45063
-
#40769 szerintem ezért ne :D
Kicsit érdekes a cikk, tudtommal 1 hete jött ki az iOS 8....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.24. 21:00:01 -
#40768 fizetett hirdetésünket hallották -
#40767 A legjobb kijelzo, de elmarad a masok altal elert kiemelkedoen jo minositesetol ?:)
Ez most hogy ? :) -
#40766 Miért ne? -
#40765 na megjött a gyors fix: 2014/9/24/6839235/apple-ios-8-0-1-released
De ne tegyétek fel. -
#40764 nem tudom mit kell csodálkozni, legfrissebb konstrukció -
#40763 valami jó hír is legyen: http://www.dxomark.com/Mobiles/Apple-iPhone-6-and-6-Plus-review-Bigger-and-better.-Apple-set-gold-standard-for-smartphone-image-quality
iphone-ban van a legjobb mobilos kamera -
#40762 Ha létezik bendgate, ha nem, az iPhone midig is sikeres marad. Voltak korábban is hasonló kaliberű vélt vagy valós hibák, és meg sem kottyant az eladásoknak. Ilyen szempontból nem kell fosnia a felhasználóknak semennyire sem. Sőt megkockáztatom, ha valóban komoly kaliberű problémáról van szó, az sem fog túl sok embert érdekelni. És ha valaki személye elleni támadásnak véli azt, hogyha valaki leszólja egy készülék hibáit, az szimplán aberrált.
i6 Plus vásárlása esetén itt van ez a tényező, van akit érdekel, van akit nem. Szimplán ennyi a helyzet. -
Micsu #40761 ez mellé nem kell elég a telóra ránézni sajnos -
#40760 van is értelme rengeteg -
#40759 ahogy nézem, rengeteg fotó van iphone5-ről is hogy meghajlott... mondjuk nem tudom mi kell hozzá, nekem csak 4S-em van, az kicsit ugye rövidebb... érdekes, hogy csak most kapta fel ezt a sajtó, de ugye minden iphone bejelentés mellé kell valami hír, hogy milyen szar :) -
#40758 annak már 4k-nak kellenne lennie, a simának meg 1080p, mert a többi gyártó már rég ott jár!!!! :)) -
G_ArchAngel #40757 En meg szuk gatyat hordok, plust veszek, de megvarom, mig kijavitjak, vagy adnak egy titanium bumpert -
#40756 Egy szóval sem említettem a konkurencia készülékeit, azok is küzdtek, küzdenek és küzdeni is fognak valamilyen fizikai problémával. Így rögzült a piac: Ha 600-700 dollárt fizetsz egy olyan eszközért ami 150-200 dollár körül jön ki, akkor ez elkerülhetetlen lesz... De ez még nem azt jelenti, hogy nem lehet az iPhone problémáit feszegetni, mert ők sem szentek, ahogy a Samsung a Sony vagy az LG sem.
Hozzáteszem, hogy az egész úgy indult hogy zsebben kezdett el elhajlani és erről is szóltak a híradások. A fickó is leszögezte, hogy a teszt előtt is már elhajlott a telefonja, jól láthatóan, pedig neki elsőre fel sem tűnt.
De igazad van. Inkább ne is beszéljünk róla, legyen struccpolitika, végy meg egy sok-százezres telefont és lepődj meg pár nap használat után (nagy általánosságban beszélek, az a válasz nem fog működni, hogy te sosem vennéd meg a Plus vagy sosem hordok szűkebb gatyát, mert rengetegen vették meg a Plust és sokan hordanak szűk gatyát). -
#40755 biztos nagyobb felbontás mellett nem tudták volna megcsinálni a kijelzőz úgy, hogy a teszteken ződeket érjenek el :o -
G_ArchAngel #40754 megrohaTT -
#40753 igazából a plus 1080p :D -
#40752 hülyeség, nem 1080p, nem 4k, szar fos.... -
#40751 ki gyártja a panelt? sharp? -
#40750 A legjobb LCD kijelző az iPhone 6 Plusé
" "Részletes méréseink és laboreredményeink szerint az iPhone 6 Plus a legjobban teljesítő mobilos LCD kijelző, amelyet valaha teszteltünk. Az iPhone 6 Plus minden szempontból remekül szerepelt vizsgálatainkon, így mindössze a második készülék (legyen szó LCD vagy OLED technológiáról), amely minden tesztelési típusban legalább zöld, azaz nagyon jó vagy kiváló minősítést ért el, kivéve a fényerő változását a betekintési szög mértékétől függően, ami egyébként valamennyire minden LCD panelre jellemező. Az iPhone 6 Plus új szintre emelte az LCD megjelenítők mércéjét." A 4,7 hüvelykes iPhone 6 is remekül szerepelt a teszteken, az alacsonyabb felbontás és pixelsűrűség okán azonban elmaradt a nagy testvér kiemelkedően jó minősítésétől. " -
#40749 Itt az eredeti post -
#40748 -
#40747 Összes iPhone kamerája összehasonlítva -
#40746 És ha egy harckocsi lánctalpai alá teszed, akkor is baja lesz, bezzeg az androidos készülékek ... ja, nem azok is tönkremennek, ha direkt rongáljuk. :o -
#40745 Máris van bend test:
-
#40744 Minden szempontból legsikeresebb telefonokról van szó a világon, kétlem, hogy ezen egy kis poénkodás bármennyit is csúfítana. -
#40743 Ahol iPhone-ba kötnek bele, azt mostanság felkapják. 9gag se áll másból csak a Apple, és az Apple felhasználók fikázásából. Kicsit unalmas már. -
#40742 Apró szarság, csak felkapták a blogok. -
#40741 https://itunes.apple.com/us/app/gif-keyboard/id917932200
must have app -
#40740 ha garis akkor lehetnek bunkók, nincs olyan hogy nem veszik be a készüléket.
/gondolom én..
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.23. 21:12:02 -
#40739 istyle os gariztatással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Van egy sárga kijelzős i5s a családban, lassan lejár a gari, ideje leadni:)
kérdés, hogy mindegyik boltban normálisak e, ilyesmi.
Akinek van tapasztalata megköszönném ha leírná
köszi -
#40738 Őszintén szóval én is. :) -
#40737 Hirtelen azt hittem Will it blend videó... :(
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.23. 19:39:02 -
Solt #40736 Neeeee... :D -
#40735 hajlik -
#40734 A hangerőszabályzó gonb is kiáll, arra nem szólt senki. (még) :( -
#40733 engem speciel nem zavar, csak tudod, mivel apple, ezért minden apró szarságot felkapnak a blogokon keresztül az emberek, pedig általában ennél komolyabb kaliberű problémák sokkal gyakoribbak máshol...
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.09.23. 16:09:28 -
#40732 Kozben rajottem mi a baj. Csak akkor mukodik ez a szolgaltatas ha a 'show preview' engedelyezve van (Settings>Notifications>Messages>Enable Show Previews) -
#40731 Nagyon koszonom, hogy megnezted.
Akkor ez valami elbaszott iPhone 5 bug lehet ugyanis iPhone 4S-en is mukodik. Lehet csak valami trukkos beallitas... Agyfaszt kapok.
Utoljára szerkesztette: Bercy, 2014.09.23. 12:33:18 -
#40730 Nálam sincsenek.