45063
-
#40810 Kontakt átmentésére egyébként szerintem a legegyszerűbb, ha telefonon beállítod a Google accountot, és bekapcsolod a kontakt szinkronizációt. Zöld robotról jöve is hasznos lehet...:D -
#40809 Én meg egyelőre ott vagyok, hogy kivárok 8.x telepítésével:D Yosemite-ig úgysem látom sok értelmét a váltásnak, többet ér nekem a megbízhatóság.. Ok, widgetek talán érdekelnének, illetve ha akadna egy Nokia Symbian S60v5-ös billentyűzet...:D (Aki nem ismerné: nem ékezetes karakterek voltak, hanem módosítók. Pl a + ' = á, o + " = ő... Ezt az egyet tartom jobbnak 5800-ban, mint későbbi telefonjaimban.) -
trebron #40808 az iOS 8.1 beta fluidabb lett i5-ön, mint az iOS 8.0.2 volt
plusz kiadták ma az OS X 10.10 Yosemite GM 1.0-át, amin már működik az sms küldés fogadás -
#40807 Nekik jo lesz majd a Watch... -
#40806 Lol, kezdődik. Alcatel butatelefont ad a 6" phabletje mellé :D -
#40805 :)
mindegy, dock amúgy is kell, mert az jóó :) -
G_ArchAngel #40804 ragasszal ra harom kicsi szilikon tappancsot, ami a szekrenyek becsapodasat akadalyozza meg :D
(amugy en biztos tennek ra tokot, az meg vastagabb lesz, mint amennyit a kamera kiugrik) -
#40803 Komolyan? Na addig biztos nem várok, mert lyukat ver a kamera az asztalomba... -
G_ArchAngel #40802 mar az 5-oshoz sem volt anno dock, jo fel ev kesessel erkezett
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.30. 14:19:32 -
#40801 Amúgy Apple bekaphatja hogy még mindig nincs iPhone 6 dock, ezt mégis hogy gondolták?? A szopó meg az, hogy azok a dock-ok amiket megvennék ( legyen audio kimenete is ) csak USA-ból rendelhetőek... vám meg adó persze...
Esetleg tudtok valami jóféle dock-ot audio kimenettel, ja és ne valami hongkongi szar legyen, hanem valami normális darab :) -
#40800 Fellőtték a magyar oldalt:
http://www.apple.com/hu/iphone-6/
Nincs még info mikor kezdődik itthoni forgalmazás. -
#40799 istyle-os gariztatásra visszatérve, ma már meg is kaptam az új készüléket.
szóval nagy plussz nekik :) -
#40798 Amugy ma jott valami hotfix es tudja vegre hasznalni az elozo szoftverfrissites tonkrevagta. -
#40797 Munkatarsam most kapta meg a "kisebb" 6-ost. Szep nagy darab, a Moto G-m kisebbsegi komplexusos mellette. Elotte egy 4S-t hasznalt evekig, egeszen furcsa volt egymas mellett latni a kettot, a 4-es egy elavult formatlan vacaknak tunik a 80-as evekbol. Szep es minosegi gyonyoru kijelzovel, legombolyitett szoval jol esik kezbem tartogatni nem ugy mint az 5-ost. Szoval kulsoleg minden klappol szamomra ami elvarhato egy meregdraga felsokategorias sz@rtol 2014-ben. Lazan elfogadnam. Ami visszatartana hogy baromi vekony es eleg konnyu, nem tunik valami strapabironak, zsebre nem mernem vagni max egy kemenytokban :D -
#40796 Az a lenyege, hogy egy API-t ad az alkalmazaskeszitoknek es aki 'health' jellegu alkalmazast keszit az hasznalhatja a health apijat. Ezutan a health alkalmazas egy dashboardkent funkcional ahol az osszes health alkalmazasod (mar ami tamogatja) adatai egy helyen lesznek szepen osszegyujtve. Nativan azt hiszem csak az i5s es az i6-ok M processzora tudja a lepesek szamaval feltolteni. -
#40795 Én is 5s vagy sima 6-osban gondolkodom. Mondjuk nekem csak jövő októberben jár le a hűségem, addig még történhetnek csodák xD
Venni kell egy 5s-t és 5-6 aksit, oszt elvagy vele 10+ évig:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.26. 15:22:12 -
#40794 Ez az új egészség app jó valamire? És ha igen akkor hogy működik? -
#40793 Ugy latom félreértettél.
149e Ft-ot fizettem ki 2011-ben egy szolgáltató függő új iPhoneért.
Ma egy szolgáltató függő új iPhoneért 190-200 ezret kéne letennem.
Nem drágább az új iPhone, az 2011-ben és most is $650 volt. A Ft árfolyama szaródott el ennyire. -
#40792 többet ér az új iphone. -
#40791 ja, akkor rosszul emlékeztem.
viszont i5-el már szerintem se nagyon lehet hosszútávra tervezni. következő ios még használható lesz, de az azutáni már felejtős (szerintem). bár i4-el is elég sokáig kihúztad, úgyhogy ha annyira nem zavar a sebesség, akkor jó lehet az is hosszabb távon. -
#40790 i4-et nem részletre vettem, leperkáltam egyben 149e Ft-ot a T-nek, és kaptam egy 16GB-os T függő telefont. Akkoriban ennyi volt. Durva hogy most ugyanezért elkérnek 190-200e Ft-ot.
Várom egyébként hogy T bejelentse árakat, mindenképp fontolóra veszem az 5s-t is. -
#40789 szerintem legjobban 5s-el járnál, két éves előfizetéssel. ha jól rémlik az i4-et is előfizura vetted, biztos van valami konstrukció, amivel hasonló áron folytathatod az előfizetést. akár még egész olcsón is megúszhatod, bár nem tudom mennyit kellene így kiperkálni helyben az 5s-ért. két évig viszont még tökéletesen elvagy vele, aztán hátha jön számodra is jó, kisebb iphone :) -
#40788 Meg kellett volna próbálni , hogy az agyongyengített gomb körüli területen hajlítják... :DDD -
"Néhány nappal az iPhone 6 Plus-t érintő botrány kirobbanása után az Apple reagált a készülék elhajlását érintő vádakra.
...
A cupertinóiak tegnap este végül megtörték a csendet, és a re/code-nak elmondták, hogy eddig mindössze kilenc olyan esetet jelentettek az iPhone 6 Plus tulajdonosok, ahol a meghajlás jelensége előállt."
Ennek megint nagyobb a füstje mint a lángja... -
#40786 Én ugyanígy vagyok ezzel, nekem nincs is kezdőképernyőn widget, semmi plusz, igaz csak nem bírtam ki és felraktam az android L-et.
Mondjuk itt lenne az ideje ismét, hogy újra teszteljek egy iphonet egy hétig, mert azóta amióta próbáltam (4-4s) azóta változott a rendszer, sok minden amit hiányoltam már bekerült iosbe is. A kérdés ugynúgy nálam is adott (megéri e váltani) ami számomra egyértelmű. Hozzáteszem, ha nem lenne a nexus széria bajban lennék, mert nem akarok 100k felett venni egy telefont, főleg ami tele van szutyok alkalmazásokkal (pl samu). Alsó/középkategória meg problémás, nem fut valami szépen azokon az android hála a hanyag programozóknak (jórészt).
Remélem nem lesz nagy az új nexus, de ha az is lesz nem gond, n4 el is elvagyok, esetleg megpróbálok egy motoX et. -
#40785 Mindent meg lehet oldani, csak időráfordítás kérdése. Amit meg nem (SMS, játékmentések) azok nélkül meg el tudnék nyilván lenni ha nagyon akarnám. De miért akarnám? Mi olyan pluszt nyújt az Android vagy WP az iOS-hez képest, hogy ezeket benyeljem?
Számomra semmit. Nem izgatnak fel a kezdőképernyős widgetek, a ROM főzés, nem akarom jobban testre szabni a rendszert, nem akarok default böngészőt vagy képnézegetőt választani. Amire nekem kell okostelefon azt maximálisan kiszolgálja az iOS. Számomra az Android nem nyújt semmi olyan pluszt ami miatt vesződnék a váltással. -
#40784 Dolgok nagyrésze nem tudom mennyire igaz, de gugli kontaktokba csv fájlt lehet importálni (ami ugye nem egyedi formátum) biztos ki lehet exportálni iphoneon csv-be. Képeket meg mind letölteni majd fel guglira...
Nem azt mondom, hogy válts!, helyedben én se váltanék (már), appokra kétszer költeni én se szeretnék:)
/a játékok meg gondolom nem nagyon támogatják a google play servicest, az ugye crossplatform, és a mentés is meg lenne oldva. Google megteremtette a könnyebb átállás lehetőségét (vica versa) csak nem sok fejlesztő él a lehetőséggel:))
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.26. 08:08:08 -
#40783 Veszek egy új iPhonet, iCloud backupbol setupolom, 15-20 perc mulva minden olyan rajta mint az előző telefonomon VS szarakodjak a kontaktok, fotók átmentésével, SMS-eket elfelejthetem, nem beszélve a fél tucat játékmentésemről amikbe már csomó órát beleöltem, nem beszélve a több tucat approl amiért pénz adtam ki és ujra meg kene vennem.
Ezerszer inkább veszek egy régi használt szifont, és igen, előbb nyelném be a 4,7"-est minthogy platformot váltsak. Ahhoz az Applenek nagyon el kell kurnia valamit hogy váltsak.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.09.26. 07:25:32 -
#40782 Mert nem akarok platformot váltani. Mar leírtam 10x. Pont. -
#40781 i5 szerintem jövőre már lassúcska lesz, az i5s vásárlással is csak odébb tolnád a problémát
miért nem nézel szét a 4,2 - 4,5 -ös androidos mobilok között? -
#40780 Tegnap kipróbáltam haver 6 Plus-át.
Hát ez a Plus egy vicc. Mármint annak ok lehet aki ki akarja váltani minden mobil eszközét a laptopján kívül 1db főeszközzel, de az nem én leszek :)
Tegnap kicsit szűkebb nadrág volt rajtam, nem tudtam zsebre tenni normálisan, vagy ha be is tudtam volna tuszkolni nem tudtam volna leülni vele. Nekem ezt konkrétan kabátzsebben vagy táskában kéne hordanom.
Olyan prózai kérdésekbe bele sem megyek hogy nyáron ezzel mit csinálnék amikor csak egy szűkebb rövidnadrág és póló van rajtam. Vennék neki külön hasi-tasit, vagy állandóan a kezemben lenne amikor leülök :D
Mindegy, valakinek biztos ez kell, mondjuk nem tudom elképzelni ez kinek lehet jo minden élethelyzetben, én tuti vennék valami 5000 Ft-os butakeszuleket mellé vígan elvan a farmerzsebemben. (de akkor már megdőlt hogy csak 1 készüléked van)
A kissebb 6-ost még ki akarom próbálni, de megvan a B terv: Rokon eladja i5-ösét. 1 éves lett volna, de power gomb miatt most gariztatta, kapott egy újat. Mivel közeli rokon ezért nekem odaadja áron alul ha kérem. -
#40779 Tölthető a 8.0.2 -
#40778 köszi a tapasztalatokat!
Végül a mammutba vittem, rendesek voltak egyből befogadták a telefont, cserére, 3-5 munkanapot mondtak. reméljük ennyi is lesz! :D -
ddany7 #40777 nekem csak negativ. igaz nem iphone-t vittem nekik, hanem macbookot, de egymas utan 5(!!!!) szor hajtottak el, hogy semmi baja nincs a gepemnek, amikor egyertelmuen latszott rajta, nekik is, videot is mutattam,stb. Folyamatosan jottek a kifogasok, hogy az o tetszjuk nem mutatott hibat, meg ez csak ilyenkor,olyankor jon elo,blabla.
Meguntam, bevittem az Almariumba, es meg se neztek a gepet, megmutattam ugyanazt a videot, amit az iStyle-ban, es szo nelkul mondtak, hogy ha garis, akkor cserelik az alkatreszt. Szoval ennyit roluk. -
trebron #40776 pozitív tapasztalat van, power gomb hiba miatt vittem be i5 iPhoneomat, használtan vettem és 4 nap múlva kaptam egy újat, amikor átvették az Andrássy úton mondta a srác, hogy nem biztos hogy ingyen javítani fogják, mert hiányzott belőle egy csavar, ami arra utal, hogy már szét volt szedve... ehhez képet jött postán a zsír új i5 :) -
#40774 aham, ok. -
#40773 1 hete jött ki, de 8.0 régóta GM (Golden Master) fázisban van (hisz gyártósorokról lekerülő készülékekre is azt kellett feltelepíteni). Tehát 8.0.1 nem egyheti munka eredménye, ha jól rémlik, 1 hónapja lett GM a 8.0. -
#40772 Akkor nézd meg, mi náluk a legjobb kijelző (értsd: technológiától függetlenül, mert ugye ez csak LCD-kre vonatkozott). Segítek, Galaxy Note 4-nek hívják.
Szerk.: így már belefér a világnézetedbe? ;)
Utoljára szerkesztette: asysoft, 2014.09.24. 23:44:25 -
#40771 -
#40770 Displaymate Nexus 7 2013 kijelzőjét jobbnak hozta ki mint iPad mini. Szoval nem hiszem hogy errol lenne szó.