iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Tudnátok ajánlani valami jó kis zenelejátszót, amiben van normális equalizer? Lehet fizetõs is, csak érje meg a pénzét, tehát ne fagyjon, ne legyen körülményes a használata (vagy épp ellenkezõleg, hogy úgy hirdetik, könnyû kezelni, mert csak mozgatni kell a telefont és számot vált, stb.).

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

foxpal
Az eredeti kabel szetment, kaptam valami habi toltot azzal se toltott csak a boltba lattak h felvillan a kepernyo h radugja, csak ettol bekapcsolt a telefon viszont nem toltott, aztan kaptam egy zsiruj eredeti toltot persze azzal se, nemakarom szervizeltetni annyit mar nem er nekem majd max megvarom a 6t

Lehet a kábellel van gond. Próbáltad másikkal?
Én 2011 novemberben vettem a telefonom és a tervezett 1430 mah helyett most olyan 1220 mah a max teljesítménye az akksinak, több mint 1000 teljes töltési ciklus után. Szóval jó esetben bírja azért 😊



Bercy
Az is lehet, hogy a toltovel van baj. Nezd meg az erintkezseknel, nem koszos-e, nincs megtorve-e a kabel stb.
GregSB
4S-t 2011 szeptemberében mutatták be, tehát ha nyitó napon vetted még akkor sincs 3 éves sem 😄

Akksi lehet megadta magát, sajnos 2-3 ev után ez benne van a pakliban (nem csak iphonenál, minden telefonnál). Vizsgáltasd ki szervizben.

foxpal
valakinek van tippe h miert nem tolt 4S keszulekem?
nem lett le ejtve, 4eves keszulek, kb egy honapja kezdett szarakodni azzal h nem mindig toltotte amikor radugtam toltore

Jim Morrison
Nem tudom most iphone hoz külön csomagok vannak e, de t-nél már vannak spotify csomagok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kongy
Függetleneket mindig drágábban adják, mint a T vagy vodafone függõket, úgyhogy vagy már le van tiltva, vagy függetlenítve van, ami illegális, ha nem eleve gyárilag független.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

asysoft
Annyiért nagyon gyanús. Mindenképp ellenõrizd a papírjait (és hogy arra a telefonra vonatkozik-e😊), kérdd el a számlát, hogy ki lett fizetve, és nem csak részletre vették. Utóbbi esetben ha nem fizetik, tiltani fogják.

/*WTF?!*/

oneal1
okés köszi!

!Forza Ferrari!

MerlinW
Személyesen vedd át, és mielõtt kifizetnéd ellenõrizd a telefon sorozatszámát (a saját telefonodon) itt és itt

[merlinw.org]

oneal1
barátnõmnek vennénk egy i5s-t, nézegettem a hirdetéseket, találtam egyet független 106 ért árulják, de elég kamu szagú a dolog ennyiért nem?

Megkérdeztem van számla, garanciális a telefon....

hmmm

!Forza Ferrari!

passatgt
"iPhone 6 mockups are a ‘rough approximation’ according to report, claims antenna design will differ significantly"

halleluja

robotnyk
nem, de a gyors töltéstõl azért jobban öregszik
GregSB
Nyugodtan töltheted iad töltõvel, nem lesz semmi baja.

oneal1
Sziasztok

Ugy nez ki hogy meg adta magat az iphone om toltoje
5v

10v-s ipad toltovel tolthetem szerintetek?

!Forza Ferrari!

Rage47
mert a kamera 120fpsben veszi fel a videót es telefonon visszanezeskor ezt érzékeli a telefon es berakja a lassító funkciót. ahhoz hogy a gépen is lassítva legyen, pl imovieban lassítva kell elmenteni
Kongy
Azt nem tudja valaki, hogy az 5S 120fps-es videói gépen miért nem lassítottak?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rooney8
vidd vissza? 😄
vagy kiegészítõkre nincs gari? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

eredeti, istyle-ban vettem.
szerintem nincs tele, mert ha nem érintkezne rendesen, akkor gondolom a hanggal is bajok lennének, recsegne,stb.

Dzsega
Eredeti füles?
Nálam a hamisítvány csinált ilyent az eredeti jó volt (Igaz nálam 3GS-hez volt de az csak mégöregebb, az i5 is csinál ilyent de az is csak a hamisítvánnyal).
Nem szeretnék többet hamisítványt venni...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
nem lehet, hogy az aljzat tele van szmötyivel, és néha nem érintkezik rendesen?
hello, kovetkezo a problemam
uj fajta apple fules es iphone4s.
spotify-on hallgatok zenet, es amikor a fules bedugom 10bol 6szor nem mukodik a gombok funkcioja. hang van, de pl a hangerot nem tudom szabalyozni, es megallitani, tekerni sem. aztan 2-3x ki be dugom, es jo.
ezt mi okozhatja?

GregSB
passatgt
7.1.x jailbreak: http://pangu.io
van rajta egy kamu appstore, de azon kívül elvileg nincs benne spyware😊

Marci0115
sziasztok

Miért van az , hogy néha elõfordul, hogy belépek a zenelejátszóba, majd visszalépek a sima képernyõre, majd vissza megint a zenelejátszóba, akkor fekete képernyõ fogad, és addig nem javul meg amíg újra nem indítom?

iphone 5s , ios 7.1.1

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Beállítások/Mobiltelefon menüponton belül nincs 'Mobilhálózat' fül, ahol be tudnám állítani a 3G-t vagy a 4G-t (Csak az 'E' hálózat elérhetõ). Pedig az elõfizetésem lehetõséget adna erre.
Elõre is köszönöm a segítséget!

precision
nem mondtam hogy technikailag képzetlenek és ezért nincs véknyabb káva 😊

mondjuk nem értem, hogy ugyanaz a forma világ, anyaghasználat mellett miért lenne felismerhetetlen egy iphone ha alul és felül megfelezõdne a "mûanyag" rész... a Golfok is fejlõdtek...

Bazinga!

GregSB
Remélem nem gondolod komolyan hogy az Aplle nem tudott volna eddig oda fejlõdni. A világ összes pénzen csucsulnek, kilóra meg tudjak venni a legjobb mérnököket a világon. Ha akartak volna olyan szifont csinálni aminek szinte nincs keretje mar csináltak volna.

De nem akarnak. Legalábbis tuti nem egyik évrõl a másikra. Nem értetted meg mirõl beszéltem múltkor amikor a VW Golfhoz hasonlítottam a szifont a múltkor. Ha egy szifonra ránézel azonnal tudod hogy az. Ez a stílusjegyeinek köszönheti ami semmit nem valtozott az elmúlt 7 évben.

Ha kihoznanak egy Edge-to-edge screenes telefont az emberek nagy része nem mondaná meg elsõre hogy ez egy Szifon. Ha el akarnak menni ebbe az irányba, akkor az egy hosszú, több éves folyamat lesz ami során egyre keskenyebb lesz a keret, közben bevezetnek új / finomitanak mostani stilusegyeket amik betegnek az emberek agyaiba... De tuti nem egyik évrõl a másikra fogjak ezt megvaltoztatni.

JohnnyNapalm
1:44 utáni mozdulatnál meg is bukott az egész dolog

Tikal
azért nem vettem 5-t mert elbaszott a formája, a képernyõ mérete még jó is lenne, de nem ebben az arányban, csúnya és idétlen.

én elhiszem, hogy tartalom fogyasztó eszköz is a telefon, de nekem még mindig jobban számít a használhatóság, mint az, hogy két centivel nagyobb képernyõn nézhetek egy youtube videot HD-ban, OMG....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
illetve még ezt a képet is beszúrnám: http://img.talkandroid.com/uploads/2014/02/Screen-sizes.png

nem csodálom hogy az iphone -ok a lista végén vannak... 😊

Bazinga!

precision
miért ne lenne? a telefon már multimédia fogyasztó eszköz lett leginkább, és nagyobb kijelzõn jobb ezeket a dolgokat mûvelni
én személy szerint örülök, hogy lesz 4,7 és 5,5 méretû iphone, igazság szerint már régen meg kellett volna ezt lépnie az Apple -nek... az 5C helyett már tavaly ki kellett volna jönniük a nagyobb iphoneokkal

amúgy meg ha megnézed milyen otromba nagy kihasználatlan felület van az iphone elõlapján és azt, hogy a magasságához képest keskenyebb mint mondjuk az androidos telefonok akkor láthatod, hogy van még ezen a téren hová fejlõdnie az applenek
példának itt egy kép: http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/110661-image/G2-mini-vs-iPhone-5s-1.jpg

ha megnézed láthatod, hogy a 4,7 -es G2 mini elhanyagolhatóan nagyobb csak fizikailag mint az 4" -es iphone5s

123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS. 129.6 x 66 x 9.8 mm

5,8 mm -el magasabb csak, a szélességben már kicsit nagyobb a különbség...
egyszóval lehet közel azonos méretû 4,7 -es telefont csinálni mint az 5S, csak kicsit faragni kéne a felesleges részekbõl az elõlapon... és ha még vékonyodni is tudna (és úgy látszik, hogy véknyabb lesz) akkor még jobban kézbe fog simulni a cucc

Bazinga!

GregSB
Ha lesz is ilyen méret tuti hogy nem ugyanazt fogja tudni rajta az iOS mint a kissebb méretûeken. Valami egyedi fícsörje tuti lesz, mint ahogy az iPad OS-e is kicsit más mint a szifoné.

Vannak dolgok amire jobb a nagyobb méret, és az 5.5" sokkal inkább portable mint a következõ lépcsõ az Applenél, ami a 8" iPad mini.

Nekem is már ez használhatatlan kategória lenne. Meg fogom nézni a 4,7"-est, de mellette még mindigreménykedem hogy a 4" méretet is frissíteni fogják hardveresen.

Tikal
tényleg err van igény? síralmas... mindig nevetek haveron akinek egy ilyen óriás samuja van mikor telefonál, meg bénázik vele...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
szörnyen néz ki 😄
precision

nem lesz kicsi... 😄

Bazinga!

SötétBarom
Nem tudtam mi hiányzott az életembõl 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tudja valaki, hogy Telekom-nál mennyiért vesztegetnek egy teljesen új nano sim kártyát?

cesc fábregas

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
kb ugyanez nálam is.
rooney8
nekem is fólia elöl-hátul, oszt' csókolom 😄 keret sarkainál van némi kopás, de nekem ennyi belefér, hogy ne kelljen ótvar tokokban hordani 😄
igaz, gagyi, pár száz forintos fóliákat szoktam venni, ami nagyon hamar karcolódik, de míg alatta makulátlan az üveg, addig nem túlzottan érdekel, félévente meg kibírom azt a 300 ft kiadást a fóliára 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bercy
Az legelso iPhone-omat (1st gen) meg nem raktam tokba. Par ev utan nagyon durvan osszekarcolodott a hatulja. Sajnos az az aluminium rosszul birta ha kemeny feluletre (uvegasztal) lerakod. Konnyen karcolodott. Azota minden iPhoneomhoz veszek egy iCase bortokot (magyar termek, szuper igenyes minosegu), mert szeretem a megjeleneset az anyagat.
Dynamic
Én is azt mondom, egy minõségi elsõ-hátsó fólia tökre elég, viszont az erõsen ajánlott is. Az 5S-em lassan egy éves lesz de olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból. Jó, én még egy kivehetõ, bõrtokba belerakom, de az ilyen bumperektõl meg belepattintós hátlapoktól hányok.
MerlinW
Én 2 évente eladom és fillérekért veszek újat😊 Nem vagyok rászorulva, de nekem sem a legyek hordják össze😊

[merlinw.org]

MerlinW
Bocs, 20k a gyári kijelzõcsere.

[merlinw.org]

Dzsega
Megszokás kérdése, az elsõ fólia amit telefonra raktam az egy zagg invisibleshield volt. Annak tényleg fura a fogása, viszont nagyon jó.
Próbáltam üveg "fóliát" is de amennyivel többe kerül annyival nem jobb. Most az ajándék fóliákat használom meg kb fél évente veszek egy 500Ft-osat csak, hogy ne legyen olyan karcos... Ezek az olcsók csúnyán karcolódnak, a zagg több mint 1 évig volt rajta de semmi karc nem látszott rajta.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

SötétBarom
Egy dologra vigyázok, az autómra. Aztán arra se, mert valami fasz úgyis rányitja az ajtót. Telefonra meg fõleg nem. Kétévente lendületesen baszom bele a kukába, szal nem látom sok értelmét a babusgatásnak.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tikal
nem szeretem az érintését ezeknek a fóliáknak