6126
-
#5841 Én is irok le egy pár custom mapot !
City 17 (Half-Life 2)
Death Row
Fort Noesis
És a 2 kedvenc favorite mapom :D
Silent Hill 12 mapos 11 map+ finálé
Resident Evil 2 -
#5840 Én ezeket tudom ajánlani. Némelyik jobb is mint a hivatalos kampányok:
Suicide Blitz
Vienna Calling
Death Aboard
Night Terror
Silent Hill - 11 pályás kampány, érdemes kipróbálni. :) -
Orodreth #5839 Miii?!!! Hallottam már erről az új campaign-ról , de azt nem tudtam, hogy friss dialógusok is lesznek benne. Most még jobban várom, mint eddig.
© Richter III: Természetesen.
-
#5838 Tudnátok nekem ajánlani párat a fan made pályákból? Mert ezidáig egyet se próbáltam, a hivatalosokat pedig már kiveséztem. -
#5837 gondolom dobtak nekik egy mailt
nem hollywoodi csodasztárokról van szó :D -
#5836 Na én is ezt akartam megkérdezni. -
#5835 Hogy szervezték be a szinkronszínészeket a plusz hangokra? O.o -
Richter III #5834 © Orodreth az komly lehet de ha megtudsz valamit szolhatnál -
#5833 Rajongók. Akik a Prelude mod-ot is készítették a Portalhoz. -
#5832 és ez most rajnogók csinálják vagy ez valve map lesz? -
Jó kis kampány lesz, az eredeti karakterekkel is felvettek új sorokat hozzá. -
#5830 Már hogy a tökbe ne jönne, pár hete jelent meg a 2-höz a The Passing DLC, ahol meghal az egyik karakter az 1. részből (a két rész túlélői találkoznak), és míg a 2-ben kiderül hogy ki hal meg, az 1 DLC-jében fog kiderülni hogyan.
A különbség annyi, hogy durván 1-1.5 hónappal később jelenik majd meg az 1. részhez a Passing, mint a másodikhoz. -
szakacsgergo333 #5829 helló vki megmondja hogy tudok lan szerót indítani a gammel mert steamos és nem vágom... -
Orodreth #5828 Erre mit is mondhatnék ? .... Szégyelljék magukat! Mindig a pc-s a mostohagyerek ?!!! :D Ennyit arról, hogy nem fognak egyhamar elfelejtkezni az első részről. Nah amúgy körülnéztem az angol Steamen. Ott nyíltan feltették a kérdést, és úgy néz ki, hogy lesz még egy DlC,csak késik valamiért. Ez arról fog szólni, hogy hogyan jutottak el délre a túlélők ahol a "Passing" címet viselő hadjáratban találkoztak/nak az "új" túlélőkkel. Meg beszéltek még egy online képregényről is, ami a l4d1 történetét fogja elmondani, összefűzve ezzel a kampányokat, és kiegészítve a történeti hiányosságokat. Mindezt figyelembe véve, könnyen elképzelhető, hogy ezzel pont kerül az első rész végére. -
#5827 Itt az ideje hogy elkezd sokkal jobbak mint az alap mapok ! xD -
#5826 Kétlem, hogy az 1-hez jön még DLC. Arra meg nem számítanék, hogy hosszabb lesz, mint a meglévők. A múltkori CC is csak két pályás, de ingyen mit akarunk (PC-sek)? Másrészt ott a sok custom pálya, amiből még egyet se próbáltam. :) -
#5825 Ja, hát aki még mindig ezen duzzog, az meg is érdemli.
De egyébként igazad van, felesleges ellőni egy ötletet ingyen, mikor ki lehet adni L4D3-nak is... -
#5824 az az 1 vevőit totál felbaszná, gondolkodj. -
#5823 Kicsit ezek a mutációk ilyesminek tűnnek a kettőben... Ha jönne hozzá olyan mutáció, hogy lehessen az egy karaktereit választani, meg ha jönne egy másik, ahol korlátozni lehet bizonyos típusú special infectedeket, akkor lehetne belőle L4D1-et mutálni.
Persze az is lehet, hogy ez senkinek nem célja Valvéknál... Semmiből nem tartana megcsinálniuk. -
Orodreth #5822 A szívemből szóltál. Sokkal jobb hangulat, sokkal jobb karakterekkel. (különösen Zoey ;) ). Ha jól tudom, ígértek egy új dlc-t de ennek már több mint egy hónapja, hogy meg kellett volna jelennie. Azóta sincs semmi hír felőle. :( Na de remélem, hogy még csinálnak hozzá kampányt (és azért egy kicsit hosszabb lesz mint az eddigiek) Meg aztán az is jó lenne, ha az eredeti szereplők a későbbiekben is felbukkannának, a 2. részben is , de már lehetne velük is nyomulni. -
#5821 Egyet értek -
#5820 ááá ez de nagy kép XXXXXXD hiányzik a régi l4d hangulat...ez a kettő feleannyira sem vicces... -
#5819 :)) -
:D
-
MrAndree #5817 Írhatod azt akárhogy, aki hülye az sose fogja észrevenni. -
#5816 lehet pirossal kellett volna írnom, meg nagyobb betűkkel, bár úgy meg ronda lett volna :/ -
MrAndree #5815 Erre van egy jó megoldás. Először is formázod az összes meghajtót. Azután beviszed a gépet egy számtech boltba és megkérded mennyiért vennék meg. Mert ilyen hülyének gép nem való a kezébe. -
PunkZoli #5814 nekem egy csomó bannert blockol az avira például :)
ennek ellenére rohaggyonmeg valóban -
#5813 -.-""
uristen, az ilyen emberek, hogy tudnak egyáltalán regisztrálni a fórumra?
redvanagy betűkkel:
"HA NEM VTTED MEG, NÉZZ BE AZ OFF TOPIKBA'"
és még villog is banyek.. -
Herti1 #5812 most veszem észre ez az első része :) -
Herti1 #5811 Srácok !
Miért van az, Ncore-on találtam egy faja torrentet,
letöltöttem.
Daemon-ba be.
Telepíti.
Mindent megcsinálok.
És egyszerűen csak 6 gigát tesz fel.
többit nem.
Pedig az ISO képfájl az 8GB.
és ha elindítom akkor később kidob egy ablakot amin érzékeli h hiányoznak ezek meg azok a fájlok.
Miért nem rakja tovább? -
gabeone #5810 Account nevem: herpaigabor, keresstek bátran! Üdv -
gabeone #5809 Figyelem, figyelem!
Ezúton keresek olyan 18-20 év feletti Left 4 Derad 1 - Left 4 Dead 2 játékosokat, akik jól játszanak, alaposan ismerik a támadó, az instant kill helyeket, tudnak tankolni, kedvelik a kihívásokat, el tudják viselni a vereséget és harcolnak a győzelemért! Jelenleg kb. 40 játékost ismerek a Left 4 Dead játékokból, akik között akadnak kezdők is, közepes szintűek is, illetve professzionális játékosok is. Az én célom az, hogy 8 magyar játékos könnyedén összehívható legyen egy L4D partyra, ahol egyenlően elosztva a csapatot (vagy éppen random módon) egy izgalmas meccset tudhassunk magunkénak.
Az utóbbi időben külföldiekkel (sajnos főleg csak a Left1-ben) rengeteg ilyen partyn veszek részt, mondhatom óriási a játékélmény különbség. Az ellenfél nemhogy 5 percenként, hanem egyáltalán nem lép ki, együtt dolgoznak a győzelemért, a boomer után támadnak vagy éppen 3-1 taktikát alkalmaznak.
Visszatérve a sok ismerősre a steamen, sajnálatos módon tapasztalom, hogy bár egyszerre 10-12-en is játszanak online 4-es teamekben, puklik versus-t játszanak, nem pedig team versus-t.
Ha szereted a kihívást, tudsz veszíteni, szívesen ismersz meg új arcokat, jelentkezz! Egyszer minden jóbarátod egy új arc volt az életedben..
A vereség sokszor múlik fáradtságon, egy rossz napon vagy éppen intnernetproblémán, fontos, hogy ezen túl tudj lépni! Veszíteni kell, hogy utána igazán édes legyen a győzelem!
Online nevem RIZZO! Üdv -
Hans89 #5808 Én csak keresem a magyarokat a játékban mint a magyar vándorban!
De sehol senki!
Szívesen csatlakoznék ha adtok nekem elehetőségeket vagy neveket thx! -
#5807 #5806 ugyérti, hogy vedd meg bmeg XD -
#5806 Nem. (Nem azért mert nem tudom, hanem azért, mert nem akarom... Bunkó vagyok.) -
Lacc 88 #5805 Sziasztok. Haverommal szoktunk játszani hamachin keresztül, de a nevemet nem tudom átírni a konzolban. Megtudnátok mondani azt hol lehet átírni? -
juve4ever #5804 Sziasztok. Olvastam hogy a Left 4 dead jáccót át lehet alakítani 3D-be. itt olvastam: http://www.totall4d.hu/hirek/2009-02-14_l4d_3d_szemuveggel_/
Na szóval megcsináltam mindent amit írnak, feltettem mindent, szemcsit is vettem, de nem lett olyan. ha valaki tudna segíteni, vagy ért hozzá, az legyen szíves segítsen már mert nagyon jó lenne. Előre is köszönöm.... -
chooselee #5803 Ati kártyával is volt ilyen akció... -
#5802 Azon felül ezek a játékok bárki számára ingyenesek, aki nVidia videókártyával rendelkezik.