iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Ozaki 0,3mm-es tok + fólia es minden remek.
Bár most valami utánzatot használok már ami szintén 0,3mm "vastag"...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
én meg a hátlapjával leteszem bárhova, asztal, ágy, szekrény még a betonra is 😄 Elõlapján semmi karc, hátlapját meg úgy sem nézegetem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

az gyári? namert az után gyártottat kerüljétek, fost nem ér

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

clio1616v
iOS 8 beta 2 OTA

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nekem meg fasza vintage bõrtokban van és leteszem az asztalra, fólia is van rajta, ugyanígy iPad és MacBook Pro - burkolat, tok, fólia, billentyûzetvédõ...

En nem szeretek veszélyesen élni

http://gaborszantai.co.uk/

MerlinW
Az kijelzõcsere ~15k

[merlinw.org]

passatgt
nekem se volt még egyik cuccomon(2 ipad meg iphone) sem tok és én sem szoktam lerakni asztalra, mindig valami újságra vagy akár egy zsebkendõre😊

Nekem 5c-n lett egy elég nagy karc, kikapcsolva nem látszik, csak bekapcsolva megtörik rajta a fény. Van valami ötlet, hogy ezt tudják valahol javítani, vagy cserélni kéne az üveget?

Tikal
és ha lesz rajta egy kis karc? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Soha. Táskában, üres zsebben van (általában zakó, szövetnadrág), otthon meg puha felületen. Fólia van rajta. Mindig vigyáztam a dolgaimra, ez nálam ösztönös.

[merlinw.org]

SötétBarom
Az respect. Nem szoktad letenni asztalra? 😄AS

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

MerlinW
/me sosem használt tokot még is minden ájfonja karcmentes😊

[merlinw.org]

rastaman
olyan tokot kell venni, ami oldalt kivágott 😄

robotnyk
a 4,7es htc one-ra is felülre tették, és elég kényelmetlen, elképzelhetõnek tartom hogy átteszik oldalra. ami azért kár, mert a bõrtokban tartva nem lehet lenémítani/elutasítani a hívást anélkül, hogy kivennéd...
Dynamic
Ja, oké. Kicsit félreértettem 😊
Snexi
a javítás kerülne annyiba,nem a telefon

Dynamic
Rá kell keresni hirdetési oldalakon, mennyiért adják. Nem olyan bonyolult ez.
Hatezer mondjuk pofátlanul kevés. Az már majdnem ingyen van.
MerlinW
Újonnan 70-80 körül van, használtan jó állapotban 50-60k-ért árulják.

[merlinw.org]

Snexi
és ha mondjuk beleinvesztálom ezt a 6-10 ezret mennyit fog érni?mennyire kelendõ most egy 4s?

MerlinW
El kell vinni szervizbe, helyrepofozni és hibátlanul árulni. Egyébként csak alkatrész, amiért nem sokat kapsz.

[merlinw.org]

Snexi
mennyit ér most egy használt,fekete 32gb-s 4s?a hangositó gombok beragadtak,kaptam már rá egy 6 ezres árajánlatot szervízben illetve a hangszoró halk (elvileg csak bekoszolódott).Vagy hibás modelleknek nincs is piaca?

GregSB
iPad azd eikáltan 2 kezes cucc. Szifont viszont sokszor használod 1 kézzel, és a nagyonb készülékház miatt jobban (1) kézre esik az oldalsó bekapcsoló gomb.

precision
arcpálma

Bazinga!

clio1616v
nagy méret? nekem az iPademen is felül van a Power gomb... szóval kamu képek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
én sem mondtam, hogy el kéne tûnnie 😊 de ez így nagyon nagy... arányaiban fele ekkora sáv alulra és felülre elég lenne

Bazinga!

dzsegameló
Sztem meg nem. Az iOS is megváltozott szóval nyugodtan változhat a HW is.
Másrészt a home gomb és a kijelzõ között nagy a távolság, nagyobbnak tûnik mint az 5/5S-nél, kb akkora mint a régebbieknél.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Ez lemaradt:

GregSB
Nem tudom, szerintem már annyira hozzá tartozik a designhoz hogy meg fogják tartani.

A keretekkel meg max annyi fognak tenni hogy a szélein keskenyítik, meg a tetején is mint iPadnél, deteljesen eltûnni tuti nem fog.

passatgt
Ha jól emlékszem, van szabadalmuk kijlezõbe épített ujjlenyomatolvasóról. Ha azt sikerül megoldani, felesleges a home gomb kb😊

GregSB
Alsó meg felsõ keret szerintem tuti nem fog eltûnni. Nyilván meg tudnák oldani, de ez az iPhone stílusjegyéhez tartozik: kijelzõ, alul felül lekerekített keret, lent középen home gomb. Ez olyan konstans stílusjegy mint ami a VW Golfon látható és konstans az utóbbi 20 évben kb, ha ránéznek az emberek egybõl tudják hogy iPhoneról van szó.

precision
alul és felül rettenetesen sok a kihasználatlan rész az elõlapon... a 4,7es így valószínûleg nagyobb lesz fizikai valójában mint egy androidos 4,7es... vagy akkora lesz mint egy 5 inches androidos

a hátán lévõ csíkokat viszont nem kommentálnám... remélem azok eltûnnek 😊

Bazinga!

Rage47
ezek rondák :/
robotnyk
bár érdekel, hogy milyen lesz, de nekem gyakorlatilag mindegy, csak az a lényeg hogy mielõbb válthassak vissza 😄
LoDMaSt
(y)

@ Hellomarci

MerlinW
3G gagyi mûanyag volt, de azóta sem csinált senki mobilt ami annyira jól fekszik az ember kezében.

[merlinw.org]

rooney8
hát nem tudom, nekem volt mindkettõ, de jó rendben, akkor a kinézet legyen okés, na de hogy a gagyi mûanyag prémium hatást kelt... 😄 fõleg mikor minden második telefon el volt repedve a töltõ felett, meg pár hónap használat után úgy nézett ki a hátlap, mint egy tíz éves karcos, kopott készülék 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
mostanra sikerült is a druidoknak lekoppintaniuk a szappantartó mûanyagot, csak nekünk a mûanyag már gagyinak hat, mint az ios6 a 7 után

Akkori konkurenciahoz viszonyítva az jó minõség volt, elõremutató designnal. Ne ahhoz hasonlítsd ami ma van, hanem aki akkor volt

rooney8
"abban (is) rejlett eddig az iPhone-ok varázsa, hogy mindig valami eszméletlen jól kinézõ, és prémium hatású telefonokat csináltak..."

3g, 3gs rémlik? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Hát 4"-ról semmi leak nem volt eddig.

A vastagvonalak nekem is furák, de nincsenek "üvegablakok" fent és lent mint az 5/5s-en, az antennáknak meg kell üveg / plastik hogy jó vétel legyen.

ForzaInter
Elõlrõl ugyanúgy néz ki mint az 5-ös széria, de hátulról se külõnbözik sokban.. Dehogy fognak elpártolni, vinni fogják mint a cukrot. Csak a képernyõméret volt eddig ami miatt bele lehetett kötni az iphoneokba, most ez a probléma is megszûnik.

Yo, Bitch!

passatgt
szerintem az 5c helyett lesz ipod touch designnal 4 colos a hülye hátsó vonalak nélkül(vagy marad a vonal, csak nem ennyire vastag, elütõs színû), több színben és lesz a normál iphone 6 4,7 vagy még nagyobb colban, szintén ipod touch design, csak a szokásos fekete/arany/ezüst színben, és mindkettõben ua a hw, maximum a processzor van egy kicsit lejjebb tekerve a kisebbikban(ezt csinálták az air-retina mininél is)

GregSB
Egy lényeges képet lehagytál: így néz ki 4,7"-es mellett:

Nem is tudom mit gondljak... legbelül még mindig reménykedem hogy ezek fake leakek.

Tikal
hát persze...

szucsy89
Ha tényleg ilyen lesz vagy ilyesmi, szerintem nagyon sokan elpárdolnak az Apple-tõl, és átmennek Androidra, a HTC M8/Z2/G3 mérföldekkel szebb mint ez a valami... abban (is) rejlett eddig az iPhone-ok varázsa, hogy mindig valami eszméletlen jól kinézõ, és prémium hatású telefonokat csináltak, na meg ugye az egyik legkompaktabb készülék volt a piacon, ezzel most ezeket elvesztette.
GregSB
Komolyan mondom kezdesz rosszabb lenni mint egy androidos vérfanboy.

Mégis miköze a fanboyságnak ahhoz hogy szerintem az alumínium iPod Touch nem mûanyag szerû? 😄

IKlear-t csepegtettem a szemembe véletlenül és most nem nyalom be a sok szart, amit fanboyként megtettem volna. Próbáld ki, lehet rajtad is segít.

GregSB
Te mit szedtél? Van még belõle? 😄

de az iPod alu, ami muanyagnak nez ki

passatgt
mivel ez egy mûanyag prototípus😊

(tudom, hogy alu, de ugy nez ki, mint valami szappantarto)