1707
juiced2
  • Gabesz026
    HI!

Valaki próbálta a driftet a BMW-vel szinte lehetetlen megcsinálni a 100 ezer pontot. A nissannal elsőre sikerült másodszorra meg 253 ezer pont.Ja és a verseny az tényleg nevetséges.
  • phenomiq
    ohh, es en azt hittem az 520.000 az keves ... na jo
    A menu tetszik, a drift az elvezheto de a tobbi nem tetszik, foleg a "RACE" az borzalmas ... grafika egyenlo a nullaval.
  • ntex
    350z -vel egyszer mentem rajta, elsőre 180 ezer körül csináltam
  • phenomiq
    Aki probalta a jatek demojat ... kinek mennyi pontot sikerult elernie a solo driftbe es milyen autoval ?

• SötétBarom
    Jó lenne igen..
  • phenomiq
    Nincs jobb? Mar hogy ne lenne ... ott az elso resze a jetknak, ettol meg mindig jobb es ezen felul mas autos jatekok, inkabb nem sorolnek ...

Ma kiprobalom en is, lehet a harmadik nekifutas jobban tetszik majd. Bar ha ugy teszem fel e problemat hogy megszokas kerdese haaaat nem is tudom, az mar nem jo jatek.

• ntex
    Tudtam hogy nem mindenki lesz ilyen elfogult

Jó kis game lesz ez...
  • ZsirosKenyer
    Nincs jobb. De amúgy is egész megtetszett.
  • phenomiq
    mi a fene... te komolyan meg jatszod a demot?
  • ZsirosKenyer
    ugye a promotion event-ig senkit nem engedett a demo?
  • ZsirosKenyer
    Ráadásul a köcsög BMW nem járult hozzá semmilyen aftermarket tunyinghoz, így mindössze gyári BMW cuccokkal lehet upgradelni, de még így is 5x olyan erős és 5x olyan könnyen kanyarodik mint az összes többi autó. Gondolom a BMW csak úgy járult hozzá a dolgokhoz ha az autójuk tulajdonságait jól felhúzzák.
  • Synit HUN
    Ezt minden autós topikban felteszed?
  • bepe79
    ... (folyt. kov.) ... 100%-osan belekerulhettek a jatekokba a BMW-k. Valoszinuleg irtozatos penzosszegeket perkaltak le ezert.

(bocsi a kettevagott postert, az elso irasa kozben sikerult veletlenul egy entert nyomnom valoszinuleg)
  • bepe79
    Egyebkent a BMW AG-nak a fulet is szerintem nagyon sokaig kellett ragniuk a jatekfejlesztoknek, mig vegre valahara most 100
  • SimaSuna #881
    ugyanezt kérdezted az NFS topikban..
    valszeg azért mert az AUDI nem adta ki a liszenszet rá -.-
  • bepe79
    Az Audi R8-at miert hagytak ki a Juiced 2-bol?
  • Mayorpapa
    valaki nem tenné fel please azt a bizonyosos "xlive.dll" nevű fájlt, ami miatt másoknak se, és nekem se indul el a játék?
    roppant hálás(ak) lenné(n)k!
  • phenomiq
    Oszinten, arra vartam hogy a regi csapat es ertem ezt a Gabor, Ricsi es tesoja, Snoop stb. es bocs ha valakit kihagytam hogy online tudjunk majd szep esteket elszorakozni, de nem ugy nezem hogy valaha is lehetoseg lesz ezzel a jatekkal, talan visszaterunk egy par kor erejere az elso reszhez online.

Nallam a grafika tokeletes, semmi nem homalyos, nem akadozik a hangal is minden stimmel igaz nem realisztikus mondhatnam gyengebb mint az elsobe de maga a jatek nem jo ugy ahogy van egeszebe. Az elso resz kozelebe sem jar nemhogy jobb legyen.(!) Race: az elso alkalommal falbol falba modszert alkalmaztam, a masodik alkalommal mar megnyertem. Drift solo, ööö, hogy is fogalmazzak? Jo lenne ha nem fordulna tul az auto, ert elobe hasonlo nincs, abszolut tulzas az egesz, hamar csuszik es tul hirtelen, hogy megcsusztasd el kell rantsad a kormanyt es fekkel elotte ami normalis is lenne csak nem igy. A D.Kingbe katsztrofa! Ilyen nem is kellene vagy nem lenne szabad beletenni a jatekba amig nem lehet iranyitani rendesen az autot es azon felul akik ezt elobe csionaljak azok abszolut profik es neha ok is tevednek. Kepzeld el ezt online, totalis amatorokkel. Ez egy vicc!
    Kerdes! Valojaba kinek keszitettek ezt a jatekot? Es a legjobb kerdes Miert keszitettek el a masodik reszt? Talan hogy az elso resz presztizset elqrjak? Egy csapat amatort osszeszedtek es epitettek egy nagy valamit amit csak kritikalni lehet. Pozitivum? Lehetetlen talalni pozitivumot, bar a laikusok es vannak beloluk is ezen a forumon is amint olvasgattam ... na azoknak bejon ez a jatek is, nekik ajanlom, maradjanak inkabb a NFS-nel! Az meg mindig jobb lesz mint a HIN. Mit varhatunk a ProStreettol? Kb. ugyanezt csak mas csomagolasba.

• kemszi2
    nagyon remélem hogy lesz,mert szeretném kipróbálni.hallottam már itt jót -rosszat szóval jó lenne saját magam meggyőződni a tényállásról.
  • tmisi
    Én is megpróbáltam ezt a gyönyörűséget. Észrevételek:

Grafika: 1024x768 NoAA graf csúszka 1/4-en, eégsz jó sebesség, kár hogy külön nem lehet kapcsolgatni semmit, csak 1 csúszka van. Nem csúnya, de az AA nem ártana rá, ám sajnos itt a sebbeség dönt. Egyébként annyira nem lehet észrevenni az SM3 meglétét, a nálam beállított grafikai szinte SM2-nek néz ki.
    Irányítás: furcsa, most nyomtam ki nemrég a Carbont, szokni kell. A Driftben viszont túlzottan csúsznak a kocsik. A menü kicsit kusza.
    Hang és zene: szinte észre sem vettem, annyira nem kiemelkedő. Lényeg, hogy van.
    Egyéb: Gumifalba valóban bele lehet "süppedni", remélem ez javítás alatt álló bug.

Egynek jó, de nem estem hanyatt tőle.
  • Dominic901
    Na majd a teljes biztos sokkal jobban lessz optimalizálva
  • Rogerke
    Ja akkor ott télleg bibi lehet XD
  • Dominic901
    SM 3.0-ás épp ezért csodálkozok
  • MrXL
    Nem vagy a problémával egyedűl, nálam is az xlive.dll-t hiányolja.
    Ilyet még nem is hallottam. Ötlet?
  • Rogerke
    Milyen VGA-d van??? Mer ha SM 2.0-ás akkor pech :)))
  • Dominic901
    ÁÁÁ.. Két helyről is letöltöttem de nem megy azonnal hibát ír
    Remélem a teljes menni fog
  • rikimen
    mi a juiced online játékából ismerjük egymást. "Juiced triász" Mind a hárman elég jól játszottunk.Ha kíváncsi vagy a helyezéseinkre kérdezz. :D
  • rikimen
    azt csak synit meg én tudom:P
  • Csabesz6
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tökéletesen egyetértek

apropo egyik elözö hszed:
    "Használj vmien letöltőmanagert! Nekem a ReGet 550-el szedte azt ami 120-al jött.

Mindenki más /főleg Csaba/: Semmit se várjatok ettől a játéktól. Nfs Carbon Juicedesítve"

kiaza Csaba?:D
  • rikimen
    aggasztó
  • Synit HUN
    Lehet hogy adok majd egy esélyt a teljesnek. Ezt meg szoktam tenni. De úristen... Havernak mutattam a driftet. Egykézzel játszottam, belemntem a kenyarba és elengedtem a bill.-t. Számolt 5000 pontot kb aztán visszanyúltam, bele a köv. kanyarba és így tovább. Ez nevetséges! Nem akarok ennek a játéknak a szintjére lesűlyedni.
  • Gibor
    Előre bocsánatot kérek kit megsértek.. de tökre vártam ezt a demo-t vagy vlami azt most hogy játszottam vele nagyon elundorodtam tőle... hiszem az irányítása nagyon rossz... az autó hangse vlami jó bár csak a BMW-vel mentem de akkoris annak nagyon rossz volt... érdekeses... nagyon csalódtam benne...
  • kemszi2
    nekem a vétel listán vagy 1 tank benzin van vagy sok pija XD
  • ntex
    Igen, játszottam, nem is egyszer toltam végig. Ennek igaz rosszabb az irányítása mint az elődnek, de nekem akkor is tetszeni fog így is főleg a 90 autó miatt és a részletesebb tuninglehetőségek miatt is. Én meg tudtam szokni az irányítást, ezért nem is szidtam. Persze nem lehet mindenki egyforma.

És van egy olyan érzésem hogy sokan szidjátok, mégis fogtok vele játszani akkor is ha nem az jött amit vártatok ahogy én is. Meg nem tom miért kell végleges következtetéseket levonni, ez még csak DEMO kérem szépen...
  • tonyr #860
    nos igen, én is wagy ezt wagy a nfsps-t szeretném +wenni, miwel kéne 1 faya online tuningolos/race online game, amiben törnek is az autok, és anyázni mikor bukok 1 wersenyt, és pénzem sincs elég h +jawiccsam a werdát :)
    de jo lenne.. namármost én nem tettem le a juicedröl se, még benne wan a pakliban, ha a teljesben lesznek jawitások, amik naon gázok a demoban, +látjuk, de 1enlöre a nfsps wan az 1. helyen a +wétel listán a 2 közül...
  • kemszi2
    a kispisisek színvonala is lejjebb került ezért(saját vélemény)
  • w77d
    nem értem mire jó ez? egyre több játékot butítanak a kis pisisek szintjére! Végre megadta az isten a király grafikai lehetőségeket, erre a színvonalat kúrják el!
  • phenomiq
    Ha mar annyian velemenyt nyilvanitottatok akkor megteszem en is. Elso velemenyem a jatekrol hogy tok gaz es csalodasok csalodasat okozta. Startbol elkezdtem jatszani "race" hat a NFS-ed soha nem kedveltem de meg mindig jobb mint a J2HIN. Aztan elkezdtem nezegetni a menut, az okes de totalisan egy Carbon masolat. A driftet a 350Z-vel probaltam, az meg valahogy elmegy de a sebesseg es a gyorsulas az rettenetes, magyaran szolva el van qrva rendesen ez a jatek. Ezennel le is tettem rola nagy valoszinusegel veglegesen, nem latom a lehetoseget hogy ezt meg valaha rendesen meg lehet csinalni. Akik szeretik a NFS totalis arcade stilusat es tudjak mi az arcade akkor abszolut ajanlom nekik, de a "regi szim.motorosoknak" nagy csalodas az elso resz utan; ott is voltak tulzasok es hibak, de ez a gém a béka segge alatt mocorog valahol.

Rettenetes, kar volt a sok varakozasert es a kiadonak a hasztalan penzfecserlesert ... pfffaaafff. No comment emberek, nincs is mit beszelni errol nem hogy meg megvenni.

A regi szep idokbe amikor meg WAR-oztunk, ooohhh bbe jo is volt, emlekeztek sracok? hhhh...

• balika16
    miko jön már a teljes???
  • malter
    jézusom ez nagyon elszomoritott:(az elsö résszel sokat ökörködtünk föleg multiban nagyon hangulatos volt annak ellenére hogy az irányitás kicsit gázos volt,olvastam a negativumokat de az elsö rész emlékei miatt nem érdekelt és leszedtem.addig amig a menüben csinositgattam a verdát stb nagyon bejött,de mikor kimentem a pályára jött a rémálom:O 100mphröl 160mphre ugy huz mintha 2ben huzatnád olyan szintü a gyorsitás mintha min 300al mennél mindig ááááhh nem is ragozom
    annyi reményem még maradt hátha fullban lesz valami beállitás de ha reális vagyok ez marad igy ahogy van...mert ez kell....csak azt nem tudom kinek? ntexnek? meséld már el mi ebben a jo?ugy felidegelt bazz hogy lehet igy elbaszni valamit
    rátehetik a dobozra hogy 3éves kortol..