1707
-
balika16 #1183 Diavetités nálam.. a pro street meg megy fullon ez vmi vicc!!!!! -
bgabor #1182 Na ennél azért jóval szakszerűbb vélerményt szerettem volna hallani.
Mellesleg a PS az utóbbi évek NFS-einek messze legjobb darabja.
De én a Juiced 2-ről kérdeztem, azzól nemtudna mesélni valaki? -
#1181 Nekem abban csak a törés miatti nehézség nem tetszik minden más okés! -
Szabi1991 #1180 off: holnap valszeg új VGA-m lesz -.- -
tibiszabo #1179 PS nagy szar annál minden jobb lehet ez tuti jobb -
bgabor #1178 Milyen a játék? NFSPShez viszonyítva? (Nem flémelni akarok, csak eddig nem játszottam ezzel a sorozattal) Most hogy kijött az új rész és láttam az ütős grafikát meg a remek autólistát, gondoltam megkérdezem, mit tud ez a legújabb NFShez képest? -
hitch #1177 sziasztok.akkor nem tudja valaki hogyan lehet a játékbol kiszedni a zenéket milyen kovert progival??? -
spae #1176 Hali all!
Nem tudja valaki, hogy meg lehet-e nézni, hogy az autó hány lóerős, meg egyéb adatokat?
Mert az 1-ben volt de ebbe nem találom!!! -
#1175 Nem. A 30 FPS-ről (ami ugye a limit) meg sm mozdul. -
#1174 lehet hogy kinézted de a 9600xt-d agps ez meg pcie:D -
#1173 szóltam havernak hogy nézze meg neki megy e a kormánybeállítás, hát nem! ő sem találja sehol a beállítást! szerintem tutkón kimaradt a kormánytámogatás a játékból :( -
#1172 nekem ugyanez van és megy...az uninstall.exe is -
ricsa008 #1171 nálam már a kukába sincs
ez nagy szar
maradok a PS nél -
#1170 a többiek beírásából arra következtetek, hogy az irányítást és az arra vonatkozó beállítási lehetőségeket (ami nincs) eléggé eltolták! Ha ez valahogy nem oldódik meg, ez a játék egy nagy 0! ma már egy autós játék kormány támogatás nélkül elfogadhatatlan! -
ricsa008 #1169 üdv
ezen az irányításon nem lehet fenomítani mer ez így nagyon gané -
#1168 de minden más játék (Dirt, Pro Street, Race07, Rfactor, World Racing 2, stb......) látja! akkor ez miért nem?? -
kenderzen #1167 ha nem látja a kontroll settingsben akkor nem lehet hogy a kormány driverét nem olvassa be a játék? -
#1166 a pro streetben is ugyanilyen az árnyék fullon :(
amúgy még mindíg senki nem tud választ adni arra, hogy hol tudom átállítani a vezérlést kormányra?? -
cumfu #1165 Heló! nekem az a gondom, hogy meghozta a mikulás a reload-os verziót! felrakja meg minden, beásolom a crack-ek, belépek new game ,és kidob hibaüzenettel.. Legújabb VGA-driver van fent, Gforce 7600gs 256mb PCI-expressz, AMD Athlon 64 3200+ AM, 2*512DDR2 memória. Mi lehet a baj? (a crack?) Várom a válaszokat.. Köszi előre is. -
kenderzen #1164 Lehet lanba ? -
#1163 Az irányításokban tudod átállítani :) -
#1162 Háát ez a játék nagyon jó minden max-on eccerüen gyönyörü,az irányitás tényleg érdekes egy picit de meglehet szokni A pro street után ez felüdülés -
ntex #1161 Amúgy tényleg nagyon ARCADE-os az irányítás, de a DEMO-hoz képest javult, nem nehéz. Viszont a beállítások butultak ? Mert a demo-ban lehetett az MPH-t KMH-ra állítani, itt meg nem. de ez legyen a legkisebb gond, a hangra remélem lesz előbb-utóbb megoldás, vagy veszek majd úgyis valami jobb hangkarit -
ntex #1160 Tetszenek ezek az árnyékok full grafon
-
DJ BP #1159 van fizika benne? tehát nem nfs ugye? -
#1158 senki sem nyomul kormánnyal aki játszik vele? -
tmisi #1157 A torrentes mikulás hozta? -
Boroskóla #1156 Nem nem, Radeon X1950GT úgyhogy mással lehet a gond de fogalmam sincs mivel,már ujj windows is volt de semmi változás. -
Boroskóla #1155 Sajnos nem ennyit ír csak ki :( -
Szabi1991 #1154 sry, de nekem el se indul, így nemntudok segíteni :( -
LeZzZ #1153 XDDDD !!!bazzze kéééész vok a gémtől!!! XDDDDDDDDD
grafika Zsííír
menű nagyon bejött!!!
az irányithatóság............iránytani nem tudtamXDDDDD
(amugy ma került fel izé tegnap mikulás hoztaXD) -
#1152 na akkor ebből is csak holnap lessz játék :( -
#1151 Nem is arra mentek rá a készítők :))
-
ZsirosKenyer #1150 csezz, az vmi iszonyat ijesztő, azt hittem doom screenshot. -
#1149 tényleg senki sincs itt?? basszus adig nem tudok a játékkal játszani :( -
#1148 ilyen nincs, sehol sem találom a kormánybeállításokat! ez az első game amit nem tudok beállítani! HELP! :) -
#1147 Az utolsó képen az ott valami kirakatbaba? Nem néz ki túl valóságosnak :) -
#1146 gyerekek hol kell beállítani, hogy kormánnyal akarok menni? a játék optionsban csak a billbeállításokat tudom megadni -
hitch #1145 torrenten nincs is fönn a juiced 2 ost-ja.Valami más öltet mi annak a kovert porginak a neve????? -
balika16 #1144 na megy nalam konfigom lentebb!!!