45063
10255461851509447102.jpg
  • szucsy89
    egyetértek
  • theone91
    Tudtam, hogy nem fogja tükrözni az eddig a userek által többségben állított igényeket. Sokmindent elárul. Szerintem, ha tippelnem kéne, most azt mondanám Greg is a 4,7" mellett dönt majd, akárhogy erősködött még néhány hete-hónapja, hogy fuck that kategória nála.
  • SötétBarom
    Zéró, mivel a tehetősebb ügyfelek szerintem előbb hordanak egy félmillás analóg órát, mint egy ilyen szart, a csórók meg nem vesznek 0-day új iphonet.
  • szucsy89
    ez szerintem senkinek sem volt kérdés, hogy sikeres lesz, beálltak a sorba az android gyártók után, nem véletlenül, erre van kereslet

mondjuk a watch előrendelési adatokra lennék inkább kiváncsi :)
  • GregSB
    "Az iPhone 6-ra és az iPhone 6 Plusra ugyanis egy nap leforgása alatt 4 millió előrendelést adtak le, mely még az Apple várakozásait is felülmúlta.

...

A statisztikákból szemezgetve jól látható a megnövekedett érdeklődés, hiszen az iPhone 5s-re és 5c-re ugyanennyi idő alatt 2,2 millió, az iPhone 5-re pedig 2 millió előrendelési igény érkezett."

Megrohadtak.
  • nextelgsm
    USA AT&T - iPhone 6/6+ Express Premium már nyitható akit érdekel jelezze ... :) 1 - 3 nap
  • DanielT
    Ennyike.
  • asysoft
    Halkan jegyzem meg, hogy ez nem igaz. Androidnál ott vannak a különböző qualifier-ekkel ellátott drawable-k (aztán az OS még azokat is jól átméretezi a valós ppi-nak megfelelően), iOS-nél pedig több verziót lehet (és célszerű) mellékelni a különböző képekből a különböző képpontsűrűségnek megfelelően. iPhone 6-ig úgy ment, hogy retina kijelzőn először pl az [email protected] próbálta betölteni, ha olyan verzió nem volt, image.png-t (2x jelöli a retina verziót) - emiatt működtek anno a nem retinás appok is, csak csúnyábban. (iPhone 6-tal érthető okokból még nem volt dolgom, de ahogy olvasom, elsődlegesen @3x-et keres, és ami furcsa, magasabb felbontásban renderel, majd ezt méretezi át full HD-re).
    Amit linkeltél, az csak egy ikon template, jobb oldalt írják is, hogy mit milyen méretekben kell mellékelni az apphoz.
  • DanielT
    Schpetziel nem az OS-re gondoltam, hanem az appokra, amiknél droidon látok pl olyan okádék loading screeneket, hogy már ott kikapcsolnám a programot. Bent van a kép X méretben és azt nyújtják amire kell.
  • MerlinW
    Halkan jegyzem meg, hogy az iOS-ben (Androidon is) minden kép vektoros.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.15. 13:51:56
  • DanielT
  • robotnyk
    ez egy kurva jó példa, csak elmondom, hogy miért szar mégis. tudom, mert note 3-at használok most, ami nem sokban különbözik a 4-estől. lehet, hogy nem olyan hosszú, mint a 6+, és keskenyebb a kihasználatlan terület, csakhogy fektetve jobb kézzel egyiket sem lehet fogni normálisan a touchos android funkciógombok miatt.

a felbontás nyilván extra munka a fejlesztőknek, és majd egy kicsit sírnak miatta, mert nem szeretnek dolgozni, de ez egy extra, nem több száz, mint androidon. és majd ha megnézik a számlájukat, rájönnek, hogy a pénz jobban jön az appstoreból mint a playstoreból, mert sokkal nehezebb warezolni, akkor rájönnek, hogy nem is volt akkora áldozat egy plusz képarányra összerakni a programot

Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.09.15. 11:33:58
  • Solt
    Abba ne hagyjátok! :D
  • G_ArchAngel #40516
    Most latom, hogy csak harom szinben lesz az iPhone - irnod kellene az Apple-nek hogy unalmas es legyenek mar innovativak, mert neked ez keves.
    Es csak 8 megapixel!!! Raadasul csatlakoztatni kell, ha tolteni kell az akksijat, ami szinten elavult. En a helyedben nem vennek ilyet bazinagy keszuletekt torpe TV-vel, elavult kameraval, amikor a tobbieknek mar kozepformatummal vetekedo rendszeruk van.
    Es allitolag U2 csengohang lesz az alapbeallitas.
  • G_ArchAngel #40515
    Ki hasznal nem vektoros ikont a XXI szazadban???
    Amugy siman PS is tudja, mert kiszamitja eleg pontosan mi lenne a hianyzo pixel es raelesit a vegen.

Komolyan mondom, te valahol ottragadtal a 12 gombos Nokiak kornyeken. Vagy csak szeretsz minden hulyeseg miatt sirni, mint hulyegyerek a jatekbolt kirakat elott. Es igen, nincs kibaszott birodalmi rohamosztagos turkizkek pancellal, hiaba szeretnel.
  • DanielT
    Adott egy 200x200-as, nem vektoros ikon. Méretezd má' át légyszi 300x300-ra, hogy éles maradjon. Használhatsz Metal-t is. :D
  • G_ArchAngel #40513
    Mindegy, en az 6+-ra felretettem a penzt, megveszem fuggetlenkent, mert 2 eves szerzodessel £260-tal dragabb lenne a vegen, ami azert sok. Lassuk a kovetkezo nagy dobast, ami elvileg egy 5K-s iMac lesz.
    Szerencsere meg van par vese a melyhutoben.
  • Botond #40512
    Én úgy olvastam csak a lajtától keletre opcionális, attól nyugatra kezenként egy óra kötelező!
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.09.15. 10:55:31
  • G_ArchAngel #40511
    Amugy en halas vagyok, hogy van egy ilyen lehetoseg, hogy nem kell megvenni, ha nem tetszik. Kurva szarul ereztem volna magam, ha muszaj kifizetnem a Watch-ert rengeteg penzt, mert kotelezo. De rendes az Apple, mert adott valasztasi lehetoseget!
  • G_ArchAngel #40510
    Pont ez volt bemutatva a keynote alatt, hogy de, eles lesz - CNN-es pelda.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.15. 10:52:27
  • DanielT
    Átméretezés ≠ natív felbontásra készítés. Persze, hogy átméretezi, de a 2d objektumokkal, menükkel már nem tud mit kezdeni, nem lesz olyan éles, mint amilyennek kellene lennie.
  • Botond #40508
    Azért az nem ugyanaz, mintha egyből az adott felbontásra írják, de reménykedjünk!
  • G_ArchAngel #40507
    Nem kell, mert a M8 (Metal) megoldja, nem kell tobbet szenvedni, atmeretezi.
  • Kongy
    Miből gondolod? Meg amúgy fejlesztő vagy, hogy téged ez felidegesítsen? Aggassza ez inkább azokat, akiknek ez a munkájuk, hogy arra fejlesszenek. Én felhasználóként nagyívben lesz.rom a készülékek felbontását, ha jól néz ki.
  • DanielT
    Persze, hogy jól néznek ki, mert jó ppi. Most sem azzal van bajom, hanem azzal, hogy behoztak egy újabb felbontást az ökoszisztémába, amit majd támogatni kell a fejlesztőknek és soha többé nem lesz ilyen készüléke se az Apple-nek, sem pedig másnak.
  • Kongy
    Ez a felbontás buzulás amúgy honnan jött? nextgen konzoloknál is mindenki ezen pörög, én meg már baromira unom. Van 5s-em meg egy iPad Mini 2-m, és mindkettőnek nagyon szép a képernyője, jó ránézni, jól néznek ki a játékok is, innentől kezdve hót leszarom a felbontást.
  • DanielT
    Majd térjünk erre vissza, ha nem az új iPhone lesz a legindokolatlanul tepsibb telefon a mezőnyben... az elmélet nagyon szép dolog, a gyakorlat meg mást mutat.
  • G_ArchAngel #40502
    Es te ugy gondolod, hogy a Samsung, aki az Apple-t kovetve a szimmetrikus megoldast preferalja, nem azt tenne ebben az esetben? Elarulom, mert latom nem vagy vizualis tipus, a Samsung lenne a legnagyobb. A masik meg kozel akkora lenne ilyen kialakitassal, mint a i6+, csak meg 2mm-re vastagabb is.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.15. 10:28:22
  • passatgt
    Apple-nek van kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó szabadalma, gondolom idő kérdése amíg belekerül. Ha jól tudom már a hangszóró és a kamera is megoldható a kijelző mögött és előbb utóbb csak egy tepsi lesz mindenféle keret nélkül:)
  • DanielT
    Az i6P. Mert a többinek a teteje is keskenyebb.
  • DanielT
    Ja, persze izzadok keményen, mert... miért is? Nem iPhone-om van már 4 éve? Nem azonnal vettem mindkét szériát? Nem azt akartam következőnek is? Meg következőnek is?

i5-öt vettem, mert gyönyörű készülék és pont leszartam, hogy mennyivel kisebb, vagy nagyobb a droidosoknál, ebben a méretben nem számított. Sőt, nem lennék meglepve, hogy a Droidosok már akkor is nagyobbak lettek volna(nem nézem vissza), lehet, hogy nem a 4 colos méretben, de engem csak a csúcs készülékek érdekelnek. A felbontást akkor még lenyeltem, mert megértettem mögötte az érveket. Most idióta állatság volt két felbontást behozni, simán lehetett volna mindkettő a szabvány 1080p.
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.15. 10:19:43
  • G_ArchAngel #40498
    Amugy nem rocketscience, de az ujjlenyomat olvasonak illik kereknek lennie, ha azt odatennenk a ket masik telefonra a hosszukas home gombok helyett, akkor melyik is lenne nagyobb hazban?

• passatgt
    Egyébként szerintem még az antennacsíkokkal is szebb és igényesebb a lenti két telefonhoz hasonlítva
  • Botond #40496
    Gondolom ezért nem vettél i5-öt se, mert annak is nevetséges, soha nem volt felbontása van, és az is pár millival magasabb (de ugyanakkor keskenyebb és vékonyabb), mint az androidos 4 collos telók. Kicsit izzadságszagú ez a dolog nekem.
  • Jim Morrison
    Nincs baj az os-sel, max az olcsó telóknál (érthető okok miatt). Danielt problemajat meg megértem, eddig nem tudtam, hogy g3 nál ennyivel nagyobb, nekem se tetszik, de ezzel én is csak elmondtam a véleményem, nem pedig azt, hogy megveszem de közben meg nem tetszik.
  • DanielT
    Nem, nekem azért fáj, mert vennék új telefont, de szerintem brutálisan elkúrta az Apple és így nem fogok tudni.

A permetezős példa meg nem állja meg a helyét. Semmi irreális elvárásom, vagy szempontom nincs. Kurvára gáznak tartom, hogy más gyártók ugyanakkora kijelzős készüléket bele tudtak tenni kisebb házba.

A 4.7 col meg pont még nem elég nagy növekmény, hogy izgasson, főleg azon a nevetséges, soha nem létezett felbontáson, optikai stabilizátoros kamera nélkül.
  • Botond #40493
    Jobban odaérsz a csuszákra a 6plusszal, szóval az a jobb, ha profi asztalitenisz játékos vagy. :) Amúgy #40491
  • G_ArchAngel #40492
    Szegeny droidosoknak eleg bajuk van az OS-sel, nemhogy meg a szar designnal.

Kicsit olyan vagy, mint Apam, aki szerint szar auto az Audi R8, mert nem fer bele a permetezogep.
  • G_ArchAngel #40491
    Te, neked ez azert faj, mert ha nem veszed meg, akkor az Iszlam Allam kinyirja a csaladodat? Mert akkor megertem, hogy szamodra letkerdes. Ha meg nem, es donthetsz, hogy veszel-e ilyet vagy sem, akkor ne vegyel a kicsi kijelzo miatt es vastag keret miatt.

Ha vekony lenne a keret, akkor remelem elengednel egy ilyen kommentet: Ezt a szart meg sem lehet fogni, mert a rahajtott tenyeremet is erzekeli.

Kurva nyuszikan megint van sapka vagy nincs.
  • DanielT
    Node itt egy másik. Kisebb telefon. Ugyanakkora kijelzővel, csak sokkal brutálisabb felbontással.

Arra jó ez az i6Plus Extra Fékezett Habzású Tepsi, hogy mostantól a Droidosok röhögjenek a méreten.