6126
-
#1880 Na igen, csak ezzel nem sokra megy a játékban, mert nem lehet csatlakozni kiválasztott szerverre :)
Egyébként meg: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1164072357&no=1777]#1777[/URL] -
chooselee #1879 Akivel összekeveredsz játék közben, magyar és szimpatikus, akkor keress rá steamen, vedd fel friendsnek és ha visszaigazol akkor játékon belül is látod majd hol játszik éppen. Hely esetén csatlakozni tudsz hozzájuk,ahol feltehetően magyarokkal fog játszani.->Még több friends!!! :) -
Itt a válasz: MAGYAR SZERVEREK
fent a keresésénél beállíthatod a játékot, országot, szervert, láthatod hol és hányan vannak bent stb.
-
BAk3R #1877 legegyszerűbb ha csatlakozol magyar group-okhoz, keress rá a steam-ben a community részben, van pár darab, pl. totall4d.hu group, stb. ha csatlakozol mindig látod, hogy játszanak-e éppen ill. hol, és bármikor tudsz csatlakozni hozzájuk, innen szerezhetsz barátokat aztán mégegyszerűbb lesz a játék. -
TZeus #1876 üdv, tegnap vettem meg a játékot, és segitségeteket kérném mert nagy kedvem lenne online jáccani, de a steamet annyira nem vágom, külföldiekhez sikerült belépnek, de mégis jobb lenne magyarokkal azért, hogy tudok ien szervereket elérni? -
#1875 egyes csapattársak bírják az izgalmakat a cél előtt kint rostokoltak, közbe meg jött egy utolso horda
hát a legparásabb hely, ahol eddig jártam a gameban, minden kétséget kizáróan ez volt. de tetszett is ez a rész, mert bárhonnan jöhettek és nem is mult sokon, hogy tuléljük... a 2 kanna üzemanyag(?) ellenére.
ezt meg csak azért, mert szerintem a tűz elég konkrét a játékban. -
chooselee #1874 2 fokozata van és ki is lehet kapcsolni.Annyira azért nem károsítja szerintem... Nem ezért vettem meg,szóval hidegen hagy, hogy benne van,nem is nagyon használom ezt a funkciót! -
buba23 #1873 Ez így igaz.
Lényeg viszont az, hogy az adott termék (az L4D-t csak példaként hoztam) az adott időben az aktuális értékéhez képest néhány száz, vagy 1-2-3 ezer forinttal többe fog kerülni(mert egyesek szerint 1USD = 1 EUR :S).
Jobban járunk (jártunk volna), ha marad az USD. -
#1872 wow :| -
#1871 boltban 11k..12k-ért házhoz jön...
de 1-2 hónap és lejjebb megy az ára
-
#1870 bazeg, hát ez kellett :((( -
buba23 #1869 Sziasztok!
Egy kis érdekesség a mai napra:
Store European Currency Beta Available
We have started a beta to test localized currency in Pound Sterling and Euros on Steam. To join the beta, click http://store.steampowered.com/?localizedcurrency=1.
You will need to use this link each time you wish to purchase in localized currency during the beta. Your having opted into the beta is only saved for the duration of your browser session. Pound Sterling is available only in the United Kingdom; Euros are available only in Europe.
You won't be able to actually purchase if you manually set the store to a country/currency other than that in which you actually live.
Fórumidézet:
"Looks like for the UK it's all good but the rest of Europe is shit!"
by shaunboy
(http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=656884)
Csináltam egy "tesztet", hogy ezek után hol, mennyiért lehet megvásárolni Steam-en az L4D -t:
Csak a béta alatt lehet kiválasztani, hogy USD -ban vagy EUR -ban akarunk vásárolni.
Igy amikor már élesben fog menni ez a rendszer(az árak euroban lesznek), drágábban juthatunk majd hozzá Magyarországon, Steam-en keresztüli vásárlás esetén az adott játékhoz.
"Mary Xmas and Happy New Year all!" :S -
#1868 Biztos nagyon jót tesz, mint úgy általában akármilyen huzat az ízületeknek.. -.- -
#1867 ugyanígy voltam én is! :D -
#1866 steam id: nameless1229 -
#1865 na jön valaki death toll-ra? advanceden...
-
chooselee #1864 De olcsóbb is már! :) -
#1863 nekem is ilyen van és bejön ^^ bár utólag fogtam x360 controllert és lehet hogy azzal jobban jártam volna... de ebbe legalább nem izzad a kéz XD -
#1862 Viszont nem rezeg :P -
chooselee #1861 jaja :D -
#1860 ütötted volna őket mi? :D
-
chooselee #1859 Tegnap kicsit TF2-ztem.Fura volt, mikor közel jött valaki automatice nyomtam a jobb klikket. :) Bár nem csinált semmit! :P -
chooselee #1858 Nem tudom miben másabb,nekem ilyen van.Ez is X-box controlerre hajaz,lehet jó is hozzá.Fogása isten minőségi cucc.Splitscreen-t még nem próbáltam.
LOGITECH CHILLSTREAM
Ahogy látom azóta le is ment az ára jócskán,amióta megvettem.
Csak ajánlani tudom...és még a kezed is hűti!!! :P -
#1857 van osztottképernyő!
Left 4 Dead: SplitScreen PC Guide -
Hans89 #1856 tudtok oldalt ahol lehet kapni olyan vezérlőt mert én nem találtam csak külföldit! -
#1855 akkor ennyi. -
#1854 xbox controllerrel van tudtommal -
#1853 nincs osztott képernyő tudtommal :) -
Hans89 #1852 Mármint számitógépen nyomulnánk (PC)
Nállatok sem lehet mi? -
#1851 eredetivel például. -
Hans89 #1850 Sziasztok én most szereztem be ezt a játékot nem "tisztán" és nem azért hogy online játszak vele hanem a nővéremmel! De ahogy látom nincs benne osztott képernyős lehetőség! :(
Van 2 gamepad-om és szívesen nyomulnánk de nem tudunk!
Azt kérdezném hogy nincs is ilyen lehetőség? és nem is lesz?
Hogy tudnánk ketten játszani? -
#1849 Na, már megint hogy jártam...? Skel-lel elkezdtünk egy Blood Harvestet experten. Két public arc bejött, segített nekünk, egész jól nyomták. Aztán lecserélődött az egyik egy franciára. Aztán Skel is kilépett, vagy kiesett, és bejött a franciának egy haverja. Már a finálénál jártunk.
Kétszer egymás után szóltak úgy a rádión, hogy én még kint lődöztem zombikra, vagy a pajtában voltam. Harmadszorra üvöltöm VOIPon, írom be nagy betűkkel, hogy WAIT, NOT READY... Le sem szarták, hívták őket. Elkezdtem nekik írogatni, közben megöltek kint persze(meg a normális, angolul beszélő csókát is), aztán még "you are noobs"...
Elköszöntem tőlük, megvártam, míg épp izgalmas lett, jött rájuk a tank, és kilőttem a szervert...
Mindig idióták jutnak nekem? -
#1848 Nekem az a kedvencem, hogy a nyelve átüti az ajtót :DDDD -
#1847 Igen, ezt én egyszer megtapasztaltam a szerencsésebb oldalról is. No Mercy utolsó pálya Versus módban éppen az én csapatom volt a zombikkal. A túlélők nagy erőkkel próbálnak kimászni a tetőre és ugye ott mindig nagy a balhé mert könnyű elkapni őket a létrán. Engem éppen kinyírtak várok az újjáéledésre erre amikor megjelenek mit látok hova kerültem egy Hunterrel?! Hát az egyik túlélő tök egyedül előrerambózott a rádiós épület tetejére a chaingun -hoz. Engem meg berak mögé... :D :D :D Éppen csak ki nem írta nekem, hogy "Most aztán szívasd meg a marháját!" :) Hát meg is szívta csúnyán.
Szóval valóban ez az AI Director izé szemétkedik. De ez a poén benne! :) -
chooselee #1846 Igen,deszkákon keresztül ránt le a smoker,nem is látom hol van.
Tegnap volt olyan(Dead Air-en), hogy a konténert eresztettük le,már le voltak abárolva a zombik,másznék fel a konténerre és egyszer a tetején megjelenik egy witch a semmiből,se sírás se semmi, csak petty..odarakja.Én meg gondoltam valami bugos zombi(mivel nem volt sírás) kapásból adtam neki... kicsit többet kaptam vissza... :P -
#1845 A legundorítóbb akkor is az "ívben" ugró Hunter és a falon átnyúló Smoker... A hirtelen begyorsuló Tankról már nem is beszélek... -
#1844 amúgy ha valaki egyedül marad 100% hogy jön egy boss ezt én is megfigyeltem :D -
#1843 Nekem úgy tűnt, hogy a direktor vérgeci. De annyira, hogy hihetetlen :DD A kedvencem, mikor egyedül marad valaki, kék a képernyő, nincs nála health, egyedül botorkál a sötétben, és hirtelen a semmiből lehányja egy boomer, bemenekül egy szobába, osztja le a hordát, mire egy nyelv kirántja a szobából, és mire magához húzna ráugrik egy hunter :DDDDD
És ilyen többször volt. :D Igaz hogy csak experten játszunk (ha nagyon nem akar sikerülni, akkor advanced..) -
#1842 Dead air expert most! Zero és én már bent vagyunk. Gyertek ! -
#1841 Igen! A játék legnagyobb hibája, hogy állandóan azt mondogatod magadban: "Na még ezt az egy menetet, de most már tényleg utoljára!". :D
Aztán azt veszed észre, hogy lassan kezdesz kiszáradni... :)
w77d:
Elveben igazad van, gyakorlatilag viszont a szarnak levés az abból áll, hogy két zombival hagyod magad kicsináltatni... Akkor meg hentelheztsz is inkább! :)
Egyébként lassan kezd körvonalazódni bennem egy elmélet miszerint a játékostársaink sokkal inkább zombik mint amik felénk özönlenek. :) Az átlagos intelligenciaszintjük alapján legalábbis így kell lennie.