Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Louise-t is bírom 😄 kicsit hülye XD de pont ez a jó benne 😄 meg a hangja xD
a 3. csávó az olyan semleges... õt nem nagyon hallom 😄
Zoey meg egyetlen csaj ^^ szal jó ^^
@
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A kislány meg játéktechnikai szempontból hasznos: karcsú és alacsony, a haverok könnyebben lõnek el mellette. Neki kéne mindig elõl menni.
A bunkó meg a nigger már mindegy, a nigger hangja idegesít, meg még hülye is... (-Run or shoot? RUN OR SHOOT? -Both!) 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mindegy, kedden kiderül...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Ja és tudom hogy tök értelmetlenül, és vesszõk nélkül írtam de most nincs sok kedvem ezekkel pöcsölni XD
@
Multiban meg nem tom hogy lesznek ezek megódva
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
wapolok
player irányította zombik am akkor versusban vannak ugye? szal kampány az marad simán gép ellen? mert azért jó lenne végigvinni a játékot, de ha a zombik is összejátszanak akkor már problémás XD
@
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
viszont most észrevettem hogy ha Audiosurft felnyomom Premium grafra akkor bebugol a kép -.- illetve elõzõ driverrel is ez volt, de ezzel is ez van :S na ez mitõl lehet XD
@
A tört szerverekrõl meg annyit, hogy egyszer voltam fent az egyiken eredeti CS:S-el, de olyan tartós laggot még nem láttam.
mondjuk kétlem én is hogy lesz multi a warez verzióhoz... legalábbis demóban nem láttam lan lehetõséget vagy IPre csatlakozást ^^ szal steamet nem hiszem hogy meg lehet kerülni...
ha jobban belegondolok lehet inkább türelmesen várok karácsonyig ^^ csak remélem a demó játszható marad megjelenés után is -.-
@
A boomerek érdekesek még, néha felmásznak magasra, és leugranak. Akkor vicces ez, amikor még ott sem vagyunk a környéken. Hallani a hangját, aztán hogy leugrik és placcsan, a hullát meg csak két sarokkal odébb találjuk meg. Az utca elõtti szakasznál jellemzõ ez, amikor mi még benn vagyunk az épületben, a boomer leugrik a parkoló autók közé... 😊
A videók egyre jobban meghozzák a kedvem a vásárlásra. 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ahhoz képest, hogy én csak fejre lövök, ez a szerencsétlen még közlekedni és nézelõdni sem tud. Mennyit szerencsétlenkedett már a fegyver felvételével is?
És nem hittem volna hogy ilyen jól megtudják csinálni a zombi irányítását.
Az eddig látott mapok is zseniálisak! Need! <#vigyor>#vigyor>
@
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360