6126
  • MatHY
    áá igazad van :)
    nem adom(cserélem) el a steam-em :)
    majd megveszem
  • MatHY
    látam de...
    na eladtam a gépem.. és kell pénz új gépre.. ezért nem akarok most venni össze vissza game-eket
    én csak ezt a game-et akarom, azért is adom el a portalt(full nem demo)
    meg a HL2DM-ot ez összesen 12+4=16euro
    mert ezeket ugysem használom nagyon.. és azért írtam ide hogy cserélnék (sztem nem off mert l4d-os topicban vagyok:))
  • csoli31
    Nem hiszem hogy sikerrel járnál. De van egy egyszerűbb megoldás is. Már csak .2000-be kerül a játék. Az nem nagy pénz érte, és így megmaradna a többi játékod is.
  • MatHY
    hellosztok
    CSERÉLNÉK STEAM ACCOT LEFT 4 DEAD-RA amit tudok adni: portal, HL2DM, Hl2 lost coast
  • Lunki88
    Ez nem az a fajta játék. Meg egyébként sem olyan hosszúak a pályák hogy nagy érvágás legyen elölről kezdeni. Menüben ki tudod választani kampányon belül is hogy melyiken akarsz menni.

Na meg ezt neten/hálóban kell játszani haverokkal, egyedül botokkal értelmét veszti a játék.
  • dyram
    sziasztok hogyan lehet a játékot menteni??Mert amikor végezni akarok vele akkor mindig elejétől kezdődik kérlek
  • Jaffa 2843
    hali

ma rászántam magam a game megvásárlására (bejött a L4D2 demo, csak az még drága :) )
    keresnék játszópajtásokat, mert egyedül nem az igazi, meg sok a hülye aki azt se tudja mit csinál :D
    steam: jaffa2843
  • xNoodlex
    Az igen. :D
  • Lunki88
  • XeeN
    Egyetlen hsz-t kell visszaolvasnod......
  • Doktor Kodiak
    Sziasztok!

Remélem ti tudtok segíteni nekem!A problémám a következő:Van steam-es acc-om és megvettem egy csomó játékot eredetiben+töltöttem is le steamről,de tegnap óta nem tudok játszani a left 4 dead,team fortress 2,killing floor játékaimmal.Amikor elindítom őket bejön a menü és utána ezt írja ki"Steam is not running.You must start Steam in order to play this game."A steam természetesen fut,mert az ismerőseim küldik közben a meghívókat a játékra,csak nem tudok csatlakozni hozzájuk.A többi játékom pl.:Half-life 2,gta 4 stb.azok meg mennek.A vac állapotom pedig jó hírben van.Mi lehet a probléma???Kérlek segítsetek!!!
  • Lunki88
    Na most oda telepítettem a steamet ahova alapból szokta és így már működik... Érdekes, mert eddig tudtam úgyis játszani ha nem a c:/program files mappába telepítettem, de a steam update óta nem műkszik. :S
  • Lunki88
    Ugyanez a problémám: Látom steam fórumon sem kaptál normális választ. :S
  • Richter III
    Tök jó a Left4Dead nem régiben játszottam is vele.
    Szerintem a texturái naon jók és a játék élmmnye is.
    A zombik naon élethűek mert előszr megláttam őketakkor azt hittem,hogy dobok egy hátast széken.
    De a fegyverekröl lenne egy kritikám.
  • dnl89
    Nekem megvan eredetibe :) Ha valakinek van kedve játszani egyet akkor csak küldjön egy üzenetet és megbeszéljük.
  • sgamez
    Az achievementsekről hol találok listát,(magyarul) hogy mit kéne csinálni?
  • potyi21
    koszi szépen,látom te normálisan tudsz fórumozni!!
  • Rip
    Ez egy kifejezetten multi játék, és a hamachival való próbálkozás csak szerencsétlenkedés.
    Egyszer kiadod érte azt az annyira azért nem sok összeget, és mindig lesz szerver, több ezer játékossal.
  • potyi21
    látom te már lenyelted!!
  • RatBaG #5782
    hajja kend! vigyázzon má azzal a kapanyéllel mer kilóg a pofájábúl!
  • potyi21
    féreg magad vagy haver!miért te talán minden játekot megveszel kisköcsög?
  • Prince of Máté
    Itt.
    Ha ennyiért nem tudod megvenni, igazi féreg vagy.
  • potyi21
    koszi :)).Warez topic merre van?
  • böröczk
    Ráadásul nem havidíjas, megvétel után korlátlan multi élmény. -.-" Aki ide ír, feltehetően rendelkezik géppel és internetkapcsolattal, nehogy már egy ilyen játékra ne fussa. : D
  • Lunki88
    Azért ez már durva hogy egy kétezer forintos játékot nem lehet megvenni. Legalább a warez topikba írnál.
  • csoli31
    Csak neked csak most!
    Tesék
  • potyi21
    ha van valakinek normalis crackja az ne tartsa magaban.Help..
  • potyi21
    hi.Miert lep ki a jatek amikor kezdene?win7/64 bit! kellene hozza valami?
  • MrAndree
    Így van Bucsek, ezzel a képpel örökre bevéstük magunkat a left 4 dead történetébe... :)
  • Bucsek
    DIKK ottvagyok :D
  • Bucsek
    DIKK ottvagyok :D
  • xNoodlex
    Paranormális jelenséget észleltem. Szóval Steam elindít, Left 4 Dead elindít. Közben Steam befejezi az update-et én pedig reflexből Restart Steam-re ráklikk, csak közben ugye már indult a játék. Animáció még lement és mikor belépne a menübe, Engine error: Steam is not running. Hát nem is vártam mást persze, mivel a Steam közben restartolt.
    De utána: Steam megint belép (nem updatel, nem csinál semmit) játék megint belép, erre ugyanott a menübe lépésnél: Engine error: Steam is not running.. :O
    Na most ez mi? Mintha beakadt volna a lemezjátszó vagy nem tudom. Gép restart, ugyanaz. Valaki találkozott már ilyennel?
  • MrAndree
    Azért ezzel néha társai is így vannak... :D
  • dronkZero
    Bizony, én vagyok az! :D
  • böröczk
    Ja, agymenést kapnak Lázár játékstílusától még a kezdők is, úgyhogy mindenki megtörten, sírva távozik a játékból viszonylag hamar, ezért nem tudunk mi meg játszani.

Most nézem, hogy az az a Zéró vagy, aki már fél éve fent van a friend listámon XD
  • LasCar16
    ja főleg engem nem bírnak :dd
  • dronkZero
    Mi anno ezért mentünk ESL-re az első résszel, és valszeg aktiváljuk magunkat, és megyünk a 2-vel vissza. Mert úgy legalább végig lehet játszani egy nyomorult meccset. Igaz, hogy az ESL 100% buzikból áll, akik megóvják a meccset, ha nyerni merészelsz(ezért hagytuk abba), de legalább a játékot végigszopják becsülettel...
  • MrAndree
    Egy fenét. Pár barátommal mostanában tettük vissza az első részt nosztalgiázni kicsit és meg kell mondjam, könnyebb benne végigjátszani egy VS-t mint a kettőben. Többnyire 4en játszunk, publikok ellen és minden lobbi megtelik fél perc alatt, és ha kilép egy azonnal jönnek a helyére. Ellentétben a kettővel ahol bizony van amikor perceket kell várni, sőt ha nagyon alázzuk őket vagy épp nincs köztük kitartó lélek akkor gyakran 2-3 pálya után vége a játéknak mert elmegy mind.
  • Doom 4
    ott úgy csináld hogy a célkereszttel a piros x-et célozd be és akkor tuti lesz
  • xNoodlex
    Mindegy, hogy mikor játszol mindig van game.