iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Sziasztok!

Tudnátok mondani olyan játékokat, amik anno PC-n/konzolokon is elérhetõek voltak és most dettó ugyanazt a játékot átportolták iOS-re is? Amilyenekre gondolok: GTA, Star Wars KotOR, Prince of Persia Warrior Within stb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ForzaInter
komolyan ez a face app minden egyes frissítéssel szarabb lesz. most már azt se lehet kiválasztani, hogy sorrendben jelenítse meg a dolgokat az üzenõfalon vagy össze-vissza, marad csak az utóbbi.. botrány

Yo, Bitch!

passatgt
Ha valaki keres kiadás/bevétel naplózó appot, a Moni-t ajánlom, ingyenes, nincs reklám és baromi egyszerû kezelni, jól néz ki:

http://moni.whitewaterlabs.com

Dzsega
A 74-es is hiányzik....
Melóhelyen még láttam, csak ott tiltott a yt itthon meg már nincs meg... 😞

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Azt hittük, kitörölted. 😄
GregSB
76-os és 80-as hsz-emmel meg mi a fene történt? :o

passatgt
valszeg mindketten a zenei vonalat fogják vinni, esetleg az ipod vonal át lesz alakítva, úgyis egyre hátrébb szorul, fülhallgatóban a lejátszó stb..., vagy akár csinálnak egy saját zenei kiadót és saját storeban árulják majd, így a zenészeknek is több pénz jutna, a többség jól járna😊

passatgt
+ ha öntõforma szivárgott ki, az is érdekes, mert ha jól tudom cnc-vel csinálják az ipadokat is, nem öntik

passatgt
Szerintem a vastag elválasztó vonalak tuti nem lesznek, nem látom értelmét, hogy ilyen vastag legyen és csúnya is. A kijelzõ körüli káva meg talán még nagyobb mint volt, akkor már vagy legyen olyan mint régen, vagy kisebb. Úgyhogy ez így ebben a formában szerintem nem fog megjelenni. Az biztos, hogy hasonló lesz az alap forma, hogy kövesse az ipad vonalat, de tuti szebb lesz ennél

precision
meg is rohadtak 😊

Bazinga!

4,7 - 5"-be kellett volna megcsinálni, az bõven jó, kihúzhatták volna a szélére a kijelzõt, magasságból is nyugodtan levehettek volna. Maga a dizájnnal nincs probléma, tetszik ez a lekerekített változat. 5"-nél nagyobbat én se vennék 😄
Hát ezt elkúrták. Nem kicsit, nagyon.
Tikal
sárkányfûárus 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Igazából jól kijön ez: Iovine fogja vinni az iTunes / zene részleget, Dr Dre meg a most apakuló healthcare csapatot, mivel õ doktor 😄

mousee
Hibátlan, köszönöm szépen 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

rooney8
én is ezt találtam
"One of the best new features of the Apple iPhone 5s is its support for slow motion videos in a beautiful 720p HD resolution."

és wikin is ezt írják
HD video (1080p) at 30 frame/s
HD video (720p) at 120 frame/s"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kakaoskalacs
Most kirpobaltam de ahogy elnezem max 720p, ha tévedek javitson ki valaki. Illetve szerintem amugyis csak kis kijelzon nez ki jol a slowmotion...
Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

mousee
Sziasztok,

Technikai kérdés:
Az i5S a 120FPS-es felvételeket milyen felbontásban csinálja?

Köszi

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Sziasztok egy igazán érdekes dolog történt. Haverom felhívott az ország másik végébõl h 2 hete az autón felejtette a telefont és nézzem már meg h megvan-e, a telefon megvolt csak beázott, de mûködött, õ letiltotta iclouddal mondta ha hazaér akkor majd fel lesz oldva, addig én szárítgattam a telefont úgy, hogy konvektorra 5-6 zsepi arra a telefon és lefedtem egy mûanyag kupával, de csak ilyen 45 fokon, 4-5 óránként ránéztem és egyszer mikor ránéztem a telefon menüje várt, egybõl hívtam a tulajt h feloldotta a zárat? de nem meg tudtam nyitni galériát csináltam is fényképet a telóval meg beállításokba is be tudtam menni, ami érdekes mert elvileg azon nem lehet sehogy túljutni, találkozott már más is ilyennel? iphone 4 16GB-vel történt. Újraindítás után megint a cloud zár fogadott.
GregSB
Azt is hozzá kell tenni, hogy ez az Apple valaha lvolt egnagyobb akvizíciója ($3.2 mrd). A második legnagyobb 96-ban volt, amikor $400 millióért megvették a Next-et és vele Jobs-ot.

Nem hiszem hogy a színes fülhallgatók állnának a háttérben 😄 Ha viszont úgy nézzük hogy az iTunes jövõjét és azt az embret / csapatot / technológiát vették meg ezzel akik / ami ezt véghez fogja vinni, akkor már kicsit érthetõbb az összeg, bár így is kemény.

GregSB
Ja itt az interjú:

Link

GregSB
A fülhallgatók az egy dolog, nem emiatt veszik meg õket, azt õk is tudnak gyártani. Sokkal inkább Jimmy Iovineról (és a streamingrõl) szól a dolog, aki egy igencsak befolyásos ember a zeneiparban, nagy ráhatása van a kiadókra, anno nagy szerepe volt az iTunes elindulásakor abban hogy a kiadók meg tudtak egyezni Jobsal és az Apple-el a digitális zeneterjesztésrõl.

Érdemes megnézni vele ezt a 40 perces interjút, szerintem egyértelmûen azért lépik meg ezt a felvásárlást mert az Apple is látja hogy a jelenlegi iTunes-modellnek (99c-es zeneszámok) van még pár éve, aztán ki fog fújni, és Iovine-al az élen akarják felvenni a kesztyût a Spotify / Rdio / stb-vel.

robotnyk
nyilván nem ez a cél, de sokaknak jelent majd muníciót apple fikázáshoz...

a beats termékek számomra olyanok, amivel szerintem jogtalanul vádolják az apple-t, hogy kizárólag dizájnra és marketingre építõ, egyébként technikailag nagyon gyenge, és túlárazott márka... ehhez képest most az egyik fel akarja vásárolni a másikat, ráadásul sokkal többért, mint amennyit ér.
GregSB
Az még nem fix. Bár szinte 90% hogy lesz de meg meghiúsulhat. Kiváncsi vagyok mire kell nekik.

robotnyk
a beats felvásárlás érdekesebb...
GregSB
"Apple hires lead Lumia camera engineer Ari Partinen, who worked on Nokia’s PureView cameras"

clio1616v
nekem megy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Csak nekem nem szokott az arcokra fókuszálni a telefon vagy ez általános dolog. Azt hittem, ha felismer egy arcot, oda állítja a fókuszt automatikusan, de sokszor még akkor is a háttér lesz éles, ha az arca koppintok.
Dzsega
Így van, a minden adat és beállítás törlése csak a telefonról töröl.
Annyi, hogy a zenék nem mennek át (legalábbis nálam nem mentek át az új telóra, valszeg mert nem vettem...).

passatgt
kézzel lehet csak törölni elvileg, icloud / tárhely kezelése alatt

LoDMaSt
Azt a részt nem tudom, hogy van, amikor a régi telefonon töröl mindent, akkor nehogy icluodból is töröljön, és ezzel együtt az újról is eltûnjenek a dolgok.

@ Hellomarci

vsly
Nem várhattam,mert a csajszim már itt csipogott a fülembe,ugyanis neki igértem a régit....<#falbav>
De minden remek!!!<#eljen><#worship>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

passatgt
azért még várj egy picit, hogy valaki visszaigazolja amit írtam, de szerintem jól mondom, meg nagyon elrontani úgyse tudsz semmit😄

vsly
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

passatgt
Frissítsd a régi telefont a legújabb szoftevrre, kapcsold be az icloud-ot(beállítások / icloud / legyen bepipálva minden, illetve a tárolás és biztonsági mentésben az icloud-mentés). Utána elkezdi lementeni a felhõbe az adatokat, itt alul írni fogja mikor volt az utolsó mentés. Ha kész van, az új telefont bekapcsolod, beállítások/általános/visszaálíltás/összes tartalom, beállítás törlése, utána ha elindul a telefon megint, megkérdezi, hogy új telefont akarsz beállítani, vagy backup-ból visszaállítani, utóbbira kell bökni, beírod az icloud email címet és jelszót(ami a sima apple id, amivel a programokat telepíted), és szépen visszarak mindent rá automatán, 100%-ra ua lesz mint a régi telefonon.

Itunes-al is hasonló a menet, ott is csinálsz egy biztonsági mentést a telefonról, rádugod új telefont, van egy Telefon visszaállítása gomb, arra rányomsz és utána ki lehet választani hogy melyik mentést töltse vissza. Az elsõ kicsit bonyolultabbnak néz ki, de csak egyszer kell beállítani az icloud-ot, utána ha veszel bármilyen új telefont, ipodot, ipadot, simán bekapcsolod, beírod az apple id-t és automatán átpakol mindent rá.

vsly
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
régi telefonom egy i4 az új pedig i4s.
Szeretném a híváslistát és az üzeneteket átvinni az 4rõl a 4sre...
Van-e erre lehetõség?Itunesban,avagy külön app létezik-e hozzá?
Jailbreakeltetni nem fogom a garancia miatt...
Elõre is köszönöm<#worship>

clio1616v
óriási design 😄

iTunes ikont koppintották

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
must have app, ráadásul magyar😊

clio1616v
ilyen az értékesítés 😊

75-ért adtam el az i4emet igaz az makulátlan volt 😊 egy anyuka vette meg a fiának, olyan szöveggel hirdettem, hogy azonnal ráharaptak - ha nem akar a karcos problémás telefonok miatt több készüléket is megnézni és az idejét pazarolni, akkor az enyémmel kezdje - valami hasonlóan frappánsat fogalmaztam - felhívott a csaj, hogy már ráfázott sokszor az olcsóságra és nem akar feleslegesen kijönni érte, nyugodtan adtam neki oda

az i5ömet már nem fogom odaadni már csak a szüleimnek nem 5öse van a családban, de ha majd õsszel cserélek 6osra, akkor ezt már nem adom el, mert nincs értelme, inkább odaadom anyámnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

JohnnyNapalm
ugyan nem tudom tapasztalatból, de elég sok cikk szólt róla hogy a "ne zavarjanak" kinyomja a hívásokat

Köszi a válaszokat!

cesc fábregas

Dzsega
Akkor ott valami nem lerek. Csak simán kicsöng, nem jelezhetne foglaltat...

Clio1616v: 120-ért kínáltam a gyári független fehér i5-öt (32gb) úgy, hogy számlás új akksi (iDoki) van benne. 2 hétig próbáltam eladni azt most 55-ért kínálom nejem i4-ét mert inkább odaadtam neki... Jöttek 80-90-ért elviszem meg hasonlók.... Meg hogyhogy nem garis és mennyit engedek, mert nagyon karcos a keret... Gusztustalan mikkel nem próbalkoznak, már nem is válaszolok az ilyeneknek. Annyit nem tud beírni a nyanvadt üzenetébe, hogy "Helló!"... Utálok eladni....

Snexi
na kiderült,hogy az aki hívott véletlenül a kedvencek közé volt berakva és azért engedélyezte a hívást.Viszont most kipróbáltam és elvileg aki hív annak úgy jelzi mintha kinyomnám

passatgt
kapcold ki azt a szart és aludj nyugodtan😄

clio1616v
igen, mert ha 3 percen belül 2-szer is hív ugyanaz akkor a második hívása már csörögni fog 😊 van egy ilyen opció

Snexi
bekapcsoltam este,reggel mégis csöngött a telefonom amikor hívtak

clio1616v
32GBos független fehéret vettem nemrég 120ért - de 100 körül már tudsz venni cigányoktól lopottat parkolóban

MerlinW
100-120k körül

[merlinw.org]