Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Amúgy nem tudom ki honnan lopott vagy volt már más gam is amibe így van megoldva de a Cod WOW-ban is full ugyanilyen az ha haldoklunk és jön a társ és meggyógyít közben kis pisztollyal tudunk még írtani!

Next PC upgrade: 2022

z_hunter_health : 250 : , "sv", "cheat" : Zombie max health
z_tank_health : 4000 : , "sv", "cheat" : Tank Zombie max health
z_tank_incapacitated_health : 5000 : , "sv", "cheat" : Health Tank starts with in death throes.
z_witch_health : 1000 : , "sv", "cheat" : Witch max health
ezeket állitgatod a konzolba és megtudsz adni tanknak 20hp de akár 100000 is.
BEAST
Hat 😄D ... minket ugy szivatott meg a jatek hogy hallottuk sirni a witchet, lampa kikapcs nekialltunk halkan tipegni. Erre az egyetlen atjaroba rakta a jatek, szet is tepett volna! minket, de a nagy panikolas kozben veletlenul bekapcsoltuk az auto riasztojat es jott a tomeg 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gando
igen... figyelni kell a hangokat

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

dronkZero
Azért volt már olyan is, hogy elöntött minet a horda, és épp mikor odaértek, egyszerre kettõnket kiszedte egy hunter és egy smoker. Abba belehaltunk becsülettel, pedig nem volt tank... 😊
Experten nagyon sûrûn spawnol boss.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Azt bátran mondhatom, hogy nem kamuztak az "AI director"-ról. Tényleg nincs két egyforma meccs, minden menet más. Lehet, hogy te épp nem találkoztál Tankkal, Normalon nem is nagyon jellemzõ. Advanceden már mindenképp van a második pályán. Viszont botokkal nem fogsz addig életben maradni Experten, hogy lásd. 😊

Szerintem az Expert megmarad a maximálisan összeszokott bandáknak, én nem tudom elképzelni, hogy ilyen véletlenszerûen összeverõdött 4 ember képes lehet végigmenni 5 pályán. Mikor még 2-n sem sikerült... 😛

grebber
Hm akkor nem nagyon figyeltem oda elsõ végigvitelnél mert nem rémlik ilyen.

Zsoltika 007
Úgy néz ki mint hulk. Csak nem zöld.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Blacksheep333
A playerek sebessége 100%
Tank: 210%
Witcher 300%
Redcow írta be azt hiszem, hogy a consoleból valahogy meg lehet nézni.

Az operációs rendszeren is túl...

Gando
experten megüt fekszel, aztán még 2 szer megüt a földön halott vagy 😄

Gando
tank az egy k*baszottnagy és erõs mutáns geci...

grebber
Tank az meg mi? Egyszer vittem csak végig a demót 2. nehézségi szinten ott könnyû volt.De Tank az nem tudom mi.Experten nem tudtam kijutni a metroknál ott haltam meg mindig.

BEAST
Ha nincs tank akkor az :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grebber
Experten nem könnyü 😄

Zsoltika 007
Egyre drágább. Mikor 202-205 körül írta az mnb.hu-n a dollárt akkor vett le otp kariról 10680Ft-ot. Most az mnb-n 214 a dollár.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Akkor mennyi is a játék perpill?Alszok rá még vagy kettõt...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Zsoltika 007
Szoktak néha bunyózni.

Nohab
Múltkor lassan jöttem ki a metróból és láttam két veszekedõ zombit. Lökdösték egymást, majd az egyik összeesett és meghalt 😄
dronkZero
Valahol azt olvastam, hogy a Tanknak 3000%, a Witchnek 1000% élete van egy szimpla zombihoz képest.

dronkZero
Ja, azt vágom, hogy kéne kinéznie, normálon és advanceden már láttam. Arra céloztam, hogy valami extrém módon kurvabrutális experten.

jaja. Szinte lehetetlen kinyírni. De a witch is brutális. Inkább csendben, lámpa nélkül kikerüljük, ha értelmes a csapat és nem lõ rá senki...
Gando
pedig ez a normális single

balcooo
ennek a game-nek amugy lesz normal single playere sztorival szrkipttel meg minden vagy multi orientalt móka, némi kamu szinglivel?
Mert a demobol ugy tünt mintha csak a safe roomokig kéne elrohanni kulonbozo "theme"-ü pályákon, és botok iranyitjak a tarsainkat akiket oda vissza healelgetunk (ráadásul a társak mintha ilyen multis classok lennének egy kicsit, ala team fortress), - de minek allitana belsö konkurenciat a Valve a TF 2-nek.
Szóval remélem lesz tisztességes (ha nem is hl2 szintû..) single része is

5 "zombiboss" van:
Hunter, Smoker, Boomer, Tank, Witch.
A versus módban csak az elsõ 4 zombi lesz elérhetõ, a witchet nem irányíthatjuk.
Blacksheep333
Hunter, Smoker, Boomer, Tank és Witch. Csak az elsõ 4el lehet lesz majd menni. Tehát a Witchel nem, de a Tankal csak akkor ha az Ai_director betesz.

Fenrir
Simán csak elesik 😊

Múltkor egyedül kinyírtam egy witch-et, rádobtam a molotovot aztán már csak pár lövés kellett 😊

A halál csupán a kezdet...

XeeN
witch, Tank

Mi a 4 zombiboss neve? Hunter, Smoker és?
zomgzerg
protip: experten a tankig úgy kell menni hogy a medkittel négyen veritek a zombikat és nem sérültök addig, aztán a tankba minden ólmot.

dronkZero
Nálatok volt sv_cheats 1, aztán spawnolt mindenféle a bejárathoz?

Rage47
jah párszor leterítettük 😊
dronkZero
Egyébként experten láttatok már Tankot meghalni? Szerintem eddig mindig csak addig jutottunk, amíg meg nem jelent egy...

Pontosan. Amúgy ezek a búzamezõs, erdõs pályák,amik néhány képen vannak,na azok lesznek a bekullantások színhelyei!! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

ChuckyHUN
Steames lesz a game, tehát only origi multi,utye?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nahát😄 kiváncsi leszek mennyit fog változni a játék egy év alatt 😊

ha valaki szemfüles, az vezethetné majd min változtattak, és itt nem a bugfixekrõl beszélek, hanem a játékot érintõ küllemi, és sebzési módosításokról akár
Rage47
pre-loadolható steamen a game
kicsit sokallom azt a 10k-t érte. azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó game!! Rem. én is, hogy lesznek majd update-ek, amik javítanak majd rajta, mert elég bugus még szerintem.. fontolgatom a megvételét<#fejvakaras>
McW
Kösz.<#eljen>

Mess with the best, and die like the rest...

Rage47
sajna nem lehet látni a másik lámpáját, jó lenne erre vmi update😊
Rage47
dronkZero
Tényleg a beta driver volt a gond. Most már megy jól.

Sõt, lehetne jobb is. Nem tudtok esetleg valami olyan beállítási lehetõségrõl, hogy ne csak a saját, hanem a többiek zseblámpájának a fényét is lássam? Már nem a fénysugarat, azt látom, hanem amit megvilágít, az nem fényes. Lehet vele valamit kezdeni?

McW
Hogy hívom elõ a konzolt? Már engedélyeztem az options-ban és elvileg a "~"-ra kéne elõjönni de nem mûködik. Szaggat a játék és egy parancsot akarok kipróbálni ami elvileg orvosolja a problémát de nem tudom elõhozni azt a kib....tt konzolt. Danke.

Mess with the best, and die like the rest...

dronkZero
Egyébként nem csak az elõrendelés, meg a 10 dodó engedmény jár le 5 nap múlva?

Blacksheep333
Egy zsák répát?!<#idiota> Már megérte játszanom vele... 😊

zomgzerg

minden pénzt az én számlára kell utalni, cserébe kapsz egy köszönöm sms t és egy zsák répát😊
felfelé kerekítenek, de ige
uHs Gerzson
étkezési jegyet elfogadnak? xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ha lejár akkor kapsz egy csekket, hogy fizesd be, amiért használtad a demot, és ott van ugye, hogy hány órát játszottál vele, és annak függvényében fizetsz majd
Gando
vesszõket tegyétek ahova akarjátok XD