhones during the quarter, up from the 37.4 million it sold during the same quarter last year."

Tényleg égetõ szûksége van az Applenek arra hogy lecserélje egy tepsire az iPhone jelenlegi méretét, a számikból is látszik hogy senki nem veszi a 4" méretet.

Ja hogy qrvára nem.

webibebi
nagyszerû köszönöm szépen az infokat

msn:[email protected] bárki felvehet

passatgt
azt külön kell bekapcsolnod, Beállítások / Icloud, felül van egy lista, azon belül a Fotók-ra nyomj és nézd meg, hogy a photostream be van e kapcsolva. Ha igen, akkor azokat is visszarakja.

webibebi
és ilyenkor a képeket is lementi vagy azokat nem?

GregSB
Szerintem meg az erase all nem egyenértékû a restoreal. Persze kitöröl mindent, de mégsem reinstall.

passatgt
szerintem nem kell itunes, csinál egy icloud backupot(Beállítások / Icloud / Tárolás és biztonsági mentés / Biztonsági mentés), ha végzett, akkor Általános / Visszaállítás / Összes tartalom, beállítás törlése.

Ha ezt is befejezte, bekapcsolod a telefont és rögtöna z elején kérdezni fogja, hogy új telefonként indítod el, vagy icloud mentésbõl. RÁnyomsz utóbbira, megadod az apple id-t és szép lassan visszapakol midnent úgy ahogy volt.

webibebi
Amugy koszonom a segitseget este meg is csinalom 😊

webibebi
Tiszta a telefon.

GregSB
Jailbreakelt vagy sem a telefon?

Ha nem akkor csinálj backupot iCloudba, restoreolj iTunes-al, de ne ha lefutott a restore akkor ne iTunes-al aktiváld be, hanem a telefonon választ ki hogy iCloudbackupból állítson vissza mindent.

Biztonság kedvéért csinálhatsz egy offline backupot is iTunes-al is.

webibebi
az volna a kérdésem hogy szeretnék az iphone-on egy gyári visszaállítást, akkor ha icloud-ra felteszem az adatokat akkor onnan vissza tudok majd tenni mindent a telóra?

passatgt
ma jött meg, holnap még tesztelem, de egyelõre mûködik

mousee
Kicsit megkésve, de +1 a kicsi ájfónnak. Én pl ezért vettem 4S-t, mert az 5/5S már kényelmetlen, egyszerûen nem esik kézre.

Ha lenne 4/4S méretben csúcsHW-s i6, akkor simán vevõs, viszont tepsi méretben kenjék a hajukra. Nekem az iPhone teló, fényképezõ, és messenger, plusz ha SOS kell, akkor meg tudok rajta nézni neten bármit. Kényelmes játszadozásra meg netezésre ott az iPad mini (Air-t nyomkodtam, kényelmetlenül nagy).

Érdekes amúgy, mert nincs kicsi kezem, egyszerûen ezek a nagy batár dolgok taszítanak.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

dzsegameló
A fotók esetében a megosztott fotók mióta van? iOS 5.x-en is elérhetõ?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB

4" - 4,7" - 5,x"

Itt látszik hogy fizikális méretben tenyleg nincs nagy különbség ha kiviszik a képernyõt a készülék széléig. Ha tovább viszik azt a trendet amit iOS7-el elindítottak, es a rendszerben mindenhol vissza lehet majd lepni egy jobbra swipeal (bal Felsö sarokban levõ back gomb helyett), akkor el tudom képzelni hogy meg lehet 1 kézzel kezelni ezt a méretet. A képernyõ Felsö rezet mondjuk en mar tuti nem fogom elérni.

GregSB
Ha a tok nem kamu, akkor így fog kinézni...

ForzaInter
ennyire sztem nem lesz vékony és kerekítettek az oldalai.

Yo, Bitch!

asysoft
Igen. Mások által elõállított tartalmak (kép, ebook, miegymás) megtekintése.

robotnyk (#39241):
iPad Mini2-iPad Air hardvereinek egy szintre hozása után erõsen kétlem, hogy különbözõ hardvert pakolnának bele, és nem is tartanám jó lépésnek.
Szerintem egyébként elég nagy elõrelépés méret szempontjából a 4.7", még ha papíron nem is tûnik soknak a különbség.

/*WTF?!*/

passatgt
mondjuk ha tok nélkül lenne több kép...😊

GregSB
Tok alapján készült renderek:

GregSB
*ha hosszú tavon elkurvulnak. Idén még tuti nem váltok platformot.

GregSB
Jo az 5s hardvere sem lesz szar még õsszel, mivel a 4-est is 3 éve használom nem zavarna ha 1 éves hardvert kellene vennem, a platform váltás meg nagy szopo lenne.

De akkor is idegesítene ha mostantól kezdve hanyagolnak ezt a méretet, mert nekem tenyleg ez az ideális. Nem az agyam lett kimosva, rohadt sok 4,5-5" telefont probaltam mar, nekem tenyleg nem kell az a méret mar. Ha tartalmat akarok fogyasztani arra ott az iPad, on the go fogyasztásra meg tökéletes a 3,5-4", es sokkal mobilabb mint a nagy tepsik.

Mind1, szerencsére a konkurenciánál már páran rájöttek hogy van igény csúcs hardverrel szerelt 4-4.3" körüli telefonra. Lásd pl Sony Z Compact. Ha elkurvul az Apple akkor lesz alternatíva.

oneal1
az elég gyenge húzás lenne tõlük, én biztos nem váltok 5,5 ös telefonra😄 telefonra???😄

!Forza Ferrari!

robotnyk
ne tedd, meg fogod bánni. én már megbántam 😄
GregSB
Ha a #39207 -benképen látható két méret lesz, akkor egyáltalán nem felesleges a két méret azonos hardverrel. Qrva sok ember van aki a kissebbet venné, qrva sok aki a nagyobbat.

Ha meg beállnak a sorba és a kissebb méretbe gyengébb ahrdvert tesznek mint az összes ANdroidos gyártó, akkor fogok platformot váltani.

robotnyk
így van. legalábbis ugyanazzal a hardverrel. gyengébb hardverrel nem kizárt viszont, ahogy azt a HTC csinálta a One/One mini kombóval. (4.3", 4.7")
passatgt
szerintem 4 col mellé felesleges a 4.7, kb 1 centivel magasabb, 7mm-el szélesebb, nagyon kevés a különbség

Szerintem is maradjon a 4", és mellé csináljanak 4,7" változatot.
GregSB
Én meg õszintán mondom neked, hogy én és sok ismerõsöm soha nem venne 4,7"-es telefont. Ezért kellene hogy kínálják mindkettõ méretet.

Én õszintén mondom neked hogy csak azért nem veszek még mindig iphonet, mert számomra kicsi a kijelzõje...ha 4,7 colosba kiadják, veszem mint a cukrot! Addig is tökéletesen megvagyok a S4-gyel. 😊
GregSB
Erre nem látok sok esélyt. Ha az is lesz amit én mondtam, a 4,7" tuti drágább lesz.