Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet tölteni (Teljes és ENG)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

armageddon666
nekem speciel nem írta hogy frissítsem a drivert, viszont mindig kifagyott a legelején a kocsizós résznél ^^ lehet felteszek akkor egy régebbi drivert :S de akkor sem értem azt hogy miért most jött elõ, mikor eddig tökéletes volt... nem most tettem fel a béta drivert.

@

Aquir
játszottam vele, minden szinten 😊 mindig máshol vannak a cuccok. jóak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dronkZero
Nekem is ez volt a gondom, és nekem is megoldotta a régebbi driver.

A FarCry meg egy pöcs, rinyál, hogy frissítsd, DE NEM KELL NEKI a béta driver! Én 3-4 indításig csak leokéztam, és nem volt úgy sem semmi gond, csak aztán valamiért feltettem a bétát. Egyébként meg a kurva annyukat, hogy a legfrissebb létezõ driverre azt írja, hogy régi.

Ráadásul ezt az x idõnként 5-10 másodpercre beakadást az FC2 is csinálta nálam a kedvenc driverével. Felejtsd el azt a játékot egyébként, minden szempontból egy parasztvakító kalap szar.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

armageddon666
hááát száguldani nem tud de azért nemfutva is gyors 😄

nekem is béta nvidia driverem van de akkor eddig miért nem csinálta? :S meg másik drivert rakok fel akkor meg farcry2 nem megy 😞

@

Rage47
béta nvidia driver csinálta ezt nálam

witch ellen: dobj rá molotovot és nem tud futni
armageddon666
remélem gyorsan javítják :S az én hibámmal együtt -.- elég szar így játszani hogy beáll félpercenként :\

teljesben is csak olyan szuperzombik lesznek mint demóban vagy lesz más is? vagy marad a Boomer, Smoker, Hunter, Tank, Witch 5ös 😄

Witch ellen van amúgy valami taktika? O.o mármint experten mert advancedben sniperrel simán kilehet szedni 3 fejessel :C experten meg hiába lövök bele egy tárat a fejébe megöl 😄 lehet hogy inkább hagyni kéne és messzirõl elkerülni? O.o (csak néha elég szar helyre teszi be a Director-AI ^^)

@

Krinyo
ha jól tudom ez a mai patch-el jött

LasCar16
itt nézzed meg

én végigcsináltam mindent és nem, de semmi nem mûködött,sajna maradt az offline demo... ma megrendeltem CD galaxison, remélem h nem kell format C:-t csinálnom

#acm

Nekem meg mindig megszakad a kapcsolat 5 mp-ekre,aztán újra jó vagy 5 mp-re,majd elõrõl kezdi.Elég trágya,mától csinálja nekem is.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

z99999
nekem nem megy steamen, azt irja h this game is currently unavailable plz try again another time 😞
micsinájjak?

Pszt.

armageddon666
az a x,x Days left, az nem azt mutatja hogy mennyi idõ van a megjelenésig? 😄 csak nem ilyen idõhöz kötött demo van :S az nagyon gáz lenne :S

Más: Ma elkezdett meghülyülni a játék... egyszerûen be-befagy... nem ilyen véglegesen csak ilyen pillanatokig... szal mondjuk felkapcsolom lámpát és akkor megáll egy 4 másodpercre... vagy befordulok a sarkon akkor meg 6ra... vagy éppen lövök egyet és akkor fél percig megáll :\ esetleg csak egy társam kezd el mondani valamit és megáll... utána megy tovább... míg megáll az éppen játszott hang beakad és loopolódik... mint mikor kifagy a program, csak itt nem fagy ki...

tegnap óta semmit nem változtattam a gépen, más normálisan mûködik (legalábbis nem vettem észre gondot), csak ez kezdett el baszakodni :S

@

Rip
A teljes megjelenéséig van 3 nap.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ehh. én azt hitem a megjelenési dátum miatt számol vissza. havernak ezért nemmegy a demo. szerintem azért számol vissza h kiprobálhassuk XD
dronkZero
A haverodnál más a gáz hogy nem indul, neked meg nem a demóIG van 3 napod, hanem a demóBÓL. Aztán lejár, szevasz. (Asszem)

dronkZero
Ez csak most így megjelenés elõtt van csak? Az nem lehet, hogy olyan mint az MMO-knál, hogy letöltéstõl számított 1 hétig mûködik?

azt mondjátok már meg pls h van nekem még 2.7 napom hátra a demoig 😄 viszont már most tudok vele játszani, de a haverom meg nem... na most akkor ez hogy is van?
Gando
azért eléggé kár hogy nem adnak ki végleges demót

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Azért király, hogy már a demot is patch-elik 😊, de azért szépt tölük, hogy egy még 2 napot müködö demoval is igy foglakoznak. Más cégek még a ledurvább hivákat is csak nagy nehezen javitják a jó drágán vett teljes játékban ök meg még a demot is foldozgatják 😊
Kori
<#eljen><#eljen>

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Pár perc gameplay a 2. mission-rõl.
Mission 2

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Rip
Azért a "simán" az túlzás szerintem, mentem értelmes csapattal, meg megizzadtunk.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hungariam faq lesz?
dronkZero
Már nem kell, sikerült! 😊

Endiman
nem, van steam account-om.

kifli
ehh én most vettem észre hogy orosz a hang a játékban mert bemásoltam a warz vert hogy gyorsabban jöjjön 😛
dronkZero
Valaki, akár privátban, kiokosítana engem arról, hogy hogyan kell Steam-en vásárolni?

Zsoltika 007
Torrentrõl szedted a demót?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Endiman
sziasztok!

nekem a menüben kifagy a game <#sir>

P4 3ghz
2,5giga ram
sapphire radeon hd 3650
directx 9c

mi lehet a baj?

Zsoltika 007
Experten értelmes társasággal simán kitolható.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nohab
A tank experten egyszer "földobott" egy csõre, ami 5 méterrel volt a földtõl. Engem akart kinyírni, csak nem ért el, és így egy helyben állt. 😄
kifli
nem osonás azért a zombikat le kell abálni csak pl az autó riasztóját nem muszáj bekapcsolni meg ilyenek ahol nem muszáj ott nem kell baszakodni hanem haladni ennyi metróban problémás mert nem lehet sok felé menni
dronkZero
Valószínûleg ha kevesebb a pléjer, akkor könnyebb. Matróban a mozgólépcsõ aljáig átlag két boss jött, míg ketten voltunk, amikor négyen, akkor négy. Gyanús, hogy pont annyi, ahány pléjer.

JethroHUN
Persze lámpa mag lövés nélkül, szimpla osonás nagyon izgalmas x)
Az advencedszin is nagyon gyenge :/ az expertben meg lehetetlen harcolni :/

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kifli
metróig eljutni egyszerû experten csak jól kell csinálni lámpa nélkül meg nem szabad nagy zajt csinálni 😊
Rage47
(9k a game.co.uk-n szállítással)
Huu nagyon király ez game, normalon meg advance-en már jó párszor végigmentem, de az expert még sajna nem jött össze a mertós rész kifogott rajtunk mindig, 😞...ha tankon át is vergödjük magunkat a megmaradt hp-nkat hordák simán legyalulják... a multkor is már alig pár hp rontottak ránk persze pár ütésután földre kerültem s kétségbe esve próbáltam likvidálni a kis pisztolyammal a körülöttem lévö vagy 20 zombit...elég szürrelálislátávány volt 😊

Tényleg nagyon állat,hogy nincs 2 egyforma játék, a boss-ok is elég változatos helyeken tünnek fel, mondjuk tényleg a tank a legdurvább, bár volt mikor egész "hamar" kivégztük, de volt hogy bele engedtem vagy 5 tárart s meg se kottyant neki. A witch is nagyon para tud lenni azzal a sirásával, ha már meghallja az ember rettegve keresi,hogy lehet 😊

Amugy azt nem tudjátok valami még fog járni még a game mellé mert akár milyen jó is azért megába nem bizos hogy megér 10e ft-ot, márha csak az orange box felhozatával vetjük össze.
én is csak géppel tudtam eddig 😊 de géppel mindig megy
mi haverokkal megcsináltuk nagynehezen

Jó kis játék a demo alapján csak kicsit sok 12000ft-ért. Valve ennyiért 3at csomagol egybe..8-9e ideálisabb lenne szerintem...
JethroHUN
Experten persze...persze... Lehetetlen, mi 4en voltunk haverok és még a metróig sem jutottunk el. Nagyon sok zombivan és foylamatosan jönnek midnen felõl :S kizrárt dolog.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

autoshotty mindent visz
XeeN
A Witch ellen a legjobb megoldás a molotov. Ha azt használod (megdobod vele) egyedül is simán megölöd. Természetesen expertrõl van szó. (Ilyenkor ugyanis nem tud futni.) Tankot a metrókocsikból kell ölni. Egyik oldalon ki, majd a másikon be.

dronkZero
Na, végül csak sikerült experten is, kétszer is. Ketten egy ismeretlen arccal, két bottal. Kemény volt még így is. Öltünk tankot is! 😊 Botok jól lefoglalják.
Végére senkinek nem maradt HPja, ez a teljesítmény 5 pályához kevés, és még így is vért vizelõs volt.
Azért meg lehet szokni talán ezt is.

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kifli
ja és experten játszottunk uh tudtam ha nekemjön halott vagyok 😊
kifli
nekem amikor felmegyünk a metrókhoz multkor ott találkoztam vele ült a korláton meglátom rávilágítok idenéz gyorskikapcs lámpa néz rám a világító szemeivel elkezdtem hátrálni aztán békénhagyot 😄
Bence94
de a left 4 deadben elõbb volt az ls.sokkal korábban is volt video rola.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

már a modern warfare-ben is benne volt ez a lehetõség (last stand)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rip
Nah, le is csordogált. Pont egy DVD-nyi adat 😊 (4,7giga)