6126
-
#1800 nekem haver kicsit kövérebb...MSNbe átírtam a nevét Boomer-re
dolgozok..erre Boomer bejelentkezik..feleszmélek..paze már itt is Zombik követnek?...
teljesen kiment a fejemből h én írtam át xD -
#1799 az megszállotságnak számít, ha az utcán megláttam egy nagyon kövér embert, elkezdtem kiabálni, hogy Boomer és hátrafelé szaladva lőttem rá? XD -
#1798 mennikéne nyomni...de majd csak éccaka :D -
chooselee #1797 Valahol el kell kezdeni! :) -
#1796 Azért azt hozzá tenném, hogy az egyiknek a héten meglesz :) -
#1795 úgy a jó XD -
#1794 jaj ne :D -
#1793 Én is ismerek L4D klánt csak meg nincs meg nekik a játék :D -
#1792 Hálás feladat klánt szervezni ehhez, 3(vagy inkább 4) embert kell csak összeszervezni.
Mondjuk nekem nem megy... :P -
#1791 szerintem sem, ettől függetlenül alakulnak már a klánok o.O -
#1790 szerintem a war nem ide való... -
Neoncsoves #1789 nem feltétlen neked írtam le ... :)
én spec. el tudnék képzelni egy wart :D mondjuk...TS-en menne a duma:
Smokerrel kapd el! Neeeee, majd én hunterrel! Jöjjön már a kibszott boomer nem igaz! xD -
#1788 Hát mostani állapotában én sem, de talán ez a mod lehetőséget nyújt majd rá! Végülis ezért készül :) -
#1787 tudom milyen egy war :) -
Neoncsoves #1786 versus... 4v4 (1x zombik aztán survivorok ugye, és akinek több pontja lesz... :)) -
#1785 max warokon lesz értelme, de l4d-t warra egyelőre nem tudom elképzelni :S -
#1784 Jah igen, azt nem írtam, hogy ez VERSUS pro-mod! Talán így már más képet fest a dolog :) -
#1783 isten mentsen meg ettől a modtól, csak a game lényegét verik pofon... -
Neoncsoves #1782 Holnap hozza a futár! :) -
#1781 aham... szal a legjobb dolgokat veszik ki belőle? :D nem kösz :D -
#1780 ez a mod sem lesz népszerű :) -
#1779 Szerintem meg fölösleges. Expert mód és a random eventek a legjobbak benne. -
#1778 Na, ahogy olvastam már készül egy L4D pro-mod, amiben próbálnak mindenféle random körülményt vagy történést kivenni illetve módosítani, tehát egyik fél se élvezzen túl nagy előnyt egy-egy random event során( pl. witch vagy tank). Ezen kívül nehézségi fokon is finomítanak, a terv szerint, vhol advanced szint környékén lesz, illetve ammo és health pakkok kb. expert szinthez hasonlóan fognak felbukkani. Kb. ennyi. Én már várom:)
-
#1777 A Left4Dead.hu és a TOTALL4D groupohkoz csatlakozva láthatjátok a magyar szervereket. Ez azoknak szól, akik eddig nem tudták :p -
#1776 semmi baja az off topicnak. -
#1775 nálam látni...be vagy jelentkezve amikor nézed??... -
McDuff #1774 vki tudja mi lett az OFF topiccal?az SG törölte?lesz még vmikor v tudna nekem vki privibe segíteni h h lehet lanban kiprobálni a letöltöttet? -
#1773 -un :) -
#1772 WE are un unstoppable :) -
PunkZoli #1771 ruft an? -
#1770 inkább egy életre. -
#1769 délelőtt, du-n ráérek..steam: Lipizolika :) -
#1768 az ilyeneket 1 hétre tiltanám a játékból -
#1767 nekem épp az imént volt olyan, hogy meggyógyítotam a csávót, erre ő hálából szitává lőtt majd röhögött jó hangosan... kiléptem... -
#1766 Én csak Karácsonykor ... ha minden jól megy ^^ -
Neoncsoves #1765 Lehet holnap megrendelem a játékot, tehát szerdán lehet csatlakozok hozzátok :) -
#1764 jah én is utálom az ilyet:/ de eddig többségben jó játékosokkal hozott össze a sors
meg olvastam vhol, hogy japánoknál első az eladási listán a l4d, szal szerintem találkozunk majd 1-2vel.. :D -
#1763 Na megint felidegesítettek az idióták. Versus, Blood Harvest 3. pálya. Először csak a szokásos, hogy 80 életről hagynak megdögleni úgy, hogy a hátuk mögött vagyok KETTŐ méterre... Na jó, most nem teljes halálig, csak a "normál" életem fogyott 80ról nullára.
Megyünk tovább, az egyik elkolbászol lőszerér egy kurva szó nélkül, aztán rinyál, hogy elkapta egy szmóker. Szerencsére ráugrott egy hunter haverja is, azt meg le tudtam sznájpolni róla. Mennénk tovább, meghúzni a kart, erre látom, hogy valahol a halál faszán, a kisház _mögött_ kapta el egy valami egy másik balfaszt... Mennék segíteni, erre elkap egy szmóker...
Méteres lófasz az ilyen idiótákba...
Időnként szerveződjünk már össze 4-en magyarok, mert ettől már rohadtul tele van a tököm... -
#1762 neked is. -
#1761 köszönöm