iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok mondani olyan játékokat, amik anno PC-n/konzolokon is elérhetõek voltak és most dettó ugyanazt a játékot átportolták iOS-re is? Amilyenekre gondolok: GTA, Star Wars KotOR, Prince of Persia Warrior Within stb.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Yo, Bitch!
http://moni.whitewaterlabs.com
Melóhelyen még láttam, csak ott tiltott a yt itthon meg már nincs meg... 😞
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"One of the best new features of the Apple iPhone 5s is its support for slow motion videos in a beautiful 720p HD resolution."
és wikin is ezt írják
HD video (1080p) at 30 frame/s
HD video (720p) at 120 frame/s"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Technikai kérdés:
Az i5S a 120FPS-es felvételeket milyen felbontásban csinálja?
Köszi
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nem hiszem hogy a színes fülhallgatók állnának a háttérben 😄 Ha viszont úgy nézzük hogy az iTunes jövõjét és azt az embret / csapatot / technológiát vették meg ezzel akik / ami ezt véghez fogja vinni, akkor már kicsit érthetõbb az összeg, bár így is kemény.
Érdemes megnézni vele ezt a 40 perces interjút, szerintem egyértelmûen azért lépik meg ezt a felvásárlást mert az Apple is látja hogy a jelenlegi iTunes-modellnek (99c-es zeneszámok) van még pár éve, aztán ki fog fújni, és Iovine-al az élen akarják felvenni a kesztyût a Spotify / Rdio / stb-vel.
a beats termékek számomra olyanok, amivel szerintem jogtalanul vádolják az apple-t, hogy kizárólag dizájnra és marketingre építõ, egyébként technikailag nagyon gyenge, és túlárazott márka... ehhez képest most az egyik fel akarja vásárolni a másikat, ráadásul sokkal többért, mint amennyit ér.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Annyi, hogy a zenék nem mennek át (legalábbis nálam nem mentek át az új telóra, valszeg mert nem vettem...).
@ Hellomarci
De minden remek!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Itunes-al is hasonló a menet, ott is csinálsz egy biztonsági mentést a telefonról, rádugod új telefont, van egy Telefon visszaállítása gomb, arra rányomsz és utána ki lehet választani hogy melyik mentést töltse vissza. Az elsõ kicsit bonyolultabbnak néz ki, de csak egyszer kell beállítani az icloud-ot, utána ha veszel bármilyen új telefont, ipodot, ipadot, simán bekapcsolod, beírod az apple id-t és automatán átpakol mindent rá.
Egy kis segítségre lenne szükségem...
régi telefonom egy i4 az új pedig i4s.
Szeretném a híváslistát és az üzeneteket átvinni az 4rõl a 4sre...
Van-e erre lehetõség?Itunesban,avagy külön app létezik-e hozzá?
Jailbreakeltetni nem fogom a garancia miatt...
Elõre is köszönöm<#worship>#worship>
iTunes ikont koppintották
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
75-ért adtam el az i4emet igaz az makulátlan volt 😊 egy anyuka vette meg a fiának, olyan szöveggel hirdettem, hogy azonnal ráharaptak - ha nem akar a karcos problémás telefonok miatt több készüléket is megnézni és az idejét pazarolni, akkor az enyémmel kezdje - valami hasonlóan frappánsat fogalmaztam - felhívott a csaj, hogy már ráfázott sokszor az olcsóságra és nem akar feleslegesen kijönni érte, nyugodtan adtam neki oda
az i5ömet már nem fogom odaadni már csak a szüleimnek nem 5öse van a családban, de ha majd õsszel cserélek 6osra, akkor ezt már nem adom el, mert nincs értelme, inkább odaadom anyámnak
cesc fábregas
Clio1616v: 120-ért kínáltam a gyári független fehér i5-öt (32gb) úgy, hogy számlás új akksi (iDoki) van benne. 2 hétig próbáltam eladni azt most 55-ért kínálom nejem i4-ét mert inkább odaadtam neki... Jöttek 80-90-ért elviszem meg hasonlók.... Meg hogyhogy nem garis és mennyit engedek, mert nagyon karcos a keret... Gusztustalan mikkel nem próbalkoznak, már nem is válaszolok az ilyeneknek. Annyit nem tud beírni a nyanvadt üzenetébe, hogy "Helló!"... Utálok eladni....