Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
z_tank_health : 4000 : , "sv", "cheat" : Tank Zombie max health
z_tank_incapacitated_health : 5000 : , "sv", "cheat" : Health Tank starts with in death throes.
z_witch_health : 1000 : , "sv", "cheat" : Witch max health
ezeket állitgatod a konzolba és megtudsz adni tanknak 20hp de akár 100000 is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Experten nagyon sûrûn spawnol boss.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem az Expert megmarad a maximálisan összeszokott bandáknak, én nem tudom elképzelni, hogy ilyen véletlenszerûen összeverõdött 4 ember képes lehet végigmenni 5 pályán. Mikor még 2-n sem sikerült... 😛
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tank: 210%
Witcher 300%
Redcow írta be azt hiszem, hogy a consoleból valahogy meg lehet nézni.
Az operációs rendszeren is túl...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mert a demobol ugy tünt mintha csak a safe roomokig kéne elrohanni kulonbozo "theme"-ü pályákon, és botok iranyitjak a tarsainkat akiket oda vissza healelgetunk (ráadásul a társak mintha ilyen multis classok lennének egy kicsit, ala team fortress), - de minek allitana belsö konkurenciat a Valve a TF 2-nek.
Szóval remélem lesz tisztességes (ha nem is hl2 szintû..) single része is
Hunter, Smoker, Boomer, Tank, Witch.
A versus módban csak az elsõ 4 zombi lesz elérhetõ, a witchet nem irányíthatjuk.
Múltkor egyedül kinyírtam egy witch-et, rádobtam a molotovot aztán már csak pár lövés kellett 😊
A halál csupán a kezdet...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ha valaki szemfüles, az vezethetné majd min változtattak, és itt nem a bugfixekrõl beszélek, hanem a játékot érintõ küllemi, és sebzési módosításokról akár
Sõt, lehetne jobb is. Nem tudtok esetleg valami olyan beállítási lehetõségrõl, hogy ne csak a saját, hanem a többiek zseblámpájának a fényét is lássam? Már nem a fénysugarat, azt látom, hanem amit megvilágít, az nem fényes. Lehet vele valamit kezdeni?
Mess with the best, and die like the rest...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?