6126
-
MatHY #5801 áá igazad van :)
nem adom(cserélem) el a steam-em :)
majd megveszem -
MatHY #5800 látam de...
na eladtam a gépem.. és kell pénz új gépre.. ezért nem akarok most venni össze vissza game-eket
én csak ezt a game-et akarom, azért is adom el a portalt(full nem demo)
meg a HL2DM-ot ez összesen 12+4=16euro
mert ezeket ugysem használom nagyon.. és azért írtam ide hogy cserélnék (sztem nem off mert l4d-os topicban vagyok:)) -
csoli31 #5799 Nem hiszem hogy sikerrel járnál. De van egy egyszerűbb megoldás is. Már csak .2000-be kerül a játék. Az nem nagy pénz érte, és így megmaradna a többi játékod is. -
MatHY #5798 hellosztok
CSERÉLNÉK STEAM ACCOT LEFT 4 DEAD-RA amit tudok adni: portal, HL2DM, Hl2 lost coast -
#5797 Ez nem az a fajta játék. Meg egyébként sem olyan hosszúak a pályák hogy nagy érvágás legyen elölről kezdeni. Menüben ki tudod választani kampányon belül is hogy melyiken akarsz menni.
Na meg ezt neten/hálóban kell játszani haverokkal, egyedül botokkal értelmét veszti a játék. -
dyram #5796 sziasztok hogyan lehet a játékot menteni??Mert amikor végezni akarok vele akkor mindig elejétől kezdődik kérlek -
#5795 hali
ma rászántam magam a game megvásárlására (bejött a L4D2 demo, csak az még drága :) )
keresnék játszópajtásokat, mert egyedül nem az igazi, meg sok a hülye aki azt se tudja mit csinál :D
steam: jaffa2843 -
#5794 Az igen. :D -
#5793 -
#5792 Egyetlen hsz-t kell visszaolvasnod...... -
Doktor Kodiak #5791 Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni nekem!A problémám a következő:Van steam-es acc-om és megvettem egy csomó játékot eredetiben+töltöttem is le steamről,de tegnap óta nem tudok játszani a left 4 dead,team fortress 2,killing floor játékaimmal.Amikor elindítom őket bejön a menü és utána ezt írja ki"Steam is not running.You must start Steam in order to play this game."A steam természetesen fut,mert az ismerőseim küldik közben a meghívókat a játékra,csak nem tudok csatlakozni hozzájuk.A többi játékom pl.:Half-life 2,gta 4 stb.azok meg mennek.A vac állapotom pedig jó hírben van.Mi lehet a probléma???Kérlek segítsetek!!! -
#5790 Na most oda telepítettem a steamet ahova alapból szokta és így már működik... Érdekes, mert eddig tudtam úgyis játszani ha nem a c:/program files mappába telepítettem, de a steam update óta nem műkszik. :S -
#5789 Ugyanez a problémám: Látom steam fórumon sem kaptál normális választ. :S -
Richter III #5788 Tök jó a Left4Dead nem régiben játszottam is vele.
Szerintem a texturái naon jók és a játék élmmnye is.
A zombik naon élethűek mert előszr megláttam őketakkor azt hittem,hogy dobok egy hátast széken.
De a fegyverekröl lenne egy kritikám. -
#5787 Nekem megvan eredetibe :) Ha valakinek van kedve játszani egyet akkor csak küldjön egy üzenetet és megbeszéljük. -
sgamez #5786 Az achievementsekről hol találok listát,(magyarul) hogy mit kéne csinálni? -
potyi21 #5785 koszi szépen,látom te normálisan tudsz fórumozni!! -
#5784 Ez egy kifejezetten multi játék, és a hamachival való próbálkozás csak szerencsétlenkedés.
Egyszer kiadod érte azt az annyira azért nem sok összeget, és mindig lesz szerver, több ezer játékossal.
-
potyi21 #5783 látom te már lenyelted!! -
#5782 hajja kend! vigyázzon má azzal a kapanyéllel mer kilóg a pofájábúl! -
potyi21 #5781 féreg magad vagy haver!miért te talán minden játekot megveszel kisköcsög? -
#5780 Itt.
Ha ennyiért nem tudod megvenni, igazi féreg vagy. -
potyi21 #5779 koszi :)).Warez topic merre van? -
#5778 Ráadásul nem havidíjas, megvétel után korlátlan multi élmény. -.-" Aki ide ír, feltehetően rendelkezik géppel és internetkapcsolattal, nehogy már egy ilyen játékra ne fussa. : D -
#5777 Azért ez már durva hogy egy kétezer forintos játékot nem lehet megvenni. Legalább a warez topikba írnál. -
csoli31 #5776 Csak neked csak most!
Tesék -
potyi21 #5775 ha van valakinek normalis crackja az ne tartsa magaban.Help.. -
potyi21 #5774 hi.Miert lep ki a jatek amikor kezdene?win7/64 bit! kellene hozza valami? -
MrAndree #5773 Így van Bucsek, ezzel a képpel örökre bevéstük magunkat a left 4 dead történetébe... :) -
Bucsek #5772 DIKK ottvagyok :D -
Bucsek #5771 DIKK ottvagyok :D -
#5770 Paranormális jelenséget észleltem. Szóval Steam elindít, Left 4 Dead elindít. Közben Steam befejezi az update-et én pedig reflexből Restart Steam-re ráklikk, csak közben ugye már indult a játék. Animáció még lement és mikor belépne a menübe, Engine error: Steam is not running. Hát nem is vártam mást persze, mivel a Steam közben restartolt.
De utána: Steam megint belép (nem updatel, nem csinál semmit) játék megint belép, erre ugyanott a menübe lépésnél: Engine error: Steam is not running.. :O
Na most ez mi? Mintha beakadt volna a lemezjátszó vagy nem tudom. Gép restart, ugyanaz. Valaki találkozott már ilyennel? -
MrAndree #5769 Azért ezzel néha társai is így vannak... :D -
#5768 Bizony, én vagyok az! :D -
#5767 Ja, agymenést kapnak Lázár játékstílusától még a kezdők is, úgyhogy mindenki megtörten, sírva távozik a játékból viszonylag hamar, ezért nem tudunk mi meg játszani.
Most nézem, hogy az az a Zéró vagy, aki már fél éve fent van a friend listámon XD -
#5766 ja főleg engem nem bírnak :dd -
#5765 Mi anno ezért mentünk ESL-re az első résszel, és valszeg aktiváljuk magunkat, és megyünk a 2-vel vissza. Mert úgy legalább végig lehet játszani egy nyomorult meccset. Igaz, hogy az ESL 100% buzikból áll, akik megóvják a meccset, ha nyerni merészelsz(ezért hagytuk abba), de legalább a játékot végigszopják becsülettel... -
MrAndree #5764 Egy fenét. Pár barátommal mostanában tettük vissza az első részt nosztalgiázni kicsit és meg kell mondjam, könnyebb benne végigjátszani egy VS-t mint a kettőben. Többnyire 4en játszunk, publikok ellen és minden lobbi megtelik fél perc alatt, és ha kilép egy azonnal jönnek a helyére. Ellentétben a kettővel ahol bizony van amikor perceket kell várni, sőt ha nagyon alázzuk őket vagy épp nincs köztük kitartó lélek akkor gyakran 2-3 pálya után vége a játéknak mert elmegy mind. -
#5763 ott úgy csináld hogy a célkereszttel a piros x-et célozd be és akkor tuti lesz -
#5762 Mindegy, hogy mikor játszol mindig van game.