45063
-
#40729 Megtenne nekem egy szivesseget valaki akinek iPhone 5-ose van. Megnezne, hogy a lockscreen-en ha jon egy e-mail notification akkor ha balra huzza el az ikont akkor bejon-e a Mark it as read es a Trash gombok.
Nalam valamiert ezek egyszeruen hianyoznak. (iPad2-esen mukodnek) -
G_ArchAngel #40728 az miert az? mert a reklam fotokon nincsen rajta?
1st world prob... oh no, problem of the mankind! -
#40727 van már valamilyen új iphone6-gate? már a kameradudort leszámítva... -
#40726 de az nem az ottani eladásokban jelenik meg :) -
#40725 linkelted a videót amiben látszik, hogy valahogy azért oda is eljut pár darab.. -
#40724 Micro usb töltő, vagy milyen szabályozás? -
#40723 Első 3 napon 10 millió fogyott i6 és i6+-ból összesen. (megoszlást nem tették közzé).
Összehasonlítás képpen tavaly első 3 napon 9 millió 5s és 5c fogyott. Azonban tavaly Kína is benne volt az első körös országokban, idén ez nem jött össze szabályozás miatt. Ha kínában is el tudnak indulni az rádobott volna még elég rendesen az eladásokra. -
#40722 Hát nem teljesen hiba, mert ki lehet kapcsolni. Az a hiba, hogy alapértelmezetten elérhető. -
Hogy minden verzió ilyen hibával jön ki...:/ -
#40720 Mekkora seggnek kell lenned, hogy még a hazádban is ázsiaiak törjék magukat fillérekért az iPhone-od miatt? És ebben a szituációban senki sem tud tenni semmit. Kurva elkeserítő az egész. -
#40719 -
#40718 Felhívom figyelmed az abábbi szóra és jelentésére: "viccelek"
;-) -
#40717 A pénz kell nekik, nem a telefon - ha végignézted a videót :) -
Mondám én hogy az ázsiaiaknak kell a tepsi :))
(viccelek, eléggé elszomorító ez a látvány) -
#40715 Nem látom akadályát. -
#40714 Ha csinalok egy alkalmazast, abba a reklamokat milyen modon lehet elhelyezni? Csak egy fix helyen, vagy ha mondjuk csinalok egy Instagram szeru appot, akkor mondjuk megoldhato, hogy minden 10. kep utan legyen helye hirdetesnek? -
#40713 En se ra gondoltam.. -
#40712 akartam is kérdezni, hogy a hatosról mit mondott, már nem kell... :) -
ddany7 #40711 handrasnak mindig minden instant get, szoval hagyjuk :) es sajnos a szifon is egyre inkabb. -
#40710 handras értékelés ha lesz azt akkor sem fogom... :D esetleg szifonossat, bár lehet az már van is. -
#40709 szerencsétlen ez a mgyorosi... linkelj inkább más értelmesebb review-t ... -
#40708 Aztán fut rajta egy szutyok android... kösznem :D -
#40707 Appleblog értékelés -
#40706 Ios4re is vissza lehet menni 6rol ?:C az lenne jó (touchon) -
ddany7 #40705 amúgy most még engedte visszarakni a 7.1.2-t!!!!!!!!! :D Aki esetleg még szeretné:
útmutató
ipsw letöltés -
ddany7 #40704 na oké, de most pl az iphoneomon nem látok fél évvel ezelőtt készült képeket abban a mappában, csak ha rákeresek pl. helyszínre ahol készült, akkor listázza ki. ezzel annyi a baj, hogy nem volt mindig bekapcsolva a helymeghatározás,stb.
Szóval most úgy állok, hogy van egy rakat kép a telómon, amit nem találok. -
#40703 az megszűnt, nincs külön photostream, minden megy a felhőbe és tök ua rajt lesz másik telefonon/ipaden, ha egyikbe beleszerkesztesz, másikon is automatán frissül. Ez pl jobb mert sosem értettem rendesen, hogy mit csinál ez a photostream, mindig keveredés volt belőle. -
ddany7 #40702 ja és a fotóknál eltűnt a fotóstream mappa, sehol se találni -
ddany7 #40701 először azt hittem, hogy véletlenül valami béta szart töltöttem le... De nem. Bár majd jön GregSB és elküld, hogy lehet váltani. :D -
#40700 5s-en bátyámnak amikor felveszi a telefont, még 3-4 másodpercig rezeg, pedig már rég lehet beszélni...:D
ipad air-en meg akad safari, mindent lassan csinál, érzem, ahogy erőlködik, tiszta android -
ddany7 #40699 az fasza. konkrétan néha a telefont nem tudom lerakni, csak 5-6mp késéssel, wifi hol megy hol nem,stb. -
trebron #40698 veszel egy olyan telefont, amelyiken 7-es iOS van -
#40697 sehogy -
ddany7 #40696 Mivel 4s-en használhatatlan az ios8, hogy tudok visszatérni ios7re?
-
#40695 netes forgalom %-os aránya -
trebron #40694 ez mit mutat? mi van az y tengelyen? -
#40693 -
#40692 Nem igazán érdekel, hogy mitől ütött el, az egyik legszebb és legelegánsabb műszaki, ami valaha létezett. És az Apple tervezte, szóval Apple design.
Az új egy ocsmány szemét.
És az Apple kicsit félreértette a dolgot. Az emberek nem nagy telefont akarnak, hanem nagy kijelzőt. A screen-to-body ratioja az összes nagy képernyős készüléknél rosszabb.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.20. 13:58:21 -
#40691 simán vehetsz 4.2 vagy 4.5 -ös androidos csúcshardveres mobilt főleg a mostani szériából, mert nagy eséllyel fizikailag nem lesz nagyobb mint az i5/i5s -
#40690 ki tudja, lehet az új ipadeknek meg már más designa lesz (bár ezt kétlem).