Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
@
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A FarCry meg egy pöcs, rinyál, hogy frissítsd, DE NEM KELL NEKI a béta driver! Én 3-4 indításig csak leokéztam, és nem volt úgy sem semmi gond, csak aztán valamiért feltettem a bétát. Egyébként meg a kurva annyukat, hogy a legfrissebb létezõ driverre azt írja, hogy régi.
Ráadásul ezt az x idõnként 5-10 másodpercre beakadást az FC2 is csinálta nálam a kedvenc driverével. Felejtsd el azt a játékot egyébként, minden szempontból egy parasztvakító kalap szar.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
nekem is béta nvidia driverem van de akkor eddig miért nem csinálta? :S meg másik drivert rakok fel akkor meg farcry2 nem megy 😞
@
teljesben is csak olyan szuperzombik lesznek mint demóban vagy lesz más is? vagy marad a Boomer, Smoker, Hunter, Tank, Witch 5ös 😄
Witch ellen van amúgy valami taktika? O.o mármint experten mert advancedben sniperrel simán kilehet szedni 3 fejessel :C experten meg hiába lövök bele egy tárat a fejébe megöl 😄 lehet hogy inkább hagyni kéne és messzirõl elkerülni? O.o (csak néha elég szar helyre teszi be a Director-AI ^^)
@
én végigcsináltam mindent és nem, de semmi nem mûködött,sajna maradt az offline demo... ma megrendeltem CD galaxison, remélem h nem kell format C:-t csinálnom
#acm
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
micsinájjak?
Pszt.
Más: Ma elkezdett meghülyülni a játék... egyszerûen be-befagy... nem ilyen véglegesen csak ilyen pillanatokig... szal mondjuk felkapcsolom lámpát és akkor megáll egy 4 másodpercre... vagy befordulok a sarkon akkor meg 6ra... vagy éppen lövök egyet és akkor fél percig megáll :\ esetleg csak egy társam kezd el mondani valamit és megáll... utána megy tovább... míg megáll az éppen játszott hang beakad és loopolódik... mint mikor kifagy a program, csak itt nem fagy ki...
tegnap óta semmit nem változtattam a gépen, más normálisan mûködik (legalábbis nem vettem észre gondot), csak ez kezdett el baszakodni :S
@
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Mission 2
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nekem a menüben kifagy a game <#sir>#sir>
P4 3ghz
2,5giga ram
sapphire radeon hd 3650
directx 9c
mi lehet a baj?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az advencedszin is nagyon gyenge :/ az expertben meg lehetetlen harcolni :/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tényleg nagyon állat,hogy nincs 2 egyforma játék, a boss-ok is elég változatos helyeken tünnek fel, mondjuk tényleg a tank a legdurvább, bár volt mikor egész "hamar" kivégztük, de volt hogy bele engedtem vagy 5 tárart s meg se kottyant neki. A witch is nagyon para tud lenni azzal a sirásával, ha már meghallja az ember rettegve keresi,hogy lehet 😊
Amugy azt nem tudjátok valami még fog járni még a game mellé mert akár milyen jó is azért megába nem bizos hogy megér 10e ft-ot, márha csak az orange box felhozatával vetjük össze.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Végére senkinek nem maradt HPja, ez a teljesítmény 5 pályához kevés, és még így is vért vizelõs volt.
Azért meg lehet szokni talán ezt is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬