iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A középpontjában az iPhone lesz.
A 4S/5/5s eseteben ilyenkor már rég láttunk végleges készülékházakat, idén viszont csak nehány rajz, meg állítólagos öntõforma alapján készült "bábukat" láttunk csak.
9to5mac is ezt írja:
"Keep in mind, these mockup designs are based on rumors, speculation, and sketchy schematics and won’t necessarily reflect Apple’s actual release. Apple is known to work on multiple prototypes of new products, so it’s even possible that we’ll see something completely different later this year, but at the moment this is all we have."
@ Hellomarci
[merlinw.org]
épp most állítottam vissza icloudból neki a teljes tartalmat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Páromnak vettünk 2 hónapja egy 16 gigás fehér i5-öst t-home függõt, hazaérve kiderült, hogy nem is 16 gigás hanem 32GB-os 😄 a bekapcsoló gombja viszont rendetlenkedett nem mûködött gyakorlatilag, vissza nem vittük a gsmboltba, mert nem akartuk, hogy a 32 gigást lecseréljék 16osra 😊
pár hete jött az Apple hivatalos visszahívása bizonyos sorozatszámú i5-ökre, hogy ingyen garin túl is javítják a Power gombot.
bementünk az Andrássy úti retailhoz és leadtuk, átvételnél szétkapták a telefont és tájékoztattak, hogy a telefonból hiányzik egy csavar és ne reménykedjünk a javításban, de ettõl függetlenül elküldik, csak nekik jegyzõkönyvezni kell, hogy "buherált" telefonról van szó, mondták 4-5 nap és postázzák a telefont
ma jött meg a telefon és párom hív, hogy baj van mert nem azt a telefont küldték vissza amit leadtunk
helyette egy zsír új fehér fóliás 32GBos független telót küldtek, serial szám szerint 1 hónapos, igaz garancia már nincs rá 😞
Vodás tuti van azt most szedtem le, t-re meg emlékeztem, hogy volt de akkor ezek szerint már nincs....
Elnézést a felretájékoztatásért....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Bocsi hogy ha egy kis OFF de örülnék ha valaki tudna segíteni, sajnos a visszaolvasással és a kereséssel nem mentem sokra... Olyan problémám lenne hogy egy syncronizálás után az összes zeném szürke lett és se lenem tudom játszani se kitörölni õket. Újra visszatudom tenni a zenéket, de ugyanúgy ott van a szürke, nem lejátszható "párja" mindnek. Olvasgattam utána de nagyon sok fajta megoldást írtak, de mind a restore-ral írja, amik nem, azok nem segítettek. Azért érdekelne ha volt már valakinek ilyen az tudna-e segíteni? Elõre is köszi! 😊
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Vodának van igo telekomnak meg van sygic.
Megy offline is csak ha letérsz akkor nem tud újra tervezni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
If your Tweetbot for Mac is crashing.
Quit and paste the text below in Terminal
defaults remove com.tapbots.TweetbotMac remoteConfiguration
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Közeleg a nyár és szeretnék vásárolni 5s re egy normális vízálló tokot ami mondjuk 10m mélységig kitart, a problémám annyi, hogy 2 félét találtam. A lifeproof ill otterbox tokok, amik megfelelnének ám csak 2m mélységig bírják elvileg a vizet, a másik meg a búvár tokok. Ezek alapjûn nekem valami arany középút kéne ugyanis nem búvárkodok én de ha kicsit lentebb megy az ember szabadtüdõvel azt még bírnia kéne. Van valami javaslatotok?

Mindent tud amit greg írt csak itt nem kell exportálni mert programon belül lehet annyi lekerdezést csinalni, hogy az több mint elegendõ. Van budget nezet tud kezelni elég sok számlát vagy hitelkártyát is ha kell...
Raadásul most akciós! 😊
Van belõle ingyenes is, de az csak 50 tranzakciót enged.
Nekem arra van szükségem hogy be tudjam kategorizálni (fõ és alkategóriákba) a kiadásokat (pl lakás / albérleti díj, utazás / BKV jegy vagy benzin, stbstb). Majd a hónap végén rányomok az export gombra, és egy csv fileba kiküldi ezt az alkalmazás, amit excelbe be tudok konvertálni, és kategóriánként vissza tudom nézni (akár chartokon) hogy adott idõszakban mire mennyit költöttem. Én így tudok csak tervezni a jövõre, ha pl tudom hogy lesz egy nagyobb kiadásom akkor megnézem honnan tudok lefaragni (pl látom hogy sok pénzt baszok el alkoholra 😊 hogy félre tudjak tenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/