iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én 2011 novemberben vettem a telefonom és a tervezett 1430 mah helyett most olyan 1220 mah a max teljesítménye az akksinak, több mint 1000 teljes töltési ciklus után. Szóval jó esetben bírja azért 😊

Akksi lehet megadta magát, sajnos 2-3 ev után ez benne van a pakliban (nem csak iphonenál, minden telefonnál). Vizsgáltasd ki szervizben.
nem lett le ejtve, 4eves keszulek, kb egy honapja kezdett szarakodni azzal h nem mindig toltotte amikor radugtam toltore
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/*WTF?!*/
Megkérdeztem van számla, garanciális a telefon....
hmmm
!Forza Ferrari!
halleluja
Ugy nez ki hogy meg adta magat az iphone om toltoje
5v
10v-s ipad toltovel tolthetem szerintetek?
!Forza Ferrari!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
vagy kiegészítõkre nincs gari? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szerintem nincs tele, mert ha nem érintkezne rendesen, akkor gondolom a hanggal is bajok lennének, recsegne,stb.
Nálam a hamisítvány csinált ilyent az eredeti jó volt (Igaz nálam 3GS-hez volt de az csak mégöregebb, az i5 is csinál ilyent de az is csak a hamisítvánnyal).
Nem szeretnék többet hamisítványt venni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
uj fajta apple fules es iphone4s.
spotify-on hallgatok zenet, es amikor a fules bedugom 10bol 6szor nem mukodik a gombok funkcioja. hang van, de pl a hangerot nem tudom szabalyozni, es megallitani, tekerni sem. aztan 2-3x ki be dugom, es jo.
ezt mi okozhatja?
van rajta egy kamu appstore, de azon kívül elvileg nincs benne spyware😊
Miért van az , hogy néha elõfordul, hogy belépek a zenelejátszóba, majd visszalépek a sima képernyõre, majd vissza megint a zenelejátszóba, akkor fekete képernyõ fogad, és addig nem javul meg amíg újra nem indítom?
iphone 5s , ios 7.1.1
Olyan problémám van, hogy Beállítások/Mobiltelefon menüponton belül nincs 'Mobilhálózat' fül, ahol be tudnám állítani a 3G-t vagy a 4G-t (Csak az 'E' hálózat elérhetõ). Pedig az elõfizetésem lehetõséget adna erre.
Elõre is köszönöm a segítséget!
mondjuk nem értem, hogy ugyanaz a forma világ, anyaghasználat mellett miért lenne felismerhetetlen egy iphone ha alul és felül megfelezõdne a "mûanyag" rész... a Golfok is fejlõdtek...
Bazinga!
De nem akarnak. Legalábbis tuti nem egyik évrõl a másikra. Nem értetted meg mirõl beszéltem múltkor amikor a VW Golfhoz hasonlítottam a szifont a múltkor. Ha egy szifonra ránézel azonnal tudod hogy az. Ez a stílusjegyeinek köszönheti ami semmit nem valtozott az elmúlt 7 évben.
Ha kihoznanak egy Edge-to-edge screenes telefont az emberek nagy része nem mondaná meg elsõre hogy ez egy Szifon. Ha el akarnak menni ebbe az irányba, akkor az egy hosszú, több éves folyamat lesz ami során egyre keskenyebb lesz a keret, közben bevezetnek új / finomitanak mostani stilusegyeket amik betegnek az emberek agyaiba... De tuti nem egyik évrõl a másikra fogjak ezt megvaltoztatni.
én elhiszem, hogy tartalom fogyasztó eszköz is a telefon, de nekem még mindig jobban számít a használhatóság, mint az, hogy két centivel nagyobb képernyõn nézhetek egy youtube videot HD-ban, OMG....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem csodálom hogy az iphone -ok a lista végén vannak... 😊
Bazinga!
én személy szerint örülök, hogy lesz 4,7 és 5,5 méretû iphone, igazság szerint már régen meg kellett volna ezt lépnie az Apple -nek... az 5C helyett már tavaly ki kellett volna jönniük a nagyobb iphoneokkal
amúgy meg ha megnézed milyen otromba nagy kihasználatlan felület van az iphone elõlapján és azt, hogy a magasságához képest keskenyebb mint mondjuk az androidos telefonok akkor láthatod, hogy van még ezen a téren hová fejlõdnie az applenek
példának itt egy kép: http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/110661-image/G2-mini-vs-iPhone-5s-1.jpg
ha megnézed láthatod, hogy a 4,7 -es G2 mini elhanyagolhatóan nagyobb csak fizikailag mint az 4" -es iphone5s
123.8 x 58.6 x 7.6 mm VS. 129.6 x 66 x 9.8 mm
5,8 mm -el magasabb csak, a szélességben már kicsit nagyobb a különbség...
egyszóval lehet közel azonos méretû 4,7 -es telefont csinálni mint az 5S, csak kicsit faragni kéne a felesleges részekbõl az elõlapon... és ha még vékonyodni is tudna (és úgy látszik, hogy véknyabb lesz) akkor még jobban kézbe fog simulni a cucc
Bazinga!
Vannak dolgok amire jobb a nagyobb méret, és az 5.5" sokkal inkább portable mint a következõ lépcsõ az Applenél, ami a 8" iPad mini.
Nekem is már ez használhatatlan kategória lenne. Meg fogom nézni a 4,7"-est, de mellette még mindigreménykedem hogy a 4" méretet is frissíteni fogják hardveresen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
cesc fábregas
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
igaz, gagyi, pár száz forintos fóliákat szoktam venni, ami nagyon hamar karcolódik, de míg alatta makulátlan az üveg, addig nem túlzottan érdekel, félévente meg kibírom azt a 300 ft kiadást a fóliára 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
[merlinw.org]
Próbáltam üveg "fóliát" is de amennyivel többe kerül annyival nem jobb. Most az ajándék fóliákat használom meg kb fél évente veszek egy 500Ft-osat csak, hogy ne legyen olyan karcos... Ezek az olcsók csúnyán karcolódnak, a zagg több mint 1 évig volt rajta de semmi karc nem látszott rajta.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ