Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Why so serious?
Why so serious?
ennek ellenére rohaggyonmeg valóban
uristen, az ilyen emberek, hogy tudnak egyáltalán regisztrálni a fórumra?
redvanagy betûkkel:
"HA NEM VTTED MEG, NÉZZ BE AZ OFF TOPIKBA'"
és még villog is banyek..
Kumiho #2179
Miért van az, Ncore-on találtam egy faja torrentet,
letöltöttem.
Daemon-ba be.
Telepíti.
Mindent megcsinálok.
És egyszerûen csak 6 gigát tesz fel.
többit nem.
Pedig az ISO képfájl az 8GB.
és ha elindítom akkor késõbb kidob egy ablakot amin érzékeli h hiányoznak ezek meg azok a fájlok.
Miért nem rakja tovább?
Ezúton keresek olyan 18-20 év feletti Left 4 Derad 1 - Left 4 Dead 2 játékosokat, akik jól játszanak, alaposan ismerik a támadó, az instant kill helyeket, tudnak tankolni, kedvelik a kihívásokat, el tudják viselni a vereséget és harcolnak a gyõzelemért! Jelenleg kb. 40 játékost ismerek a Left 4 Dead játékokból, akik között akadnak kezdõk is, közepes szintûek is, illetve professzionális játékosok is. Az én célom az, hogy 8 magyar játékos könnyedén összehívható legyen egy L4D partyra, ahol egyenlõen elosztva a csapatot (vagy éppen random módon) egy izgalmas meccset tudhassunk magunkénak.
Az utóbbi idõben külföldiekkel (sajnos fõleg csak a Left1-ben) rengeteg ilyen partyn veszek részt, mondhatom óriási a játékélmény különbség. Az ellenfél nemhogy 5 percenként, hanem egyáltalán nem lép ki, együtt dolgoznak a gyõzelemért, a boomer után támadnak vagy éppen 3-1 taktikát alkalmaznak.
Visszatérve a sok ismerõsre a steamen, sajnálatos módon tapasztalom, hogy bár egyszerre 10-12-en is játszanak online 4-es teamekben, puklik versus-t játszanak, nem pedig team versus-t.
Ha szereted a kihívást, tudsz veszíteni, szívesen ismersz meg új arcokat, jelentkezz! Egyszer minden jóbarátod egy új arc volt az életedben..
A vereség sokszor múlik fáradtságon, egy rossz napon vagy éppen intnernetproblémán, fontos, hogy ezen túl tudj lépni! Veszíteni kell, hogy utána igazán édes legyen a gyõzelem!
Online nevem RIZZO! Üdv
De sehol senki!
Szívesen csatlakoznék ha adtok nekem elehetõségeket vagy neveket thx!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Na szóval megcsináltam mindent amit írnak, feltettem mindent, szemcsit is vettem, de nem lett olyan. ha valaki tudna segíteni, vagy ért hozzá, az legyen szíves segítsen már mert nagyon jó lenne. Elõre is köszönöm....
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
nem adom(cserélem) el a steam-em 😊
majd megveszem
na eladtam a gépem.. és kell pénz új gépre.. ezért nem akarok most venni össze vissza game-eket
én csak ezt a game-et akarom, azért is adom el a portalt(full nem demo)
meg a HL2DM-ot ez összesen 12+4=16euro
mert ezeket ugysem használom nagyon.. és azért írtam ide hogy cserélnék (sztem nem off mert l4d-os topicban vagyok😊)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
CSERÉLNÉK STEAM ACCOT LEFT 4 DEAD-RA amit tudok adni: portal, HL2DM, Hl2 lost coast
Na meg ezt neten/hálóban kell játszani haverokkal, egyedül botokkal értelmét veszti a játék.
ma rászántam magam a game megvásárlására (bejött a L4D2 demo, csak az még drága 😊 )
keresnék játszópajtásokat, mert egyedül nem az igazi, meg sok a hülye aki azt se tudja mit csinál 😄
steam: jaffa2843
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Remélem ti tudtok segíteni nekem!A problémám a következõ:Van steam-es acc-om és megvettem egy csomó játékot eredetiben+töltöttem is le steamrõl,de tegnap óta nem tudok játszani a left 4 dead,team fortress 2,killing floor játékaimmal.Amikor elindítom õket bejön a menü és utána ezt írja ki"Steam is not running.You must start Steam in order to play this game."A steam természetesen fut,mert az ismerõseim küldik közben a meghívókat a játékra,csak nem tudok csatlakozni hozzájuk.A többi játékom pl.:Half-life 2,gta 4 stb.azok meg mennek.A vac állapotom pedig jó hírben van.Mi lehet a probléma???Kérlek segítsetek!!!
Szerintem a texturái naon jók és a játék élmmnye is.
A zombik naon élethûek mert elõszr megláttam õket<#wow2>#wow2>akkor azt hittem,hogy dobok egy hátast széken.<#wilting>#wilting>
De a fegyverekröl lenne egy kritikám.<#boxer>#boxer>
Egyszer kiadod érte azt az annyira azért nem sok összeget, és mindig lesz szerver, több ezer játékossal.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha ennyiért nem tudod megvenni, igazi féreg vagy.
Kumiho #2179
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Why so serious?

Látom steam fórumon sem kaptál normális választ. :S