1707
juiced2
  • phenomiq
    a startot kovetoen vagy egy olyan menu hogy extra ... azon belul lehet beallitani hogy mivel jatszol, keypad, gamepad, st.wheel ... a gamepadnel lehet valasztani 9 variacio kozul, de sajat beallitasi lehetoseg sajnos nincs. Bizom benne hogy boldogulsz a leiras alapjan
  • ntex
    Ja és hogy tudd nem az a fajta ember vagyok aki csak úgy ok nélkül be szokott szólogatni másoknak mint egyesek itt más topicban...

Na mostmár tényleg ON
  • ntex
    Félreértettél ill. én kérek elnézést nem fejeztem ki magam érthetően

A vinylekkel tényleg minden rendben van, kivéve a márka vinylekkel. (Pl. az AEM, NX, LEDA Susp. stb-vel) mert ha nagyon összekicsinyíted őket akkor nagyon pixelesek lesznek, nem lehet elolvasni. Ugyanez volt a gond a Carbon-ban is.

Az "ecsém" szó pedig elég gyakori szójárásom, egyáltalán nem lenézésnek/szivatásnak/kötekedésnek szántam, ha megsértettem vele valakit akkor elnézést kérnék tőle...

• Balazs15
    hi all!!!!
    hogy kell átállitani a kezelést billentyüzetröl joystickre??????????????mert odáig eljutottam hogy billentyüzet beállitás
    lécci help!!!
  • phenomiq

• phenomiq
    drift ...
  • phenomiq
    350 Z, M3, Holden
  • phenomiq
    Mirol beszelsz ember? Ebbe a demoba a vinylek tokeletesen latszanak es nincsenek elmosodva egy szal sem. Ha nallad megis ugy van akkor valami gond van a videokariddal. Nallam minden tokeletes es nem akadozik egyaltalan.

Amugy meg minek szivatod azt az embert? Csak leirta a velemenyet ... "ecsém". Lehet neked is hianyzik egy kis szivatas "ecsém"?

Az effele magatartast asszem mar letargyaltuk meg regen. Na mindegy.
  • SimaSuna #928

Kinidiak Park BMW M5el..azatutkó :D
  • ntex
    OFF : A Porsche Unleashed-et ki sem próbáltad ??? :O
    Ecsém tényleg nagy hibát követtél el...

De amúgy nekem személy szerint a Need For Speed 2, és a 4. rész tetszett a legjobban. a 4. rész Carrier módját nagyon sokszor végigtoltam. Emléxem nagyon durva volt a vonatos erdei pályán éjszaka vezetni, ha párszor nekimentél a falnak utána már lámpád sem volt. Szal a kettő közül és az egész NFS szériából a 4. rész viszi nálam a pálmát

ON
  • ntex
    A Carbonban is elmosódtak a vinyl-ek, ha nagyon kicsit akartál rárakni mint amit a tuningautókon látsz már olvashatatlanok voltak
  • Csabesz6
  • w77d
    az igazi nfs hangulatot a hp2 előtti nfs-ek adják
  • Ombika
    MAlter oromere feltettem,de hat ez 1 Trutyi 2 kort nembirtam vegigmenni,nem ertem kinek van erre igenye szintje,SZANALOM!! :((
  • rikimen
    Mert? Mit hibáztam?
  • phenomiq
    Biztositalak rola hogy kormanyal es gamepadal sem lehet jobban iranyitani, addig amig a jatek iranyitasa vacak. Egyedul a drift ami elvezheto ebbe a demoba ott az iranyitas elfogadhato, sot orulok is neki hogy nem annyira egyszeru a kormanyzas, nem szeretem a tul egyszeru jatekokat, foleg azokat amelyeket 6 ora alatt vegigviszed.

• tmisi
    Azt hittem csak én vagyok ilyen béna. Igaz vhogy megcsináltam a drift kinget, 2. lettem. :D
    De a szemét egy pár verseny után bedobja a fullra vonatkozó infót, aztán meg kilép, és persze hogy nem menti el az állást (sőt a grafbeállítást sem).
  • Csabesz6
    :(
  • Balazs15
    nah toltam olyan 1 orát a demot és...végülis nem lesz ez olyan rosz....de az irányithatosága szentem ugyanolyan "katasztrofális" mint a colin dirt-nek szentem ez max kormánnyal vagy gamepaddal játszható...egyszerüen billentyüzettel is 10 perc után csak faltol falig tudtam menni
  • tmisi
    Én meg csak az UG1-től. A HP2-t nemrég le akartam szedni, csak nem volt seed.
  • ZsirosKenyer
    "én eddig a hot pursuit 2-től kezdve játszottam az NFS-el."

na ott hibáztál ecsém!
  • rikimen
    én eddig a hot pursuit 2-től kezdve játszottam az NFS-el.Nekem mindig csak 2. játékuk tetszett. Tehát bejött az Underground és a Most Wanted, ha ezt veszem alapul akkor a Pro Street is be fog jönni.
  • Katun
    Mindkettő, mert Gamerek vagyunk és szeretünk játszani
  • balika16
    Hát nekem mivel akad naon a juiced 2 igy asszem pro street meg amugyis!!!
  • Synit HUN
    Aki eddig Carbon az most J2. Aki eddig Juiced az most PS. :D
    Asszem nagyjából helycsere lesz. A PS demoteszt ezt igazolhatja.
  • tmisi
    nálam mind2
  • kemszi2
    sztem nekem egyik sem:D
  • SimaSuna #909
    1ikse xD
  • balika16
    akko sztetek juiced 2 vagy NFS Pro street????
  • Katun
    Akkor színesítsük a topikot egy képpel:

Elővettem a X360 JoySticket és így már izgis a DriFT...
    viszont az elmosódó ViNYL-ök elszomorítanak :(.
  • kemszi2
    mai napig a legjobb nfs:)
  • Synit HUN
    Ne felejtsük ki az NFS csúcspontját a Porsche-t sem. ;)
  • phenomiq
    Na ez bolcs volt! A valamit is ero jatekokat szinte mind fel is soroltad. En meg a GT szeriat soroltam volna ide, csak az abszolut szimulator es piszkosul nehez es hosszu, de a jatek a lenyeg ... egyedul semmit sem jo jatszani, ezert jo ha van online mod is.

• malter
    komolyan mondom ha belegondolok c64töl kezdve folyamatosan szépen fejlödik a grafika stb de a fizika lassan visszatér c64szintre:Sha igazán jot akar játszani az ember több évvel ezelötti játékot kell elöszedni pl insane,Driver elsö rész,gt 4x4 colin (elsö részei) és társai
    ma is vannak jo játékok,de olyan nincs amiben a graf is mai szintet tükrözi,jo a fizikája,és nem 1gigás patchal inditanak megjelenés után 1 héttel..
  • malter
    pont az ilyen szeméthalmok miatt nem adta a nevét,és elszomorito hogy ehez adta
    sztem orditottak mérgükben mikor meglátták a végeredményt..
  • kemszi2
    a szoftverbazis.hu-n is fent van a demo ha jól láttam
  • tdu Toyota
    itt próbáld
  • Balazs15
    egyszerüen ezt a nyomoronc demot nem lehet letölteni:@ a flashget 84% nál megadta magát és nem akarja tovább tölteni
  • Rainbow15
    HEllo
    kormánnyal hogyan lehet?
    Verseny közben esc, options, controls. Gyorsítás: Entert nyomok, gázpedált nyomom, semmmi. Aztán megnyomom az előrét a bill.-en, semmi. Innentől kezdve semmit nem vesz. KIlépni sem tudtam.
  • balika16
    hát elgondolkoztam.....lehet egyszerre jön ki a pro streettel és akkor választanom kell!
    Nem lessz nehéz...Pro Street lecc!!!!!XDXD