6126
  • Lunki88
    A Dead Before Dawn tényleg jó lehetne, ha a készítője kijavítaná a sok bugot. Főleg a scriptekkel vannak problémák, pl. amikor egy ajtónak ki kéne nyílnia miután megölted a zombikat, sokszor ki sem nyílik stb. Úgy tudom mióta kiadták azóta semmi javítást nem orvosoltak hozzá.
  • böröczk
    áh, ez olyan vérgusztustalan dolog. többször játszottam külföldiekkel, sokszor dob össze a játék oroszokkal, múltkor volt velem két orosz barát, és a 4. tagunk (valami harmadik nemzetiségű), egyszer véletlenül előbb ugrott a hánterrel, amikor már csak hárman éltek (ráadásul még a pálya elején), ezek meg nyomták rá rögtön a votekick-et. Ez iszonyú féregség szerintem, élettelen barmok.
  • Rony94
    A két legjobbat kihagytad:

I Hate Mountains

és a

Dead Before Dawn

Ez a Dead Before Dawn talán az eddigi legjobb fan kampány. Vannak benne egyedileg szerkesztett épületek, új kocsik, sőt még új szinkron hangok is vannak benne ami nagyon jól sikerült. Szóval nem lepődjetek meg hogy 1.1 GB, mivel ezek miatt ennyi.
  • wesker24
    Hello Vs-en már már csak igy megy ott engem is állandoan kiszoktak kickelni ! Ott baráti körben szoktunk játszani.

Itt van néhány nagyon jó L4D custom map

Night Terror
    Suicide Blitz
    City 17
    Death Aboard
    Death Stop
    Fort Noesis
    Death Row
    Silent Hill

A Silent Hill map az nagyon hosszu egy hadjárat összesen 12 mapos !
  • Optimus Prime
    Rony94: a Realism mode tudtommal a 2-ben van, mint játék mód. Tudtmmal.

aztomka: VS-en engem is rendszeresen kirúgnak, bár néha elég jól megy még zombival is. Inkább baráti körben érdemes gyakorolni.
  • aztomka
    Hello mindenkinek!

Tegnap vettem meg ezt a nagyszerű játékot, de lenne két dolog:
    -Tegnap kétszer is megszavazták két véletlenszerű Versus játékban az eltávolításomat (kick), csak azért, mert még nem tudok játszani.
    -Tudnátok ajánlani jó magyar szervereket, jó mapokat (akármilyen módban) vagy akármit a játékkal kapcsolatban?
  • Rony94
    Megoldódott a probléma. Egyszerűen csak az volt a baj hogy a régió ausztráliára volt állítva .

Amúgy lenne egy új kérdésem. Ezt a Realism mod-ot honnan lehet letölteni? Mert kerestem mindenhol de nem találtam.
  • Rony94
    Na akkor ide szerelő kell!
  • MerlinW
    Nem is célszerű, ha működik, hiszen router-nél jobb tűzfal nincs. Otthonra legalábbis:)
  • Rony94
    De a router-t nem iktathatom ki mivel a házban 2 gép van.
  • dronkZero
    Ja, csak a számítógép és főleg az internet nem a racionalitás, hanem a mágia alapján működik vagy épp nem működik. :D

ÉN SEM gondoltam, hogy a router lehet a gond, ennek ellenére amióta kiiktattam, azóta nem fordult elő netszakadás. Megmagyarázni nem tudom, mi, meg hogyan, de a tények ezek. Majd még ki kell próbálnom, hogy ha visszarakom a rendszerbe, akkor megint elkezd-e ledobálni. Egyelőre még várom, hogy router nélkül ledobjon... De eddig még nem fordult elő, pedig előtte mindennapos volt.
  • Rony94
    Hetek óta? :D Inkább már vagy fél éve ez van. Amúgy meg igen, van router is, mivel a házban 2 gép van. És 5 megabites netem van amúgy.
  • z99999
    velem is volt ilyen, de idő után abbamaradt
    ha hetek óta rossz, inkább hívj profikat
  • MerlinW
    "csak a modemen látszott, hogy nincs net"

Akkor semmi köze nem volt a routerhez.

szolgáltató -> DSL/kábel -> modem -> router -> PC

A modem "kapja" a netet, a router olyan a modem számára mint egy PC. Ha a modem azt mondja nincs net, akkor nincs net. A router csak a következő pont, tehát kizárt, hogy ő lenne a ludas.

• dronkZero
    Javaslom egy hét teszt erejéig iktasd ki a rendszerből a routert, csak a gép, közvetlenül modemmel a netre. (Ha van egyáltalán routered)

Nekem is folyton szakadozott, kb pont csúcsidőben (hétköznap este 6-9 közt), egy hónapja kiiktattam a routert, azóta még nem dobott le a net.
    Egyébként a világon semmi jelét nem adta a router annak, hogy szar lenne, villogott, a belső hálót adagolta, és csak a modemen látszott, hogy nincs net, sokáig nem is volt gyanús.

Egy próbát megér szerintem nálad is.
  • Rony94
    Hát végül is mostanába elég szar a netem. Nem is arról van szó hogy lassú, hanem arról hogy szakadozik. Méghozzá elég gyakran. Napközben néha-néha, de reggel meg este idegesítően sokszor szakad meg a netem. Már tervezem hogy kihívom a szerelőket de még nem tudom hogy mit csináljak.
  • Nohab
    Lehet csak gyengélkedik a neted. Esetleg korlátos? Sebessége milyen? Lemérted neten is?
  • Rony94
    Az nem lehet mert régebben még jó volt.
  • Fabio Capello
    ha alapból és localhoston is nagy a ping, akkor a net vacak sajnos, ezzel sokmindent nem lehet kezdeni... Lőj ki mindent ami netet használ, az talán egy kicsit segíti a dolgokat (msn, skype, torrent, net...)
  • Rony94
    Hello mindenkinek!
    Lenne egy problémám. Ha akármilyen szerverre felmegyek, mindig 500-as vagy 600-as pingem van. Ez miért van? És hogyan lehet megcsinálni? Minden egyes szerveren nagy a pingem. Ha meg én csinálok lobby-t, akkor meg a többiek ping-je nagy.
  • dronkZero
    Valami olyasmit is hadováltak, hogy majd valakinek fel kell áldoznia magát, és hogy a játékosok döntik el, hogy ki hal meg. De lehet, hogy nem hivatalos az infó.
  • MerlinW
    Ha az "I Hate Mountains"-re gondolsz, nem hivatalos. A Portal: Prelude készítőinek munkája. Igen k*vajó anyag:)
  • Fabio Capello
    Én is kipróbáltam, hát nem gyenge :D
  • gabeone
    Az új kampány hivatalos vagy fan kampány? Megjelent, de steamről még sem lérhető? Hogy van ez most akkor?
  • FSpofon
    talán már az utolsó saferoom után külön úton kell mennie
  • Nohab
    Egy valamire leszek kíváncsi az új (hivatalos) kampánynál: Mi lesz akkor, ha csak Bill marad éledben a végéig? Milyen videót fog akkor mutatni? Eddig le tudták azzal rendezni, hogy nem mutatták a túlélőket, de most mi lesz?
  • Aquir
    az akkor jó lehet:)
  • Lunki88
    Na én kipróbáltam, de már csak az utolsó 3 mapot láttam. Még az elejétől is le kéne nyomni valakivel. :) Egyébként nagyon részletesen kidolgozott kampány, ami meg is látszik mert vissza kellett vegyem a grafikát különben belassult mint állat. :D
  • TheGrinder
    benne vagyok, csak még fel kell raknom a gamet. 2 hónapja nem játszottam a l4d el. :D
  • Terence007
    Este egy expertet az új campaignon valaki?
  • tototto
    ez ugye fog jönni L4D2re is? mindenesetre lerántom ezt is, köszi az infót :)
  • Fabio Capello
    yeah :D már szedem is :D
  • FSpofon
    hmm elírták a hónapot :)
    tölthető!
  • FSpofon
    "I Hate Mountains will be released July 4th, 2010"
  • MerlinW
    .vpk fájlokat bemásolod az "addons" könyvtárba és annyi. Patch-eket pedig letölti a Steam automatikusan.
  • Richter III
    Nem tom hogy kén berakni a mapokat meg a patch-et nem tok hol letölteni
    segítene valaki

• zorrobomber
    Az oké hogy átláttam a falakon, de pl a lépcsőket sem láttam :D
  • bertino
    nincs ezzel semmi gond :P
  • Orodreth
    Ezek közül én a Suicide Blitz és a Death Aboard nevűekkel nyomtam. Az utóbbi nagyon tetszett ráadásul jó zenét is választottak hozzá,pedig jobban bírom a hivatalos kampányokat. De ha érdekel, akkor itt keresgélhetsz még : http://www.l4dmaps.com/l4d/
  • zorrobomber