iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
hát igen, pont ez nem megy, ahol a legfontosabb lenne. Megnyitok egy oldalt macen, de el kell mennem, telefon elõvesz, icloud tabs, várok, várok és semmi, kb tegnapi oldalakat mutat...😄 Safari bezárás után sem frissíti, csak ha valamiért olyan kedve van...

GregSB
iPhone - iPad között mindig up-to-date.

Macem nincs 😊

passatgt
Titeket nem idegesít, hogy az icloud tabs kb sosem frissül? Egy frissítés gmbot rakhatnának a sarokba...

GregSB
Ugy néz ki valami home automation-el kapcsolatos dolgot fognak jövõhéten bejelenteni.

A középpontjában az iPhone lesz.

GregSB
Egyebkent idén tenyleg sikerült jobban titkolozniuk az új telefonnal kapcsolatban.

A 4S/5/5s eseteben ilyenkor már rég láttunk végleges készülékházakat, idén viszont csak nehány rajz, meg állítólagos öntõforma alapján készült "bábukat" láttunk csak.

9to5mac is ezt írja:

"Keep in mind, these mockup designs are based on rumors, speculation, and sketchy schematics and won’t necessarily reflect Apple’s actual release. Apple is known to work on multiple prototypes of new products, so it’s even possible that we’ll see something completely different later this year, but at the moment this is all we have."

LoDMaSt
Szerintem más telefonnál is ugyanígy elvesznek az adatok, "õk" meg inkább örülnek, hogy meggyógyult a telefon.

@ Hellomarci

MerlinW
Ja hogy "õk" 😄 Hát nos...😊

[merlinw.org]

passatgt
jó, de sajnos az átlag ezt nem tudja, rengeteg olyan telefont látok, ahol icloud-ról meg appleid-rõl még életében nem hallottak, az appok mindenféle random appleid-krõl telepítve(ugye a haverok telepítgetik, akik "értenek" hozzá), frissítve az ios kb soha nem volt stb..., na, õk majd fel fognak háborodni😊

MerlinW
Ezt úgy kérdezted, mintha nem egy felhasználónév+jelszóba kerülne a teljes adatvisszaállítás iPhone-on😊

[merlinw.org]

GregSB
Szerintem szervizelesnel alap, hogy iCloud backupot csinál az ember, majd Erase all data, es így adja ki a kezei közül. Majd restore from backup ha visszakaptad. Vannak szervizes ismerõseim, hidd el, jobb ha nem hagy semmi szemelyeset a telefonon :-)))

clio1616v
egy nullás telefont kaptunk vissza, le kellett kapcsolni az iphone keresését és icloudba biztonsági mentést csinálni

épp most állítottam vissza icloudból neki a teljes tartalmat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt
ilyenkor a tartalmat visszarakják rá, vagy azt már a tulajnak kell?

clio1616v
azért elõtte nézd meg hogy serial alapján van-e rá a visszahívás 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
Elkezdem nyomkodni a bekapcsológombot, hátha nekem is elromlik. 😊

@ Hellomarci

clio1616v
FYI

Páromnak vettünk 2 hónapja egy 16 gigás fehér i5-öst t-home függõt, hazaérve kiderült, hogy nem is 16 gigás hanem 32GB-os 😄 a bekapcsoló gombja viszont rendetlenkedett nem mûködött gyakorlatilag, vissza nem vittük a gsmboltba, mert nem akartuk, hogy a 32 gigást lecseréljék 16osra 😊

pár hete jött az Apple hivatalos visszahívása bizonyos sorozatszámú i5-ökre, hogy ingyen garin túl is javítják a Power gombot.

bementünk az Andrássy úti retailhoz és leadtuk, átvételnél szétkapták a telefont és tájékoztattak, hogy a telefonból hiányzik egy csavar és ne reménykedjünk a javításban, de ettõl függetlenül elküldik, csak nekik jegyzõkönyvezni kell, hogy "buherált" telefonról van szó, mondták 4-5 nap és postázzák a telefont

ma jött meg a telefon és párom hív, hogy baj van mert nem azt a telefont küldték vissza amit leadtunk

helyette egy zsír új fehér fóliás 32GBos független telót küldtek, serial szám szerint 1 hónapos, igaz garancia már nincs rá 😞

GregSB
Júni 2 19:00-kor lesz a Keynote 😊

passatgt
új WWDC appban a legtöbb session neve és témája még nincs megnevezve, úgyhogy valami érdekesebb, nagyobb dolog tuti lesz😊

Dzsega
Valóban Navigon, elnézést!
Vodás tuti van azt most szedtem le, t-re meg emlékeztem, hogy volt de akkor ezek szerint már nincs....
Elnézést a felretájékoztatásért....

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Danyi95
Sziasztok!

Bocsi hogy ha egy kis OFF de örülnék ha valaki tudna segíteni, sajnos a visszaolvasással és a kereséssel nem mentem sokra... Olyan problémám lenne hogy egy syncronizálás után az összes zeném szürke lett és se lenem tudom játszani se kitörölni õket. Újra visszatudom tenni a zenéket, de ugyanúgy ott van a szürke, nem lejátszható "párja" mindnek. Olvasgattam utána de nagyon sok fajta megoldást írtak, de mind a restore-ral írja, amik nem, azok nem segítettek. Azért érdekelne ha volt már valakinek ilyen az tudna-e segíteni? Elõre is köszi! 😊

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

MerlinW
Hmm lehet. Mondjuk én magyar T-s sygic-et sem látok most store-ban, csak szlovákot.

[merlinw.org]

robotnyk
azt hiszem hogy megszüntették a navigont, levették az appstoreból, még valamikor tavaly
MerlinW
Nemtom én a sygic-rõl maradtam le😊 Sosem használtam navit telefonon, van rá külön kütyüm. Telefonon a maps/google maps/aktuális turistatérkép mindig elég volt. Mondjuk én kocsiban is csak külföldön, városon belül használom. Autópályán pl. soha, mert minek😊

[merlinw.org]

robotnyk
van megint? mert egy idõben nem volt.
MerlinW
T-nek Navigon-ja van.

[merlinw.org]

Dzsega
Melyik szolgáltató?
Vodának van igo telekomnak meg van sygic.
Megy offline is csak ha letérsz akkor nem tud újra tervezni.

passatgt
nagyon kevés adatot használ, ha kikapcsolod a mobilnetet akkor is fog navigálni tovább, elég jól becacheli elõre, de nem biztos, hogy a teljes útvonalat, azért töltöget közben, de egyáltalán nem vészes

narumon
Kicsit lemaradtam mert Igo-t használok mindig, de nem arról volt szó, hogy az új iOS térkép az tud offline navigációt? Apósnak frissítettem a telefonját iOS7-re, hogy tudjon navigálni, de ez mindig netrõl akar töltögetni. Tényleg ilyen? Létezik valami ingyenes (vagy olcsó) navigáció? Leginkább Magyarország, de az sem lenne baj, ha nyugat európa lenne. ??

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

rastaman
ha valakinek nem menne a Tweetbot for Mac:

If your Tweetbot for Mac is crashing.
Quit and paste the text below in Terminal

defaults remove com.tapbots.TweetbotMac remoteConfiguration

Tikal
lifeproof

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Kösssz!

Sziasztok!
Közeleg a nyár és szeretnék vásárolni 5s re egy normális vízálló tokot ami mondjuk 10m mélységig kitart, a problémám annyi, hogy 2 félét találtam. A lifeproof ill otterbox tokok, amik megfelelnének ám csak 2m mélységig bírják elvileg a vizet, a másik meg a búvár tokok. Ezek alapjûn nekem valami arany középút kéne ugyanis nem búvárkodok én de ha kicsit lentebb megy az ember szabadtüdõvel azt még bírnia kéne. Van valami javaslatotok?

Köszi!



GregSB
Bercy
Igen ez elsosorban desktop alkalmazas (steamen kicsit olcsobb en £29 vettem). Szoval offtopik, hogy ide irom csak a penzmenedzsment alkalmazasok miatt gondoltam megemlitem, mert remek program.
GregSB
YNAB-et már néztem én is, de azt írja az App leírásnál hogy csak akkor mûködik ha van desktop kliensed is, ami meg $60...

Dzsega
Én a Money hasznalom (van iPad verzió is).
Mindent tud amit greg írt csak itt nem kell exportálni mert programon belül lehet annyi lekerdezést csinalni, hogy az több mint elegendõ. Van budget nezet tud kezelni elég sok számlát vagy hitelkártyát is ha kell...
Raadásul most akciós! 😊

Bercy
Kiadasmenedzsment temeban en a YNAB-et hasznalom. Ugyan ipadre meg pont nincs de remek alkalmazas. A lenyege, hogy nem csak felvinni lehet a kiadasokat es nezegeti chartokon hanem elore beallitott buzsekbol dolgozol igy nem koltod tul magad es nincs lelkifurdalas se. Nekem nagyon bevalt. Ajanlom a kiprobalasat.
passatgt
csak ez gagyin néz ki😄

GregSB
Ezt használom, ez minden igényemet kiszolgálja

Van belõle ingyenes is, de az csak 50 tranzakciót enged.

GregSB
Én poweruser vagyok ilyen szempontból 😊

Nekem arra van szükségem hogy be tudjam kategorizálni (fõ és alkategóriákba) a kiadásokat (pl lakás / albérleti díj, utazás / BKV jegy vagy benzin, stbstb). Majd a hónap végén rányomok az export gombra, és egy csv fileba kiküldi ezt az alkalmazás, amit excelbe be tudok konvertálni, és kategóriánként vissza tudom nézni (akár chartokon) hogy adott idõszakban mire mennyit költöttem. Én így tudok csak tervezni a jövõre, ha pl tudom hogy lesz egy nagyobb kiadásom akkor megnézem honnan tudok lefaragni (pl látom hogy sok pénzt baszok el alkoholra 😊 hogy félre tudjak tenni.

passatgt
Melyik ez a funckió ami kell? Nálam igazából nincs semmi extra, csak a plusz / minusz gombokkal írogatom az adatokat

clio1616v
nekem a coinkeeper vált be

GregSB
Jó lenne, de amire nekem kéne alkalmatlan az ingyenes, fizetni meg nem fogok érte mert annyival nem nyújt többet (sõt butább) mint az a $3-os app amit használok.

passatgt
és a bemutatót mivel vették?😄

GregSB
Ugyanez van nálam is, nekem még utólag is eltûntek hsz-ek amiket mobile módban írtam...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egészet 5s-ekkel vették fel, és iPad Airen vágták. Utolsó percben van róla kis bemutató

Nekem kb egy fél éve nem mûködik rendesen sem a login, sem a kommentelés.



Jim Morrison
én se tudok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
a sg mobilverzióban tudtok kommentelni? nekem pár napja nem küld el semmit..

Yo, Bitch!

GregSB
Megjelent a Swarm (foursquare)