Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Bill öreg katonacsávó, csípem 😄 jó arc ^^
Louise-t is bírom 😄 kicsit hülye XD de pont ez a jó benne 😄 meg a hangja xD
a 3. csávó az olyan semleges... õt nem nagyon hallom 😄
Zoey meg egyetlen csaj ^^ szal jó ^^

@

dronkZero
Értem én, de azért ugye szabad nem szeretnem? 😛 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

reaper4
"A bunkó meg a nigger már mindegy, a nigger hangja idegesít, meg még hülye is... (-Run or shoot? RUN OR SHOOT? -Both!) 😄" ha a valóságban te ott lennél akkor valszeg te is ilyen lennél 😊 kis beleélés kérdése és máris nem gáz õ se 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gando
lesz

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Rage47
"shit shit shit..." 😄D
Krinyo
Nem tudja valaki hogy lesz új fegyver a fullban?

dronkZero
Bill szeretek lenni. Olyan jó köcsög alázós beszólásai vannak. Na meg imádtam a BF Vietnamot, könnyen tudok azonosulni egy vietnámi veteránnal. 😊 Õ is szereti az M16-ot. 😛

A kislány meg játéktechnikai szempontból hasznos: karcsú és alacsony, a haverok könnyebben lõnek el mellette. Neki kéne mindig elõl menni.

A bunkó meg a nigger már mindegy, a nigger hangja idegesít, meg még hülye is... (-Run or shoot? RUN OR SHOOT? -Both!) 😄

dronkZero
Ja, az lehetséges, hogy a demó mégsem jár le? Elõrendeltem, és eltûnt a visszaszámlálás. Szerintem az csak az elõrendelés végét jelezte.

Mindegy, kedden kiderül...

mert így nagy közönségen tesztelik a dolgokat, mielõtt bárkinek a végleges elindulna, amit már "hibátlanul" indíthattok el
Dizson
Amúgy nektek melyik karakter a szimpi vagy melyik nem? És miért? <#smile>

Dizson
A füledre is támaszkodhatsz, a boomernek ilyen böfögõs (?) hangja van.

dronkZero
_Játszható_ nem lesz a Witch, de szerintem ugyanúgy benne lesz, lerakva valahol a pályán. Nem? Így lenne logikus...

Gando
Amúgy én csak azt nem értem, hogy minek patchelik a demót ha már csak 1,6nap van belõle hátra?!

Gando
ergó kerüld el a boomereket és minél hamarabb nyírd ki õket vigyázva hogy ne legyetek a közelébe

Gando
a smoker az ha meghal akkor füst marad utána és köhögnek tõle az emberek meg nem látnak rendesen... a boomer az ilyen nyálkát köp amivel megjelöl a zombiknak és ráadásul nem látsz tõle semmit, és a boomer akkor robban fel ha megölöd, ha közel vagytok hozzá mikor felrobban akkor meg is jelöl szintén...

Ja és tudom hogy tök értelmetlenül, és vesszõk nélkül írtam de most nincs sok kedvem ezekkel pöcsölni XD

Dizson
Mármint a versus módban? Mert abban nem lesz witch. A boomer ilyen takony féleséget köp, lõ, prüsszent( kinek hogy tetszik 😄)rád. Ha megölöd felrobban.

Úgy-úgy, lesz kismillió zombi + a 4 választott képességû zombijátékos. Pl: 4 tank? Multiban lesz witch? Más. A boomer miután meghal azután robban fel? A youtube-on füstöt lövõ zombit láttam, amiben a még emberek fuldokoltak. Erre a karakterre illik a smoker név.
armageddon666
jaja. videó alapján ilyen "szellem módban" sétálhatunk superzombikként, és elbújunk majd bespawnolunk, és mehet a vadászat... sztem amúgy olyan lesz hogy Smoker, Boomer, Hunter amik választhatók rendesen, és bizonyos idõközönként a Tank is.

@

Gando
sztem lehetséges... de a versus módot ne úgy képzeld el hogy majd 4en only bossok ellen toljátok... hanem hogy a bossok lesznek az ellenséges játékosok...(kivéve a witch)

Lehet majd 4 hunter is az ellenfél?
Gando
a boomer az felrobban és megjelöl a trutymójával és csak rád mennek a zombik, a witch a riasztja a többi zombit plussz eléggé gyors és megcsapkod, a smoker meg a nyelvével (?) elkap, magához húz és kibelez vagy felakaszt valahova és úgy öl meg...

Multiban meg nem tom hogy lesznek ezek megódva

JaSoN HuNTeR
nagyon sokféle van. nagyon izgi játék.Annyira nem szaratos csak néha a hangok(Y) én már Demoval tolom😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Egyszerre 1 boss ellenfél lesz vagy egyszerre 4 zombi boss játákos is játszhat majd ellenünk?
Melyik boss miben jelenskedik? Oké, tank egyértelmû, hunter nagyokat ugrál, a többi mit tud?
kifli
szedd le steamrõl a sima demót azzal majd multizni is tudsz
bertino
pff...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

leszedtem egy warez verziót ,ki is csomagoltam a steamapps mappát de nem akar elindulni az exe:@ half life 2 kell hozzá?

wapolok

armageddon666
sztem csak azokkal lehetünk 😄 már ha boss alatt Huntert meg az ilyeneket érted...

player irányította zombik am akkor versusban vannak ugye? szal kampány az marad simán gép ellen? mert azért jó lenne végigvinni a játékot, de ha a zombik is összejátszanak akkor már problémás XD

@

Akkor lehetünk a monsta boss-okkal is majd?

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

kifli
valszeg szar szervern voltál 😊 mi szerverünkön semmi lagg nincs mondjuk nekem eredeti a cs-m. a lagg független attol hogy tört-e vagy nem. Nekem badboys jobban laggol mint a mi szerverünk pedig badboys eredetis milyénk meg tört. (badboys olyanokat csiniél hogy c4 bombtimer már rég lejárt és simán fel lehet szedni bombát defause nélkül is)
armageddon666
Nnah... beta driver leszedve, legújabb sima feltéve, éééés megszûnt a játék szarakodása (Y) de akkor sem értem :S elején semmi baj nem volt vele...

viszont most észrevettem hogy ha Audiosurft felnyomom Premium grafra akkor bebugol a kép -.- illetve elõzõ driverrel is ez volt, de ezzel is ez van :S na ez mitõl lehet XD

@

Nohab
Nekem majd a fa alatt lesz két doboz, amiken GTA VI szó és egy csonkított kéz lesz a borítón. (Teljesen idillikus kép) Ez van várni kell.

A tört szerverekrõl meg annyit, hogy egyszer voltam fent az egyiken eredeti CS:S-el, de olyan tartós laggot még nem láttam.
kifli
de még hogyne lenne multi tört cs-hez szerintem az összes valve játékhoz van multi warez verzióhoz is...
armageddon666
tudom, van CSm... CSS is, TF2 is, DoDS is, sztem megvan a valve complete pack 3 accra szétbontva... de CShez is vannak elvileg tört szerverek, legalábbis van ismerõsöm aki azon játszik.

mondjuk kétlem én is hogy lesz multi a warez verzióhoz... legalábbis demóban nem láttam lan lehetõséget vagy IPre csatlakozást ^^ szal steamet nem hiszem hogy meg lehet kerülni...

ha jobban belegondolok lehet inkább türelmesen várok karácsonyig ^^ csak remélem a demó játszható marad megjelenés után is -.-

@

Nohab
Ne is álmodj a warez multiról. Ezek csinálták a CS-t és társait. Nem éri meg vele szórakozni a gyakori frissítések miatt.
Gando
igen vagy leugrassz a tetõrõl a szemközti lég kondira... (csak az eléggé fájdalmas dolog) és kivagy szolgáltatva a huntereknek, de ha nem vesznek észre akkor tudsz támogatni

bertino
gecijójátékleszez, tuti

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dronkZero
Ja, meg vannak falak, amik vagy ott vannak, vagy nem, vagy lehet olyan is, hogy éppen ott van, csak betöri a horda, amikor jön.

A boomerek érdekesek még, néha felmásznak magasra, és leugranak. Akkor vicces ez, amikor még ott sem vagyunk a környéken. Hallani a hangját, aztán hogy leugrik és placcsan, a hullát meg csak két sarokkal odébb találjuk meg. Az utca elõtti szakasznál jellemzõ ez, amikor mi még benn vagyunk az épületben, a boomer leugrik a parkoló autók közé... 😊

ááá de durva!!! Akkor boss-okkal is lehetünk majd?
A videók egyre jobban meghozzák a kedvem a vásárlásra. 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bulba
Nekem is sikerült kipróbálni a játékot! Ami az leírtakon kívül bejön az az hogy, elég sok helyet több felõl is meg lehet közelíteni, "simán" bekerítve így a zombikat (pl. egybõl az elején le lehet menni az ajtón is de be lehet törni a tetõablakot).

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Rage47
Sajnos most már mindig konzolon mutatják be a játékokat 😞
BEAST
Arrol nem is beszelve mit lamultak melee tamadas nelkul :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dronkZero
Ehehe, persze, lehet FPS-t játszani kontrollerrel! Szinte észre sem venni a különbséget! 😛 😊
Ahhoz képest, hogy én csak fejre lövök, ez a szerencsétlen még közlekedni és nézelõdni sem tud. Mennyit szerencsétlenkedett már a fegyver felvételével is?

ez nem is az...2,82gb????EZ A demo és ha megnézted volna a képeket, akkor megsporoltál volna pár kommentet.

Dizson
Szegények elõre menni alig tudtak folyton jöttek a zombik. 😄
És nem hittem volna hogy ilyen jól megtudják csinálni a zombi irányítását.
Az eddig látott mapok is zseniálisak! Need! <#vigyor>

Rage47
armageddon666
valahogy biztos megoldják a multit... ha igen akkor valszeg leszedem a warezt, de mindenképp meg akarom venni, csak karácsonyig nincs pénzem :S

@

Krinyo
ez így van, bár eddig én nem láttam bugot, vagy annyit hogy meglehessen õrülni

Ez kizárólag annak raktam ide akinek tetszett mondjuk a single. Személy szerint gagyi játéknak tartom, de hátha valaki szeretne addig játszani vele, mig meg nem veszi.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Zsoltika 007
Minek? Steam nélkül nem tudsz multizni. Single-be nulla. Bugok meg úgyis lesznek javítva megint pár órával a megjelenés után. Amirõl te lemaradsz a törttel és ha sikerülne is belõni a multit akkor meg az agyad durranna el a hibák miatt. Egy ilyen játéknál teljesen értelmetlen a warez.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360