Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy a nevem az aláírásomban található😊
Amugy meg nemcsak a Left 4 Dead van meg Steamen ! Hanem ott van még melette a Killing Floor is meg a GTA IV is habár a Gta 4-et még nem raktam fel !
kérsz esetleg egy nyalókát ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Utána már csak patchelnie kell aztán kész is ! A dvd ami meg van hozzá az levan ...va !
Amit kihoztak nekem dvd-t egyszerûen képtelen beolvasni a dvd iró !
Most szedtem le róla a celofánt a dvd-ról berakom és képtelen beolvasni a dvd-t az iró ! Felpörgeti aztán lelassul felpörgeti megint belassul és elég furcsa hangokat ad ki olvasás közben !
Most kénytelen vagyok megvenni Steamen keresztül még jó hogy tart az L4D akció !
A cdgalaxisról meg annyit hogy 3000 Ft minusz mivel nem Pesti vagyok !
Ha másnál sem képes beolvasni vissza lesz küldve !
Béke amúgy.
Kumiho #2179
PS=Ui: Vérpistázás helyett inkább játsz!
Kumiho #2179
Szépen is el lehet magyarázni, mi a szituáció.
PS: El is kezdem kiírni a második részt ezesetben, mert az nekem is steames, az elsõ rész dobozos még.
Kumiho #2179
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Why so serious?
Plusz ha a dobozost veszed meg, ugyanúgy le fogja tölteni a patcheket, mert a DVD gyártása óta kijött már pár, és az is el fog tartani egy jó darabig.
Számomra sokkal praktikusabb a steam, mint a dobozos. Persze a dobozos szép, kapsz kézikönyvet, miegymást, veszek én is néha egyet-egyet, de a valve rendszere nekem kényelmesebb. Oda beregizem a játékot, és minden együtt van, állandóan frissíti a játékokat, könnyen lehet törölni/újra letölteni, nem kell DVD-k után kutakodnom. A CS1.6 volt az elsõ, azóta 20+ játék van rajta, és igazából sosem volt problémám vele.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ui: Az elsõ részbõl dobozos, míg a másodikból digitális példánnyal rendelkezem. Már azt sem tudom, hol van a DVD, mert csak a CD-Kulcs miatt kellet...
Why so serious?
271-273 között ingadozik.
Google-ba:
1EUR=?HUF
Vagy:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
280 Ft ja, de Valve-éknál mennyi?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kumiho #2179
Már töltöm is, és ki is próbálom.
Köszi még 1x
Kampányok közül én ezeket próbáltam, és nagyon jók: Death Aboard, Suicide Blitz
Ezek az add-on campaign map-ek hogy mûködnek? Letöltöm az internetrõl, és utána be kell másolni valahová? Vagy magátol települ, vagy hogy?
elõre is köszi a válaszokat! ja, és melyik add-on map-ek a jók?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Miért van ez<#conf>#conf>
Elõre is kösz a segítséget
Ezért is keresek vérbeli pro hardcore ganereket akivel lehetne tolni multiba ! xD