6126
-
#1840 akkor szarnak kell lenni a végéig XD -
#1839 ráadásul kurva nehéz letenni egy jó menet után, most, hogy a gta4-et ilyen "szépen" kiadták, előtérbe kerólt pláne a l4d.
szal hétvégén go game ezerrel. -
#1838 Igen éppen ez benne a poén! Minden egyes játékban teljesen máshogy helyezkednek el az ellenfelek ettől nem unod meg három játék alatt az egészet. Ráadásul a teljesítményed függvényében is módosít az ellenfelek mennyiségén, szóval ha nagyon jó vagy akkor még jobban küldi a zombikat. :) -
#1837 amúgy a netes játékoknál valami program generálja a zombikat?? random módszerrel megy?? -
jocco #1836 Ja hát igen...multkor az egyik értelemes, a benzinkutat robbantotta rám, meg van, hogy pont ugy helyezkedik a witch, hogy el tudjuk kerülni erre a hülyéje meg direkt belelö...na jól meg is halt :)
De azt kell hogy mondjam az átlag multis játékokhoz képest azért itt inkább pozitivak a tapasztalataim, elég jó mecsek jönnek össze, s elég segitökészek a többiek is, peszer nem lehet mindenki profi, de expereten ha már töbsszörre nyomunk egy pályát elég jól összetud szokni a csapat, s mondalanul is tudja mindenki a dolgát...na mondjuk ilyenkor szokott a direktor bekeményiteni.
A multkor is már elég jól haladtunk a no mercy-n expereten, jövünk fel az csatornából erre mi fogad, boomer, smoker, hunter, trió egyszerre, egy kis hordával. -
ZÓÓÓcsi #1835 Van benne igazság! Mi is meghaltunk miattuk párszor, de friendly-t nem lőnek legalább, nem akadnak be.. Meg általában ha leesnek valami magas helyről, vagy kerítés mögé stb., akkor mindig visszatalálnak. Természetesen emberekkel sokkal könnyebb együtműködni. -
#1834 Ja, csak nem lehet neki olyat mondani, hogy "maradj itt, elmegyek hívni őket rádión"... Blood Harvesten folyton azért döglünk meg mind, mert a hülye botok lenn maradnak, leesnek, nem jönnek időben vissza, nem futnak el a tank elől... Mi meg próbáljuk életben tartani, élesztgetni őket, és ebbe szépen bele is halunk. -
#1833 vedd fel a magyarokat friendbe :) -
#1832 Hát igen tényleg van az úgy, hogy egy játék megéri az árát! Online úgyis csak akkor tudsz majd játszani ha eredeti. A Steam az egyik legbiztonságosabb rendszer ebből a szempontból. Persze léteznek okosságok, de akkor már tényleg inkább a tizenkét rugó...
Amúgy aki szereti a multiplayer fps játékokat annak a L4D maga a Kánaán! Eleve vegyük azt, hogy a megjelenése óta már három (asszem...) frissítés jött le a steamen keresztül ami nélkül nem tudsz a többiekkel kapcsolódni (más a programod verziója mint a mienk!). Ráadásul a jövőbeni sikeresség fényében nagyon könnyű lesz ehhez a játékhoz kiegészítőket kiadni! Új pályák, spéci fertőzöttek, fegyverek, meg a jó ég tudja még mi. :)
Más.
Beléptem én a Left4Dead.hu groupba, látom is a szervereiket, de őszintén szólva a legnagyobb csalódások eddig ott értek a társakkal kapcsolatban. Többnyire nem is magyarok játszanak ott akik meg eddig játszottak amikor felcsatlakoztam pont lesz....tak engem. Sokkal jobban jártam eddig ha véletlen Lobbykhoz csatlakoztam. Szóval van valami mód arra, hogy magyarokkal játsszon az ember?! -
ZÓÓÓcsi #1831 Szerintem ketten is élvezetes a játék. Gép legalább nem lő hátba! -
#1830 Skel-lel ketten maradtunk, azt meg már tudtuk, hogy két hülye bottal nem megy. Átszavaztuk easyre, aztán a ház előtt a kukoricás szélén végighülyültük... :)
Aztán még belekezdtünk hárman egy No Mercy, easy, csak közelharc meccsbe, ott meg a kórházban a liftnél "No Steam logon" hibaüzenettel lefagyott... :( De szerintem sikerült volna úgy is :) A tankokat is megsütöttük/futottunk. :) Meg kíváncsi lettem volna a végén a statisztikára is... Mondjuk elereszteni a játék során EGY lövést, fejre, aztán virulni a 100% headshot statnak... :P Na meg simán meglenne a safety first achi. -
jocco #1829 Amugy tényleg éredemes megvenni, én se gondoltam, hogy megér 12e egy ilyen játék, de a demó után nem tudtam ellállni neki, s nem bántam meg.
Meg ha azt nézi az ember hogy más nem multis FPS-ekért is elkérnek 10e forintokat s azok, ezért nyujtanak max 10-15 óra játékidöt gyakorlatilag 0 ujrajátszhatósággal. Itt meg nem is tudom mennyit játszottam már vele de mióta megvan 1-2 minimum de hétvégente van, hogy 5 órát is lenyomok, s ugy ráadásul, hogy eddig csak szinte csak no mercy meg blood harvest pályákon nyomtam (ááá az istennek se tud meglenni a expereten a vége).
Tényleg Zero, meg lett tegnap a blood harvest vége? Majd én is betársulok legkozelebb, tegnap én a no mecivel próbálkoztam de a végén csak az egyikünk menekült meg, igaz csak 3 voltunk, a gépet meg elég hamar kinyirták :(
JOZF(HU) -
#1828 csak ha be vagy jelentkezve akkor látod az OFF-ot...
másrészt meg meg kell venni...warezzal kakit sem érsz...
2en értelmetlen játszani...experten az AI sem olyan hűdekirály...
vártok míg a Rilódid csapat feltöri...eccer :) -
#1827 off topik
frissítsetek flash playert
egyébként itt még mindig olcsóbb, mint Mo-n szállítással együtt. -
#1826 sajnos nem tudok segíteni, nem ismerem ezt az x-firet... amúgy miért is nem akarod megvenni? rengetegen megvették és nem bánták meg, köztük én sem.. -
Ádus1987 #1825 csövi!mielőtt megkérdeznétek miért nem nyomok az OFF-ra felül azért mert egy üres oldal jön be.SZóval nagyon remélem vki tud segíteni metr már megőrülök és nem fogok 12e-ért játékot venni.Nem teljesen eredeti a téma.Haverom mondta h próbáljam meg az X-fire nevű progival azzal be fog lépni. kell hozzá steam is meg is csináltam a fiókot. elindítom x-fire-t bejelentkezek Steambe. és be is hozza a szervereket, de amikor rányomok h jó akkor csatlakozás homokóra 1 secig aztán semmi. várok várok mintha nem is történt volna semmi. Játékon belül pedig hiába nyomok rá hogy quick match satöbbi, nem is látom hogy mire kéne nyomni mert tölti tölti, betölti és mire bármit látnék rögtön kiírja h disconnect blabla. szóval ha vki tudja a megoldást nagyon szépen kérem: [email protected] előre is köszönöm :) -
#1824 Akkor gyere! -
Neoncsoves #1823 újraraktam, jó lett. fain :) mehetünk játszani :D -
Neoncsoves #1822 már az 5. szerón voltam akkor is rossz volt... na felrakta kiprobalom -
#1821 Lehet, hogy a szeró hibája... -
Neoncsoves #1820 már átnyálaztam az egészet, de semmi... mind1 újrarakom a játékot hátha. -
#1819 Nézd meg az optionban lehet ott van valami elállítva -
Neoncsoves #1818 nem tom miről beszélsz :) de a mikrofonos dumát hallom játék közben, csak a játék hangját nem -
#1817 Vedd le a némítást -
Neoncsoves #1816 valaki help légyszives mert hang nélkül kurva szar -
#1815 Gyertek mert még csak ketten vagyunk! -
#1814 én bazdmeg a fősuliról is elkéstem ma XD -
#1813 Megyeeeeek:! :D -
#1812 jah elég sok idő elrepül nálam is, ha belépek a játékba :))
expertet amúgy hanyagolom most, nem tudok órákat egy kampánnyal foglalkozni :) -
#1811 Ja, igen, jön valaki játszani? Blood Harvest még nincs meg experten... :) -
#1810 Nemtom, ti hogy vagytok vele, de ettől a játéktól kezdek én is zombivá válni... :P
Reggel felkelek, meló délutánig, hazajövök, elintézem amit muszáj, aztán zombihent hajnalig.
Na jó, azért család, barátok az más, rájuk szakítok időt, de a demó óta nem vagyok képes mással játszani, ha leülök a gép elé. Meg zombis filmeket nézek néha... :P
Kezdek megijedni... :D -
Neoncsoves #1809 lol nem igaz... nincs hang a játékban.-.- -
PunkZoli #1808 kb annyi esze is van:D -
Neoncsoves #1807 na meghozta a futár a gémtttt -
#1806 A Tank az feketelaci -
chooselee #1805 Ha a tank dagadt lenne, nem csapna le olyan könnyen...a susnyásban van neki egy fekpad! :P -
#1804 xD -
#1803 tömegközlekedési eszközön a randa dagadt emberek xD -
#1802 XXD a cigiző pattanásosak pedi Smoker-ek XD
tankot hol lehet vajon találni az életben XD -
#1801 Kedvenc szórakozó helyünkön van egy csapos akit Bumer nak becéznek és elég terebélyes csávó ős is. :D
Kiscsaj ott sír, erre haverom nekem:
-Úrísten, Rizs... Ott egy witch!