1707
juiced2
  • Synit HUN
    Te játszottál az előzővel?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már ne haragudjon senki de szvsz ez a játék a Carbonnal együtt retardáltaknak lett kifejlesztve.
  • Eagle16
    Ecsém, előbb még itt volt a hsz. amire válaszoltam esküszöm... :D
  • Eagle16
    Hello, nem fog elindulni se sajna...
  • Szabi1991
    a NFS:PS sm2-es..
  • tonyr #850
    nálam jo a matrica a kocsin, én gloss festésre pakoltam, nyujtottam, forgattam, szinzem, és faya...
    a game is bejööt, legalább nem fognak annyira kezdök ökörködni a mapokon... dehogynem !!! :(
    remélem optimalizálják a graph-ot, ill a driftnél nem lesz ennyire érzékeny, akko szentem minden ok lesz, amugy lehet h kormánnyal az igazi ?
  • tonyr #849
    az mekkora lol, h az options menü az extákban wan :)
  • jemo69
    ezaz... sm 3.0 :\ pedig szívesen kipróbáltam volna a játékot
  • Tomsteel
    driftben LFS a király így igaz...

kipróbáltam J2 demot...hát mit mondjak, csalódottság a köbön...
    pontosan olyan mintha az nfs nyomában járnának egy kerek lépéssel...szépen így lehetne megfogalmazni...
    ha 2 éve adják ki azt mondom bravo....de most kissé elavultnak hat.

nem ezt vártam ! és ezzel szerintem sokan így vagyunk!
  • Dominic901
    A Gamershell-en már a hivatalos demo van?
  • MikX
    Jaja, nálam is oan a matrica, egy elmosott paca az összes, szal semmi értelme, nem is értem, h iet 2007-ben mernek csinálni?
  • SimaSuna #844
  • Peck
    Szerintem maradjunk abban hogy itt a driftnek semmmi köze a valósághoz,nfsbe se :) ahol a legjobban lehet driftelni "legvalósághűebb" az LFS! :P
  • ntex
    Na lejött, kipróbáltam. Azt kell hogy mondjam hogy az itt lévők alaptalanul szidták a játékot. Sztem nagyon fasza lett már ez a demó is.

Megcsináltam mind a 3 versenyt, a circuit-et a BMW-vel (bevallom elsőre kicsit idegesen kanyarodik az autó de meg lehet szokni, ja és tényleg belemegy a falba az autó de csak ott ahol gumifal van mert mögötte megfogja a szalagkorlát, amúgy szvsz a teljesbe úgyis ki fogják javítani).
    Az első driftelős pályát 350z-vel toltam, akik NFS féle drifthez szoktak nagyon furcsa lesz, mert autómatikusan csúszik az autó itt is de viszont érezhetően sokkal nehezebbek, lomhábbak az autók. amúgy ez is megszokható.
    Aztán jött a Drift King, aminél a Saleen-el álltam start-hoz (csak optikai tuningot raktam rá, de így is 2. lettem első nekifutásból). Ez ugyanúgy zajlott mint az előző, csak kicsit mégnehezebb volt kanyarodni

Tuning : Elég sokféle cuccot lehetett már itt a demóban is pakolgatni az autóra, ütős és változatos verdákat lehet majd kreálni (külön vannak spoilerek és Wide Body Kit-ek, első-hátsó lámpák cseréje, carbonszálas cuccok felrakása, szal minden van itt amolyan NFS UG2-höz hasonlóan)

Grafika : Nincs benne szidnivaló, a menükben nagyon szépen néznek ki az autók szerintem, a játékban igaz kicsit fakóbbnak tűnnek a színek, de sztem szép úgymond nekem hozta az elvárt szintet (és elfutott nálam 1024x768 Level 2-es AA-val, játékbeli beállításoknál felhúztam a grafikát Qualityre, egyedül a Drift Kinges pályán akadozott kicsit a többi autó miatt, pedig ma már az én gépem sem számít erőműnek (3800+ X2 2400 MHz-en, 2GB RAM, X1950 Pro, sztem jobban a videókari miatt akadt))

Audió: Zene illik az atmoszférához, az autók hangjai nem rosszak bár néha elment 1-2 pillanatra az autóm hangja főleg mikor az ellenfelek közelebb értek

Irányítás : Mint előbb írtam elsőre biztos furcsa lesz, de 100%-ra megszokható ahogy Zsiroskenyer is írta. (abból is látszik hogy az utolsó futamot kivéve mindet megnyertem elsőre)

Szal nálam a játék ha 10es skálán osztályozom : 8-ast kapott.
  • SötétBarom
    faszom -.-
  • ZsirosKenyer
    windows live :(

reinstall szerintem
  • ZsirosKenyer
    3rd impression: Tényleg az utsó :)
    Szóval most hogy megszoktam az irányítást meg az árkéd kezelést esküszöm egyre jobban tetszik a játék :) A driftelés is nagyon feeling ha belejön az ember (ajánlom a holden-t, ugyanis súlyra talán az a legkönnyebb verda és nem sodródik annyira mint a többi)

ha kijön a full tuti végigviszem
  • ntex
    na végre én is le tudom szedni 5-600K-val, én is kiváncsi vagyok a stuffra már
  • Peck
    nm,bízzunk benne hogy javítanak a készítők a full verzióig :) kár lenne érte
  • SötétBarom
    Valami xlive.dll-ért ugat.. Mi a rák az?
  • phenomiq
    hat Gabor koszi a megjegyzest, nagy remenyek fuztek ehez a jatekhoz es magamon kivul tudok meg egy jopar tagot akiket szintugy hasonlokepp ert a jatek negativ jatszhatosaga ... nevezzuk arcade-nak. BiG ThX for impression ;)
  • Peck
    kipróbáltam pro/kontra:
    +elég jó játékmenet
    +szép grafika
    +nagyon tetszetős tuning lehetőség
    +szép kidololgozás

-hát azért kicsit lehetne gép kímélőbb
    -drift egy rakás **** (110fokba is lehet lazán driftelni ^^)
    -arcade nagyon az egész de ez mar xarcade inkább....
    -kicsit összevisszaság van a menükben
    -és lehet hogy csak nálam,de amikor matricát rakok fel a kocsira,full homály az egész (mint a Street Legalban :D )
    -elég sűrűn lefagy :S
  • dante3
    Gamershellen is fent van a demo!
    Amúgy nagyon gáz az irányítása?
  • bepe79
    Hat nem tudom.. az NFS: ProStreet topic is azzal van tele, hogy mint utolag kiderult, az is only SM3-as lesz.
  • Szabi1991
    remélem azért a teljes sm2 vel is fog menni :S
  • Synit HUN
    Használj vmien letöltőmanagert! Nekem a ReGet 550-el szedte azt ami 120-al jött.

Mindenki más /főleg Csaba/: Semmit se várjatok ettől a játéktól. Nfs Carbon Juicedesítve.
  • Peck
    várjuk,meg míg kijön a teljes sztem,mert lehet hogy pár dolgon változtatnak,lásd Carbon stb.... annál is nagy volt a gépigény,és optimizálták,meg kaptak pár mailt és csináltak dolgokat,nem biztos h. olyan xar lessz....
  • SötétBarom
    Fakk.. Nincs valami emberi link, ahonnan nem 150k-val jön? :|
    Gamershell, Fileplanet, és ezek haverjain nincs fent :(
  • SötétBarom
    Hazaértem, testing :D
  • Dominic901
    Nekem azonnal hibát ír
    lehet valamit kezdeni vele?
  • phenomiq
    Vartam mar hogy irj valami pozitivumot is :)) A first imp. az igazan lehangolo volt ...

• ZsirosKenyer
    second impression:

másodszorra próbálva levettem picit a graffot, így már sokkal élvezhetőbb az egész. Sőt majdnem tetszik is a gém. arcade, de el lehet vele szórakozni.
    Ha a fullba elindul a karrier és lesz izgalom mint az 1-ben akkor majd jobban leköt.
  • phenomiq
    Uristen ... milyen planétárol pottyantatok ide? Ha mashol ilyen van ti biztos "lelámáztok" mindenkit. Mi a viharnak nem szeretgetitek egymast PM-be?
  • SimaSuna #822
    ulead gif animator 5 :)
  • Katun
    Off
    Uga? Ez a progi neve?
    On
  • SimaSuna #820
    OFF
    Imageready az alap + Uga az anim..
    persze ha kicsi az anim akkor imagereadyban megcsinálom..
    ON

• Katun
    Amúgy ImageReadyvel készíted az "animációt" hozzája?
    amúgy nem kéne szétoffolni a topikot
  • SimaSuna #818
    közel 700saját van már..keresem az alkalmat a jóra :)
  • Katun
    Mert nem ilyen szokott lenni azért :D
  • SimaSuna #816
    miértis? :D
  • Katun
    Szoknom kell az új avatarod bakker... rád sem ismerek