45063
-
#40449 persze nem is 6c lett a kicsi. Csak ha már kompromisszumot akar kötni trebron, akkor eleve miért a legnagyobbat választja? (Igen, amúgy nekem mindegy hogy mit vesz a pénzén) -
#40448 Jó de itt azért nincsen vészes különbség az 5,5 és 4,7-es hardvere között. 5,5-nek picvit jobb a felbontása, picit jobb az akksija, meg van benne képstabilizátor.
De nemn az van hogy sokkal szarabb a kamerája / procija mint sok más gyártó "mini" telefonjánál. -
#40447 De a 6+ 5,5 ami azert joval nagyobb, marpedig 4-rol 5,5re ugrani eleg nagy. (Es ha jol olvasom6+rol van szo) -
#40446 Ha te HTC One-t használsz, akkor a 4,7"-es az miért nagy neked? -
#40445 Hát barátom, ha te 300 rongyért kompromisszumképes vagy, akkor gratulálok. Én meg ennyiért minimum azt várom el, hogy minden olyan legyen, ahogy én szeretném. Ennyi pénzért max az a kompromisszum elfogadható, hogy hat helyett csak öten szopnak egyszerre, mert többen nem férnek oda. -
#40444 iPhone 6 Screens Demystified -
#40443 Egy kicsit, de még használható volt.
De ezek a tepsik... Be sem fér szerintem a zsebembe, de ha be is fér tuti nem tudom kivenni ülve...
Remélem a következőből lesz mini ami 4" lesz vagy felőlem lehet 3,5" is csak legyen. Addig marad az i5, esetleg beruházok egy használt i5S-re...
Ez az első iPhone amit nem akarok megvenni. (De lehet a 4S-ért sem voltam oda, rég volt...) -
trebron #40442 nem tehetsz semmit, el kell fogadnod, hogy ha iOS rendszert akarsz használni, akkor azt ezen a hat féle hardveren teheted meg (4S, 5, 5C, 5S, 6, 6+)
jelenleg én most egy i5-öt használok 16GB-ost már megjelenése óta, i5S-re nem váltottam, viszont most már váltani akarok és 6+-ra fogok abból is a 64GB-osra, mert a 16GB kevés, meg kell szokni a nagyobb telefont, de használni akarom az új cuccokat, amit tud az i5-höz képest úgyhogy kompromisszumképes vagyok
ez volt amikor i4-ről váltottam i5-re, akkor is nagyobb lett a telefon ez van... -
#40441 Felőlem árulhatnak péklapátot, pont leszarom a marhákat akik veszik, az viszont felbasz, hogy a csúcshardver nem kapható emberi méretben. Mondjuk droidnál is fennáll a probléma. Múltkor akadt a kezembe egy HTC One Mini, és sokkal faszább lenne, mint a One-om, csak szarabb a kijelző, szarabb a kamera, szarabb minden.. -
#40440 Néhány szoftverfrissítéssel megoldják, hogy foskazal legyen, mint eddig mindig, ne aggódj ;) -
#40439 na mondjuk ezt én sem értem, eddig ragaszkodtak a normális mérethez, most váltottak, és rögtön úgy hogy már csak tepsi és tepsi közt választani, hát faszom... persze gondolom ment a szondáztatás mi kell a népnek, de tényleg mindenki ennyire megőrült és óriás telefont akar?? -
#40438 Droid? Pfejj.. Marad az 5s. -
#40437 Ekkora szart. Mi a fasznak csináltak ezek is ilyen böszme nagy telefont? Legalább tették volna bele a csúcs hardwert a kisebbe is. De neeeeem. Vegyél tepsit! ... Oh well. Marad a droid. -
#40436 Verge: how to buy an iphone 6
KészvégemvanD: -
Solt #40435 Nyalják meg a ... :D -
#40434 de kb 6-7 droidos kell, hogy kijöjjön egy apple felhasználó, gondolhatod melyiket választják :D -
Solt #40433 Éljenek a droidokból... azok többen vannak! :D -
#40432 nehéz időket élünk, ők is az apple felhasználókból élnek :D -
Solt #40431 A T és a Voda is nagyon elszállt a céges árakkal... Anno vodánál havi 15000.-Forintos csomag mellé 80000.-Forintért vettem az i4-t a 4S megjelenése előtt 2 hónappal... most az 5S 227000.-Ft, a T-nél egy kb 10000.-Forintos csomag mellé 193000.-Ft az 5S... :S -
#40430 tudom mit írtál, és nem hiszem hogy 6ost fogsz venni :) ha mégis akkor tévedtem. -
#40429 Mint írtam még nem dőlt el mit veszek. Lehet 6 lesz belőle, ki kell probalnom élőben :) -
#40428 tökmindegy mikor, meg mennyiért, úgyis kifogynak hamar a készletből :) legfeljebb később veszed meg az 5s-t :) -
#40427 Második kört most jeletették be, Szept. 26 lesz és ezek az országok:
Switzerland, Italy, New Zealand, Sweden, Netherlands, Spain, Denmark, Ireland, Norway, Luxembourg, Russia, Austria, Turkey, Finland, Taiwan, Belgium, Portugal
Szóval nálunk csak októberben lesz start.
Remélem Tré bejelenti 1-2 héten belül árakat, nem utolsó pillanatban mint tavaly.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.11. 21:22:51 -
#40426 Az első körös országokban 19.-én lesz megvásárolható. Nálunk nem tudom, gondolom valamikor okt. elején. iOS8 17.-től lesz elérhető. -
#40425 6 Apple fikázó Samsung video :D -
#40424 mikortól lesz kb itthontól? mondjuk mindegy mert csak februárban válthatok.. -
#40423 Úgy néz ki... mind1, én úgy is 2 év hűségre veszek most telefont, úgy elviselhető lesz a kezdő ára. -
#40422 LOL ez nagyon jó -
#40421 Itt akkor majd 300.000ft os álomhatárt is meglépi? (6plus 128gb ugye tutira) -
#40420 Németországi árak:
iPhone 6 mit 16 Gigabyte: 699 Euro
iPhone 6 mit 64 Gigabyte: 799 Euro
iPhone 6 mit 128 Gigabyte: 899 Euro
iPhone 6 Plus mit 16 Gigabyte: 799 Euro
iPhone 6 Plus mit 64 Gigabyte: 899 Euro
iPhone 6 Plus mit 128 Gigabyte: 999 Euro -
#40419 Ja bocs, most látom hogy 2001-es kommentekhez kértél forrást.
Itt a link -
#40418 Az emberek nem arról vitáznak, hogy sikeres lesz-e vagy sem. Persze, hogy sikeres lesz. Ismét rekordeladásokat hoz majd az iPhone, mint minden évben, a Watch meg majd első nap készlethiányos lesz. Ezek csak emberek csak azt nem értik, hogy miért. -
#40417 http://9to5mac.com/2014/09/10/icloud-drive-and-settings-apps-added-to-beta-icloud-website/ -
#40416 Már tárhelyet is lehet venni mától... -
#40415 :D
forrás? -
#40414 iCloud Drive and Settings apps added to beta iCloud website
-
#40413 -
#40412 “I was so hoping for something more.”
“Great just what the world needs.”
“Heres an idea Apple – rather than enter the world of gimmicks and toys, why dont you spend a little more time sorting out your pathetically expensive line up? Or are you really aiming to become a glorified consumer gimmicks firm?”
“I still can’t believe this! All this hype for something so ridiculous! Who cares? I want something new! I want them to think differently!”
“Why oh why would they do this?! It’s so wrong! It’s so stupid!”
“Come on everyone, y’all are saying it sucks before you have even held it in your hand.”
“The reason why everyone’s dissapointed is because we had our hopes up for this incredible device.”
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kommentek egy amcsi fórumról 2001-ből, az IPod bejelentése után :D -
trebron #40411 az elégedetlen emberek elégedetlenkednek
akkor van baj, ha bipoláris személyiség zavara is van
olyankor előfordul, hogy egyazon dologért tud lelkesedni és gyűlölködni -
#40410 "Azt hitted a megrohadás alatt a pénzügyi mutatóikat értem? Hogy nem lesz pénzük fűtésre? LOLTORNÁDÓ!!! "
Levonhatjuk a konzekvenciát, mindegy milyen áron vannak a részvények, az Apple rohad... Bár gondolom arra gondoltál, hogy elvesztették a megújulási képességüket, már nem inovativak stb, és mondod ezt úgy, hogy közben szerinted minden más termékük szar... akkor nem lehet hogy sose voltak innovativak és csak tök véletlenül találtak be nálad ezzel az iPhone-nal?? Hiszen ha csak ezt az egy terméküket szereted, akkor ez a cég sose volt jó a te szemedben, innentől kezdve nincs is mint vitázni meg felháborodni...a cég megy tovább ahogy eddig is, majd egyszer lehet megint betalálnak nálad :)