Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DIKK ottvagyok 😄
xNoodlex
Paranormális jelenséget észleltem. Szóval Steam elindít, Left 4 Dead elindít. Közben Steam befejezi az update-et én pedig reflexbõl Restart Steam-re ráklikk, csak közben ugye már indult a játék. Animáció még lement és mikor belépne a menübe, Engine error: Steam is not running. Hát nem is vártam mást persze, mivel a Steam közben restartolt.
De utána: Steam megint belép (nem updatel, nem csinál semmit) játék megint belép, erre ugyanott a menübe lépésnél: Engine error: Steam is not running.. 😮
Na most ez mi? Mintha beakadt volna a lemezjátszó vagy nem tudom. Gép restart, ugyanaz. Valaki találkozott már ilyennel?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Azért ezzel néha társai is így vannak... 😄

Why so serious?

dronkZero
Bizony, én vagyok az! 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

böröczk
Ja, agymenést kapnak Lázár játékstílusától még a kezdõk is, úgyhogy mindenki megtörten, sírva távozik a játékból viszonylag hamar, ezért nem tudunk mi meg játszani.

Most nézem, hogy az az a Zéró vagy, aki már fél éve fent van a friend listámon XD

Kumiho #2179

LasCar16
ja fõleg engem nem bírnak :dd

#acm

dronkZero
Mi anno ezért mentünk ESL-re az elsõ résszel, és valszeg aktiváljuk magunkat, és megyünk a 2-vel vissza. Mert úgy legalább végig lehet játszani egy nyomorult meccset. Igaz, hogy az ESL 100% buzikból áll, akik megóvják a meccset, ha nyerni merészelsz(ezért hagytuk abba), de legalább a játékot végigszopják becsülettel...

Egy fenét. Pár barátommal mostanában tettük vissza az elsõ részt nosztalgiázni kicsit és meg kell mondjam, könnyebb benne végigjátszani egy VS-t mint a kettõben. Többnyire 4en játszunk, publikok ellen és minden lobbi megtelik fél perc alatt, és ha kilép egy azonnal jönnek a helyére. Ellentétben a kettõvel ahol bizony van amikor perceket kell várni, sõt ha nagyon alázzuk õket vagy épp nincs köztük kitartó lélek akkor gyakran 2-3 pálya után vége a játéknak mert elmegy mind.

Why so serious?

Doom 4
ott úgy csináld hogy a célkereszttel a piros x-et célozd be és akkor tuti lesz

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

xNoodlex
Mindegy, hogy mikor játszol mindig van game.

Prince of Máté
L4D2 elõtt 38 ezer Player volt, most már csak 4-5 ezer, de haverokkal tökéletes ha 4en megvagytok.

Helló!Haverokkal gondolkozunk hogy beruházzunk egy left 4 dead-be. azt szeretném kérdeni mielõtt vásárlásra adjuk a fejünket, érdemes megvenni? úgy értve hogy sokan játszanak még vele vagy már nem annyira ? köszi a válasz !

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Akkor ott pont azt kell csinálni amit írtam (csak a házat behelyettesíted az oszloppal).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

#5756 : igen

már leszedtem a tréninget. ott akadtam el amikor egy oszlopon kell felmászni.
xNoodlex
Hunter Traininget kapd le INNEN és tudod gyakorolni.

Most konkrétan arra gondolsz mikkor egy ház falának a segítségével feljutsz a tetejére? Mert ha arra akkor hátat fordítasz az épületnek, nyomva tartod a guggolást, és a hátramenetet, és elkezdesz felfelé ugrálni (felfelé nézve). Én így szoktam.

hunterrel hogy kell falat mászni ? nem sikerül hiába csinálom úgy mint a videón!
Ja tényleg. De amúgy is az egész Bucsek hibája volt. Illetve késõbb rákentük. 😄

Why so serious?

böröczk
De, csak késõn dobtam XD Vikinek meg amúgy is csak 20 élete vót, amit a smokerke gyorsan lekapott.

Kumiho #2179

No igen, már ha jó helyre megy. Vagy ha épp van nálunk, mert emlékeim szerint a múltkor természetesen éppen nem volt. 😊

Why so serious?

persze h nem

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doom 4
az max experten vagy ha 40 életed van. de am nem visz le annyit vs ben sztem

Nem majd 200 pipeot, hogy minél hatásosabb legyen. Hogy biztosak legyünk a dolgunkban, és a föld összes zombiját kiirtsuk. <#alien><#banplz>

böröczk
írd be launch optionsbe, hogy -console, lesz a játékban automatikusan, majd ott rögtön be is állíthatod, melyik billentyûvel hozd elõ bármikor..

Kumiho #2179

konzolt melyik billentyûvel hívom elõ?
böröczk
négyet!

Kumiho #2179

mittomén... tegyük fel hogy kettõt raktok le😄

böröczk
😄DD

Pipe az jó ötlet, fõleg pl amikor a No mercy csatornás részénél le kell ugrani, és egyet visszahúz a smoker. Pipe kidob, és már jöhet is le a visszarántott.

Kumiho #2179

Egy pipe bombától ugyan mért halnának meg, ha még lazán volt vagy 60 életük?!<#banplz>

Lunki88
Én molotovval csináltam ezt a nomercy fináléban, csak akkor saját magunkat nyírtam ki. xD
jah, meghal a 3 hunter és a 4 túlélõ isXD

Láttam youtube-on videót, hogy az egyszerre támadás ellen is van ellenszer. Egy pipe bombát elõkészítenek mikkor már sejtik hogy egyszerre lesznek letámadva, és a megfelelõ pillanatban maguk alá dobja az egyik túlélõ. Ezáltal a 3 hunter meghal, és már csak a smokert kell elintézni.

böröczk
akkor lehet fõleg jól megcsinálni, ha hárman együtt vannak, egyik kicsit külön, mert ha hunterek egyszerre ugranak, akkor a többi ugye hátrahõköl, és nyert ügy : D na meg persze tényleg full egyszerre kell nyomulni, különben egybõl leütik a huntert..

Kumiho #2179

Doom 4
Nekem 1x volt olyan 3 hunter + én smooker de sarok mögöt witch is volt. Nekem nem kellet semmit csinálnom csak nézem 😄

böröczk
No ja, vagy egy jól idõzített 3 hánter + 1 szmóker : D

Kumiho #2179

alapvetoen a smoker eleg keveset sebez szoval erdemes vele a lehanyt embert elkapni és nezni ahogy korbealljak a zombik 😄
kiveve persze ha 3-1 a lehanytak aranya akkor ertelemszeruen azt kell elkapni aki lat

amugy meg erdemes boomerrel gyakorolni mivel nelkule a tobbi infected haszontalan levernek azonnal ha csak nem valami nagyon noob elkoborlos csapat ellen nyomod
böröczk
há nem feltétlenül kell lehányni mindet, elég egyet, az addig vaksi, el van foglalva a zombihordával, moccanni se tud, többit meg szépen elkapja két hánter, egy szmoker, és game over. : D (még rímelt is : P)

Kumiho #2179

dronkZero
Ja. Ez ilyen.

Öt fegyver van, plusz a pisztolyok. (UZI, pumpálós shotgun, M16, autoshotgun, sniper)

Egyébként meg ne várd, hogy frissen belekezdve a játékba úgy menjen neked, mint annak, aki már több, mint egy éve naponta tolja. A boomer az egyik legtrükkösebb infected, kell vele kicsit gyakorolni, mire stabilan megy a négyemberes hányás... Ha négy embert hánysz le, több zombi jön, mintha csak kettõt. És ha a hányás zombihordájának lecsengésekor közéjük robbansz, hiába lesz mind okádékos, több zombi már nem jön. (Tehát érdemes megvárni a horda végét a közéjük ugrással)

Tank totál véletlenszerûen jön, a saferoom ajtajának kinyitásától a pálya utsó 10%-áig bármikor jöhet. Viszont versusban nagyjából ugyanott jön a 2. csapatnak is, mint az elsõnek. Witchcsel ugyanez a helyzet.

hogy a fa a kell ezzel játszani? csak 4 fegyó van?
ha emberrel megyek és leköp az a dagadt zombi egybõl 50 en jönnek rám pedig kilõttük az összes zombit a környéken!

és ha én megyek azzal a dagadt zombival hiába köpöm le az összeset egyszerre, néha sikerül, alig jön egy két zombi!

volt olyan is hogy még el se indultunk és máris TANK jött felénk!
Rip
Akkor viszont ütött 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Optimus Prime
Én már digis mellett vagyok. Szépek a tokok, bár polcom nincs - ha csak nem képletesen értitek 😊 - és már így se tudom hova pakolni. Igyekszem úgy rakni, hogy amelyik nem CD checkes azt a süllyesztõbe.
De tény, hogy a dobozos verzió régi és amíg patcheli... Állítsátok a szervert Europe - Centralra, néha gyorsabb. Steamrõl eleve a végsõ verziót szedi, azaz a GOTY.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Persze ami olcsó, vagy dobozosan már nem is igen lehet kapni azt én is megveszem Steamen ha úgy van. Csak nem annyira szeretem.

Why so serious?

Blacksheep333
Pedig a fórumok pontosan ezért vannak. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

xNoodlex
Kb. errõl van szó felém is.. Persze ha CS Source-ot 3,75 euróért vesztegetik Steamen, amikor a legolcsóbb dobozos 7000 JMF, ideiglenesen én is le tudok mondani a polcon sorakoztatásról.

Béke és nyugalom bizony, fórumokon veszekedni amúgy is felesleges. Azért köszi. 😄

Why so serious?

Köszi, de ez a kiírás meg legális warez, a digitális meg egy adathalmaz és annyi. 😊 Világ életemben dobozosan szerettem venni a játékaimat, azok nagyon szépen sorakoznak a polcon, ellentétben egy nyamvadt betûhalmazzal a "My games" listában. Oké, a második rész Steamen van meg mert four packban vettük és így cirka 5000el volt olcsóbb mint a bolti lett volna, úgy már megérte.

Why so serious?

armageddon666
egyébként nem, nem komoly😄

@

armageddon666
jah... de már rájöttem... kihagytam a kettõspontot... <#idiota>

@

Rip
Huhh, ez most komoly?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

armageddon666
😞(

@